• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    215
hastanedym hala canm nst de duzenli sancı cikti yine serum taktilr beklemedeyiz
sordugun icin sagol canim🥰
Kuzu senin doktorun adnan bey miydi? Birde günümüz aynı doktorum bana artık doğsa da sorun yok demişti senin açılman olmadığı için ni sancıyı kesmeye çalışıyorlar 🤔

Kuzu senin doktorun adnan bey miydi? Birde günümüz aynı doktorum bana artık doğsa da sorun yok demişti senin açılman olmadığı için ni sancıyı kesmeye çalışıyorlar 🤔
evet canim Adnan hoca doktorum
bnada gelse sorun yok dedi ultrasona gore kilo iyidi 2 doz ciger gelistiricide vurdular zaten
gun ileri atmaya calisiyoruz iste suan 35+5

Ben valla Giyilebilir aldım burda kızların çoğu ondan alınca🥲

kanka oda çekilecek bir şey değil 😆🤣 ya iki kişide yiyecek ya ayrı yatılacak o gece😂

tüm dualarımız seninle aşkoo😍 inşallah saati bellimi? 😌

yürü beee😆🤣 arkandayız

Bence bu tamamen genetik kanka 🥲 bende araştırmıştım öyle bir şey yokmuş 😂

Ben ikeadan almıştım kokusu yoktu ama yinede sirkeli karbonatlı suya bezle sildim

ikisi farklı işlem görmüyor mu 😬

Banada aldırdın 🫢😂

Vayy Alphan çok havalı😍😍

çok geçmiş olsun canım 🙁🙁

pusete koyacaz canım 😌 kemerinide bağlıcaz çünkü en çok yenidoğan kazası kemer bağlamayıp düşmez dedikleri için yaşanıyormuş

bende bayıldım ayıldım😍😍😍😍

bu gün aklımdan geçtin nerdesin diye yazacaktım😂😂
Ay klasik acaba doğuruyo muyum perilerim geldi kanka bildiğin regl olcakmışım gibi bir ağrı çekiyorum hem kasıklarda hem vajinada bi sakinliyo sonra tekrar başlıyo kız da aşırı hareketli toplandığı yeri kasıyo dokunsam acıyo sonra bi gevşetiyo doğursam anlamıcam gibi gelmeye başladı 🥹😂😂😂😂

Ay klasik acaba doğuruyo muyum perilerim geldi kanka bildiğin regl olcakmışım gibi bir ağrı çekiyorum hem kasıklarda hem vajinada bi sakinliyo sonra tekrar başlıyo kız da aşırı hareketli toplandığı yeri kasıyo dokunsam acıyo sonra bi gevşetiyo doğursam anlamıcam gibi gelmeye başladı 🥹😂😂😂😂
Anlarsın kanka , bende ebeye sorduğum doğum sancısı farklı oluyor anlarsın demişti 😂😂
Kız sıkılıyor ondan bu hareketleri🤣

Valla gülüp geçiyorsun ama ısrarla cvp istiyorlar. 2 günde bir aynı soruda
İnstagramda görmüştüm bir ara çok komikti sütümü sorana cevap olarak sütümü fırlatmak oldu suratlarına 😂diye ay gülmeden öldüm bu bizim milli sorumuz lütfen anne adayları normal karşılayın valla

O sırada ilk kez nst bu gün deneyen ben 🤣🤣
Bi kez deneyince bağımlılık yapıyo kanka djdmcjdk

Benim bi ara 86 görülmüştü ya ogünden beri diken üstündeyim bide eski doktorum erken doğum ilacı falan diyince pinpirik oldum şimdiki doktorum 2 haftadan önce sinyal vermez demişti ona güvenip sakin kalıyorum 😂

Kızlar gebe okulunda ebe göğüs pedini kesinlikle önermiyorum mantar yapabilir ve bebeğin ağzımda pamukçuk olmasına sebep olur dedi. Silikon uçları da önermiyor bebekle teması kestiği için. Gümüş kapak kullanabilirsiniz dedi

Bi kez deneyince bağımlılık yapıyo kanka djdmcjdk

Benim bi ara 86 görülmüştü ya ogünden beri diken üstündeyim bide eski doktorum erken doğum ilacı falan diyince pinpirik oldum şimdiki doktorum 2 haftadan önce sinyal vermez demişti ona güvenip sakin kalıyorum 😂
kanka o kasılmalar grupta çoğu arkadaşta oluyor, magnezyum alıyor musun sen?

O bende bir aydır var bu iyi bişey demekki vücudun normal doğuma hazırlanıyor onlar rahim kaslarını falan gevşetiyor

4 gundur direniyoruz hastanede 1 hafta daha dursa super olucak
Insallah canım inşallah, ikiniz için de sağlıklı ve hayırlı zamanda gelsin inşallah🙏 Ama korkma bende sancı vs olmadıği halde planlı sezaryenim 37 olmadan olacak kolestaz riskinden ötürü. Doktorumuz artık gelse de bişey olmaz dedi inşallah

Insallah canım inşallah, ikiniz için de sağlıklı ve hayırlı zamanda gelsin inşallah🙏 Ama korkma bende sancı vs olmadıği halde planlı sezaryenim 37 olmadan olacak kolestaz riskinden ötürü. Doktorumuz artık gelse de bişey olmaz dedi inşallah
bn piskolojik olark hazir degilm galiba korktm bian titremeye basldm plansiz seylere uymam zor oluyor biraz
2 sezeryanm olmasına ragmn napıcm nasil gecicek diye strese girdm cok

Back
X