Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    145
Bugün 10 uncu haftaya girdik şükür saglıklı geçinde şu hamilelik benim pek bulantı falan çekmedim ama şu baş dönmesi halsizlik uykulu halim dışarıda nda belli oluyor artık 🥹
Bende aynen öyleyim canımm, uyku kız cocukta olur derler hadi yine iyiyizz :-)

Kızlar arkadaşım bu iki test markasını almış aranızda bilen varmı bu markaları? iyi mi bunlar?
🩷💞🎀🌸

Eklentiler

• 4d059bfd-79c4-4b09-bf97-ec9a6016107f.webp
    4d059bfd-79c4-4b09-bf97-ec9a6016107f.webp
    24,2 KB · Görüntüleme: 35
  • 88e1540a-afca-4896-9a06-3e60f8158f3d.webp
    88e1540a-afca-4896-9a06-3e60f8158f3d.webp
    20,6 KB · Görüntüleme: 34
Merhaba kizlar bugün 5+5 olduk çok şükür.haftaya kalp atışı için randevumuz var.sizlere sorum şu günde iki doz progestan kullanıyorum.200+200 şeklinde.2haftadir kullaniyorum gebelik ilk ogrendigimden beri.ama bikac gündür özellikle akşam üzeri nefes darligim ve şişkinlik oluyor gibi.sizde de benzer şikayetler varmı .progestan mi yapıyor diye düşünüyorum ama kilomda var benim.160 boy 75 kiloyum.kilolu hamile kalan varmı benim gibi

Aynen bence de idrar sor canım yaptır gerekirse, ben daha sonuçlarımı göstermedim randevum haftaya
Ay canim soramadim resmen. Tokluk kani vermeye gittik sabah, normalde bombos olan aile hekimi önünde kuyruk vardi resmen. Aradan girip 2 saatim doldu kan vermem gerekiyor dedim dr.a da sagolsun girisimi yaptı kan verdim ciktik direkt. Yani bekleyip çıkan sonuclarimi bile degerlendir diyemedik. Hic bisey soramadim. Ilk defa aile hekimi ile birsey halledelim dedik o da olmadi. Mecbur dahiliyeye gidicez her türlü heralde

Merhaba kizlar bugün 5+5 olduk çok şükür.haftaya kalp atışı için randevumuz var.sizlere sorum şu günde iki doz progestan kullanıyorum.200+200 şeklinde.2haftadir kullaniyorum gebelik ilk ogrendigimden beri.ama bikac gündür özellikle akşam üzeri nefes darligim ve şişkinlik oluyor gibi.sizde de benzer şikayetler varmı .progestan mi yapıyor diye düşünüyorum ama kilomda var benim.160 boy 75 kiloyum.kilolu hamile kalan varmı benim gibi
Canim progestandan degil hamilelikten o 😅 cogumuz öyleyiz. Nefes darligi oluyor. Ben mesela uzanirken özellikle birsey anlatmaya kalktigimda nefes nefese kaliyorum😅

Allah allah. Bana gebelik öncesi doktor hap vermişti test pozitif çıkar çıkmaz bırak demişti. Neyse bugün doktora gittim yine beğenmedi sonuçlarımı ki bence güzeldi sonuçlarım. Ölçüme diyete ve yürüyüşe devam dedi. Dedim oldu ki insülin kullanmam gerekti bebeğe zararı olur mu. Aksine sana da bebeğe de yararı olur dedi. Bir nebze rahatladım. Doktorum prof ve aşırı titiz hassas bir doktor. Bence değerlerimi o da beğendi bence ama ilerleyen haftalarda şeker daha çok artarmış onu kontrol edebilmek amacıyla bu haftaları daha sıkı denetimle geçiriyor 😞
Hangi ilacti acaba. Hamilelikte kullanilanlari vardir belki bende bilmiyorum tam canim ama.
Olsun canim tedbirli ilerlemesi iyi bence doktorun. Bende artik sadece kuru meyve falan yiyerek tatli ihtiyacımı karsilayayim diyorum. Aslinda o bile fazla gelir galiba ama..
Sekersiz meyveler bulmak lazim illa ki atistirmalik ihtiyaci olacak çünkü. Ayva falan alalim da koyalim dolaba. Ay yaz da geliyor kavun karpuz cikar ne guzel ama biz büyük ihtimalle diyet yapar yiyemeyiz 🙁

