- Konu Sahibi annabelica
- #6.381
1 sayfa geriye git:) neler çektiğimi orada anlattım:) geçmiş olsunnKızlar benim de 5 gündür inanılmaz baş ağrım var bölge bölge her gün değişiyor gözkapklarıma kadar ağrı oldu çeken var mı bu şekilde başağrısı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
1 sayfa geriye git:) neler çektiğimi orada anlattım:) geçmiş olsunnKızlar benim de 5 gündür inanılmaz baş ağrım var bölge bölge her gün değişiyor gözkapklarıma kadar ağrı oldu çeken var mı bu şekilde başağrısı
Iste her bünye her insan farkli oluyor, bende sigara kullanmadigim icin bana da senin yaptigin kolay gelirevet gebelik şekeri aşırı riskli bir şey, sebebi de şu, mesela 160 şeker sana çok etki ekmiyor ama o direk bebeğe gittiği için bebeğe etki ediyor çünkü bebeğin henüz şekeri atacak organları gelişmediği için onda organ hasarlarına sebep olabiliyor Allah korusun tabi bu dediğim çok yüksek şekerde oluyor o yüzden ekmeği dikkatle yemek yerine yememeyi tercih edersen daha güzel olurbana kızma ne anlarsın felan da deme valla ben de hamilelikten önce 1,5 paket sigara içiyordum ama bıraktım, keşke sigara içebilsemde deli gibi diyet yapsam
![]()
Canim bu arada tebrik ediyorum baya iciyormussun bir anda da birakabilmek başarı yanii. Daim olsun daha da içme dogumdan sonraevet gebelik şekeri aşırı riskli bir şey, sebebi de şu, mesela 160 şeker sana çok etki ekmiyor ama o direk bebeğe gittiği için bebeğe etki ediyor çünkü bebeğin henüz şekeri atacak organları gelişmediği için onda organ hasarlarına sebep olabiliyor Allah korusun tabi bu dediğim çok yüksek şekerde oluyor o yüzden ekmeği dikkatle yemek yerine yememeyi tercih edersen daha güzel olurbana kızma ne anlarsın felan da deme valla ben de hamilelikten önce 1,5 paket sigara içiyordum ama bıraktım, keşke sigara içebilsemde deli gibi diyet yapsam
![]()
Canım aynı şey bende de var. Özellikle son 10 gündür. Her gün olan bir şey değil ama bir kaç günde bir çok rahatsız edici baş ağrısı yaşıyorum. Bir tane parol alıyorum ama bana mısın demiyor.Kızlar benim de 5 gündür inanılmaz baş ağrım var bölge bölge her gün değişiyor gözkapklarıma kadar ağrı oldu çeken var mı bu şekilde başağrısı
tansiyonuna mutlaka baktır canım . hamileliklte tansiyon oynamaları baş ağrısı yapıyormuşKızlar benim de 5 gündür inanılmaz baş ağrım var bölge bölge her gün değişiyor gözkapklarıma kadar ağrı oldu çeken var mı bu şekilde başağrısı
Ben isyanlardayım yeter artık kısıtlanmaktansa iğne vururum diyorum. Bir de anksiyeteli bir insanım 9 ay boyunca acaba şekerim yükseldi mi diye anksiyeteyle yaşayamam gibi ;(Iste her bünye her insan farkli oluyor, bende sigara kullanmadigim icin bana da senin yaptigin kolay geliroyle olmuyor iste hepimizin zaaflari farkli. Aslinda dedigin gibi degil de normalde de seker hastalarinin vucudunda mesela seker düştüğü zaman pankreasti yanlis hatirlamiyorsam bir anda seker salınımı yapiyor ve kişinin sekeri dusmesin diye karni acken nile cok yüksek seker seviyelerinde olabiliyor ailemde oldugundan bu konuyu ne yazik ki bende iyi biliyorum..
Doktor da bana bunu soyledi zaten, normalde yedigin ictigin bebege gitti hepsini plasenta aldı sıkıntı yok. Ama vucudunda seker kalmadi dogal olarak senin vucudun sana seker salgilayacak. Normalde zaten gebelikte biraz yuksek olurmus seker her zamanki degerinden mesela ama bu durumda iste sekerin zaten yüksek oldugu icin senin vucudun daha fazla seker salgilayacak ve isler karisacak dedi. Bu dedigi de ozellikle 3.aydan sonra yani plasenta olustuktan sonra oluyormus. Bosa okumuyor bu insanlar valla ama bize nasil basitçe anlatiyoroyle guzel anlatti ki bize biz tamam dedik gerekiyorsa kullancam.
