Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    216
Maşallah Allah analı babalı büyütsün
listemizde yoksun yeni misin yoksa kasım grubundan mısın?

Ay ben normal doğumdan sırf bu epizyotomi yüzünden korkuyorumm

Ay ben normal doğumdan sırf bu epizyotomi yüzünden korkuyorumm
Yok canım ya bence korkma doğum yaptıktan sonra dikişi hissetmiyorsun bile orada birşeylerle uğraşıyorlar gibi oluyor hiç korkma sen o sırada yanına koyulmuş bebişi izliyorsun bütün acıların dinmiş oluyor

Canım senin bebek sana şaka yapıp duracak sanırım Aralık garantileyenlerdeniz dedik ama seni biraz uğraştırdı şuan nasılsın bir sıkıntı yok dimi
Ay bu sefer şakayı kaka yapıyodu az kalsın şükür aralığı görcez balım şu an için bi sorun yok yarın kendi doktorum dönüyomuş izinden ona da bi gitcem o da bi bakıcak aralığın 10u 37 haftalığım ama gönlümden geçen 16 aralıktı hep içime öyle doğardı bi 16yı görsem çok mutlu olcam

Sadece bi gün önce 3 saat uyudum stresten dün de hiç uyuyamadım gün içinde üstüne de kortizon falan derken bugün deliksiz saatlerce uyumuşum fiziksel olarak iyiyim psikolojik olarak da hep iyiyi düşünüp toparlıyorum bebeğim

Cok şükür canım hep iyi ol bende haftaya cuma doğuyor icimede hadi bakalım 38+4 üm ben şuan ama bana kırkı da geçerse 15 gün daha gider sanki bendede çıkıyordu sancı ama doktorum açıklığa bakıyor ikidir yolluyor o yüzden rahatım 40 ta doğum olur inşallah beni çok bekletmez sabrım tükenmekte eşim ne zaman doguruyon diyip duruyo bide belimdeki yalancı sancilara aha Bebek mi geliyo dedikçe bekleme hevesim kaciyo,

Ahahahahah aynı gün doğuralım kız azcık bekle kızım biraz daha büyüsün sancın kaçlarda çıkıyor şu an

40 60 bazen 80 ama sorun görmüyo doktor yani kız son zamanlarda insan daha sabırsız oluyor
Kız ben bile sabırsızım riski olmasa ogün doğurmaya okeydim benim de hep bu tarzdı ama o gece düzene girmişti işte o sıkıntıydı senin düzene girmesine bakıyor öyle düşün 1 haftaya doğurursun bacım senin için tarih olarak içime 6 aralık doğdu

Ay inşallah bakalım inşallah tutar tahminin bebisi alıp çıkacaktın demek yok öyle efenim bizden önde doğurup koklasmak

Hadi gözünaydın canım artık aralık garanti gibi diyebiliriz
Kızlar ben de doğum yaptım bugün çok sancım oluyordu iki gündür sabah kontrole geldim bebek çok aşağı inmiş doktor da alalım bugün dedi
Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin kaç haftalıktınız

Bizim grubun adı artık değişmeli geriye kalan üç beş Aralık annesi grubu olmalı

“Aralık görünümlü Kasım anneleri ve Aralığa kalan 3-5 kişi” ahahahahahah

bu gruba aksiyon gelirse herkez doğurur anam haftalarımıza baksana

benim o sırada 0 sancı hala
15 güne burası 56 olur kanka sakin sen şafak operasyonu gibi bi gece ansızın bize süpriz yapcaksın ben öyle inanıyorum tarihini de 3 aralığa verdim şuan ahahdjekxo

Hadi gözünaydın canım artık aralık garanti gibi diyebiliriz

Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin kaç haftalıktınız

Evet aşkımm şükür bi sorun çıkmazsa öyle duruyo senle ben elencez az kaldı gibi

Keşke şurda da reelslaşabilsek sürekli size atabilceğim reelslar denk geliyor çok üzülüyorum ahahahahah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…