Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    146
Harfiyen katılıyorum sana. Sağlıklı olsun tabi ilk isteğimiz o da hep kız annesi olmak istedim ama hep erkek hissediyorum çünkü çok kız istedim diye olmayacakmış gibi geliyor bana 🫠🫠 ya da oğlu olanlara çok takılmıştım zamanında o yüzden başıma gelecek diye düşünüyorum 😁
Hahaha benim en yakın 2 arkadaşım aynı dönemde gebe kaldı. İkisi de kız istiyordu erkek oldu. Onlara ziyarete gittikçe ayhh bu çocuklar napıyor diye gözüm korkuyordu. Birisi kediyi çamaşır makinesine saklamış sonra onu unutmuştu😅 Arkadaşta elimi yıkarken bir baktım makine kapağı tırmalayan kedi. Yazık havasız kalmıştı. Dedim oha bu nasıl akıl 🤣Arkadaşım kediyi ailesine göndermişti

Vajinal bakmasından dolayı tedirgin oluyorsan eğer hiç sıkıntı yapma bir sorun olmuyor.
Yok zaten 6+3 de vajinal bakıldı gördük 7 haftada gittiğimde karından bakıldı vajinal bakmadı ama ultrason resiminde bile fark var cuma günü 7+4 oluyoruz biraz daha iyi çıkar mı acaba kalp atışı güçlenir mi ?

Yok zaten 6+3 de vajinal bakıldı gördük 7 haftada gittiğimde karından bakıldı vajinal bakmadı ama ultrason resiminde bile fark var cuma günü 7+4 oluyoruz biraz daha iyi çıkar mı acaba kalp atışı güçlenir mi ?
Bende 6 haftalıkken duydum dediğiniz gibi çok derinden gelen bir kalp atışıydı. Nefesimi tutturdu o şekilde duyduk. Daha sonra 8.hafta kontrolünde gümbür gümbürdü 🙈

Merak etme zamanla daha güçlü duyuyorsunuz 🙏🏼

canım vallaha keşke sana önerebilceğim bişey olsa bende aynı durumdayım şuan okadar acım ki ama hiçbişey yiyemiyorum miğdem bulanıyor😏 eve gidince belki sade beyaz peynir domates salatalık yerim yada turşu başkada bişey gecmiyor boğazımdan😣 11.haftama gircem iki gün sonra ama hala gecmedi🥹
Bende ilk zamanlar ekmek domates peynir yiyordum ama sıkıldım artık ondan da 🥲 senin baya da ilerlemiş hamileliğin, umarım yakın zamanda geçer 🙏🥹
Herkese merhabalar. Aranıza bende katıldım. 14 mart son adet tarihi. 4 haftalık iken öğrendim. Sonrasında kanamam oldu. Progestan kullandım biraz. Ama sonrasında ağır geldiği için bıraksam olur mu dedim. Kanaman yoksa kullanmayabilirsin dedi. Şuan 8+3 hamileyim. Kalp atışını 6 haftalıkken duydum. 9 Mayısta herşey yolundaydı. 1 ay sonraya tarama testleri için randevu aldım. İlk çocuğum olacak. 31 yaşındayım. Çalışan bir anneyim. Mide bulantılarım çok kötü. Prilam Dr kullanıyorum. Bu cephede durumlar böyle

Yorumunuzu aaa bu ben diye okudum. Gerçekten sizden farkım yok. Aşırı fenayım. Birde çalışıyorum. Bulduğum her yerde öğürme isteği ile boğuşuyorum. Kendimi tuttukça gözlerim yaşarıyor. Cidden fenalardayım
Allah kolaylık versin çalışırken düşünemiyorum bile 😔😔 evde de insan kendini çok dinliyor gerçi 🤷‍♀️

Bu arada dün kan testlerimi yaptırdım beta hcg de bakılmış, bugün sonucu görünce bi gözlerim doldu 🥹 7 ile öğrenmiştim arttı artacak, kese görünür mü kalp atışı duyulur mu derken dün sonucum 244600 küsür çıkmış 😍 mide bulantısı vs zorlanıyoruz ama herşeye rağmen şükürler olsun 🙏🙏 içimizde can büyüyor kolay değil ki 🥹🥰🙏

Hahaha benim en yakın 2 arkadaşım aynı dönemde gebe kaldı. İkisi de kız istiyordu erkek oldu. Onlara ziyarete gittikçe ayhh bu çocuklar napıyor diye gözüm korkuyordu. Birisi kediyi çamaşır makinesine saklamış sonra onu unutmuştu😅 Arkadaşta elimi yıkarken bir baktım makine kapağı tırmalayan kedi. Yazık havasız kalmıştı. Dedim oha bu nasıl akıl 🤣Arkadaşım kediyi ailesine göndermişti
Dilerim ilk cocuklarınız kız olsun sonra erkek olsun,ilki erkek olunca insan bir daha yapamıyor cesaret edemiyor 🤣 biz korkudan 8 yıl sonra 2. Yi yapıyoruz hala travmalarım var 😑😑 :)

Ne diyorlar 777 mii şundan sipariş versemm :-) :-) :-) :-)
Screenshot_20250512-174729_Instagram.webp

Kızlar bu arada ben oğluma hamileyken rüyamda oğlumu gördüm 3 yaşlarındaki halini uyandım ve eşime dedim ki üzgünüm ama oğlum senin gibi mavi gözlü olmayacak benim gibi kocaman kahve gözleri olcak dedim.ve oğlum rüyamdaki cocuğun aynısı oldu. Demem o ki rüyanızda görürseniz iyi bakın :confused:

Tek erkek seninki geliyormuş gruba 🤣🤣
benim de en başından beri solda , ultrasonda da hep sol kasiktan gorunuyor, ben burada erken cinsiyet kan testi yaptim, erkek cikti, tatlı hic istemiyorum hep tuzlu eksi çekiyor canim, mide bulantım cok az , erkek icin sorusu olanları alabilirim😂

benim de en başından beri solda , ultrasonda da hep sol kasiktan gorunuyor, ben burada erken cinsiyet kan testi yaptim, erkek cikti, tatlı hic istemiyorum hep tuzlu eksi çekiyor canim, mide bulantım cok az , erkek icin sorusu olanları alabilirim😂
Aaa 🤩🤩 ay çok iyi gözün aydın, nipt testimi yaptırdın canım 🫶

Back
X