Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    145
Bu değerler iyi değil mi? Ben de evde kendim bakıyorum 110 çıktı ilk ve ikinci saat tokluk. Gebelerde referans aralığı daha yüksek oluyor diye biliyorum. 120 olan tepe değer gebelerde 140. Yanlış mıyım acaba?
1.saat sonu 140 altında olmalı. 2.saat sonu 120 altında olmalı. Benim tokluklarım normal açlıklarım bozuk malesef

Kızlar Selam Normalde kontrolüm 23'ünde Fakat bugün Kasıklarım ağrıdığı için hastaneye gittim ve doktor idrar yolu enfeksiyonu ve vajinal enfeksiyon olduğunu söyledi İlaç yazdı fakat ilaç kullanmak istemiyorum Benim gibi olup besinlerle veya içeceklerle bu durumdan Kurtulan Var mıdır doğal yöntemle :(
Canım geçmiş olsun enfeksiyon ilaçtan daha tehlikeli doktorunu dinle diğer gebelğim de yaşamıştım kullanmıştım

Kızlar aranız da hem panik atağı olup yada anksiyete hamilelik nasıl geçiyor bende var çünkü zor geçiyor

10 haftalık oldu benim. Hala bulantı var ama daha katlanılir düzeye indi birkaç gündür. Senin de az kalmıştır inşallah 🙏🏼Ama ejderha gibiyim midem alev alev yaniyor bu kez de. Hala yemek yiyemiyorum ama en azından her kokudan görüntüden öğürme durumum azaldı diyebilirim
1 hafta oldu benim bulanti baslayalı cok iyidim herseyi yiyordum bugun gun boyu maf oldum hala öyleyim biran once uyumak istiyorum gün bitsin diye

Sunsun9 Sunsun9 canım merhaba geçenlerde kalp çarpıntın olduğunu yazmıştın bende iki gündür çarpıntı hissi yaşıyorum dün iki kez oldu bugün gün içerisinde ara ara tekrarlayıp duruyor seninki ne kadar sürmüştü nasıl bişeydi umarım geçmiştir daha iyisindir?
Sağ ol canım sorduğun için. Maalesef geçmedi ara ara yokluyor. Bugün vardı mesela 2 adım atsam kalp çarpıntısı yaşıyorum. Yatıp dinlenmeye çalışıyorum. Biraz korkuyorum da öyle olunca geçmesi daha uzun sürüyor. Paniğe kapılmamak lazım hamilelikte normalmiş kan basıncı artıyor.

Corba dene canim. Icine ekmek dogra ye tok tutar hem biraz.
Ac kalinca da cok kötü oluyor çünkü. Vucut su an hep fazla fazla calisiyor. Icimizde yeni bir hayat van buluyor. Kolay degil.
Haklısın canım bugün öyle yaptım. Biraz daha yiyebildim ama halsizlik mahvetti beni evin içinde bile adım atamaz haldeyim ilk trimester geçse de multivitamine başlayabilsem

Merhaba kızlar bende aranıza yeni katıldım. Aslında uzun zamandır üye olmadan okuyordum. :) nasipse 2. Çocuğum olacak. 11+3 yüksek ihtimalle kız bebekle aranızdayım :)
Merhabalar hayırlı olsun inşallah. Cinsiyet i nasıl anladınız bu haftalarda

annabelica annabelica merhabalar sanırım ben listeye girmemişim hala😅❤️ yaş 27 sat 19 Mart, 1. Çocuk, kese 4+5 kalp atışı 5+5 tahmini doğum tarihi 27 Aralık ❤️❤️🌼🤗
annabelica annabelica merhabalar sanırım ben listeye girmemişim hala😅❤️ yaş 27 sat 19 Mart, 1. Çocuk, kese 4+5 kalp atışı 5+5 tahmini doğum tarihi 27 Aralık ❤️❤️🌼🤗
5+5 kese 6+5 kalp atışı heyecandan yanlış yazmışım😂😂😂

Kızlar sizin de yumurtlama döneminde gelen akıntınızın aynısı oluyor mu ? Benim bugün birebir yumurtlama akıntım oldu çünkü. Tuhaf geldi biraz. Normalde su gibi beyaz ya da şeffaf oluyordu

Haklısın canım bugün öyle yaptım. Biraz daha yiyebildim ama halsizlik mahvetti beni evin içinde bile adım atamaz haldeyim ilk trimester geçse de multivitamine başlayabilsem
Canim niye o kadar halsizssin acaba. Ben multivitamin kullaniyorum benim halsizligim ondan azaldi belki de. Bende de cok vardi yoksa. Simdi sadece uykum oluyor yine.
Kızlar sizin de yumurtlama döneminde gelen akıntınızın aynısı oluyor mu ? Benim bugün birebir yumurtlama akıntım oldu çünkü. Tuhaf geldi biraz. Normalde su gibi beyaz ya da şeffaf oluyordu
Canim bende de oldu bu dediklerin. İnşallah artik 3.ayimizda olmaz. Vucudumuz artik hamileligini tam kabullenir. Bende hatta ilk hamile oldugum ay asiri asiri fazlaydi baya seffaf yogun dolu dolu akintiydi. 2.ayda da oldu yine.

Merhaba kızlar size bir şey sorucam
Daha önce 2 tane kimyasal gebeliğim olmuştu sonra kan testimde Heterozigot çıktı 4 tane
İlk takip eden doktor hem corasprin hemde 4000 lik ocsapara başlattı
Yeni başladığım doktor ise hem hap hem iğne çok fazla bu kan sonuçların için gereksiz sadece biriyle devam etmemiz yeterli dedi sanırım sadece corasprinle devam edicek
Başına gelen oldumu biraz endişeliyim iğneyi bırakma fikri beni tedirgin ediyor
Doktorum çok tecrübeli iyi bir doktor ama yinede korkuyorum
12. Haftaya girdim geçen cuma fetal dna testi verdi 10 güne temiz sonucuda çıkar inşallah

Benimki de erken döllenme ondan mı öne geçti acaba? ay içimi rahatlatmaya çalışırken her duyduğuma umutlanmam peki 🙄
Ay biz de küçük çıkar dertleniriz büyük çıkar dertleniriz. Çocuk doğana kadar bi öne geçecek bir geride kalacak. Çok normal bu. Birkaç kez okudum mesajını bu kız neye takıldı dedim şimdi anladım alemsin ya 🤣🤣 maşallah bebeğin sağlıkla büyüyor. Kafana takmanı gerektiren en ufak bişey yok. Olsa çok ciddiyim derdik hepimiz doktoruna sor diye 🥰

Back
X