- 1 Aralık 2022
- 2.423
- 3.729
- 63
- Konu Sahibi annabelica
-
- #6.341
Iyiymis yine canim senin fiyat aldigin yer. Iyi bir doktor da varsa bu yerde bence kacirma güzel fırsat.Tabiki de önemli olan o hayırlısı olsun bakalım ben de bugün bi yerden fiyat aldım 55 bin dedi
Dogum paketi alirsan pakete dahil oluyor zaten yaptirirsin. Ama onun dışında ozellerde fiyati nedir bilmiyorum bütçeye uyuyorsa yaptirabilirsin veya devlette de yapiyorlar ucretsiz. Ben yaptiracagim mesela yüksek ihtimalle.Arkadaşlar ikili tarama testi yaptırmayı düşünüyor musunuz bugun gittim 9+2 yim doktor 2 3 hafta sonra yaptır dedi ama kararsızım
Canim pek ic açıcı degil, 110 açlık tokluk da kahvaltidan 2 saat sonra 167 çıktı. Doktor da degerler yüksek endokrine görün insülin baslayabiliriz dedi. Baya modumu düşürdü bu konu.babylovee canım naptın açlık tokluk değerlerin nasıl? Doktora göründün mü
Benim sorduğum hastanede dahil değilmiş canım o yuzden uygun olabilirIyiymis yine canim senin fiyat aldigin yer. Iyi bir doktor da varsa bu yerde bence kacirma güzel fırsat.
Dogum paketi alirsan pakete dahil oluyor zaten yaptirirsin. Ama onun dışında ozellerde fiyati nedir bilmiyorum bütçeye uyuyorsa yaptirabilirsin veya devlette de yapiyorlar ucretsiz. Ben yaptiracagim mesela yüksek ihtimalle.
Aa öyle miiiBenim sorduğum hastanede dahil değilmiş canım o yuzden uygun olabilir
Birsey olmaz canim. Ilk 3 ay bebislerimiz bizden besleniyor depolarimizdan. 3 aydan sonra artik yedigimiz ictigimizden aliyormus. Merak etme yani. Ac kalma cok fazla ama yine de.Kızlar ben çoğu zaman bir şey yiyemiyorum. Midem bulanıyor canım bir şey istemiyor. Özellikle yemekleri kendim yaptıysam asla yiyemiyorum kokudan. Sizce bebeğim gelişimi etkilenir mi? Yoksa benim depolarımdan mı beslenir suan 8+3üm
E bi diyete başlatsınlar önce benim diyetle düzeldi ksımenCanim pek ic açıcı degil, 110 açlık tokluk da kahvaltidan 2 saat sonra 167 çıktı. Doktor da degerler yüksek endokrine görün insülin baslayabiliriz dedi. Baya modumu düşürdü bu konu.
Üzülme endokrinciler de pat diye başlamıyolar. Bak ben 2 haftadır ölçüm yapıyorum diyet spor yapmaya çalışıyorumCanim pek ic açıcı degil, 110 açlık tokluk da kahvaltidan 2 saat sonra 167 çıktı. Doktor da degerler yüksek endokrine görün insülin baslayabiliriz dedi. Baya modumu düşürdü bu konu.