Gel sen ne çektiğimi bir de bana sorrrCanim bu arada tebrik ediyorum baya iciyormussun bir anda da birakabilmek başarı yanii. Daim olsun daha da içme dogumdan sonra![]()
Ya bende sen gibi diyorum varya. Surekli kontrol altinda tutmaya calismak surekli kendini kısıtlamak cok zor. Igneyi kullanmaya baslarsam en azindan canim birsey çektiğinde tadımlık da olsa yemekten korkmam diyorum. Ve dedigin gibi olmayan anksiyeteyi tetikler bu ciddenBen isyanlardayım yeter artık kısıtlanmaktansa iğne vururum diyorum. Bir de anksiyeteli bir insanım 9 ay boyunca acaba şekerim yükseldi mi diye anksiyeteyle yaşayamam gibi ;(
geldim simdi kontrolden, cok sukur her sey yolunda kanama alanı da küçülmüş , bebeğin keyfi yerinde masallah. Onu gördükçe inanamıyorum icimde olduguna, cok guzel bi mucizedeyiz cok sukurBugün senden güzel haber bekliyoruz o zaman. Kendi sıramı beklerken iyi geliyor sizin bebislerin haberi![]()
saglikla gelsinler insallah öğrenince haber et bizi , grubumuzun erkeki iste burada hepinize selami var bugündenAaaa evett listeye baktım şimdi dediğin gibi erkekebayraktar öğrenmiş hayırlı olsunn
ben de kız olarak devam ettiririmmm inşallahhhh
çin takvimine şimdi sen sorunca baktım kız:) ramzi teorisine göre de kız demişlerdi:) ben de ilk öğrendiğim anda kız hissetmiştim:) bu arada ben hamile olduğumu öğrenmeden hem ablam hem de çok yakın arkadaşım rüyasında görmüş, ablam erkek görmüş, arkadaşım kız görmüş
bakalım ne çıkacak
senin ne kadar var öğrenmene
Maşallah canım kaç haftalık olmus küçük beysaglikla gelsinler insallah öğrenince haber et bizi , grubumuzun erkeki iste burada hepinize selami var bugünden
Eki Görüntüle 3594248
saglikla gelsinler insallah öğrenince haber et bizi , grubumuzun erkeki iste burada hepinize selami var bugünden
Eki Görüntüle 3594248
11 hafta 3 günlük bugunMaşallah canım kaç haftalık olmus küçük bey![]()
ya yuzuk donuk gibiydi hareketlerinden oyle anladık ama bi ara arkasını da dondu , takiliyo kafasına goretotosu mu dönük onun
kollara bak yaaa maaşallahh
sağlıkla gelsin inşallahh
Birbirimize nazar edecek değiliz canım hiç merak etme iyi ediyosun kimseye gosterme11 hafta 3 günlük bugunhepsine masalah bebeklerimizin
ya yuzuk donuk gibiydi hareketlerinden oyle anladık ama bi ara arkasını da dondu , takiliyo kafasına gore
evet insallah hepsi vaktinde saglikla gelir kucaklarımızabu goruntuleri de en yakin arkadaşlarıma bile atmiyorum ama sizle paylaşmak hepimize iyi gelir diye attım, hepimiz ayni yoldayız
![]()
oy masallah, seninki kac haftalık ? makineden makineye gore değişiyor olabilir, bana bugun kullandıkları görüntü kalitesi acısından iyi degildi. bunu da esim ekrandan kendisi video çekmiş ben oradan ekran görüntüsü aldim falan o yuzden fark gormussundur belki merak etme onlar yerlerinde mutluBirbirimize nazar edecek değiliz canım hiç merak etme iyi ediyosun kimseye gostermeyakışıklı sağlıkla gelsin ya benimkinin yüzü gözü belli sizin arkanizdaydi nasi öne geçti anlamadım bı sıkıntı mı var acaba
S simurgdcYa bende sen gibi diyorum varya. Surekli kontrol altinda tutmaya calismak surekli kendini kısıtlamak cok zor. Igneyi kullanmaya baslarsam en azindan canim birsey çektiğinde tadımlık da olsa yemekten korkmam diyorum. Ve dedigin gibi olmayan anksiyeteyi tetikler bu cidden