- 7 Şubat 2025
- 540
- 437
- 18
- Konu Sahibi annabelica
- #6.061
Kızlar ben paketli ürün falan tüketiyorum ya kötü mü yapıyorum? Yani iş yerinde bisküvi falan açıyoruz 2-3 tane yiyorum ya da akşam evde çikolata canım çekiyor gofret falan yiyorum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hamilelerde çıkan çizgi ama şöyle bı baktım da 4.aydan sonra çıkar diyor nadiren de olsa erken dönemde çıkar diyor görünce mutlu oldumBende de sizin tam tersi aşağıdan göbeğime kadar çizgi çıkmışneden oluyo ki ben bilmiyordum görünce çok şaşırdım
Merhaba geçmiş olsun benim bilgimde şu yönde eğer ki değerler artarsa ilaç dozu da o kadar artıyor.Kızlar tsh değerim 3.97 t4 değerim 0.92 çıktı moralim çok bozuldu. Zaten 75 mg levotiron kullanıyordum. Dahiliyeye de gittim doz yükseltmedi ki normalde %25 arttırmam gerekirdi hamilelik olduğu için. 2 hafta önce baktırdığımda 2.06 çıkmıştı halbuki kısa sürede 2 katına çıkmış. Doktorlara da güvenemeyeceksek ne yapacağız bilmiyorum. Yarın 125 mg içip hafta içi 100 mg yapacağım. Canım çok sıkkın inşallah bir şey olmaz
Seni mi kırcam 10 haftalıkta olurKız rengine bakck zaten 12 haftada nub bakılıyor bildigim kadarıyla![]()
Tessekurler dostumSeni mi kırcam 10 haftalıkta olur![]()
Evet ayva tüylerim koyulaştı ve uzadı, göbeğimde biraz tüylendiTessekurler dostumben iyice erkege döndüm ama çene tarafım çok kıllandı hiç bu kadar olmazdı ve sivilce çıktı sadece çenede bogazda var mı benim gibi olan
Evet banada yaramadı koca sivilce çenemde erkek kılıEvet ayva tüylerim koyulaştı ve uzadı, göbeğimde biraz tüylendiçenem sivilcelendi hormonlar bana yaramadı
Ay evet ya benim de yüzüm çenem çok tüylendi hormon ilaçları hepsi alt üst oldu dengemiz. Hayırlısıyla bebeleri kucağımıza alırız inşallahTessekurler dostumben iyice erkege döndüm ama çene tarafım çok kıllandı hiç bu kadar olmazdı ve sivilce çıktı sadece çenede bogazda var mı benim gibi olan
MerhabalarMerhabaBen normalde memorialde başka bir doktorun hastasıyım ama yarın detaylı ultrason için Ertuğrul hocaya randevumuz var. İlk kez görüşeceğim için doktor hakkında yorumunuz nedir merak ettim
Ay yok canim normal merak etme. Bebisten oluyor hep bunlar. Ben su an yaklasik 8 10 dakika oldu uzandım mesela ayaktaydim hala kalbim carpiyor toparlanamadi nefesimAyyyy Allah razı olsun canım içimi rahatlattn.kafamda kırk türlü senaryo dönüyordu neden acaba diye çok sağol kuzum
Canim gayet normal hamilelikte oluyor carpinti. Tansiyonun normalse sıkıntı yok. Kalbimiz her zamankinden fazla calisiyor. Bolca oksijen üretiyor akcigerlerimiz ve kalbe cok is düşüyor. Psikolojik degil tamamen bebislerimizden oluyor.Kızlar benim de bugün çarpıntım var. Normal olduğunu biliyorum ama rahatsız edici geliyor. Tansiyonum normal çıkıyor acaba psikolojik olarak mı çarpıntı yaşıyorum yoksa hamilelikten mi
Geçen hafta bunu ben de yaşadım ve doktorumla paylaştım canım. Parol alabilirsin dedi. Senin de doktoruna sorma şansın varsa sor bence ama hamilelikte Parol için müsade var diye biliyorumKizlar 8. Hafta dayım çok ciddi baş ağrısı yasiyorum ağrı kesici alsam olur mu acaba
Unutmazsam bende gittigimde bu konuyu soracagim. Güzel bilgi icin teşekkürler. Ben genelde sırtüstü yatiyorum. Zaten sagima yada soluma uzun süre yatamiyorum agri oluyor sankiKızlar size de doktorunuz gün içerinde uzanırken sol tarafa dönerek uzanmanızı tavsiye etti mi. Bebek soldan kan akışı aldığı içinmiş sebebi de aklınızda olsun.
Benim mesajım gelmemiş sanırım canım.
26 yaşındayım, 1. Çocuk, sat 9 Mart, beklenen doğum tarihi 14.12.2025. erkek hissediyorum en başından beri, çin takviminde de erkek çıkmıştısağlıkla gelsin kuzucumm tek duam budur
![]()
Gece istediğin gibi yatabilirsin bu söylediğim gündüz geçerli dedi. Bebek soldan beslendiği için bende çok şaşımıştımUnutmazsam bende gittigimde bu konuyu soracagim. Güzel bilgi icin teşekkürler. Ben genelde sırtüstü yatiyorum. Zaten sagima yada soluma uzun süre yatamiyorum agri oluyor sanki
Yaa öylemi bende lekelenme olunca coraspini biraktırdılar tekrar mı başlamak gerekiyor mu acaba ben 4000lik kullaniyor sizin hangi genlerinizde yatkinlik vardiCanım ben de 6000lik oksapar ve coraspin kullanıyorum doktor coraspin lekelenme yapar leke gelirse panik yapma demisti öğrendiğim kadarıyla iğne çok etkili değil asıl sulandıran coraspin bende hafif yatkınlık çıktı ama 3dusuk olunca direkt bu şekilde tedbir aldı
Yorumlarınız için çok teşekkür ederim, içimi rahatlattı gerçekten.MerhabalarErtugrul hoca çok guven veren gerçekten anneyi babayi dinleyen ve bebegi detayli sekilde inceleyen bir doktor. Oldukca profesyonel biri ve bunu odasina girdiginiz anda ilk cümlelerinden anliyorsunuz zaten. Muayeneden de son derece memnun ayriliyor insan kafamizdaki sormaya hazirlandigimiz sorularimizi bile cevapladi kendisi. Sizin detayli usg imiş daha da detay bakilir haftaniz ileri oldugu icin. Hersey yolunda gider umarim
sizde muayeneden sonra detayli usg yi yaparken nasildi benimle payalsirsaniz cok sevinirim
![]()
Canım çok üzüldüm rabbim sabır versin inşallah yine burada tekrardan hamile oldugunu duyarız çok geçmişannabelica ... Canım bebeğimi kaybettim...