- 10 Haziran 2024
- 2.969
- 4.873
- 53
- 27
- Konu Sahibi annabelica
-
- #53.161
hahahahah evet tekrar süpürUyanırsa tekrar uyutup tekrar mı süpüreyim ayy kısır döngü olup da hunili dolaşır mıyım öyle
Hayatımın belkide en çok küfürünü o ara etmişimdirAynen ya 1,5 saat uyutmaya çabalıyordum uykusu 15 dk sürüyordu o esnada ses çıkaranı boğazlama boyutuna geliyordum
+1Hayatımın belkide en çok küfürünü o ara etmişimdirkornaya basan arabaya,sütçüye tüpçüye herkese sağlam geçirdim
Evet ya kucakta bebek olmadan sakin sakin sıcak bi kahveee içme hayalleri+1
Bir de uyutmaya çalışırken kafanda kuruyosun uyuyunca şunu yapayım bunu yiyeyim falan o sırada daaaat
Ayyy maşallah yaa Allahım korusun bebislerimizi çok teşekkür ederim iyi geldiErken doğdu hatta doğduktan sonra daha kilo verdi 1968 kiloya düştü 10 günlük olduk 2400 şuan hala çok küçük ama sağlıklı şükürsen de sakın küçük diye stres yapma iyi o kurtarıyorlar kendilerini merak etme
İyi niyetli sorsalar bile sinir olur insan çok haklısın bence sinir olmakta, ayy yeni annelere sormasınlar bir şey daraltmasınlarSelam kızlarrrr bir konudan müzdaripim deneyimliler yada benim gibi ilk bebeği olanlara olacaklara bir sorum var. Şimdi herkez sütün var mı sütün var mı diye sorup duruyor. Buda beni geriyor açıkçası. Ve normalde olan sütüm dün ve bugün azaldıbugün artık birine niye sordun ki bildiğin süt anne mi var dedim eşimin teyzesi bu arada. Yok kızım inşallah sütle büyütürsün mamayla değil diyor. Eşimde diyor ki sana şimdi herşey kötü geliyor bak kötü bişey demedi ki inşallah sütünle büyüt diye dua ediyor diyor böyle soranlara öyle bi şey bulalım ki sonra bütün sülale gelin bize böyle söyledi bidaha kimse bu geline süt sormasın diye dedikodumuzu yapsınlar arkamızdan ya yeto yeto yeto daraldım ya
İşte sormamaları için füze benzeri bişey fırlatmam lazım ki soramasınlarİyi niyetli sorsalar bile sinir olur insan çok haklısın bence sinir olmakta, ayy yeni annelere sormasınlar bir şey daraltmasınlar
Ananaslı içiyordum ben güzeldiBir sürü aromalısı var hangiisi güzel acaba
Önceki doğumumda biri mevlüt günü yanıma gelip mama verdiğimi görünce aaa sütün yok mu dedi, dedim var ama az yetmiyor günde bir kere mama veriyorum. Bir başladı anlatmaya onun o kadar çokmuş ki sağmış sağmış dolapta da çok birikince balkondaki saksıların dibine dökmüş çiçekler bir coşmuş bir coşmuş, ay ne ağlamıştım o anlattıkça, milletden süt fışkırıyor bahçe sular gibi ben bi bebeye yetemiyorum diye kendi kendimi yemiştim,üstelik yaşlı fln da değildi yaşıtım ve aklı başında görünen biriydi hala hıncım var onaSelam kızlarrrr bir konudan müzdaripim deneyimliler yada benim gibi ilk bebeği olanlara olacaklara bir sorum var. Şimdi herkez sütün var mı sütün var mı diye sorup duruyor. Buda beni geriyor açıkçası. Ve normalde olan sütüm dün ve bugün azaldıbugün artık birine niye sordun ki bildiğin süt anne mi var dedim eşimin teyzesi bu arada. Yok kızım inşallah sütle büyütürsün mamayla değil diyor. Eşimde diyor ki sana şimdi herşey kötü geliyor bak kötü bişey demedi ki inşallah sütünle büyüt diye dua ediyor diyor böyle soranlara öyle bi şey bulalım ki sonra bütün sülale gelin bize böyle söyledi bidaha kimse bu geline süt sormasın diye dedikodumuzu yapsınlar arkamızdan ya yeto yeto yeto daraldım ya
