Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    146
Hepimize çok teşekkür ederim. Kanama ve ağrı çok artınca acile gittim eşimle.
Dün akşam muayene eden doktor oradaydı yine.
Kese duruyor çok şükür, kes
ede bir sıkıntı da yok normal görünüyor, ama bebeği göremiyoruz malesef. Kanama , ağrı zor bir durum evet ama kesede bir sıkıntı yok, bekleyelim ilaçlara devam et dedi.
Pazara kadar bekleyeceğim artık inşallah sıkıntı yaşamak istemiyorum artık ya.
Şu ağrı ve kanamam dursa artık.
Dualarımızdasın canım 🫶🏻 kesenin şeklinin bozulmaması olumlu bir şey bence.

Herkese selam. Ben de aranıza yeni katıldım. 6+5 haftalık olduk şuan. İlk ultrasona 6+2de gittiyim için keseyi de, kalp atışını da o zaman gördük. Tahmini doğum tarihim ne zaman hiç bilmiyorum, doktoruma da henüz sormadım.
Bebek cinsiyyetini de bazı testlerde kız diyor, bazılarında erkek😁

Ay kızlar ya başıma gelene bakın ya gece gece, oğlumu uyutuyordum yatak odasında bacaklarıma doğru bir şey girdiğini hissettim hızlı hızlı yürüyordu hemen kalktım pijimami sıyırdım kocaman kırkayak çıktı çok korktum Allahım yaaaa
Geçmiş olsun ben normalde hayvanlardan korkmam ama temas hali biraz beni tedirgin ederdi gelmiş geçmiş olsun diyeyim iyi ki uyanık olup fark etmişsiniz 😊

Geçmiş olsun ben normalde hayvanlardan korkmam ama temas hali biraz beni tedirgin ederdi gelmiş geçmiş olsun diyeyim iyi ki uyanık olup fark etmişsiniz 😊
Ayy evet diyorum ki iyiki oğluma falan gelmedi, bahçeli evde oturuyoruz aslında alışığız da bunun içime girmesi beni çok korkuttu açıkçası yani bir de dedim ısırdı mi zehirli mi.bilmem.ne beynim bir sürü şey üretti o an acayip huylandim yaaa

Ayy evet diyorum ki iyiki oğluma falan gelmedi, bahçeli evde oturuyoruz aslında alışığız da bunun içime girmesi beni çok korkuttu açıkçası yani bir de dedim ısırdı mi zehirli mi.bilmem.ne beynim bir sürü şey üretti o an acayip huylandim yaaa
Hangi bölgede yaşıyorsunuz bilmiyorum ama genellikle güneydoğu anadolu bölgesinde yasayan hayvanlar zehirli olur sıcak iklimde olanlar yani ama kırkayak demişsiniz (biyoloji okudum) onun hiç zehirli yada insana zararlisini duymadım içiniz rahat olsun 😊

Ay kızlar ya başıma gelene bakın ya gece gece, oğlumu uyutuyordum yatak odasında bacaklarıma doğru bir şey girdiğini hissettim hızlı hızlı yürüyordu hemen kalktım pijimami sıyırdım kocaman kırkayak çıktı çok korktum Allahım yaaaa
Heryerim kaşındı su an 🤦‍♀️ gecmis olsun canim. Bi su tutsaydin vücuduna

Hangi bölgede yaşıyorsunuz bilmiyorum ama genellikle güneydoğu anadolu bölgesinde yasayan hayvanlar zehirli olur sıcak iklimde olanlar yani ama kırkayak demişsiniz (biyoloji okudum) onun hiç zehirli yada insana zararlisini duymadım içiniz rahat olsun 😊
İstanbul da yaşıyorum canım benim ayy çok sağol valla içim rahatladı yaaaa

