• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    215
Canım zaten bebek arabalarının puseti oto koltuğu oluyor ya 1 yıl 🌸
Bizimki oyle degil biz ayei bi oto koltugu aldik o arka kanepeye sabitleniyor bi de bebek arabamiz var onun puseti cikarilip takilabiliyor ama acaba oto koltuk olarak bebek arabasi pusetini mi sabitlicez arabaya anlamadim ki :(

Bizimki oyle degil biz ayei bi oto koltugu aldik o arka kanepeye sabitleniyor bi de bebek arabamiz var onun puseti cikarilip takilabiliyor ama acaba oto koltuk olarak bebek arabasi pusetini mi sabitlicez arabaya anlamadim ki :(
Kemerlerle sabitleniyor yada bazı pusetlerin ayrı bazası oluyor benim ki öyle puseti direk üstüne koyunca kitleniyor mekanizması o yoksada kemerlerle sabitliyorsun.

Eklentiler

• Screenshot_20251125-172019_Chrome.webp
    Screenshot_20251125-172019_Chrome.webp
    37,8 KB · Görüntüleme: 46
Arkadaşımın hediyesiydi fiyat bilmiyorum ama şuradan yaptırdı

Bunlar da benim beeğenip kaydettiklerim

Ben bunu yaptırdım canım birebir görseldeki geliyor ve hızlı yapıyorlar

ben burdan yaptırdım ve harika oldu☺️

Kızlar çok teşekkür ederim attıklarınızı inceleyeceğim tek teek. Kızlara çok minnoş şeyler var da erkek bebesi olunca karar veremiyorum asanki ya :D

Bizim doğum yarın olacak Allahın izniyle 🙏🥹
Çok duygusal ve çok heyecanlıyım 🥹 sağlıkla kolaylıkla geçsin doğumumuz bebişimizi kucağımıza alıp gelelim 🙏
Dualarınızı bekleriz.
rabbim yardımcın olsun canım guzel hayirli haberler yaz bize de
Allahım saglikli bir sekilde sag saglim kucagina almayi nasip etsin insallah

