- 23 Haziran 2025
- 570
- 1.153
- 28
- 34
- Konu Sahibi annabelica
- #52.921
Tembel değil de telaşsız, sakin diyelimRenkleri attım onlarda yıkanacakammmaaa çok tembel bir anne oldum buraya göre
![]()
Ammaaaa artık yeter vakti geldi o çanta hazırlığının
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tembel değil de telaşsız, sakin diyelimRenkleri attım onlarda yıkanacakammmaaa çok tembel bir anne oldum buraya göre
![]()
Hazırladım sayın efendim senin kafan rahat etsin ben organizere koyar atarımTembel değil de telaşsız, sakin diyelim
Ammaaaa artık yeter vakti geldi o çanta hazırlığınınsenin değilse de benim kafam rahat edecek sen hazırlığını bitirince
![]()
Ohh iyi iyiHazırladım sayın efendim senin kafan rahat etsin ben organizere koyar atarımsenle biz aralığı garanti ettik gibi geliyor oğluslar bı çılgınlık yapmazsa
![]()
Canım suni sancı da bence diğer sancı gibidir ikisininde zorluğu illaki var bence korkma ama için hangisinde rahat edecekse onu tercih etKızlar günaydın bayadır yazamadım 38+1 den selamlar son kontrolümde doktorum kızımın 1 aralığa kadar gelmezse doğuma alacağını önce suni sancı verip normal doğum yaptırmaya çalışacağını olmazsa da sezeryana döneceğini söyledi çevremde bi kaç suni sancı çekmiş kişilerle görüştüm çok korkuttular beni işte dayanılacak gibi değil yerinde olsam direk sezeryana girerdim falan dediler ben çok kararsız kaldım bilemedim benim ile aynı durumu yaşayan tecrübelerini paylaşırsa çok sevinirim![]()
Canım kalın battaniyeyi falan yıkadım müslin örtüleri falan yikadinmi sen çorapları ve Müslin örtüleri kaldıOhh iyi iyi
Ben bu kadar doğuracam diye bekliyorum, çantamı haftalar önce hazırladım falan ya dediğin gibi aralık ortasına kadar gider kesinkendimi hep erkene hazırlamıştım, tersine manifestleme oldu benimki
![]()
Cano sende garantiledin sanırım aralığıozaman yataktan kalkmıyorsun canom![]()
İşte hem kendi sancısı ile doğuma girip normal doğum yapan yengem 2. Doğumunda suni sancı ile girdiğini dayanılmayacak gibi olduğunu bir daha olsa denemeyeceğini söyledi ikisinin arasında çok fark olduğunu söyledi o yüzden ne yapacağımı bilmiyorumCanım suni sancı da bence diğer sancı gibidir ikisininde zorluğu illaki var bence korkma ama için hangisinde rahat edecekse onu tercih et
Kuzum ben ne var ne yoksa yıkadım. Puset kılıfı, örtüsü, ana kucağı kılıfı, müslini aklına gelen her şeyiCanım kalın battaniyeyi falan yıkadım müslin örtüleri falan yikadinmi sen çorapları ve Müslin örtüleri kaldı![]()
Çok şükür canım siz sağlıklı ve yanyana olun da gerisi bir şekilde hallolurŞu an çok iyiyiz yanımda ve sağlıklı şükürler olsungeri kalan hiç birşeyin de önemi yok aslında
hamileliğini özleyeceksin demişlerdi inanmamıştım evet ben hamileliğimi özledim siz son zamanların tadını çıkarın.
ama bebekli hayat da mükemmel
Tavsiyem doğumdan sonra kimseyi duymayın bir bebeğe annesinden daha iyi kimse bakamaz ben depresyonun eşiğindeyim direnmeye sakin kalmaya çalışıyorum. Klasik olacak belki ama Bol bol uyuyun varsın ev pis olsun dinlenince sütün arttığını göreceksiniz.ve evladınızı bol bol koklayın bu dünyanın en güzel kokusu![]()
Çok geçmiş olsun canım. Tansiyon önemli iyiki gitmişsin ve yatırmışlar. Sağlıkla kontrol altına alınır ve kızın biraz daha bekler inşallahhdunden beri hastanede yatıyorum
2 gundur tansiyonum cok yuksekti yatirdilar nst duzenli sanci var ama hissetmiyorum açılma olmadigi icin sanslym
ciger gelistirici vurdular 4 ilac ictim sancı kesici serum taktılar sancılar yatıştı biraz duzensiz ilerliyo
idrar toplama yapiyolar 24 saatlik o incelenicekmis
35+3 erken sanki daha biraz daha dursun kızım dualarınıza talibim
Kefiri kac gun boyunca iciyorsunuz acaba ben sut kefir gibi seyleri 3 gunu gecirmeden atiyorum ama dibine kadar da bitirmemis oluyorum bozulursa anlamam diye ne olur ne olmabutun bebeklerimize maşallah
kefir muz ceviz hergun yiyorum mutlaka haftada 2 gunde balık yiyorum
onlar yarıyordur diye dusunuyorum 38+5 dogum olcak insallah 3400 3500 olsa super olucak
Maşallahh bundan sonrası Rabbim ayırmasın sizi, hep sağlıklı olsun inşallahBiz taburcu olduk teyzeleri![]()
Bizim burası 34 te basladi cnmBebislerini kucagina almis cogu kisi gozunuz aydin saglikla buyusunler dogum yapanlar kacinci haftada yapti acabamerak ettim benim dogum normalde ocagin ilk haftasi gozukuyor ama bence bende aralik sonu annesi olucam gibi![]()
Canım Anadolu yakasında ne tarafta ikamet ediyorsun? İlçe belirtirsen daha çok yardımcı olabiliriz. Bir de fiyat aralığın ve hastaneden beklentin nedir? Çünkü hastanesine göre aşırı değişiyor fiyatlar. Mesela Donanımlı doktorları tam bir hastane ile daha küçük yoğun bakım imkanları kısıtlı bir hastane fiyat açısından çok oynuyor.Merhaba herkese, hayirlisiyla kucaginiza alin bebislerinizi insallah, sizlere bir sorum olucak, istanbulda özel hastanelerde dogum yapacak olan var mi? Ozellikle anadolu yakasinda ozellerde fiyatlar nasil, bilgisi olan varsa yazabilirse sevinirim
Sağol canım çok şüküroyy çok şükür bak herşey yoluna girdi canım![]()
Aminn inşallah canımMaşşallah rabbim saglkla büyütmeyi nasip etsin![]()
Sağol canımmmÇok şükür canım![]()
Sağol canımm amin inşallahMaşallahh bundan sonrası Rabbim ayırmasın sizi, hep sağlıklı olsun inşallah![]()