- 29 Kasım 2023
- 1.253
- 732
- 43
- Konu Sahibi annabelica
-
- #6.321
Tekrar rapor alamıyorum çünkü benim yaptığım işi herkes yapamıyor . Cumartesi dahil çalışıyorumDeme öyle canım geçecek hepsi az kaldı birazcık daha sabır bir sürü örnekleri var böyle olanalabilirsen yine rapor al bu hafta zaten 4 gün kaldı
Allah yardımcın olsun o zaman canımTekrar rapor alamıyorum çünkü benim yaptığım işi herkes yapamıyor . Cumartesi dahil çalışıyorum
Öncelikle hayırlı olsun çok sevindim güzel haberinize. Ben de 6. Haftamda çok tribe girmiştim göğüslerime dokunabiliyodum kasık ağrım baya azalmıştı doktora zor gittim zaman nasıl geçti bilmiyorum. Bi sorun olmadığını gördük doktora sordum bu durumu oda “vucut hormonlara bir süre sonra alışıcak tepkileri azalacak. Bazen hiç olmadığı kadar ağrıyacak bazen hiç yok gibi olacak azalması sorun değil.” Dedi. Farklı bi tecrübem yok tabi ama benim de çok şükür kusmam yok mide bulantım da daha bi kaç gündür yokluyo bulantı dediğim de böyle iğrenme gibi daha çok. Bi arkadaşım var 33 haftalık ve hiç bulantı olmadan geçirmiş hamileliğini, bi arkadaşımın 2 gebeliği olmuş ve ikisinde de tek bir kusma yaşamamış her vucut bir değil gerçekten. Siz sadece kendinize odaklanın ve doktora gitme imkanınız varsa hemen gidin içiniz rahat eder en azından. Tam hangi haftadasınız?Kızlar merhaba benim sat 7 Nisan 8 tüp bebek 1 kaybım var şimdi doğal olarak hamile kaldım 14 de ultrason keseyi ve yolk gördük fakat 2 gündür tüm belirtilerim azaldı ve bende mide bulantısı kusmada yok çarşamba randevum kalp atışı için gidecektik çok tedirginim
Şuan tahmini 6+4 yaşım 44 ve çok fazla tedirginim onca denemeden sonra hiç beklenmedik anda kendiliğinden gelen gebelik geçen hafta şişlik vardı kasıklarımda ağrı şimdi 3 gündür herşey gitmiş gibiÖncelikle hayırlı olsun çok sevindim güzel haberinize. Ben de 6. Haftamda çok tribe girmiştim göğüslerime dokunabiliyodum kasık ağrım baya azalmıştı doktora zor gittim zaman nasıl geçti bilmiyorum. Bi sorun olmadığını gördük doktora sordum bu durumu oda “vucut hormonlara bir süre sonra alışıcak tepkileri azalacak. Bazen hiç olmadığı kadar ağrıyacak bazen hiç yok gibi olacak azalması sorun değil.” Dedi. Farklı bi tecrübem yok tabi ama benim de çok şükür kusmam yok mide bulantım da daha bi kaç gündür yokluyo bulantı dediğim de böyle iğrenme gibi daha çok. Bi arkadaşım var 33 haftalık ve hiç bulantı olmadan geçirmiş hamileliğini, bi arkadaşımın 2 gebeliği olmuş ve ikisinde de tek bir kusma yaşamamış her vucut bir değil gerçekten. Siz sadece kendinize odaklanın ve doktora gitme imkanınız varsa hemen gidin içiniz rahat eder en azından. Tam hangi haftadasınız?
Hayırlı olsun inşallahŞuan tahmini 6+4 yaşım 44 ve çok fazla tedirginim onca denemeden sonra hiç beklenmedik anda kendiliğinden gelen gebelik geçen hafta şişlik vardı kasıklarımda ağrı şimdi 3 gündür herşey gitmiş gibi
Hayırlısı olsun umarım her şey yolundadır sağlıkla alın kucağınıza bebeğinizi, geciktirmeden en kısa zamanda bi doktora gidin isterseniz içiniz rahat ederŞuan tahmini 6+4 yaşım 44 ve çok fazla tedirginim onca denemeden sonra hiç beklenmedik anda kendiliğinden gelen gebelik geçen hafta şişlik vardı kasıklarımda ağrı şimdi 3 gündür herşey gitmiş gibi
Bugün senden güzel haber bekliyoruz o zaman. Kendi sıramı beklerken iyi geliyor sizin bebislerin haberiselam canim iyi haftalar olsun hepimize, benim yarin kontrolum var, kanamadan sonraki ilk kontrol bakalim küçülmüş mu ne durumdayız göreceğiz insallah
Sağ ol canım .11-12. Haftalarda bulgulardan teşhis edildi 23.haftaya kadar gelebildiler 2 si de .sonra doğum yaptım ilkini sezeryan 2.sini normal doğum yaptım .
Anladım canım çok üzüldüm gerçekten zor bir sınavınız varİlk gebeliğimde 46 kromozoma bakıldı temiz geldi .sonra testi ilerlettik array denilen daha detaylı genetik test yapıldı temiz geldi .eşimle akraba olmadığımız için tesadüf gözüyle bakıldı ve tek gen hastalıklarını tarayan Wes -tüm ekzom yapılmadı .fakat 2.kez tekrar edince tesadüf olmadığı anlaşıldı .
