Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    146
Ay inşallah ya ben sabah önce tıp fakültesine gittim ultrasona aldı doktor dedi kese şekli bozuk bu bebek sağlıksız sen eve git düşük yaparsın dedi ultrason ekranında hiçbişey görünmüyordu çok kötüydü cihaz doktorda beni çok üzdü azarlar gibi konuştu halbuki özel muayene olarak gitmiştim sonra ordan bi telaşla özele gttim gördüm keseyi Özelde doktor dedi kese gayet normal içinde bebekte var kalp atışı içinde 10 gün sonra gel dedi cidden doktorun yaklaşımıda çok önemli bazıları sadece insanı üzecek şeyler söylüyor
ay nasıl doktorlar var ya 😡 işini bilen hiç bir doktor bunları şu haftadayken bu boyuttayken kese söylemez takibini yapalım der fotoğraftan bile içerdeki oluşumlar belli moralini yüksek tut bol bol su iç öyle güzel gelişecek ki inşallah bebiş göreceksin 🙏🏻💕

Günaydın kızlar ben bu sabah bir den bire midem de o ağırlık olmadan kalktım çok şükür normal mi bu durum acaba birden geçmesi .Sadece sabah yine bir afedersiniz safra kusmam oldu rahatladım bugün yeniden doğmuş gibiyim subhanallah maaşallah enerjim de gelmiş ki hayır olsun inşaallah böyle devam eder ☺️

Günaydın kızlar ben bu sabah bir den bire midem de o ağırlık olmadan kalktım çok şükür normal mi bu durum acaba birden geçmesi .Sadece sabah yine bir afedersiniz safra kusmam oldu rahatladım bugün yeniden doğmuş gibiyim subhanallah maaşallah enerjim de gelmiş ki hayır olsun inşaallah böyle devam eder ☺️
Kaçıncı haftadasin canım ilerleyen haftalarda belirtiler bı geliyo bı gidiyo

Dogru canim hoca bana da benzer seyler söyledi. Kan sulandiriciyi birakmani mi istedi senin ? Bana da baslamadi mesela. Bende homozigot mutant cikmisti bir degerim. Gerek yok kullanmaya demisti.
Hadi bakalim doktordan sonra yine haberleselim o zaman güzel saglikli haberlerle insallah. Sen son gittiginde kac haftaliktin canim
Tam olarak bırak demedi aslında ama kullansan da kullanmasan da bir farkı yok gibi konuştu canım. İçin nasıl rahat edecekse, nasıl stres yapmayacaksan öyle yap dedi. Tüp bebek doktoru da ilk 12 haftadan sonra keseceğiz ilaçları demişti zaten. Biz de en azından ilk 12 hafta kullanmaya devam edelim dedik.
Ertuğrul hocaya gittiğimizde 9+1dik. Kalp atışının ilk görüldüğü haftalarda takip için daha sık çağırdığını belirtti. Sizinkiler kocaman olmuş dedi. Ultrasonda da bir sıkıntı olmayınca 13.haftada tarama için tekrar görüşelim dedi. Eşim biz iki hafta sonra da gelmsek olur mu diye sorunca tamam iki hafta sonra da gelin dedi 😅

Ben de dün tam 9+0 dim. Bulantım azalıyor yazmıştım. Uzun zaman sonra normal bir yemek yemiştim. Ama bugün yine var sanki. Galiba henüz sevinmek için erken 😕 bir de mide yanmam başladı benim. Yandıkça bulanıyor bulandıkca yanıyor sanki çok kötü ya 😢

Günaydın kızlar, akşam yemeklerini sindiremiyorum geceleri dönüp duruyorum , dün yatmadan önce evde 15 dk yürüdüm biraz ufak hareketler yaptım çok şükür rahat uyudum sindirimim çalıştı gaz felan çıkardım, benim gibi zorlanan varsa biraz yürüyüp sonra yatın bambaşka bir gece yaşıyorsunuz :KK76:

Ben de dün tam 9+0 dim. Bulantım azalıyor yazmıştım. Uzun zaman sonra normal bir yemek yemiştim. Ama bugün yine var sanki. Galiba henüz sevinmek için erken 😕 bir de mide yanmam başladı benim. Yandıkça bulanıyor bulandıkca yanıyor sanki çok kötü ya 😢

Sanırım tüm hamilelik tam iyiyim dediğimizde yeni şeylerle sınanıcaz, doğurup rahatladık dicez bebek bakımı başlicak, sonra 40ı çıksın 6 ay olsun 2 yaş sendromu geçsin diye diye ömrü bitircez heralde :eğlence:

Günaydın kızlar, akşam yemeklerini sindiremiyorum geceleri dönüp duruyorum , dün yatmadan önce evde 15 dk yürüdüm biraz ufak hareketler yaptım çok şükür rahat uyudum sindirimim çalıştı gaz felan çıkardım, benim gibi zorlanan varsa biraz yürüyüp sonra yatın bambaşka bir gece yaşıyorsunuz :KK76:
Ben de öyleydim yemek yedikten sonra deli dana gibi evde dolanıyordum hazımsızlık şişkinlik çoktu doktora söyledim, probiyotikli multivitaminli folik asit verdi çok iyi geldi, karnımın şişliği indi resmen, gaz pproblemi de kalmadı, isterseniz doktorunuza danışın yine de.

Back
X