Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    215
Ayyy maşallah yaa Allahım korusun bebislerimizi çok teşekkür ederim iyi geldi

Ay kizlar ben devlet hastanesine gidiyorum da bugun ebelerle tanisip dogum odalarini falan gezdim her sey okey ama epidural vermiyoruz eski usul doguruyorsun dediler eger normal olursa tabi benim de gozum korktu acikcasi en zorlandigim yerde bari epidural falan alirim diye kacis yolu birakmistim kafadan kendime epiduralsiz normal dogum yapan var mi

Selam kızlarrrr bir konudan müzdaripim deneyimliler yada benim gibi ilk bebeği olanlara olacaklara bir sorum var. Şimdi herkez sütün var mı sütün var mı diye sorup duruyor. Buda beni geriyor açıkçası. Ve normalde olan sütüm dün ve bugün azaldı bugün artık birine niye sordun ki bildiğin süt anne mi var dedim eşimin teyzesi bu arada. Yok kızım inşallah sütle büyütürsün mamayla değil diyor. Eşimde diyor ki sana şimdi herşey kötü geliyor bak kötü bişey demedi ki inşallah sütünle büyüt diye dua ediyor diyor böyle soranlara öyle bi şey bulalım ki sonra bütün sülale gelin bize böyle söyledi bidaha kimse bu geline süt sormasın diye dedikodumuzu yapsınlar arkamızdan ya yeto yeto yeto daraldım ya

Ya bide sigara konusu var babaanne ve dedesi aşırı sigara kullanıyor çocuğumun ağzına ağzına eğiliyorlar. Eşime söyledim uyar uygun bi dille yoksa ben kavga edicem geri dönüşü olmayacak dedim. Onlarada ne söyliyim kızlar sizce. Şöyle okkalı iğneleyici bidaha dönüp aynı şeyi yapamasınlar

İyi niyetli sorsalar bile sinir olur insan çok haklısın bence sinir olmakta, ayy yeni annelere sormasınlar bir şey daraltmasınlar

Hanımlar merhabalar, karında düzensiz sertleşme yalancı sancı mı yoksa gerçek sancı mı oluyor? Arada sertleşme yaşıyorum fakat aşırı düzensiz, dün 4 kere oldu bugün hiç olmadı mesela

Önceki doğumumda biri mevlüt günü yanıma gelip mama verdiğimi görünce aaa sütün yok mu dedi, dedim var ama az yetmiyor günde bir kere mama veriyorum. Bir başladı anlatmaya onun o kadar çokmuş ki sağmış sağmış dolapta da çok birikince balkondaki saksıların dibine dökmüş çiçekler bir coşmuş bir coşmuş, ay ne ağlamıştım o anlattıkça, milletden süt fışkırıyor bahçe sular gibi ben bi bebeye yetemiyorum diye kendi kendimi yemiştim,üstelik yaşlı fln da değildi yaşıtım ve aklı başında görünen biriydi hala hıncım var ona

Ben olsam heralde anne ya da baba sen biraz sigara kokuyorsun ben alayim bebegi cunku boyle kokular alerji yapabiliyor ilerde biz parfum bile kullanmiyoruz bunyeleri hassas oldugu icin dikkat ediyoruz yanlis anlamayin falan derdim ya da bebek de solumasin etkilenmesin diyerek maske uzatirdkm zaten yenidogan doneminde gelen gidene gercekten maske dagitmayi dusunuyorum tam grip sezonu

Benim de doğum tarihim belli oldu, nasipse 2 Aralık salı olacak ben üniversite hastanesinde yapıcam bu sefer doğumu ama yatış bilgilerini alan kadın biraz kafamı karıştırdı. Burası özell gibi olmaz imkanlar kısıtlı yanında komposto ve tavuk çorbası getir dedi. Ben komposto fln götürcem de çorbayı nasıl sıcak tutcam ki orda anlamadım. Eşim onlar ısıtıp getircek sana demekki diyo, dedim imkanlar kısıtlı deyip bana Özel yemek ısıtcaklarını sanmıyorum. Eşim aynı hastanede ameliyat oldu ve yemekleri gayet iyiydi, acaba sana uygun yemek çok olmaz kendine uygun bşyler mi getir demek istedi

Aynen ben de öyle yapardım. Annemle babam bebeğin geldiği gün itibariyle sigarayı bırakacaklar. Kayınvalidem bırakamam modunda. Ben de şimdiden sigara içenin kucağına vermeyeceğimi, hatta yaklaşamayacağını falan söylüyorum. 2 metre öteden bakar sigara içen ancak.
Maske de aldım, hatta hastane çantama da attım Kimseyi ağırlamayacağım ama babalara falan bile maske taktırabilirim işkillenirsem hastalıktan falan.

Ya anneye Sorulan soruları kabul edebilirim yine ama ben bunu kabul edemiyorum. Abi zaten bağışıklığı olmayan savunmasız bir canlı o, bence bunu doktorun ağzından dinlemişsiniz gibi anlatmalısınız onlara yoksa sizi ciddiye asla almazlar. Kontrole gittik doktor asla sigara içenler yaklaşmasın, astım hastalığı riski artar dedi falan gibi bir yalanla korkutabilirsiniz belki. Daha akılcı şeyler de bulunabilir. Ama bu konuda net tavır almak lazım. Benim elimi yıkamadan dokunmadığım çocuğuma kimsenin sigaralı nefesini vermesini kabul edemem

Hanımlar merhabalar, karında düzensiz sertleşme yalancı sancı mı yoksa gerçek sancı mı oluyor? Arada sertleşme yaşıyorum fakat aşırı düzensiz, dün 4 kere oldu bugün hiç olmadı mesela
Yalancı sancı diye söylemişti doktorum ama zaten az oluyormuş senin bende hergün var ama düzenli değil

Ananaslı içiyordum ben güzeldi
Armutluyu da sevdim bencr güzeldi yarın da ginseng deneyeyim.

Aynısı eşimin kuzeni ve nişanlısında yaşadım hem buram buram parfüm sıkmışlar hem de sigara içmişler yürüyen izmarit gibiydiler. Ben de çocuk doktoru sonrası doktor parfüm deterjan sigara gibi yoğun kokulu zararlı şeyleri uzak tutun bu çocuk prematüre o yüzden ekstra dikkat etmemz gerektiğini söyledi dedim. Doktorumuz öyle bişey sçylemedi ama söylese yeriydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…