Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    215
Evet canım, güzel haftalar, inşallah zamanında gelir şaşırdım, öyle şey mi olur, nasıl öyle farklı çıkıyor bencede canım hiç takma sağlıklı olsunlar da
Dediğine göre bebek altta olduğu için çok net ölçemiyor ama başka doktorlar gayet ölçebiliyor, ablamın doktoru doğum yapacağı gün bile ultrasonda bakıp birebir söyledi kilosunu. Üç aşağı beş yukarı bişey söylemesi gerekir ama bu ölçümlerin biri anyaya diğeri konyaya bakıyor hayırlısı artık be

6 kg doğuyormuş

Diğer haftalara göre biraz yavaşlamis dedi doktorum da ama olumsuz olarak söylemedi ben biraz taktım sanırım çünkü çok güzel gidiyordu kilo alımı. Sanki azıcık büyük olacak gibi kafamız dedi ben ona da taktım 35 haftada tekrar kontrole gidicem

35+1 de 2180 doğum yaptım usg de 2400 dü bence iyi kilosu

Lazım olcak beybi kaydet bnde kocamdan isticem aama bi sürü aromalısı var
Aaa biraz erken de doğmuş. Maşallah ya sağlıklıysa sorun yok zaten ama çevremde hep 2 kg civarı doğan bebeklere çok küçüktü korktuk diye anlatıyorlar etkilendim bende

Aaa biraz erken de doğmuş. Maşallah ya sağlıklıysa sorun yok zaten ama çevremde hep 2 kg civarı doğan bebeklere çok küçüktü korktuk diye anlatıyorlar etkilendim bende
Erken doğdu hatta doğduktan sonra daha kilo verdi 1968 kiloya düştü 10 günlük olduk 2400 şuan hala çok küçük ama sağlıklı şükür sen de sakın küçük diye stres yapma iyi o kurtarıyorlar kendilerini merak etme

Kızlar selam süt arttırmak için lactamil tavsiye ederim ben çok memnunum arttırdığını düşünüyorum oğlumun 1.ay kontrolü de güzel geçti kilomuz 4500 olmuş 1 kgden fazla kilo almış boyu da 53 cm 5 cm uzamış doktor her şey yolunda dedi 10 gün sonra kalça ultrasonu ve göz doktoru kontrolümüz var

Hepsini not alıyorum aşko doğumdan sonra da tecrübelerinizden faydalanmak isteriz maşallah kuzuşa yaa zaman nasıl da geçiyor hemen büyüyorlar

Kızlar doğum yaptıktan sonra bebişi sesli ortama alıştırmak istiyorum, yani uyuduğunda faln tık sesiyle uyanmasın hemen rahat rahat iş yapabileyim var mı bununla ilgili önerileriniz

Kızlar doğum yaptıktan sonra bebişi sesli ortama alıştırmak istiyorum, yani uyuduğunda faln tık sesiyle uyanmasın hemen rahat rahat iş yapabileyim var mı bununla ilgili önerileriniz
mesela bebeğini uyuttuktan sonra evini süphür sese alışsın benim oğlum alışıkdı süphürüyordum evimi müzik vs herşey devam

Ya ne güzel kilo almış maşallah. Boşuna doğum kilosuna takılmayalım demiyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…