Kızlar ben de henüz pompa almadım şarjlı olanlar için yeterince memeyi boşaltmadığından memeye süte ihtiyaç az mesajı gönderiyor dediler elektrikli daha kuvvetli bebeğin kendisi gibi çekim yapıyormuş 🤔 arada kaldım öneriniz nedir
Ben valla Giyilebilir aldım burda kızların çoğu ondan alınca🥲
Hamilelikte soğan'dan igrendim kokusu burnuma geldi iğrenç valla odadan çıkıp girince mhvolur insan 😂 durumun icindeyken koku belli olmuyoda odadan çıkıp geri girince eşim salata yese akşamdan koku alıyordum kusuyordum ilk trimesterde
kanka oda çekilecek bir şey değil 😆🤣 ya iki kişide yiyecek ya ayrı yatılacak o gece😂
Bizim doğum yarın olacak Allahın izniyle 🙏🥹
Çok duygusal ve çok heyecanlıyım 🥹 sağlıkla kolaylıkla geçsin doğumumuz bebişimizi kucağımıza alıp gelelim 🙏
Dualarınızı bekleriz.
tüm dualarımız seninle aşkoo😍 inşallah saati bellimi? 😌
O kadar iyi anlıyorum ki seni. Canım beim yaaa. Bana da sürekli doğunca emzir çok önemli diyip duruyorlar. Çok fena sıkıldım bu muhabbetten. Birde senin daha iyi günlerin lafını duyunca ağzının üstüne vurasım geliyor. Kv bile her gördüğünde sen doğunca görürsün diyor. Ama karar verdim. Lohusalığa verip ağzıma geleni söylicem. Ben üzüleceğime onlar üzülsün. Adım da cadı gelin olsun umrumda değil🫣🤣
yürü beee😆🤣 arkandayız
Kızlar şu an online gebe okulundayım, yenidoğan saç kazıtma hakkında konuşuyoruz
Sizce gerekli mi? Daha gür çıkmasını sağlıyor mu gerçekten? Erkek bebekler için kazıtması kolay ama kızım için bilemedim 🥲 ben yeni doğduğunda saçlı olmasını çok isterim, kazıtırsam allah bilir kaç aya uzar
Bence bu tamamen genetik kanka 🥲 bende araştırmıştım öyle bir şey yokmuş 😂
Selam kızlar, öncelikle doğum yapan bütün arkadaşlarımı kutluyorum allahım analı babalı sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin🌺 çok şükür grubumuzda erken doğum olsa bile bebişlerimiz sağlıklı ve çok büyük problemlerle karşılaşmadılar. Bazı arkadaşlarımızın bebişleri bir süre yoğun bakım süreci gördü ve çoğu sağlıkla evine döndü. Darısı biz doğurmayı bekleyenlere inşallah hepimiz sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız 🙏🏻
Benim küçük bir sorum var çekmece içi organizer alan arkadaşlarım organizerleri nasıl temizlediniz bugün geldi kargodan fakat bi kötü kokuyorlar makineye atsam atamam içinde karton var sert dursun diye koymuşlar bezle falan mı silmem lazım temizleyenler nasıl temizledi acaba?
Ben ikeadan almıştım kokusu yoktu ama yinede sirkeli karbonatlı suya bezle sildim
Kızlar göğüs pedi mi göğüs kalkanı mı hangisini alayım bazı yerlerde de hiç birine gerek yok diyorlar işime yaramayan bir şey almak istemiyorum ya siz ne yaptınız
ikisi farklı işlem görmüyor mu 😬
O sırada hem kalkan hem ped hem gümüş kapak alan ben 🤣🙈
Banada aldırdın 🫢😂
Canım benim sağlıkla kavuşun inşallah, çok sınavlar verdin bu süreçte tüm kalbimiz seninle, çok duygusal dönemlerdeyiz ya valla bugünlere de mi gelecektik 🥹 bizi habersiz bırakma fırsatın oldukça yaz güncelleme yap yarınnnnn 🙏🏻 bu arada oğluşunun ismine karar verdiniz mi 🥰🥰😍biz Alphan koyacağız baya geç oldu ama seçtik şükür isimli hastane çıkışı sipariş verdim geri dönüş yok 😄😄 yoksa hala arada kalacaktım
Vayy Alphan çok havalı😍😍
Selam kızlar,hiç girip okuyamiyorum çünkü evde bir tane sürekli oyun isteyen çocuğum var, aşırı düşkün oldu bana.. doğum yapan herkese hayırlı olsun, herkes güle güle büyütsün bebişini, kalanlarda sağlıkla zamanında alsınlar kucağına 🥰 size bir soruyla geldim, çok fena gribim, hamileyken grip geçiren oldu mu, neler yaptınız, doktorumu aradım KBB ye git dedi ama hareket edecek halim yok
çok geçmiş olsun canım 🙁🙁
Kizlar merak ettigim bisey var bebek hastaneden cikinca direkt oto koltuguna koyuluyor mu onda mi getiriliyor eve yoksa koydugumuz pusetle mi getiriliyor. Bebek arabasinin pusetine koyucaz dimi 🤣
pusete koyacaz canım 😌 kemerinide bağlıcaz çünkü en çok yenidoğan kazası kemer bağlamayıp düşmez dedikleri için yaşanıyormuş
Kapı süsü ve hediyeliklerimiz geldiiiii 😍😍😍 ayy bayıldım bayıldımmm 🥰 instagramda baykuşcrafta yaptırdım çok memnun kaldım 🥹
bende bayıldım ayıldım😍😍😍😍
Kızlar biz doğurduğumuzu nasıl anlıcaz ya 🥹
bu gün aklımdan geçtin nerdesin diye yazacaktım😂😂

Back
X