Canim progestandan degil hamilelikten o 😅 cogumuz öyleyiz. Nefes darligi oluyor. Ben mesela uzanirken özellikle birsey anlatmaya kalktigimda nefes nefese kaliyorum😅
Ayyy bu kadar erken dönemde böyle olması normal mi ya daha 5 haftaligiz.senin kilo nasıl kuzu .kalp krizini geçiriyorum diye düşünmekten iyice anksiyetem tutuyor fenalık geçiriyorum ,😄😄

Ben aldım canım şu an kendim için kullanıyorum. Markası xiaomi buhar özelliğinden memnunum. Güzel bir serinlik veriyor ayrıca içerisi havadar oluyor özellikle kışın kalorifer çalışırken hava çok kuruyor o zaman daha çok işe yarar diye düşünüyorum. Hava temizleme cihazı da kullanıyorum onun da shark markası. Evde kedim olduğu ve mutfak kokusunu güzel çektiği için gayet memnunum. Bazı markalarda hem hava temzileme hem buhar beraber olan cihazlar var ama fiyatı bana çok yüksek gelmişti o yüzden ayrı ayrı almayı tercih ettim
Evet çok pahalı ikisi bir arada az olduğu için o kadar pahalıymış öyle demişti bilgi aldığımız kişi böylede mantıklı çok kafam karışık bakalım alacağım bir kaç aya inşallah

Ayyy bu kadar erken dönemde böyle olması normal mi ya daha 5 haftaligiz.senin kilo nasıl kuzu .kalp krizini geçiriyorum diye düşünmekten iyice anksiyetem tutuyor fenalık geçiriyorum ,😄😄
Canim kalbimiz cigerlerimiz herseyim artik 2 kisilik calisiyor. Vucut alışmaya calisiyor ya o yüzden normal benimde 5.6.haftalarda basladi hala da devam ediyor. Konuşurken nefes nefese kaliyorum evin icinde dolasirken bile kalbim çarpıyor bi köşeye oturuyorum 😅 ama hepsi normal korkma kuzum.

Hangi ilacti acaba. Hamilelikte kullanilanlari vardir belki bende bilmiyorum tam canim ama.
Olsun canim tedbirli ilerlemesi iyi bence doktorun. Bende artik sadece kuru meyve falan yiyerek tatli ihtiyacımı karsilayayim diyorum. Aslinda o bile fazla gelir galiba ama..
Sekersiz meyveler bulmak lazim illa ki atistirmalik ihtiyaci olacak çünkü. Ayva falan alalim da koyalim dolaba. Ay yaz da geliyor kavun karpuz cikar ne guzel ama biz büyük ihtimalle diyet yapar yiyemeyiz 🙁
Karpuz üzüm hariç meyve yiiyorum ben ama yanında yogurt ya da süt koşuluyla 😞 hiç de sevmem süt vs

Karpuz üzüm hariç meyve yiiyorum ben ama yanında yogurt ya da süt koşuluyla 😞 hiç de sevmem süt vs
Birseyler yasakken cekici, yasak degilken de hic ilgi çekici degildir ya. Bizde o durumdayiz bence. Normalde meyve düşkünü degilimdir ama simdi dikkat edeyim dedigimden beri her meyve gözümde canlaniyor...
Bende genelde kefirle tüketiyorum.
Bende paketli tatli seyler istegi oluyor bide. O cok sıkıntı 🙁🙁