Bende dr sorduğumda sağ solda değil rahim tam ortada bebekte orda demişti 😂😂
Sepidecim ben tup bebek grubundan 🥰 seni orada goremedim buraya bakındım geldim peşine 😇 bizim bebisler pes peseydi ya merak ettim ne yaptin kac haftalik oldun belirtilerin var mi benim çok midem bulanmiyor ya bu normal mi acaba

cinsiyet_ttahmini diye bir sayfa var canım o. 200 tl ultrason fotosuna bakıp bir teoriye göre yorum yapıyormuş. Benim de önüme bugün düştü. Yaptıran var mı acaba meraktan duramadım 😂
Ben baktırdığımda ucretsizdi ya. Aslında güzel ticaret. Yani şunu bile yapmak mantıklı. Yanlış çıkarsa paranız iade 🤣herkese erkek desek yarısı doğru çıkar zaten güzel para 🤣

Ayhh tabii canım kız ya da erkek hiç farketmez ben sadece hissiyattan bahsetmek istedim. 1.5 senedir bekliyoruz bu mucizeyi. Rabbimden gelene razıyız. Ayrıca erkek çocukta çok severim. Ama ben her evladın bir ablası ya da kızkardeşi olsun isterim. Hele günümüzde bunu daha çok önemsiyorum. Şuan hamilelik belirtileri beni aşırı korkuttu. Farzı misal oğlum olacak kızım olsun diye bir kere daha gebelik süreçlerini göze alabilirmiyim ondan emin olamadım 🙈🤢
İkinci üçüncü dördüncü hepsi de erkek olabilir bi de 🤣 cinsiyet işi piyango 🤣 Sen bu bebeğini sağlıkla al öncelikle sonrası nasip 🤣

Yaaa bende 6+3 günlükken vajinal bakıldı bebek ve kalp atsii göruldu daha yeni oluşmaya başlamış dediler herşey iyi gidiyordu üniversite hastanesinde . Bir de özele gidiyorum onun cihazı üniversitesiye göre daha eski ve orda da bebeğin kalp atışı var ama derinden geliyor dedi doktor 7 haftaya girmiştim cuma günü birdaha çağırdı sorun çıkmaz umarım içime kurt dusurdu 😏
Cok normal canım cihaza göre değişiyor. Önceki gebeliğimde 6+1de gümbür gümbür ses duymuştuk. Bu gebeligimde 6+2de gittim sesi dinletmedi doktor ekranda gördük kalp atışını. 10 gün sonra gel dedi dinlemek için. Gittiğimde yine de öyle çok gümbür gümbür değildi. Doktora dedim niye böyle bir terslik mi var. Hayır herşey yolunda benim cihazım külüstür bu kadar ses çıkıyor dedi 🤣 sesi daha iyi duyman için tekrar çağırmış doktorun. Her cihaz iyi almıyor sesi. Büyümesi haftasıyla uyumlu mu peki. Ultrason kağıdında yazar kaç haftalık olduğu.
...w...d şeklinde. O kısma baksana kaç yazıyor

Kızlar bu arada ben oğluma hamileyken rüyamda oğlumu gördüm 3 yaşlarındaki halini uyandım ve eşime dedim ki üzgünüm ama oğlum senin gibi mavi gözlü olmayacak benim gibi kocaman kahve gözleri olcak dedim.ve oğlum rüyamdaki cocuğun aynısı oldu. Demem o ki rüyanızda görürseniz iyi bakın :confused:
Bu gece rüyamda sarışın yeşil gözlü bir erkek bebek vardı kucağımda. Hayır olsun. Esmer bir kız doğuruyormuşum 🤪🤣🤣🤣🤣

benim de en başından beri solda , ultrasonda da hep sol kasiktan gorunuyor, ben burada erken cinsiyet kan testi yaptim, erkek cikti, tatlı hic istemiyorum hep tuzlu eksi çekiyor canim, mide bulantım cok az , erkek icin sorusu olanları alabilirim😂
Kiz niye söylemiyorsun bu haber böyle mi verilir 🤣 listeye yazalım cinsiyeti belli olan ilk bebişimiz 🥳

Eviniz bahçeli mi diyecektim ben de ya. Bizim önceki evimiz öyleydi. Her tür börtü böcek çıkardı. Senin dediğin de çıkardı adını bile yazamam ben o kadar korkuyorum. Bebeğimiz doğmadan o evi kiraya verip kiraya çıktık sonra. Çok psikolojim bozulmuştu orda uykum kaçıyordu korkudan. Çünkü çok fazla çıkıyordu nerden girdiklerini de anlamıyordum

Back
X