Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    146
Kizlar selam, d vitaminim eksik cikti doktor damla verdi ama mide bulantim o kadar zorluyor ki damla kullanamiyorum :( Sizler d vitamini takviyesi kullaniyor musunuz?
kaç çıktı degerin canım
bende kullanıyorum ama damla degil hap benim

benim kan sonuçlarım çıkmadan folik asitle birlikte verdi ama damla şeklinde değil, yuvarlak sarı şeffaf bir ilaç şeklinde balık yağı gibi. Tadı falan da gelmiyor yada burnum tıkalı olduğu için ben tat almıyorum :) Konuş istersen belki başka şekilde verir belki
coledan mı kullanıyorsun canım

Tam olarak bırak demedi aslında ama kullansan da kullanmasan da bir farkı yok gibi konuştu canım. İçin nasıl rahat edecekse, nasıl stres yapmayacaksan öyle yap dedi. Tüp bebek doktoru da ilk 12 haftadan sonra keseceğiz ilaçları demişti zaten. Biz de en azından ilk 12 hafta kullanmaya devam edelim dedik.
Ertuğrul hocaya gittiğimizde 9+1dik. Kalp atışının ilk görüldüğü haftalarda takip için daha sık çağırdığını belirtti. Sizinkiler kocaman olmuş dedi. Ultrasonda da bir sıkıntı olmayınca 13.haftada tarama için tekrar görüşelim dedi. Eşim biz iki hafta sonra da gelmsek olur mu diye sorunca tamam iki hafta sonra da gelin dedi 😅
Anladim canim sende tedbiren kullaniyorsun anladigim. Ihtiyac yoksa kanama riskini de artirdigi icin kullanmayi da cok onermiyorlar zaten.
Sizin ileri haftaymis canim dogru 😊 bizi mesela bu hafta sonu da cagirdi 3 hafta kontrol yapmis olacak ilk Ertugrul hoca ile duyduk biz kalbini bebegimizin. Demek bizi ondan daha sık çağırdı. Zaten kendisi de dedi kalbinin gelisimini görmek istiyorum o nedenle diye.
Hocanin o hali cok iyi bide bence insani rahatlatiyor ve gelelim dediginde mesela hic rahatsiz olmuyor sen kendini iyi hissedeceksen gel diyor hep ılımlı bir doktor ve hep kendinden emin ya bu da güven veriyor bana 🙏

kızlar 2 gündür bacaklarım da çok kasılma var magnezyumdan dolayımı diycem erken degil mi oglumda baya ileri haftalarda ilac kullanmıstm
sizler de varmı kasılma

asıl olması gereken degerler canım
maşallahh diyelim:nazar: Anormal olan benim😅
Dedim banada demir düşürücü yazmasın 😂😂😂 herkes 6-7 diyorken
İlk hamileliğimde dr demişti canım gebelikte değerler düşüyormuş olması gerekenden, Allahtan öyle vitaminler sakıncalı değil alabiliyoruz 😍

Kizlar selam, d vitaminim eksik cikti doktor damla verdi ama mide bulantim o kadar zorluyor ki damla kullanamiyorum :( Sizler d vitamini takviyesi kullaniyor musunuz?
Canim bende kullaniyorum damla, yiyebildigin ne varsa üzerine damlat onunla birlikte gidiyor zaten. Domatesin üzerine bile damlatip üstüne suyla gonderebilirsin 😊

Kızlar açlık şekerim 110 çıkmış. Yarin sabahta tokluk vercem. İnşallah normal aralikta çıkar yaa.. görünüşe göre bana seker yuklemesi testi yollari görünecek gibi duruyor.. 🤦🏻‍♀️

Kızlar açlık şekerim 110 çıkmış. Yarin sabahta tokluk vercem. İnşallah normal aralikta çıkar yaa.. görünüşe göre bana seker yuklemesi testi yollari görünecek gibi duruyor.. 🤦🏻‍♀️
aşkım ben çoğu doktorun konuşmalarını izlediğimde şeker yüklemesi bizim bildiğimiz kadar korkulu bir şey değilmiş sanırım, bir dilim kek yemek gibi bir şey diyorlar, zararda vermiyormuş, hatta dr.burak hazine gelmişsin 20 kg almışsın daha doğuma 4 ay kala, o daha büyük zarar falan diye komik video paylaşmıştı

aşkım ben çoğu doktorun konuşmalarını izlediğimde şeker yüklemesi bizim bildiğimiz kadar korkulu bir şey değilmiş sanırım, bir dilim kek yemek gibi bir şey diyorlar, zararda vermiyormuş, hatta dr.burak hazine gelmişsin 20 kg almışsın daha doğuma 4 ay kala, o daha büyük zarar falan diye komik video paylaşmıştı
Evet ve verdikleri sıvının içinde 2 baklava dilimine denk şeker varmış sadece. Zamanı gelince doktor önerirse ben de yaptırmayı düşünüyorum

Back
X