- 25 Şubat 2024
- 1.609
- 2.177
- 53
- 33
- Konu Sahibi annabelica
-
- #53.141
Dediğine göre bebek altta olduğu için çok net ölçemiyor ama başka doktorlar gayet ölçebiliyor, ablamın doktoru doğum yapacağı gün bile ultrasonda bakıp birebir söyledi kilosunu. Üç aşağı beş yukarı bişey söylemesi gerekir ama bu ölçümlerin biri anyaya diğeri konyaya bakıyorEvet canım, güzel haftalar, inşallah zamanında gelirşaşırdım, öyle şey mi olur, nasıl öyle farklı çıkıyor bencede canım hiç takma sağlıklı olsunlar da
6 kg doğuyormuşDediğine göre bebek altta olduğu için çok net ölçemiyor ama başka doktorlar gayet ölçebiliyor, ablamın doktoru doğum yapacağı gün bile ultrasonda bakıp birebir söyledi kilosunu. Üç aşağı beş yukarı bişey söylemesi gerekir ama bu ölçümlerin biri anyaya diğeri konyaya bakıyorhayırlısı artık be
Diğer haftalara göre biraz yavaşlamis dedi doktorum da ama olumsuz olarak söylemedi ben biraz taktım sanırım çünkü çok güzel gidiyordu kilo alımı. Sanki azıcık büyük olacak gibi kafamız dedi ben ona da taktım 35 haftada tekrar kontrole gidicemBen en son 32+4 de kontrole gittim bebeğim 2198 gr, kafası da 3 hafta önde çıktı, şaşırdık tabi ama doktorum bir sorun görmedi anne-babadan genetik bir durum dedi. Bende o gün ilk defa nst girmiştim. Doktor mu söyledi kilo alımı yavaşlamış diye? Bana çok geride gelmedi, yakınız yani ondan sordum
Aaa biraz erken de doğmuş. Maşallah ya sağlıklıysa sorun yok zaten ama çevremde hep 2 kg civarı doğan bebeklere çok küçüktü korktuk diye anlatıyorlar etkilendim bende35+1 de 2180 doğum yaptım usg de 2400 dü bence iyi kilosu
Lazım olcak beybi kaydet bnde kocamdan isticem aama bi sürü aromalısı var
Erken doğdu hatta doğduktan sonra daha kilo verdi 1968 kiloya düştü 10 günlük olduk 2400 şuan hala çok küçük ama sağlıklı şükürAaa biraz erken de doğmuş. Maşallah ya sağlıklıysa sorun yok zaten ama çevremde hep 2 kg civarı doğan bebeklere çok küçüktü korktuk diye anlatıyorlar etkilendim bende
Herşey beklerim6 kg doğuyormuş
Hepsini not alıyorum aşko doğumdan sonra da tecrübelerinizden faydalanmak isterizKızlar selam süt arttırmak için lactamil tavsiye ederim ben çok memnunum arttırdığını düşünüyorum oğlumun 1.ay kontrolü de güzel geçti kilomuz 4500 olmuş 1 kgden fazla kilo almış boyu da 53 cm 5 cm uzamış doktor her şey yolunda dedi 10 gün sonra kalça ultrasonu ve göz doktoru kontrolümüz var
mesela bebeğini uyuttuktan sonra evini süphür sese alışsınKızlar doğum yaptıktan sonra bebişi sesli ortama alıştırmak istiyorum, yani uyuduğunda faln tık sesiyle uyanmasın hemen rahat rahat iş yapabileyimvar mı bununla ilgili önerileriniz
ananaslısı en güzel. Armutlu olan biraya benziyo iyi değilBir sürü aromalısı var hangiisi güzel acaba
Armutlu ve ginsengli almış eşim onlar kalmış markette deneyelim bakalımAnan
ananaslısı en güzel. Armutlu olan biraya benziyo iyi değil
Allahım ben hiç öyle bişey deneyemedim yaa çünkü heppp o kadar zor uyudu ki hadi bi deneyelim deme lüksüm hiç olmadımesela bebeğini uyuttuktan sonra evini süphür sese alışsınbenim oğlum alışıkdı süphürüyordum evimi müzik vs herşey devam
Ya ne güzel kilo almış maşallah. Boşuna doğum kilosuna takılmayalım demiyoruzErken doğdu hatta doğduktan sonra daha kilo verdi 1968 kiloya düştü 10 günlük olduk 2400 şuan hala çok küçük ama sağlıklı şükürsen de sakın küçük diye stres yapma iyi o kurtarıyorlar kendilerini merak etme
gerçekten öyle bebeklerimiz çok güçlü kendilerini kurtarıyorlarYa ne güzel kilo almış maşallah. Boşuna doğum kilosuna takılmayalım demiyoruz
evet oda önemli tabi kızlar kolay uyursa insan cesaret ediyor ama zor uyuduysa diken üstünde olunuyorAllahım ben hiç öyle bişey deneyemedim yaa çünkü heppp o kadar zor uyudu ki hadi bi deneyelim deme lüksüm hiç olmadı
Aynen ya 1,5 saat uyutmaya çabalıyordum uykusu 15 dk sürüyordu o esnada ses çıkaranı boğazlama boyutuna geliyordumAllahım ben hiç öyle bişey deneyemedim yaa çünkü heppp o kadar zor uyudu ki hadi bi deneyelim deme lüksüm hiç olmadı
Uyanırsa tekrar uyutup tekrar mı süpüreyim ayy kısır döngü olup da hunili dolaşır mıyım öylemesela bebeğini uyuttuktan sonra evini süphür sese alışsınbenim oğlum alışıkdı süphürüyordum evimi müzik vs herşey devam
Haha işte en korktuğum şey yaaaAllahım ben hiç öyle bişey deneyemedim yaa çünkü heppp o kadar zor uyudu ki hadi bi deneyelim deme lüksüm hiç olmadı
Anladım ki yine alışkanlığa değil de bebeğe bağlı bişey buevet oda önemli tabi kızlar kolay uyursa insan cesaret ediyor ama zor uyuduysa diken üstünde olunuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?