Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    215
Bizimde ailede sadece kayınvalidem içiyor bende bu konudan çok çekiniyorum ama doğum öncesi eşime söyleyeceğim, zaten çocuktan bağımsız bende sigaradan aşırı rahatsız oluyorum. Eşim uygun bir dille anlatır annesine diye düşünüyorum ben yüz göz olmak istemem lohusa ruh haliyle

Ayy diğer konuda el yıkama ve uzun takma tırnağı olanlar bence:/

Ya benim eşimde kullanıyor ama 2-3 günde 1 paket içiyor. Onlar kül tabağı gibiler zaten eşimde söyledi benim yanımda ama çok kaale almadılar. Bu sefer sıra bende

Aman canım benim kimseyi takma gerçektende biliyorum insan çok hassas oluyor o dönemlerde ama inan umursama. Sütün olsa da olmasa da sen dünyanın en güzel annesi olmuşsun benimde oğlumda öyleydi ve maalesef sadece 3 ay emzirebildim ve mamaya başlamıştik.hala da veriyorum. Masa versen dünyada ilk sen mama vermemiş olacaksın bende dahil bir sürü insan mama kullanıyor ne olmuş yani çocuğumuza zehir veriyoruz sanki tövbe ya valla öyle de Güzel büyüdü ki çocuğum bak 2 yaşına gircek ohh verdiğim mamalar şifa olsunn

en çok sinir olduğum bir konu bu
benim anneannemde emziriyonmu emziriyonmu diye başlicak kesin artık herkeze bi cevap vermem gerekiyor çok rahatsız oluyorum böyle sorulardan bu kimseyi ilgilendirmez, tabiki sorarsın ama bikere 10 kere değil. ben hep emzirdim oğlumu ama keşke mama'da extra verseydim kilo alması için icerdi oğlum net ama cevremde herkez yok mama iyi değil diye diye herkezi dinledim ama en son sıkılmıştım artık herkezin sorusundan muhabettinden emzirmeyi oğlum 9.aylıkken piskolojik bırakmıştım..
sütümde hala geliyordu halbuki.

oyüzden bu bana ders oldu kimseyi dinlemeyip eğer sütümden kilo almıyorsa bebeğim hem emzirip hem mama vericem ve herkeze ben bebeğimi doyuruyorum merak etmeyin sormayın diye cevabını vercem

KV'de oğlumun hep zayıf olduğunu söylerdi, benim eşim zayıf ve uzun boylu oğlumda genetik olarak babasına cekmiş bunu bi anlıyamadı kadın malesef.

oyüzden kafana böyle zihniyetleri takma canım size hesap mı vermek zorundayım de gec

Kız Allah etmesin bir ay önce aldığıma sığmıyor mu kargolar bir geli bir gidi iade etmekten hal kalmadı

Ben özelikle insanları özellikle kadınları lohusa sürecinde hiç anlamıyorum bunu söyleyende kadın birde bu süt konusu her doğum yapana soruluyor klasiğe döndü gül geç kafana takma

Hanımlar merhabalar, karında düzensiz sertleşme yalancı sancı mı yoksa gerçek sancı mı oluyor? Arada sertleşme yaşıyorum fakat aşırı düzensiz, dün 4 kere oldu bugün hiç olmadı mesela
Sürekli var bende bazen düzenli bile olmuyor bunlar doğuma hazırlık kasılmalar

Çok zararlı ya canım senin çocuğundan önemli değiller bence onlara güzel bir dille anlat verdiği zararlarıda

Canım ben şu an 37+4'teyim ve dediklerini uyguluyorum. İşe yarar mı bilemem ama doktorum da önerdi
Öfff bizde de kv ile kp içiyor sadece ama kv geçenlerde kp'e bak torun geliyor bırakmamız lazım diyordu. İnşallah bırakırlar bu da vesile olur. Yoksa ben eşime söylüyorum annenlere söyle sirin size çocuğu vermez bak anne falan de diyorum.

Hayırlı olsun tarihin muhtemelen sezaryen sonrası çok katı beslenmemek gerektiği için öyle demiştir. Malum orda standart yemek neyse o gelecek ama bu özel hastanelerde de böyle. Benim doktorum normal yemekle başlatıyor mesela, bazı doktorlar o gün sıvı beslen diyor. Bunları dert etme, eşin dışarıdan alır gelir hemen çorba vs, yanında götürmene gerek yok bence. Kompostoyu evde yapıp yanına alabilirsin tabii.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…