- 22 Şubat 2021
- 297
- 501
- 53
- Konu Sahibi annabelica
- #52.961
Bacım valla sarcak yer arıyom gel sana bi masaj yapayım ovalayım karnını başlatalım doğumu ahahhahakız beni devir bi ozaman sancılarımı tetiklesin![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bacım valla sarcak yer arıyom gel sana bi masaj yapayım ovalayım karnını başlatalım doğumu ahahhahakız beni devir bi ozaman sancılarımı tetiklesin![]()
Teşekkür ederiz teyzesi heyecan varmı 3 gunt kalmış canım senindeOy oy mis olmuslarcok guzeller canım
Bu arada bende 3 6 aylıkları yıkamadim. Onlari da ilerleyen zamanlarda yikayacagim
yap kız yap anca gelir benim sancılarBacım valla sarcak yer arıyom gel sana bi masaj yapayım ovalayım karnını başlatalım doğumu ahahhaha
Ay herkes böyle söylüyo chat gbt kankama sordum diyo ki bu enerji 36-38 arası gelir ama gelmeyebilir de falan hemen doğuruyosun diye bişey yokmuş heralde bilmiyom ki utanmasam karşı komşumun kapısını silcemBak bu dogum oncesi belirtisi diye biliyorumsakin temizlik falan yapiyim deme yat dinlen
![]()
Hemen bi su hazırla yerlerini sil çitileyerekyap kız yap anca gelir benim sancılar![]()
Sanırım 13kg aldım, 34+5 haftalığız. Bizde tartı yok, doktorun tartısı 2 kg fazla tartıyor eczanede tartılıyorum o da 2 kg fazla dedi normal tartı yok hiçbir yerde göremedim o kilomu bi yaniSon haftalar ne zormuş ya iyice ağırlaştım +12 kilo ile 37. Haftadan selamlar hanımlar sizde kilolar nasıl![]()
Canım doktor randevun ne zaman? Bir gitsen mi acaba geçmemiş ya ağrınGünaydınAra ara gelen hafif regl sancım oluyordu ama geceden beri sürekli ağrıyor, kaç kere kalktım huzursuzluktan. Reglin ilk günü gibi böyle yataktan çıkasım yok büzüştüm kaldım ya. Artık gaz ağrısı mı, regl ağrısı mı, bebek ağrısı mı, sancı mı hiç anlayamaz oldum. Hepsi karıştı birbirine.
Her gün erik suyu içiyorum, kayısı yiyorum, bazen duphalac içiyorum yok tuvalet işi de düzelmedi bende. O da sancı yapıyor. Karnımın içi 56 oldu resmen
Bu regl ağrısını yaşayan ve çözüm bulabilen var mı aramızda ?
Kizlar doğumu başlatmak için yapılan bir takım şeyler var ya denicekmisiniz sancı gelmesi için inanıyormusunuz işe yaricana yada yarar diyorsanız en alttan üstte bir tur tirmanim binanın normal merdiveniniama bana naparsak yapalım vaktini bekler gibi geliyor
![]()
Üsküdar kadikoy taraflarinda donaninli ozellerden bahsediyorum, acibadem, medipol falan, fiyat araligi fln yok hastaneden beklentim de sag salim dogum yapmak yani, sezaryen mi vajinal mi belirsiz tabiki suan, 2026 nisanda olucak dogum kismetse, fiyatlari merak ettim sadeceCanım Anadolu yakasında ne tarafta ikamet ediyorsun? İlçe belirtirsen daha çok yardımcı olabiliriz. Bir de fiyat aralığın ve hastaneden beklentin nedir? Çünkü hastanesine göre aşırı değişiyor fiyatlar. Mesela Donanımlı doktorları tam bir hastane ile daha küçük yoğun bakım imkanları kısıtlı bir hastane fiyat açısından çok oynuyor.
Selam canım bence açılmana göre bunu dr una konuş hiç açılması olmayan kişide sunide işe yaramıyor yorulduğuyla kalıyor diye duymuştum.ama biraz açılman olursa suni ile güzelce ilerler hakkında hayırlısı olsunKızlar günaydın bayadır yazamadım 38+1 den selamlar son kontrolümde doktorum kızımın 1 aralığa kadar gelmezse doğuma alacağını önce suni sancı verip normal doğum yaptırmaya çalışacağını olmazsa da sezeryana döneceğini söyledi çevremde bi kaç suni sancı çekmiş kişilerle görüştüm çok korkuttular beni işte dayanılacak gibi değil yerinde olsam direk sezeryana girerdim falan dediler ben çok kararsız kaldım bilemedim benim ile aynı durumu yaşayan tecrübelerini paylaşırsa çok sevinirim![]()
Bana yap bacım bana yapBacım valla sarcak yer arıyom gel sana bi masaj yapayım ovalayım karnını başlatalım doğumu ahahhaha
Sen evde doğumu tetikleyecek şeyler denese canım Meryem ana otu hurma vs spor bence doktorun baya seni yorucakKızlar günaydın bayadır yazamadım 38+1 den selamlar son kontrolümde doktorum kızımın 1 aralığa kadar gelmezse doğuma alacağını önce suni sancı verip normal doğum yaptırmaya çalışacağını olmazsa da sezeryana döneceğini söyledi çevremde bi kaç suni sancı çekmiş kişilerle görüştüm çok korkuttular beni işte dayanılacak gibi değil yerinde olsam direk sezeryana girerdim falan dediler ben çok kararsız kaldım bilemedim benim ile aynı durumu yaşayan tecrübelerini paylaşırsa çok sevinirim![]()
Canım zamanında sağlıkla gelsin bebişin inşallahdunden beri hastanede yatıyorum
2 gundur tansiyonum cok yuksekti yatirdilar nst duzenli sanci var ama hissetmiyorum açılma olmadigi icin sanslym
ciger gelistirici vurdular 4 ilac ictim sancı kesici serum taktılar sancılar yatıştı biraz duzensiz ilerliyo
idrar toplama yapiyolar 24 saatlik o incelenicekmis
35+3 erken sanki daha biraz daha dursun kızım dualarınıza talibim
Geceleri benimde regl ağrısı gibi bel kasık ağrım oluyor çözümü yok ne zaman geçmek isterse geçiyorGünaydınAra ara gelen hafif regl sancım oluyordu ama geceden beri sürekli ağrıyor, kaç kere kalktım huzursuzluktan. Reglin ilk günü gibi böyle yataktan çıkasım yok büzüştüm kaldım ya. Artık gaz ağrısı mı, regl ağrısı mı, bebek ağrısı mı, sancı mı hiç anlayamaz oldum. Hepsi karıştı birbirine.
