Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    219
İnşallah kendi sancısı gelir ya
Vefa böyle birşey işte
İşte cesaret işte feraset işte adam gibi adamlık
Ben de aksine beklemeye cesaret edemezdim sanırım hayırlısı olsun canım
Cuma son adminim
Bende yarın inş doğum yapıyorum
Güle güle gelsin bebiş canım kolay doğumlar diliyorum
Kuzu 37+3 üm ben de kendi sancımla açılma bekliyorum, cumartesiye kadar açılma olmazsa pazartesi sezeryan olcam kısmetse, açılma olursa suni denenecek pazartesiye kadar inşallah kendi sancımla doğum yaparım
Aynı derdtten muzdarip olan çok kişi varız hayırlısı olsun canım bebislerimiz sağlıklı olsunlar da
Döndüyse girer canım endişe etme sen
Hadi bakalım bende bütün tuşlara bastım artık gerisi taktiri ilahi

3 günde bir ama artık bende yoruldum bebeğe bişey olur diye korkuyorum artık bebiş için her yol mübah yapacak bişey yok cnm suni ise suni ne gerekse onu yapicam
Geceleri hiç sancı ya da kasılma hissediyor musun peki ? Ağrı durumların nasıl vajinanda baskı hissi oluyor mu

Canım 28 haftadan sonra döner bebekler ama bazen tekrar pozisyon değiştirebiliyor lar yani 39 haftaya kadar tam belli oluyor genelde son hafta dönen yine var bende vajinal doğum bekliyorum daha öncede vajinal doğum yaptım
Yaa Allah kolaylık versin teşekkür ederim yanıtınız için. Kolaylıkla sağlıkla doğumunuz olsun inşallah

Benim bebegimin kafasida 39 hafta cikiyor ben 37 haftaligim daha dogum şekline bisey demedi bana kizimada ilerden diyolardi 40 +3 le 3910 kg 53 cm boyla onu normal dogurdum başını hatirlamiyorum ama
ilk doğumda sıkıntı olur demişti riskli demişti sizin ilk doğumunuzmuydu

Doguran tum anneleri tebrik ederim Allah anali babali buyutsun
Kizlar bebegin kilosu kac olmaliki kuvezde kalmamasi icin bi sinir varmi bilen
Canım şimdi mesajını gördüm benim bebişim 35. Haftada 2.500 gram civarında doğdu aldım geldim çok şükür, ama doğumdan bir hafta önce ciğer geliştirici vurulmuştum mecburen

javairia canım ikinize birden yazmış olayım bizde yaşadık mama değişikliğinden kaynaklı üç gün kaka yapamama ve şiddetle sancılar maalesef, ben çekilmemiş Kimyon ve Rezene çaylarına boğdum kendimi birde Nurse harveys damlasını kullandık ama kullanacak olanlara tavsiyem yenidoğan dönemindeyse kutuda yazdığı gibi 20 damla kullanmayın bence, çünkü bence bebeklere tek seferde 20 damla fazla geliyor benim kızım hiç kusmazdı Maalesef kustu öyle verme hatasını yaptım şimdi günde üç kere falan sütüme ek mama veriyorum 30 ml Her verişimde 3 damla damlatıyorum tabi doktor daha iyi bilir :)

Canım benim kızım da kan uyuşmazlığı var benimle ben 0+ o B+, üç saat ışık tedavisiyle 12 olan değeri 6 oldu taburcu olduk aynı gün, kaçıncı gün 12ye çok yüksek dedi? Bizim doktorumuz 14ü sınır kabul ediyordu ikinci haftada, bebeğin haftası büyüdükçe tolere edebileceği değer artıyor, kilosu iyiyse 12ye neden yüksek demiş anlamadım, benim kızım 2.5 kiloyken 3 saatte düştü değeri yani, endişe etme canım bence beslenmeyle atabileceği bir değer çok geçmiş olsun

Bebeğinin Vücudu çok sarımıydı peki bizimki yüzü göz içi vücudu sarı belli oluyor yani sarılığı degeride yüksek dedi kan idrar istedi sık sık da emziriyorum yani niye böyle oldu bilmiyorum
Canım akıl vermiş gibi olmayayım ama bende iki saatte bir emziriyorduk ama sarılık yükselince bebişin uyku hali de yükseliyor diye bende o da harap olmuştuk bizim kilo alımımız sürekli kaka yaptığı için az olduğundan doktor bize süte ek mama başladı, memeyi emdiği gibi hop kaka yapıyordu. Mamayla hızlıca kilo aldı sarılığı da öyle geçti bi danışmak istersen diye yazdım

Sağlıklı gelir inşallah merak etme ben bide 155 boyunda 110 kilo girdim o doğuma bebek dogunca bile sekerimize baktilar ikimizde sismanizz diee
ben 161-162 boy 92 kiloyum 7 kilo aldım bu 85 le hamile kalmıştım birazda dikkat ettim normal doğum olması için ama kul plan yaparlen kader gülermiş belkide de benimki o hesap çocugun kafasına birşey olur mu ya da yırtılma aşırı olur mu bilmiyorum neye göre riskli dediyse

Bende 73 le kaldim ama suan 95 felan geliyorum 100 u bulmam insallah die bekliyorum esneme hareketlerini yap dogum esnasinda dusa soksunlar plates yap ben sehir hastanesinde doğurmuştum esimde yanimdaydi destek olmustu. Bu seferde olacak inşallah bu sefer bide meryem ana otu aldim

Evet oglan bu sefer. Isteyen iciyor meryem ana otunu genelde sanci baslayinca suya koyyorlsr meryem suresi yasin okuyorlar ot suda acildikca rahminde açılacağına inaniliyor çoğu kisiyi piskoljik rahatlatiyor arkadasim dikissiz dogurdu cok inaniyordu darisi bize olsun inşallah kilo veririm ya hic takmiyorum kizimi 110 la dogurdum 73 kg ya geriledim eminim gene veririm çocuklarımız sağlıklı olsun da kimse kiloyu umursamasin verilir alınır dusa evde de girdim hastanede de soktular

Sancımın geleceğine olan inancım 0 eşim aktardan almıştı 3 adet bar doktora gidene kadar denesem mi her gün Birde uygulama yarın beni unutacak saymayı bırakacak

Eklentiler

• IMG_6048.webp
    16,8 KB · Görüntüleme: 16
Sancımın geleceğine olan inancım 0 eşim aktardan almıştı 3 adet bar doktora gidene kadar denesem mi her gün Birde uygulama yarın beni unutacak saymayı bırakacak
Eksiye duser belki cizelgede 42 haftaya kadsr dogum oluyor die gösteriyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…