- 25 Ağustos 2025
- 399
- 681
- 18
- 36
- Konu Sahibi annabelica
-
- #53.701
Ne güzel canım pozitif bir şey duyduğuma çok sevindim. Son zamanlar sağ olsun Instagram sürekli doğum videosu karşıma çıkarıyor hep acı içinde bağırıyorlar dün gece onları izlemekten uykularım kaçtıBen de sırf o yüzden korkuyordum ama yeniden doğum yapsam yine normal doğum isteriminan çok rahat
süpriz asla yapmicam merak etmeyin hastaneye gittiğim an başlicam yazmaya“Aralık görünümlü Kasım anneleri ve Aralığa kalan 3-5 kişi” ahahahahahah
15 güne burası 56 olur kanka sakinsen şafak operasyonu gibi bi gece ansızın bize süpriz yapcaksın ben öyle inanıyorum tarihini de 3 aralığa verdim şuan ahahdjekxo
Evet aşkımm şükür bi sorun çıkmazsa öyle duruyo senle ben elencez az kaldı gibi
Keşke şurda da reelslaşabilsek sürekli size atabilceğim reelslar denk geliyor çok üzülüyorum ahahahahah
Doktorum mümkün oldukça kesisiz atlatalım deyip motive etmişti doğum sırasında kestiğini gördüm sordum bebek çıkımda yırtmış düzgün olması için kontrollü kesmek zorunda kaldım yoksa yamuk şekilde yırtılmaya devam edecek seni zorlayacaktı dedi. Ama şunu çok net söyleyebilirim bebeğimi kucağıma aldığım an boğazımı da kesseler umrumda olmazdıNe güzel canım pozitif bir şey duyduğuma çok sevindim. Son zamanlar sağ olsun Instagram sürekli doğum videosu karşıma çıkarıyor hep acı içinde bağırıyorlar dün gece onları izlemekten uykularım kaçtıben kesiden değil de kontrolsüz yırtıklardan çok korkuyorum onun yerine doktor kontrollü bir şekilde kesse daha iyi bence
Evett balımm şükür önlemimizi aldıkhoşbuldukk
Yalnız şu tarihler tutarsa varya burdan yürür yolumu bulurum ben hahahahahsüpriz asla yapmicam merak etmeyin hastaneye gittiğim an başlicam yazmaya
senin o verdiğin tarihi yerim yeeer
Aşkım sen gidip 18ine gün alıp beni bırakmışsın o yüzden ben de tarihi erkene çekeyim dedim ahahah. Artık çok kuduruklaştılar yer de hiç kalmadı ya ondan ara sıra güçsüz hissetmek normal kudurukluktan uyuyakalıyolar 2 saatte 10 minicik kıpırdama bile olsa okeymiş zaten. Ben de bazen hareketinden kıvranıyorum o sıra bi sakinlese istiyorum sakinleyince de çocuğu dürtmeye başlıyorum hahahahahaCanım sorun olmamasına çok sevindim, bizlerin daha var inşallah doğurmasına bekleyelim bakalımdün akşam bende de kasılma oldu epeyce, gece de uyuyamadım kızımın hareketlerini hissedemedim, stres oldum bazen az hareket ediyor strese giriyorum, gece gitsem mi diye düşündüm hatta sonra hareket etti rahatladım
Ay iyi açıklık varsa devam ederse böyle yakındır kesin 39+ larda doğurursun o haldeben de sabah doktora gittim. (38+3) elle alttan muayene etti, acikligi 1cm ölctü. bebegin pozisyonu cok iyi ve bebek gelmeye cok yakin dedi. sancin gelirse hemen hastaneye gidersin,cok uzun surmez dogurman dedi
bu birkac gun icinde gelir mi dedim olabilir kesin bir sey soyleyemem dedi. erken gelicek diyorduk gelmedi bak bekledi dedi:) nstde sancilar 20lerdeydi
Ben de aynı sekilde hala doğurmayanlardanım. 40+0 ım 18 aralık. Tansiyonum bazen 13-14 lerde dolaştığı işin doktorum 40 ı geçirmek istemiyor. Bi şekilde başlatırız ya da seseryanla alırız dedi 40ta.Kızlar doğum yapmayan kimler ? benim tahmini doğum tarihi 25 Aralık. 40 haftam o zaman doluyor :) şuan hiçbir belirti zaten yok, son zamanlarda beklemek zormuş
eğer tutarsa sana grubun en iyi tahmin eden aralık hamişi ilan etcem veeYalnız şu tarihler tutarsa varya burdan yürür yolumu bulurum ben hahahahah
“Kızlar şimdi ıkınıyorum, bebek göründü.”