Endokrin randevuma gideyim o yönlendirecek bakalim birseyler yapcaklardir heralde. Seker cihazi al dedi. Zaten basladim diyete doktordan ciktigim gibi. Yani sadece paketli gida ve tatlıdan uzak dursam bile benim sekerim düşer diye düşünüyorum. Insallah oyle olur. Randevuya gittigimizde gorcez bakalim ne diyecek doktorE bi diyete başlatsınlar önce benim diyetle düzeldi ksımen
Dedigin gibi belki diyetle cozeriz gerek kalmaz. Ama doktor bana zaten açlık sekerimi gördüğü an dedi ben seni gebelik diyabeti kabul edecegim diye. Çünkü 3.aydan sonra vucutta ekstra şeker salinimi oluyormus. 3.aydan sonra ekstra yukselecek seker senin su an boyleyse o zaman daha da artar ama diyetle cozebilirsek iyi olur dedi.Üzülme endokrinciler de pat diye başlamıyolar. Bak ben 2 haftadır ölçüm yapıyorum diyet spor yapmaya çalışıyorum
Ona kadın doğum doktoru karar veremez de ama haklı hemen git endokrine bence de, benim annem ve anne tarafımın %80 ni şeker hastası, maalesef ben de hayatımın en yüksek kilosuyla hamile kaldım 73 kiloyla ama düzenli endokrine gidiyorum insülin direncine bakıyor aileden kaynaklı benim de riskim yüksek ama şükür hala şeker yüklemesinden bahsetmedi bile. İstanbulda yaşıyorsan doktor önerebilirim sana çok iyi bir doktor bence prof zaten özeldeCanim pek ic açıcı degil, 110 açlık tokluk da kahvaltidan 2 saat sonra 167 çıktı. Doktor da degerler yüksek endokrine görün insülin baslayabiliriz dedi. Baya modumu düşürdü bu konu.
Ankaradayim ben, benim doktorum perinatolog ve uzmanlik alanlarindan birisi gebelik sekeri ve riskli gebelik durumlarina bakıyor. Gittigimde daha tokluk sonucum cikmamisti ama o öngörmüştü asagi yukari cikacak degerleri ve onunda üstünde çıktı benim sonucum . Zaten direk endokrine gitmemi ondan istedi. Zaten ben gebelikten hemen once insülin direnci teshisi almistim. Seker ilaci yazmisti dr ben kullanamamistim. Aklima da geliyordu yani boyle bir ihtimal olacagi hamileligimde. Bizde de malesef ki ailede herkeste var.. insallah diyetle çözebilirim gercektenOna kadın doğum doktoru karar veremez de ama haklı hemen git endokrine bence de, benim annem ve anne tarafımın %80 ni şeker hastası, maalesef ben de hayatımın en yüksek kilosuyla hamile kaldım 73 kiloyla ama düzenli endokrine gidiyorum insülin direncine bakıyor aileden kaynaklı benim de riskim yüksek ama şükür hala şeker yüklemesinden bahsetmedi bile. İstanbulda yaşıyorsan doktor önerebilirim sana çok iyi bir doktor bence prof zaten özelde
Yani şimdi aşırı bilgim yok ama insülin başlamak bana biraz aşırı geldi çünkü insülin kullanmak öyle basit bir şey değil sen de biliyorsundur ailenden dolayı, hele ki gebelikte bildiğim kadarıyla doktor sana diyet vermeli hiççç hiiçç bir çare kalmazsa ilaç verir. İnşallah diyetle atlatırsın dua edicem sanaAnkaradayim ben, benim doktorum perinatolog ve uzmanlik alanlarindan birisi gebelik sekeri ve riskli gebelik durumlarina bakıyor. Gittigimde daha tokluk sonucum cikmamisti ama o öngörmüştü asagi yukari cikacak degerleri ve onunda üstünde çıktı benim sonucum . Zaten direk endokrine gitmemi ondan istedi. Zaten ben gebelikten hemen once insülin direnci teshisi almistim. Seker ilaci yazmisti dr ben kullanamamistim. Aklima da geliyordu yani boyle bir ihtimal olacagi hamileligimde. Bizde de malesef ki ailede herkeste var.. insallah diyetle çözebilirim gercektencan sıkıcı bir durum. Sende dikkat et madem ailenizde var. Böyle seyler hep genetik yatkinliktan oluyor.
