Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    146
Ben de öyleydim yemek yedikten sonra deli dana gibi evde dolanıyordum hazımsızlık şişkinlik çoktu doktora söyledim, probiyotikli multivitaminli folik asit verdi çok iyi geldi, karnımın şişliği indi resmen, gaz pproblemi de kalmadı, isterseniz doktorunuza danışın yine de.
aaa bunu duyduğum iyi oldu sorayım ben de teşekkür ederim :dua:

Kizlar selam, d vitaminim eksik cikti doktor damla verdi ama mide bulantim o kadar zorluyor ki damla kullanamiyorum :( Sizler d vitamini takviyesi kullaniyor musunuz?

Ben de dün tam 9+0 dim. Bulantım azalıyor yazmıştım. Uzun zaman sonra normal bir yemek yemiştim. Ama bugün yine var sanki. Galiba henüz sevinmek için erken 😕 bir de mide yanmam başladı benim. Yandıkça bulanıyor bulandıkca yanıyor sanki çok kötü ya 😢
Sanki valla geri geliyor canım boşuna sevinmişim biraz biraz midem tuhaflaşıyor

Kizlar selam, d vitaminim eksik cikti doktor damla verdi ama mide bulantim o kadar zorluyor ki damla kullanamiyorum :( Sizler d vitamini takviyesi kullaniyor musunuz?
Bana 12. hafta bitmeden folik asit dışında bir şey vermeyeceğini söyledi, hızlıca kafaya dikip ardından bir kraker atarsan mideni bastırır belki

benim kan sonuçlarım çıkmadan folik asitle birlikte verdi ama damla şeklinde değil, yuvarlak sarı şeffaf bir ilaç şeklinde balık yağı gibi. Tadı falan da gelmiyor yada burnum tıkalı olduğu için ben tat almıyorum :) Konuş istersen belki başka şekilde verir belki

Kızlar bunu kullanan var mı

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    30,2 KB · Görüntüleme: 56
benim kan sonuçlarım çıkmadan folik asitle birlikte verdi ama damla şeklinde değil, yuvarlak sarı şeffaf bir ilaç şeklinde balık yağı gibi. Tadı falan da gelmiyor yada burnum tıkalı olduğu için ben tat almıyorum :) Konuş istersen belki başka şekilde verir belki
Burun tıkanıklığı için yazcktım siz yazmışsınız evet bende hamileliğimden beri burnum tıkalı nefes zor alıyorum normalde böyle bir sorunum yoktu

Canım benim de d vitamini düşük çıkınca bana da verdi doktorum damla şeklinde. Ben yemeklere damlatarak kullanıyorum. O zaman pek belli olmuyor dene istersen.

Günaydın kızlar ben bu sabah bir den bire midem de o ağırlık olmadan kalktım çok şükür normal mi bu durum acaba birden geçmesi .Sadece sabah yine bir afedersiniz safra kusmam oldu rahatladım bugün yeniden doğmuş gibiyim subhanallah maaşallah enerjim de gelmiş ki hayır olsun inşaallah böyle devam eder ☺️

Günaydın canım, ben de dün iyi hissettim gece hapı 1 tane aldım şükür bugün de iyiyim, sanki göğüslerinm de düzeldi biraz hiç dokunamıyordum çünkü, çok şükür inşallah böyle devam eder 😍

Canım benim de d vitamini düşük çıkınca bana da verdi doktorum damla şeklinde. Ben yemeklere damlatarak kullanıyorum. O zaman pek belli olmuyor dene istersen.
Ben yemek bile yiyemiyorum aksamları ekmek arası peynir ve zeytin sadece 🥲 bir yazip hap vermesini isticem onu belki yutabilirim ya

Ben kullanmıyorum ama d vit 22 çıktı. Bence düşük ama doktorlar nedense takviye vermedi. Senin kaç çıkmıştı canım

Ben yemek bile yiyemiyorum aksamları ekmek arası peynir ve zeytin sadece 🥲 bir yazip hap vermesini isticem onu belki yutabilirim ya
Canım damla kullanabilirsen haptan daha etkili aslında benimde çok düşüktü ben transfer olmadan önce damlaya başladım transferden bir gün önce kanda 49 çıktı d vitamini doktorum gayet iyi 60 yapalım ama dedi damlaya devam ediyorum hatta B12 içinde fıs fıs kullanıyorum haptan çok etkili oluyor d vitamini damlasinda zeytinyağı tadı geliyor sadece eğer kötü geliyorsa ekmegine damlat ye canım tadını almazsın

Ben de öyleydim yemek yedikten sonra deli dana gibi evde dolanıyordum hazımsızlık şişkinlik çoktu doktora söyledim, probiyotikli multivitaminli folik asit verdi çok iyi geldi, karnımın şişliği indi resmen, gaz pproblemi de kalmadı, isterseniz doktorunuza danışın yine de.
Vitaminin adı ne canım ? Benim de inanılmaz hazımsızlık ve gaz problemim var. Hangi doktora sorsam yapacak bir şey yok dedi. Bütün ilaç vermeyen doktorlar bana denk geldi galiba 🫣 bulantı için bile vermedi ancak kusarsam verirmiş

Kızlar epeydir yazamadım, en son doktora gidince yazabilmiştim, iki gündür iyi gibiyim ama iş yerinde çok yoğunum, buraya da hiç giremiyorum okuyamadım yazılanları, inşallah herkes iyidir, nasılsınız ? 🙏🏻🥰
Benim mide bulantıları var canım. Kusmam yok çok şükür. Ama özellikle kahvaltıdan sonra ve geceleri midem karışıyor. Doktor kusmadığın sürece ilaç içme dedi o yüzden yazmadı. İşlerim birikti ama yatıp dinleniyorum bugünlerde halsizim halbuki pazartesi ne kadar enerjiktim yarım saat spor bile yapmıştım 🥲

Back
X