- 1 Aralık 2022
- 3.492
- 5.859
- 88
- Konu Sahibi annabelica
-
- #53.121
Oyyy maşallah prenseseinşallah hayırlısıyla sağlıkla kucağına alırsın kuzum 18 aralıkta kaç haftalık oluyorsun tam
Maltana diye bir içecek var, o da işe yarıyor, tadı daha güzel, malt içeceği. Getir’de migros’ta falan varYaa günler alınmış ne tatlı heyecanlar ben yaşayamadım tadını çıkarın arkadaşlarım
Sağlıkla kucağınıza alın
Bizim yarın yine sarılık kontrolümüz var umarım atlatırız
Süt konusu da konuşulmuş şu ebebekte satılan malt içecekten aldım denemek için tadı içilesi değil ama sütü arttırdığını söyleyebilirim
Konudan bağımsız olarak da farkettim ki kızımın çamaşırları için kirli sepeti almamışım yokluğunu hissettim alanlar tavsiyede bulunursa sevinirim
Maltana diye bir içecek var, o da işe yarıyor, tadı daha güzel, malt içeceği. Getir’de migros’ta falan var
Gün almışsın canım, hayırlı olsun, sağlıkla gelsin inşBen bunu karaciğer değerlerim düzelsin diye içmiştim, faydalı bir içecek gerçekten
Gün almışsın canım, hayırlı olsun, sağlıkla gelsin inş
Ben en son 32+4 de kontrole gittim bebeğim 2198 gr, kafası da 3 hafta önde çıktı, şaşırdık tabi ama doktorum bir sorun görmedi anne-babadan genetik bir durum dedi. Bende o gün ilk defa nst girmiştim. Doktor mu söyledi kilo alımı yavaşlamış diye? Bana çok geride gelmedi, yakınız yani ondan sordumKızlar benim bugün kontrol vardı 33 haftayım. Kilo alımı yavaşlamış 2 kg su an yalnızca ve canım sıkıldı nasıl kilo alır kefir yumurta vs diyorlar instagramda.birde kafası 13 gün büyük sizde böyle oldu mu ? . İlk defa nst girdim o da ok şükür güzel çıktı şimdilik sorun yok
Evet kuzu her bebekte oluyor geçer mutlaka Allah beterinden korusunAyy inş canım gerçekten sarılık zor ama her bebekte de oluyor
Evet ben ihtiyaç hissettim açıkçası çünkü süt içtikçe ağzından akan sütler giysilerini sarı sarı yaptı öyle olunca sık giysi değiştirdik bi baktım birikmiş giysiler banyoda kapının arkasında
38 ler en sevdiğim ideal doğum zamanıCanım 38 küsür olacağım, günü değişiyor ama 38+2 falan, senin de sanki bugün kontrolün vardı
38 ler en sevdiğim ideal doğum zamanımaşallah çok heyecanlanıyorm böyle olunca ya dündü kuzu kontrolüm ama doktora gıcığım bu aralar ondan yazasım gelmedi ölçümleri yapamıyor sanki yaa bir hafta normal çıkıyor haftasıyla uyumlu bir hafta 2 hafta ilerde çıkıyor 2950 gr ölçtü bu sefer doğunca belli olur artık diyor, geçen hafta 2576 gr demişti pcye 2400 küsür kaydetmişler geçen haftaki hatalı olabilir diyor , neye inanacağımı bilemedim. Plesanta su bebek sağlığı iyi olsun da ölçümlerine asla inanmıyorm
Maltana diye bir içecek var, o da işe yarıyor, tadı daha güzel, malt içeceği. Getir’de migros’ta falan var
Bir sürü aromalısı var hangiisi güzel acabaBen bunu karaciğer değerlerim düzelsin diye içmiştim, faydalı bir içecek gerçekten
Maşallah cnm sayılı günlerimiz sağlıkla geçsin inşKızlar bugün kontrolüm vardı
35+0, kızım 2500 gr olmuş, artık her hafta nst ye gireceğim, hafif sancım vardı, ortalama 50 civarındaydı veee bana sezeryan günü verdi, 18 Aralık olarak söyledi, değişmezse, her şey yolunda giderse
Sağlıkla gelsin hepsi
Bir sürü aromalısı var hangiisi güzel acaba
Evet canım çok heyecanlıyım yavrularımıza kavuşmaya gün sayıyoruzAyy maşallahaynı gün görünüyor
Amin canım inşallah bütün arkadaşlarlar ile birlikte sağlıcakla kucağımıza alalımHayırlı olsun canım sağlıcakla kucağına alırsın inşallah masallah çoğu arkadaşımızın günleri belli oldu
Kızlar bugün kontrolüm vardı
35+0, kızım 2500 gr olmuş, artık her hafta nst ye gireceğim, hafif sancım vardı, ortalama 50 civarındaydı veee bana sezeryan günü verdi, 18 Aralık olarak söyledi, değişmezse, her şey yolunda giderse
Sağlıkla gelsin hepsi
Ay çok güzelmiş ben de böyle bişey istiyodum sağol canımmaşallah kuzum sağlıkla gelsin bilgemiz
javairia canım ben böyle birşey aldım ilerde oyuncak kutusu da yaparım diye düşünerek fiyatı da çok uygun
Bella Maison Abstract Safari Ağzı Büzgülü Çamaşır Sepeti Mix 36X40 Cm
Dr bir şey dedimi niye canınız sıkıldı ki? Benim kızım 34.haftada 2350 idi dr gayet iyi deKızlar benim bugün kontrol vardı 33 haftayım. Kilo alımı yavaşlamış 2 kg su an yalnızca ve canım sıkıldı nasıl kilo alır kefir yumurta vs diyorlar instagramda.birde kafası 13 gün büyük sizde böyle oldu mu ? . İlk defa nst girdim o da ok şükür güzel çıktı şimdilik sorun yok
senin tecrübelere güveniyorumMaltana diye bir içecek var, o da işe yarıyor, tadı daha güzel, malt içeceği. Getir’de migros’ta falan var
35+1 de 2180 doğum yaptım usg de 2400 dü bence iyi kilosuKızlar benim bugün kontrol vardı 33 haftayım. Kilo alımı yavaşlamış 2 kg su an yalnızca ve canım sıkıldı nasıl kilo alır kefir yumurta vs diyorlar instagramda.birde kafası 13 gün büyük sizde böyle oldu mu ? . İlk defa nst girdim o da ok şükür güzel çıktı şimdilik sorun yok
Lazım olcak beybi kaydet bnde kocamdan isticem aama bi sürü aromalısı varDr bir şey dedimi niye canınız sıkıldı ki? Benim kızım 34.haftada 2350 idi dr gayet iyi de
senin tecrübelere güveniyorumkaydettim
aşkım günde bir tanemi içiyorsun35+1 de 2180 doğum yaptım usg de 2400 dü bence iyi kilosu
Lazım olcak beybi kaydet bnde kocamdan isticem aama bi sürü aromalısı var
Evet kuzum gün içinde içiyodum ama yorumlarda yatmadan için demişler öyle deniycemaşkım günde bir tanemi içiyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?