Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    146
kızlar. dün zor bir gün geçirdim baya ağladım gözler hala şiş iş güç derken psikolojim kalmadı daha sonra gece kahverengi lekelenmem olduğunu gördüm, bugünde biraz kasıkta batmam var kendimi kastığım içindir dimii :(
Selam canım zorluk hamilelikten dolayı mı yoksa başka özel durumların mı oldu üzdün kendini bu kadar ? Bebeğin sinyal vermiş üzme beni diye hiç bir şey onlardan önemli değil üzme kendini bir daha bu kadar 💚

Bana da öyle dediii. Endokrin doktorum ısrarla d vitamini ve magnezyum yazıyor. Napıcam bilemedim
Sabredeceğiz canım 🤷‍♀️ mutlaka kar zarar ilişkisi kuruyorlardır diye düşünüyorum. kusmuyorum ama miden bulanıyor dedim kusma aşamasında değilsen idaret et ilaç kullanma dedi mesela.

Sabredeceğiz canım 🤷‍♀️ mutlaka kar zarar ilişkisi kuruyorlardır diye düşünüyorum. kusmuyorum ama miden bulanıyor dedim kusma aşamasında değilsen idaret et ilaç kullanma dedi mesela.
Benim doktorum da aynı bu şekilde. Sadece folik asit kullandırtıyor mide bulantısı için de ilaç vermedi kusma olmadığı için. Açıkçası kafam karışık bazı doktorlar d vit vermiş mesela benim gittiğim başka bir doktor da b12 iç demişti. Hepsi farklı bir şey söylüyor

Canim kalbimiz cigerlerimiz herseyim artik 2 kisilik calisiyor. Vucut alışmaya calisiyor ya o yüzden normal benimde 5.6.haftalarda basladi hala da devam ediyor. Konuşurken nefes nefese kaliyorum evin icinde dolasirken bile kalbim çarpıyor bi köşeye oturuyorum 😅 ama hepsi normal korkma kuzum.
Ayyyy Allah razı olsun canım içimi rahatlattn.kafamda kırk türlü senaryo dönüyordu neden acaba diye çok sağol kuzum

Benim doktorum da aynı bu şekilde. Sadece folik asit kullandırtıyor mide bulantısı için de ilaç vermedi kusma olmadığı için. Açıkçası kafam karışık bazı doktorlar d vit vermiş mesela benim gittiğim başka bir doktor da b12 iç demişti. Hepsi farklı bir şey söylüyor
Yani sadece folik asit kullanıyorum dedim ama içinde az da olsa d vit, b 12 ,iyot ,çinko var ımom primo kullanıyorum ben. Senin folik asit hangisi canım?
Kusma olsa herhalde mecbur kalıyorlar su kaybı vitaminsizlik vs olmasın diye.

Kızlar benim de bugün çarpıntım var. Normal olduğunu biliyorum ama rahatsız edici geliyor. Tansiyonum normal çıkıyor acaba psikolojik olarak mı çarpıntı yaşıyorum yoksa hamilelikten mi

kızlar. dün zor bir gün geçirdim baya ağladım gözler hala şiş iş güç derken psikolojim kalmadı daha sonra gece kahverengi lekelenmem olduğunu gördüm, bugünde biraz kasıkta batmam var kendimi kastığım içindir dimii :(
Olabilir canım ilaç kullanıyor musun ? İlk defa mı oldu lekelenme

Kuzum hiç bilmiyorum yorum yapamayacağım onun hakkında🤷‍♀️

20. Haftada tetanoz aşısı olacakmışız bana da ebe öyle söyledi sağlık ocağından 🥰

Kuzu vallahi ben kusunca daha rahat olduğumu farkettim hiç o mide bulantısını çekmeyip bulandığı an gidip kusup rahatlıyorum 🥲
Ben de aynısını yapıyorum biliyor musun canım .az önce yine bulandı aşırı derece kustum rahatladım .ama yediğim her şeyi kusuyorum bu sefer alışkanlık haline geldi gibi bu durum

Kızlar benim de bugün çarpıntım var. Normal olduğunu biliyorum ama rahatsız edici geliyor. Tansiyonum normal çıkıyor acaba psikolojik olarak mı çarpıntı yaşıyorum yoksa hamilelikten mi
Bende henüz olmadı ama normaldir herhalde .kalbimiz daha hızlı çalışıyor kan pompalanıyor devamlı bu çarpıntı hissi verir

Kızlar Az önce göbeğimdeki tüylere bakarken çizgi farkettim ışığı açıp aynada bı baktımki göğsümden aşağı göbek cizgim çıkmış 🥹♥️
Bende de sizin tam tersi aşağıdan göbeğime kadar çizgi çıkmış 🥹😌 neden oluyo ki ben bilmiyordum görünce çok şaşırdım

Back
X