• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    215
Canımm çok teşekkür ediyorumm🙏🥰 haber vercem size de inşallah 🥰 aminnn sağlıkla gelsin yavrumuz🙏😍

🙏 canım benim amin aminn sağlıkla gelsin bebegimiz de sag salim evimize gelelim 3 kisi🙏🥰
Bebeğimmm kaçırmışımm su gibi geçsin hiç ağrın sızın olmasın inşallah sağlıkla al kucağına kendini iyi hissedince bize yaz merak ederiz 💕

Ay evet olacak, sabah 6’da hastanede olucaz. Ben hazırlığımı son güne bıraktığım için onlarla ilgilendim 🙈 resmen çantamı bugün kızkardeşimin yardımıyla hazırladık 🤣 heyecanlıyım ve stresliyim, dua edin benim için 🙏 müsait olunca yazarım size 🌸
Canım benimm inşallahh sağlıkla kolaylıkla alırsın kucağına minnoşu 🐣🤍 Dualarımız seninle 🙏 Çantayı sona bırakmanda kendine güveninden ve deneyiminden direkt 😎

Telefona kasılma sayacı yükledim bende kayıt etmek kolay olsun diye, isterseniz yükleyin hem düzenli mi ona bakarsınız 😁
İndirdim güzel kardeşim indirdim 😂 şu an dakikaları aynı saat aralığı da 1 saat daralmış galiba ben dayanamıcam bi nst çekilip gelcem fhahahah

Bebeğimmm kaçırmışımm su gibi geçsin hiç ağrın sızın olmasın inşallah sağlıkla al kucağına kendini iyi hissedince bize yaz merak ederiz 💕
Canimmm amin kuzucum aminn🙏🥰 saglikla gelsin yavrumuz saglikla kavusalim kucagimiza alalim teyzelerine mujde vermeye gelecegim 😍😍😍

Back
X