Her gün erik suyu içiyorum, kayısı yiyorum, bazen duphalac içiyorum yok tuvalet işi de düzelmedi bende. O da sancı yapıyor. Karnımın içi 56 oldu resmen
Bu regl ağrısını yaşayan ve çözüm bulabilen var mı aramızda ?
Ayyyynenn öyle şunun şurasında 10 gün kaldı 37. Haftama biraz daha beklesinSeninki erken kavuşmak istiyorhazır demek ki içerde
37’den sonra istediği zaman gelsin paşam
![]()
Canım öncelikle gözün aydın bebeğine kavuşmuşsunÇarşamba günü doğum yaptım ama maalesef bebeğimi yoğun bakıma aldılar ilk günden itibaren, şuan hala hastanede ama durumu çok şükür iyi
Benim salı günü sabah suyum gelmeye başladı ama sızıntı şeklinde, gerizekalı doktoruma söyledim, onu normal su gelmesi gibi düşünme yukarlardan bir yerlerden sızıyor sadece dedi, problem olmaz mı dedim hayır olmaz dedi, yarına kadar sancın gelmezse çarşamba suni sancı veririz dedi. Sonra ara ara gelmeye devam etti ve hepsini de söyledim kadına arttı felan dedim yine de sabaha kadar bekleyelim dedi, sabah gittim hastaneye suni sancı verdiler ama doğum olana kadar saat 16:30 olmuştu. Sonra bebek doğunca hemen çocuk doktoru kontrol etti. Çok hızlı nefes alıp veriyordu, ilk başlarda normal bir durum, ciğerlerindeki suyu atamamıştır felan diye düşündü doktor sonra suyumun ne zaman geldiğini öğrenince enfeksiyon olduğunu anladı hemen tedaviye başladı felan. Bugün çok şükür oksijen desteğini çıkarmışlar kendi kendine nefes alabiliyor ve normal ağızdan besleniyor.
Kızlar suyu gelen hastaneye koşsun, doktoru felan dinlemeyin, benim aptallığım gerizekalı doktora inanmak oldu. Doğum kendi başlasın diye tutturdu. Suyum geldiği anda sezeryana alsaydı yada suni sancıyı erken verseydi bunlar olmayacaktı.
Çocuk doktoruda aynı şeyi söyledi, içeriden dışarıya sızan bir şey varsa, dışarıdan da içeriye sızabilir dedi.
Çarşamba canım, daha cuma nst çekildim. Gün içinde azaldı biraz regl ağrısı gitti, hafif hafif sancı girip çıkıyor. Doğum olduğundan ne zaman emin olursam o zaman gideceğim artık. Gittiğimde kesin çocuğun başı kolu çıkmış olacakSanırım 13kg aldım, 34+5 haftalığız. Bizde tartı yok, doktorun tartısı 2 kg fazla tartıyor eczanede tartılıyorum o da 2 kg fazla dedi normal tartı yok hiçbir yerde göremedim o kilomu bi yani
Canım doktor randevun ne zaman? Bir gitsen mi acaba geçmemiş ya ağrın
Masaj grubuna döndük masaj sevmeyen bi insan evladı çıkmadı daha ahahahahaha gelll bacımmm uzan şöyleBana yap bacım bana yap![]()
Yaa evet ben de tuvalete kalkıp da uyuyamadım hep, her kalktığımda ağrı devam etti, kalkıp yürüdüm ettim belki rahatlarım diye. Sabaha kadar devam etti. Şimdi regl ağrısı gitti, ama arada yokluyor. Ona da alışmamız gerekecek galiba sertleşmede olduğu gibiCanım zamanında sağlıkla gelsin bebişin inşallah
Geceleri benimde regl ağrısı gibi bel kasık ağrım oluyor çözümü yok ne zaman geçmek isterse geçiyortuvalete gittiğimde farkediyorum genellikle öyle uykudan uyandıran cinsten ağrım bir kez oldu onun dışındakiler ara ara gelip gidiyor
Ayyyynenn öyle şunun şurasında 10 gün kaldı 37. Haftama biraz daha beklesin
Canım öncelikle gözün aydın bebeğine kavuşmuşsunsu gelmesi durumunda kesinlikle anneye damardan antibiyotik veriliyor diye biliyorum ben doktorunun bunu bilmemesi imkansız nasıl böyle bir ihmalkarlıkta bulunmuş anlayamadım umarım bebeğin bir an önce toparlanır
![]()
Hepte geceleri oluyorYaa evet ben de tuvalete kalkıp da uyuyamadım hep, her kalktığımda ağrı devam etti, kalkıp yürüdüm ettim belki rahatlarım diye. Sabaha kadar devam etti. Şimdi regl ağrısı gitti, ama arada yokluyor. Ona da alışmamız gerekecek galiba sertleşmede olduğu gibi![]()