- Konu Sahibi annabelica
- #5.781
Yaş 37 ikinci çocukBenide eklemişsinizsat= 19 mart kese=5+0 Kalp atışı = 7+4 şuan 8+2 kız hissediyorum
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaş 37 ikinci çocukBenide eklemişsinizsat= 19 mart kese=5+0 Kalp atışı = 7+4 şuan 8+2 kız hissediyorum
![]()
Sat: 28 mart keseyi 5+3 de gördüm kalp atışını da 6+2 de duydum beni de ekler misiniz yaşım 32 ilk bebeğim
Kızlar hoşgeldiniz listeye ekledim. Bir de beklenen doğum tarihlerinizi yazabilir misinizBenide eklemişsinizsat= 19 mart kese=5+0 Kalp atışı = 7+4 şuan 8+2 kız hissediyorum
![]()
ay nasıl doktorlar var yaAy inşallah ya ben sabah önce tıp fakültesine gittim ultrasona aldı doktor dedi kese şekli bozuk bu bebek sağlıksız sen eve git düşük yaparsın dedi ultrason ekranında hiçbişey görünmüyordu çok kötüydü cihaz doktorda beni çok üzdü azarlar gibi konuştu halbuki özel muayene olarak gitmiştim sonra ordan bi telaşla özele gttim gördüm keseyi Özelde doktor dedi kese gayet normal içinde bebekte var kalp atışı içinde 10 gün sonra gel dedi cidden doktorun yaklaşımıda çok önemli bazıları sadece insanı üzecek şeyler söylüyor
Merhaba canım ben günde 3 defa kullanıyorum herhangi bir yan etkisi yok tüp bebek benimKızlar progestan fitil kullanan var mı günde kaç tane kullanıyorsunuz yan etkisi neler
Benim 2 Ocak fakat ikiz olduğu için o tarihi bulmaz dedi doktorum siz 20 Aralık yazın ben öyle hissediyorumKızlar hoşgeldiniz listeye ekledim. Bir de beklenen doğum tarihlerinizi yazabilir misiniz![]()
3.canım yaşayan ilk olacak Allah nasip ederseSenin ilk gebelik mi kuzum
Kızlar hoşgeldiniz listeye ekledim. Bir de beklenen doğum tarihlerinizi yazabilir misiniz![]()
Beklenen doğum tarihi 3 Aralık hayırlısıylaKızlar hoşgeldiniz listeye ekledim. Bir de beklenen doğum tarihlerinizi yazabilir misiniz![]()
Günaydın Grip olmuşum sanırım çok zor gidiyorGünaydın kızlar nasılsınız nasıl gidiyor hamilelik![]()
Kaçıncı haftadasin canım ilerleyen haftalarda belirtiler bı geliyo bı gidiyoGünaydın kızlar ben bu sabah bir den bire midem de o ağırlık olmadan kalktım çok şükür normal mi bu durum acaba birden geçmesi .Sadece sabah yine bir afedersiniz safra kusmam oldu rahatladım bugün yeniden doğmuş gibiyim subhanallah maaşallah enerjim de gelmiş ki hayır olsun inşaallah böyle devam eder![]()
Olsun deger bunlara inanki hepsini unutacaksın3.canım yaşayan ilk olacak Allah nasip ederse
9+0 canımKaçıncı haftadasin canım ilerleyen haftalarda belirtiler bı geliyo bı gidiyo
Geri gelir belirtiler9+0 canım
Tam olarak bırak demedi aslında ama kullansan da kullanmasan da bir farkı yok gibi konuştu canım. İçin nasıl rahat edecekse, nasıl stres yapmayacaksan öyle yap dedi. Tüp bebek doktoru da ilk 12 haftadan sonra keseceğiz ilaçları demişti zaten. Biz de en azından ilk 12 hafta kullanmaya devam edelim dedik.Dogru canim hoca bana da benzer seyler söyledi. Kan sulandiriciyi birakmani mi istedi senin ? Bana da baslamadi mesela. Bende homozigot mutant cikmisti bir degerim. Gerek yok kullanmaya demisti.
Hadi bakalim doktordan sonra yine haberleselim o zaman güzel saglikli haberlerle insallah. Sen son gittiginde kac haftaliktin canim
Günaydınn, alerjiden dolayı çok zor gidiyor burnum tıkalı hep bi taraflarımdan alıyorm nefesi resmenGünaydın kızlar nasılsınız nasıl gidiyor hamilelik![]()
Ben de dün tam 9+0 dim. Bulantım azalıyor yazmıştım. Uzun zaman sonra normal bir yemek yemiştim. Ama bugün yine var sanki. Galiba henüz sevinmek için erken9+0 canım
Ben de dün tam 9+0 dim. Bulantım azalıyor yazmıştım. Uzun zaman sonra normal bir yemek yemiştim. Ama bugün yine var sanki. Galiba henüz sevinmek için erkenbir de mide yanmam başladı benim. Yandıkça bulanıyor bulandıkca yanıyor sanki çok kötü ya
![]()
Ben de öyleydim yemek yedikten sonra deli dana gibi evde dolanıyordum hazımsızlık şişkinlik çoktu doktora söyledim, probiyotikli multivitaminli folik asit verdi çok iyi geldi, karnımın şişliği indi resmen, gaz pproblemi de kalmadı, isterseniz doktorunuza danışın yine de.Günaydın kızlar, akşam yemeklerini sindiremiyorum geceleri dönüp duruyorum , dün yatmadan önce evde 15 dk yürüdüm biraz ufak hareketler yaptım çok şükür rahat uyudum sindirimim çalıştı gaz felan çıkardım, benim gibi zorlanan varsa biraz yürüyüp sonra yatın bambaşka bir gece yaşıyorsunuz![]()