Aynen bana da öyle dedi ve o yüzden sıkı takipte ve daha da düşmesi İçin ekstra zorluyo beniEndokrin randevuma gideyim o yönlendirecek bakalim birseyler yapcaklardir heralde. Seker cihazi al dedi. Zaten basladim diyete doktordan ciktigim gibi. Yani sadece paketli gida ve tatlıdan uzak dursam bile benim sekerim düşer diye düşünüyorum. Insallah oyle olur. Randevuya gittigimizde gorcez bakalim ne diyecek doktor
Dedigin gibi belki diyetle cozeriz gerek kalmaz. Ama doktor bana zaten açlık sekerimi gördüğü an dedi ben seni gebelik diyabeti kabul edecegim diye. Çünkü 3.aydan sonra vucutta ekstra şeker salinimi oluyormus. 3.aydan sonra ekstra yukselecek seker senin su an boyleyse o zaman daha da artar ama diyetle cozebilirsek iyi olur dedi.
İlk öğrenen sen olacaksın o zaman ay cok heyecanlıGüzel gebişlerrr umarım hepiniz iyisinizdirben 1-2 haftadır pek giremedim ama yazdıklarınızı komple okuyorum meraktan hamilelikten önce migrenim vardı ve 10. Haftadan sonra baş ağrıları artıyormuş sağolsun bana da çok güzel gösterdi kendini migren. Baş ağrısı olanları bilgilendireyim kullanabileceğiniz ilaçlar sadece parol ve endol fitil miş tabi siz yine de kendi doktorunuza danışın.
Henüz cinsiyet öğrenen yok sanırım artık gelsin şu cinsiyetler yaaa çok heyecanlııben fetal dna yaptırdım geçen hafta o yüzden inşallah bu hafta öğreneceğim
Seninkisi benimkisini geçecek neredeyse maaşallahhhİlk öğrenen sen olacaksın o zaman ay cok heyecanlıben de dün verdim haftaya öğreniriz Allah'ın izniyle dün 10+6 diye gittim 11+5 çıktı boyu bana çekmiş sıpamın çok geçmiş olsun nasılsın şu an devam ediyo mu baş ağrısı bende de bugün itibariyle mide yanmaları başladı aşırı rahatsız ediyor
yanlış hatırlamıyorsam geçenlerde biri öğrenmişti cinsiyetini ilk erkek olarak açılmıştı cinsiyet kapısı :) ikincisi olcak sanırım sizinki ama çok heyecanlı yaa :) çin takvimine falan bakmışmıydınız ne çıkıyorduGüzel gebişlerrr umarım hepiniz iyisinizdirben 1-2 haftadır pek giremedim ama yazdıklarınızı komple okuyorum meraktan hamilelikten önce migrenim vardı ve 10. Haftadan sonra baş ağrıları artıyormuş sağolsun bana da çok güzel gösterdi kendini migren. Baş ağrısı olanları bilgilendireyim kullanabileceğiniz ilaçlar sadece parol ve endol fitil miş tabi siz yine de kendi doktorunuza danışın.
Henüz cinsiyet öğrenen yok sanırım artık gelsin şu cinsiyetler yaaa çok heyecanlııben fetal dna yaptırdım geçen hafta o yüzden inşallah bu hafta öğreneceğim
Aaaa evett listeye baktım şimdi dediğin gibi erkekyanlış hatırlamıyorsam geçenlerde biri öğrenmişti cinsiyetini ilk erkek olarak açılmıştı cinsiyet kapısı :) ikincisi olcak sanırım sizinki ama çok heyecanlı yaa :) çin takvimine falan bakmışmıydınız ne çıkıyordu
Allah gönlüne göre versin inşallahAaaa evett listeye baktım şimdi dediğin gibi erkekebayraktar öğrenmiş hayırlı olsunn ben de kız olarak devam ettiririmmm inşallahhhh çin takvimine şimdi sen sorunca baktım kız:) ramzi teorisine göre de kız demişlerdi:) ben de ilk öğrendiğim anda kız hissetmiştim:) bu arada ben hamile olduğumu öğrenmeden hem ablam hem de çok yakın arkadaşım rüyasında görmüş, ablam erkek görmüş, arkadaşım kız görmüş bakalım ne çıkacak senin ne kadar var öğrenmene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?