Birseyler yasakken cekici, yasak degilken de hic ilgi çekici degildir ya. Bizde o durumdayiz bence. Normalde meyve düşkünü degilimdir ama simdi dikkat edeyim dedigimden beri her meyve gözümde canlaniyor...
Sormaaaa bende de 🤦🏻‍♀ ben abur cubur bağımlısıydım pat diye kesildi ama aşırı canım çekerse ucundan minnacık alıyorum napayım

Geçen işte kızım ptatesli omlet istedi yapmışken yedim ama baya yedim tokluk 188 e fırladı şok oldum

Sormaaaa bende de 🤦🏻‍♀ ben abur cubur bağımlısıydım pat diye kesildi ama aşırı canım çekerse ucundan minnacık alıyorum napayım
Ayni durumdayim inan kii.... bende atiyorum agzima napayim hamileyim benn😒 ama tabi ipin ucunu kacirmamak lazim. Ilk haftalarda hic cekmiyordu canim ama simdi cikolata selalerinde yüzmek istiyorum 🙄😅
Geçen işte kızım ptatesli omlet istedi yapmışken yedim ama baya yedim tokluk 188 e fırladı şok oldum
Ay ne diyosun o kadar farkediyor muu😳😳 cok sasirdim su annn... cidden baya dikkat etmek lazim o zaman hamilelikte ekstra yükseliyor demek ki

D-COLEFOR canım vitaminin adı. Neden vermiyorlar acaba tamam ilaç kullanmak belki çok iyi değil ama anne de önemli sonuçta, kustuktan sonra ne anladım gidip ilacı almaktan :(
Kusma problemim yok canım ama d vit düşük bence 22 çıktı benim. D coleforun içinde folik asit mi varmış? Gaz için olanı sormuştum canım

Merhaba🌸 Ben normalde memorialde başka bir doktorun hastasıyım ama yarın detaylı ultrason için Ertuğrul hocaya randevumuz var. İlk kez görüşeceğim için doktor hakkında yorumunuz nedir merak ettim
Canim evet Ertugrul hocamizla devam edecegiz hamileligimde galiba. 1 haftalik zamanimiz var ama doktorumuz heeer acidan rahatlatti o nedenle pekte degistirmeyi de aklimizdan gecirmiyoruz. Aklimizdaki sorulara bile cevap verdi biz sormadan harika birisi 🥰
Henüz paket yaptirmadik. Haftaya onun kararini da vermis olacağız mecburen. Tetkikler isteyecek çünkü. Ama dogum paketi 115 ile 125 bin arasinda. Bu sekilde fiyat bilgisi verdiler.. muayenelerde falan pek kisitlama yok ve hoca baya detayli inceleyecek takibini sıkı yapacak. Iletisim numarasini da hemen paylasti bizimle. Ve cok samimi bir doktor. Sormak istedigin ayrica birsey varsa cevaplarim. Muayene ucreti 5.500 tl bu arada.

Philips hakkında bilgin var mı eşim ona bakmış büyük ihtimalle benzer ürünler olur
Kuzum hiç bilmiyorum yorum yapamayacağım onun hakkında🤷‍♀️
Kızlar, sabah aile hekimliğine gittim, kan verdim, aile hekimliğine gebe bildirisinde bulundum çok tatlı bir ebem varmış, yeni geldi, sevdim, arayacağım seni Temmuz da tekrar görüşeceğiz dedi 💁‍♀️
20. Haftada tetanoz aşısı olacakmışız bana da ebe öyle söyledi sağlık ocağından 🥰
Şimdi su içiyorum ya her an kusacak gibiyim ya sakız çiğniyorum biraz o bastırıyor gibi içtiğim suyu da çıkartırsam ne olacak böyle bilmem
Kuzu vallahi ben kusunca daha rahat olduğumu farkettim hiç o mide bulantısını çekmeyip bulandığı an gidip kusup rahatlıyorum 🥲

Back
X