10 a gireceğim Allah’ın izniyle 12 .haftada gideceğim bayramdan sonra .Benim bebeğime pgt yapıldı bulunan genle fakat bulunan gen net bir teşhis değildi yüksek olasılıktı o yüzden riskim hâlâ var.Bende de heyecandan çok korku var .Aynı şeyleri yaşamayı kaldıramam .Anladım canım çok üzüldüm gerçekten zor bir sınavınız varO zaman bu kontrolünde durum belli olacak gibi. Çok heyecanlandim senin adina. Ne zaman gideceksin doktora kaç haftalık oldun şu an
İnşallah canım benimSenin az kalmış ya hadi güzel haberler getir bizeben bi tık daha iyiyim sanki canım. Yarın daha iyi olacağım inşallah
10 a gireceğim Allah’ın izniyle 12 .haftada gideceğim bayramdan sonra .Benim bebeğime pgt yapıldı bulunan genle fakat bulunan gen net bir teşhis değildi yüksek olasılıktı o yüzden riskim hâlâ var.Bende de heyecandan çok korku var .Aynı şeyleri yaşamayı kaldıramam .
Canım bizim bebeklerimden kan alındı .benim 2 bebeğimde tıpatıp aynı anomalileri taşıyordu .o yüzden maalesef tesadüf değildi bizimki Sendromik bir hastalık şüphesi vardı ..zaten 2 kere yaşanması tesadüf olmadığını gösterdi .ben de senin adına çok üzüldüm seninki de çok daha zor öpüp koklamışsın çok zor olsa gerek Rabbim sabır versin .Onlar bizi bekleyen meleklerimiz elbet bir gün buluşacağız inşaallah .Dilerim bu bebeğin sağlıkla doğar ve sağlıkla kucağına alırsın .Canım çok üzüldüm yaşadıklarına, Allah bir daha yaşatmasın, oğlumu kaybettikten sonra biz de genetik test verdik, bir şey çıkmadı her şeye bakıldı, doktor bana dedi ki doğan bebeğinden kan alınıp bakılması gerekiyordu o sadece ona has bir durumdur ve bu genetik hastalıklar şans işi, mesela biz de kalp anomalisi vardı doktor 7 kuşakta bir denk gelir demişti, çok şaşırmıştım. Üzülme yani, her gebelikte olacak diye bir şart yok, inşallah sağlıkla ilerler sürecin
Canım bizim bebeklerimden kan alındı .benim 2 bebeğimde tıpatıp aynı anomalileri taşıyordu .o yüzden maalesef tesadüf değildi bizimki Sendromik bir hastalık şüphesi vardı ..zaten 2 kere yaşanması tesadüf olmadığını gösterdi .ben de senin adına çok üzüldüm seninki de çok daha zor öpüp koklamışsın çok zor olsa gerek Rabbim sabır versin .Onlar bizi bekleyen meleklerimiz elbet bir gün buluşacağız inşaallah .Dilerim bu bebeğin sağlıkla doğar ve sağlıkla kucağına alırsın .
Amin inşaallah canım Allah razı olsunBen de bilseydim sürekli kan alıyorlardı yaptırırdık test tabi, kimse bahsetmedi sonradan öğrendim, öyle canım hepsinin acısı çok zor gerçekten, ona sığınıyorum hep, senin de çok zor, çok haklısın endişelenmekte tabi, çok dua ediyorum inşallah güzel haberlerle gelelim hep
Bu kez güzel olacak canım kötü düşünme. Duygularını endişelerini anlıyorum. Az kalmış artık bebeğini görmeye. Büyük bir oh çekersin inşallah10 a gireceğim Allah’ın izniyle 12 .haftada gideceğim bayramdan sonra .Benim bebeğime pgt yapıldı bulunan genle fakat bulunan gen net bir teşhis değildi yüksek olasılıktı o yüzden riskim hâlâ var.Bende de heyecandan çok korku var .Aynı şeyleri yaşamayı kaldıramam .
Canım hiç tedirgin olma ben de öyle olmuştum, bende de belirti olmadı mide bulantısı kasık ağrısı vs. Hatta doktora sordum normal mi bunların olmaması diye ne güzel işte biz de böyle olmasını isteriz demişti. Herkeste bir olmuyor belirtiler. içini ferah tutKızlar merhaba benim sat 7 Nisan 8 tüp bebek 1 kaybım var şimdi doğal olarak hamile kaldım 14 de ultrason keseyi ve yolk gördük fakat 2 gündür tüm belirtilerim azaldı ve bende mide bulantısı kusmada yok çarşamba randevum kalp atışı için gidecektik çok tedirginim
Tabiki de önemli olan o hayırlısı olsun bakalım ben de bugün bi yerden fiyat aldım 55 bin dediCanim hastaneye göre degisiyor aslinda. 70 ,80, 90 bine de var. Baska hastanelerde.. Ama asagi yukari yakin rakamlar. Gercekten de fazla rakamlar haklısın ama... önemli olan bebeklerimize saglikla kavuşmak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?