Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    146
Bu arada kızlar hepinizin cinsiyet tahmini var ve listeye yazdirmiyorsunuz aşkolsun 🤣🤣 zaten takintiliyim şu listedeki boşluklar rahatsız ediyor beni 🤣
Bende kız isteyen ama erkek olacağını hisseden anneyim. Bir süre cinsiyet tahmini yaptım. Kimi erkek, kimi kız. Ama çok istiyorum diye kız olmayacak hissiyatındayım.

Kızlar benim sağdan da soldan da batmalarım oluyor. Zaten kesem ortada diyorum ben size inanmiyorsunuz 🤣🤣 difembahyaa difembahyaa senin bebeğin de ortadaydı 😃 bu arada seni artık listeye yazicam güzel haberini aldığımıza göre♥️♥️ bilgilerini yaz hadi artık 🥰

Evet canım, gerçekten de ortada bugün de ortadaydı 😍

Hemen yazıyorum;
Çocuk Sayısı: 1 tane meleğim var, bu 2.
Sat: 27 Mart
Kese:5+6
Kalp atışı: 6+5
Hiç hissedemiyorum cinsiyeti 🤭
Beklenen doğum tarihi; 31 Aralık

Kızlar vallahi miğdem bulana bulana bende bi öğün yiyip gerisi ekşi meyveler yiyorum bi iyi geliyor bi iyi geliyor anlatamam☺️ 11.haftama gircem hala bulanıyorum😏 ekşi kız demekdi hepimizinki kız mı ne😂
Valla herkeste bir bulantı herkeste bir tuzlu ekşi aşerme hurafeye göre kız 😂ama ben oğlum dada böyleydim malesef

Bana erkek yazabilirsin canım ama dua yerine gececekse kız olsun 🤣🤣 erkek hissediyor ama kız istiyor seçeneği niye yok 🥲 kafamız bu kadar karışıkken nasıl doldurcaz o boşlukları stres oldummm :bicak:
Ahaha 🤣🤣 yok kız kafayı yakmana gerek yok. Hissiyatı yazıyorum ben isteği değil 🤣 isteğe girmeyelim hiç ortalık karışıyor 🤣

Bende kız isteyen ama erkek olacağını hisseden anneyim. Bir süre cinsiyet tahmini yaptım. Kimi erkek, kimi kız. Ama çok istiyorum diye kız olmayacak hissiyatındayım.
Çok isteme canım o kadar ya. Hayırlı ve sağlıklı evlat iste. Belki bir oğlun olur annecim diye başında taşır seni. İyi ki oğlum var dersin 🥰

Harfiyen katılıyorum sana. Sağlıklı olsun tabi ilk isteğimiz o da hep kız annesi olmak istedim ama hep erkek hissediyorum çünkü çok kız istedim diye olmayacakmış gibi geliyor bana 🫠🫠 ya da oğlu olanlara çok takılmıştım zamanında o yüzden başıma gelecek diye düşünüyorum 😁

Kızlar idrarınız bulanık mı oluyor hamilelik öncesi normaldi benim ama şimdi bulanık görünüyor yanma falan yok ama bilemedim internette baktığımda olabileceğini söylüyor

Kızlar iyi akşamlar, bebeğin kalp atışını ne zaman gördünüz duydunuz? Vajinal mi yoksa karından mi ?

Kızlar iyi akşamlar, bebeğin kalp atışını ne zaman gördünüz duydunuz? Vajinal mi yoksa karından mi ?
Canım ben 6 haftalıkken duydum. Şu anda 10. Hafta olmasına rağmen hala karından net görüntü alınamıyor. Hala vajiandan bakıyor doktorum. Rahimde eğiklik varmış benim

Çok isteme canım o kadar ya. Hayırlı ve sağlıklı evlat iste. Belki bir oğlun olur annecim diye başında taşır seni. İyi ki oğlum var dersin 🥰
Ayhh tabii canım kız ya da erkek hiç farketmez ben sadece hissiyattan bahsetmek istedim. 1.5 senedir bekliyoruz bu mucizeyi. Rabbimden gelene razıyız. Ayrıca erkek çocukta çok severim. Ama ben her evladın bir ablası ya da kızkardeşi olsun isterim. Hele günümüzde bunu daha çok önemsiyorum. Şuan hamilelik belirtileri beni aşırı korkuttu. Farzı misal oğlum olacak kızım olsun diye bir kere daha gebelik süreçlerini göze alabilirmiyim ondan emin olamadım 🙈🤢

Canım ben 6 haftalıkken duydum. Şu anda 10. Hafta olmasına rağmen hala karından net görüntü alınamıyor. Hala vajiandan bakıyor doktorum. Rahimde eğiklik varmış benim
Yaaa bende 6+3 günlükken vajinal bakıldı bebek ve kalp atsii göruldu daha yeni oluşmaya başlamış dediler herşey iyi gidiyordu üniversite hastanesinde . Bir de özele gidiyorum onun cihazı üniversitesiye göre daha eski ve orda da bebeğin kalp atışı var ama derinden geliyor dedi doktor 7 haftaya girmiştim cuma günü birdaha çağırdı sorun çıkmaz umarım içime kurt dusurdu 😏

Yaaa bende 6+3 günlükken vajinal bakıldı bebek ve kalp atsii göruldu daha yeni oluşmaya başlamış dediler herşey iyi gidiyordu üniversite hastanesinde . Bir de özele gidiyorum onun cihazı üniversitesiye göre daha eski ve orda da bebeğin kalp atışı var ama derinden geliyor dedi doktor 7 haftaya girmiştim cuma günü birdaha çağırdı sorun çıkmaz umarım içime kurt dusurdu 😏
Vajinal bakmasından dolayı tedirgin oluyorsan eğer hiç sıkıntı yapma bir sorun olmuyor.

Back
X