Ben olsam heralde anne ya da baba sen biraz sigara kokuyorsun ben alayim bebegi cunku boyle kokular alerji yapabiliyor ilerde biz parfum bile kullanmiyoruz bunyeleri hassas oldugu icin dikkat ediyoruz yanlis anlamayin falan derdim ya da bebek de solumasin etkilenmesin diyerek maske uzatirdkmYa bide sigara konusu var babaanne ve dedesi aşırı sigara kullanıyor çocuğumun ağzına ağzına eğiliyorlar. Eşime söyledim uyar uygun bi dille yoksa ben kavga edicem geri dönüşü olmayacak dedim. Onlarada ne söyliyim kızlar sizce. Şöyle okkalı iğneleyici bidaha dönüp aynı şeyi yapamasınlar
Biz buraya yeni gelmedik geri geldik ahsjjflglg kaydet kankamDr bir şey dedimi niye canınız sıkıldı ki? Benim kızım 34.haftada 2350 idi dr gayet iyi de
senin tecrübelere güveniyorumkaydettim
Aynen ben de öyle yapardım. Annemle babam bebeğin geldiği gün itibariyle sigarayı bırakacaklar. Kayınvalidem bırakamam modunda. Ben de şimdiden sigara içenin kucağına vermeyeceğimi, hatta yaklaşamayacağını falan söylüyorum. 2 metre öteden bakar sigara içen ancak.Ben olsam heralde anne ya da baba sen biraz sigara kokuyorsun ben alayim bebegi cunku boyle kokular alerji yapabiliyor ilerde biz parfum bile kullanmiyoruz bunyeleri hassas oldugu icin dikkat ediyoruz yanlis anlamayin falan derdim ya da bebek de solumasin etkilenmesin diyerek maske uzatirdkmzaten yenidogan doneminde gelen gidene gercekten maske dagitmayi dusunuyorum tam grip sezonu
Ya anneye Sorulan soruları kabul edebilirim yine ama ben bunu kabul edemiyorum. Abi zaten bağışıklığı olmayan savunmasız bir canlı o, bence bunu doktorun ağzından dinlemişsiniz gibi anlatmalısınız onlara yoksa sizi ciddiye asla almazlar. Kontrole gittik doktor asla sigara içenler yaklaşmasın, astım hastalığı riski artar dedi falan gibi bir yalanla korkutabilirsiniz belki. Daha akılcı şeyler de bulunabilir. Ama bu konuda net tavır almak lazım. Benim elimi yıkamadan dokunmadığım çocuğuma kimsenin sigaralı nefesini vermesini kabul edememYa bide sigara konusu var babaanne ve dedesi aşırı sigara kullanıyor çocuğumun ağzına ağzına eğiliyorlar. Eşime söyledim uyar uygun bi dille yoksa ben kavga edicem geri dönüşü olmayacak dedim. Onlarada ne söyliyim kızlar sizce. Şöyle okkalı iğneleyici bidaha dönüp aynı şeyi yapamasınlar
Yalancı sancı diye söylemişti doktorum ama zaten az oluyormuş senin bende hergün var ama düzenli değilHanımlar merhabalar, karında düzensiz sertleşme yalancı sancı mı yoksa gerçek sancı mı oluyor? Arada sertleşme yaşıyorum fakat aşırı düzensiz, dün 4 kere oldu bugün hiç olmadı mesela
Armutluyu da sevdim bencr güzeldiAnanaslı içiyordum ben güzeldi
Aynısı eşimin kuzeni ve nişanlısında yaşadım hem buram buram parfüm sıkmışlar hem de sigara içmişler yürüyen izmarit gibiydiler. Ben de çocuk doktoru sonrası doktor parfüm deterjan sigara gibi yoğun kokulu zararlı şeyleri uzak tutun bu çocuk prematüre o yüzden ekstra dikkat etmemz gerektiğini söyledi dedim. Doktorumuz öyle bişey sçylemedi ama söylese yeriydiYa bide sigara konusu var babaanne ve dedesi aşırı sigara kullanıyor çocuğumun ağzına ağzına eğiliyorlar. Eşime söyledim uyar uygun bi dille yoksa ben kavga edicem geri dönüşü olmayacak dedim. Onlarada ne söyliyim kızlar sizce. Şöyle okkalı iğneleyici bidaha dönüp aynı şeyi yapamasınlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?