Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    219
O kadar zordu ki ben acıdan bayılmıştım zaten hayal meyal sedyenin üstünde apar topar ameliyat masasında olduğumu hatırlıyorum onun kokusu herşeye değer gerçekten

Canım gözün aydın, geçmiş olsun, çok şükür çok zorlu bir yolculuk sonrası, kucağına almışsın miniğini, Allah ayırmasın hiç

Kızlar doğumdan sonra kuyruk sokumu ağrınız devam ediyor mu, hamileliğimde hep ağrı vardı şimdi daha şiddetli ağrıyor, ne zaman geçer ?

Canim zor olmuş ama sağlıkla kavuştun ya yavruna, önemli olan o. Hem geçmiş olsun, hem hayırlı olsun, Allah analı babalı büyütsün

Ay adı da pek güzelmiş maşallah sağlıkla büyüsün Leyla kuzusu

Hayırlı olsun,Allah analı babalı büyütsün

Hayırlı olsun, Allah analı babalı büyütsün

Doğuma yaklaşık 10 gün kaldı ama kızımın dişine yemek yerken bir şey battı ve apse yaptı, kocaman şiş, dün Dr a gittik ilaç verdi ve haftaya çekelim dedi, baksa 3 dişe de kanal dolgu ,4 dişe normal dolgu yapılması gerekiyor dedi, sedasyonla yapılacak, çok gerginim, hem böyle bir şey beklemiyordum , anestezi alacak diye çok endişeliyim, hem zamanlama olarak nasıl denk geldi böyle, bize de dua edin sağlıkla kolaylıkla hallolsun dişleri

Benim 28. haftada baş aşağıydı canımm. 32 de gittim makat geliş pozisyonu almış. Doktorum böyle giderse normal doğumu unut dedii. Belki bir ihtimal de dönebilir dedii. Doğum 19 ocak sonrası istediğin zaman olur dedi

Kızlar doğumdan sonra kuyruk sokumu ağrınız devam ediyor mu, hamileliğimde hep ağrı vardı şimdi daha şiddetli ağrıyor, ne zaman geçer ?
spınal anestezı ya da epıdural sonrası bel agrısı bı sure devam edıyor ama kuyruk sokumun eğrıyse hamılelıkte ortaya cıkıyor agrısı x2 lenıyor yani. o da olur benım ılk dedıgımden de olur

lutfen işlemi diş hekımı koltugunda almasın. anestezı uzmanı ve ıyı bı doktor uygulasın amelıyathane ortamında.. cok sıkıntılı haberler gorduk tv de de. gerek yok.

32 bunu söylemek için erken bence canım doktor boş yere umutsuz konuşmuş. Doğum anına kadar bile dönebilir. Benim 36 civarı döndü

Yarın bı aylık olacak canım iki gün önce 12 dedi kan testindede 11.2 çıktı doğum kilosuda 2.890 9 gün küvezde kaldı taburcu edildiğinde 2.690 dı şimdi 3.300 olmuş

32 bunu söylemek için erken bence canım doktor boş yere umutsuz konuşmuş. Doğum anına kadar bile dönebilir. Benim 36 civarı döndü
İnşallah canım döner. Sata göre 32 ama bebek 33 34 ile uyumlu çıkıyor iri olduğu için biraz umutsuz bence

Ben sadece emziriyorum kilo alımı iyi dedi dr kiloda sıkıntı çıksaydı bende mama verirdim kan sonucumuz çıktı hafif triodi yüksek çıktı idrarda verdik kaka bulaşmış tekrar test istedi idrar yolu enfeksiyonu varsa oda sarılığı yüksektir dedi tiroid içinde iki hafta sonra gel tekrar test yapalım dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…