“Şimdi çıktı kucağıma verdiler bi emzireyim geliyorum” ahahahahahahahahahsh
Aşkım sen gidip 18ine gün alıp beni bırakmışsın o yüzden ben de tarihi erkene çekeyim dedim ahahah. Artık çok kuduruklaştılar yer de hiç kalmadı ya ondan ara sıra güçsüz hissetmek normal kudurukluktan uyuyakalıyolar 2 saatte 10 minicik kıpırdama bile olsa okeymiş zaten. Ben de bazen hareketinden kıvranıyorum o sıra bi sakinlese istiyorum sakinleyince de çocuğu dürtmeye başlıyorum hahahahaha
Bacım ben ek iş diye diğer gruplara gider onlara da tarih veririm minik bi ücret alsam yolumu bulurum falcı teyzeniz geldi ayahahaheğer tutarsa sana grubun en iyi tahmin eden aralık hamişi ilan etcem veetakcam
eğer epidural doğum olursa net bu dediklerini yazma vaktim olur yoklama bile yaparım
Evet aşkım bi sağlık sorunu olmadıkça vajinal istiyorum ben sezaryandan gözüm çok korkuyor yıllardır.Doktor kendisi verdi, sayıyordu böyle nst randevularına 18 alıyoruz dedi, ben de neee dedim, o kadar şaşırdım kisormadı bile, 17 sine son bir kontrol koydu 18 alalım dedi, tabi nst değiştirir tarihini ama şimdilik bir sıkıntı görmedi. Sancım da 50 stabil gitti, normal dedi ben hiç hissetmiyordum ama eşim dedi bir kez 70 küsür olmuş, bu sefer stres oldum
Hareketleri konusunda evet, bir günü bir gününe uymuyor ki korkuyorumAllah’ım huniyi takmadan doğuralım inşallah Den vajinal bekliyorsun değil mi ?
Canım sen geç kalmıyon biz çok konuşuyoz hahahaha aradan fırt diye yazmazsan konu 3 dkda bitiyo ahahahahKızlar ben tüm mesajları okuyorum ama asla yazamıyorum hep geç kalmış oluyorum konulara
Bugün benim de kontrolüm vardı 37+0 ım. Tansiyonum sabahları 13-14 lerde dolaştığı için ve şekerim de hep üst sınıra yakın çıktığı için doktor 40 ı geçirmek istemediğini söyledi. 18 aralık oluyor o tarih de. Bakalım inşallah kızım da beklemez. Suni sancıyla başlamak istemiyorum doğuma çünkü. Acil bi durum olmadığı sürece sezeryan da istemiyorum inşallah yakın zamanda kendisi gelmeyi tercih eder. Başı tam aşağıda pozisyonunu almış çok şükür
2900 çıktı bugün canım. Ben yürüyüş ve 2 şer basamak merdiven çıkmalara başladım evde de squat yapıyorum ama çok düzenli yapamıyorım onu daCanım sen geç kalmıyon biz çok konuşuyoz hahahaha aradan fırt diye yazmazsan konu 3 dkda bitiyo ahahahah
Tansiyon olayını çok bilmiyorum kuzu ama eğer erken kendiliğinden gelsin niyetindeysen tüm tuşlara şimdiden bas etkisini anca görürsün şu an kaç kg bebişin
Evet aşkım bi sağlık sorunu olmadıkça vajinal istiyorum ben sezaryandan gözüm çok korkuyor yıllardır.
Senin sezeryan kısmını ben kaçırdım o sıra sen mi istedin bi sıkıntı mı gördü doktor?
Kızlar ben tüm mesajları okuyorum ama asla yazamıyorum hep geç kalmış oluyorum konulara
Bugün benim de kontrolüm vardı 37+0 ım. Tansiyonum sabahları 13-14 lerde dolaştığı için ve şekerim de hep üst sınıra yakın çıktığı için doktor 40 ı geçirmek istemediğini söyledi. 18 aralık oluyor o tarih de. Bakalım inşallah kızım da beklemez. Suni sancıyla başlamak istemiyorum doğuma çünkü. Acil bi durum olmadığı sürece sezeryan da istemiyorum inşallah yakın zamanda kendisi gelmeyi tercih eder. Başı tam aşağıda pozisyonunu almış çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?