Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    145
Kızlar sizin de yumurtlama döneminde gelen akıntınızın aynısı oluyor mu ? Benim bugün birebir yumurtlama akıntım oldu çünkü. Tuhaf geldi biraz. Normalde su gibi beyaz ya da şeffaf oluyordu
Oluyor canım bazen uzayan yapışkan akıntı. Hatta genelde öyle benimki su gibiden ziyade ☺️

Merhabalar hanımlar, ben 11+3 oldum bugün. Geçen cuma yoğun olmayan bir kanamam olmuştu, oktor kanama durana kadar gün aşırı iğne, durunca da fitile geç dedi 2 gündür ptogestanı vajinal kullanıyorum ama karın ağrısı başladı, ptogestandan kaynaklı karın ağrısı çekeniniz var mı u an leke vs yok ama endişelenmelimiyim bilemedim

Merhabalar hanımlar, ben 11+3 oldum bugün. Geçen cuma yoğun olmayan bir kanamam olmuştu, oktor kanama durana kadar gün aşırı iğne, durunca da fitile geç dedi 2 gündür ptogestanı vajinal kullanıyorum ama karın ağrısı başladı, ptogestandan kaynaklı karın ağrısı çekeniniz var mı u an leke vs yok ama endişelenmelimiyim bilemedim
Haftan çok ilerlemiş canım inşallah bu haftadan sonra bir terslik yaşamazsın. Doktoruna ya da acile gidip bir muayene ol istersen için rahatlar

Haftan çok ilerlemiş canım inşallah bu haftadan sonra bir terslik yaşamazsın. Doktoruna ya da acile gidip bir muayene ol istersen için rahatlar
Doktorum kanama durmaz ve yoğunlaşırsa ya da kramplı şiddetli ağrın olursa gel yoksa 12+3 deki randevuya gel ikili testi yaparız ayrıntılı bakarız dedi. Acile gidersem vajinal muayne olmasından korkuyorum açıkçası, kanama olduğu gün vajinal muayenede çok canım yandı

Doktorum kanama durmaz ve yoğunlaşırsa ya da kramplı şiddetli ağrın olursa gel yoksa 12+3 deki randevuya gel ikili testi yaparız ayrıntılı bakarız dedi. Acile gidersem vajinal muayne olmasından korkuyorum açıkçası, kanama olduğu gün vajinal muayenede çok canım yandı
Kendini mi sıktın acaba canım ya da kanamanın sebebi rahim ağzında yara gibi birşey olabilir mi. Yoksa vajinal muayenede canın yanmaz normalde. 1 hafta kalmış aslında ağrın çok değilse normal muayeneni bekle istersen

Günaydın kızlar
Bu sabah daha iyi uyandım bulantım azalmış mutlu oldum az da olsa geçiyor yavaş yavaş demek ki 🤲🏻🤗 rüyamda birisine kızım olacak dediğimi gördüm hayır olsun. Ve bu sabah karnımın çıktığını farkettim kızlar bir anda büyümüş gibi sizin nasıl karnınız çıktı mı ?

Kendini mi sıktın acaba canım ya da kanamanın sebebi rahim ağzında yara gibi birşey olabilir mi. Yoksa vajinal muayenede canın yanmaz normalde. 1 hafta kalmış aslında ağrın çok değilse normal muayeneni bekle istersen
Evet sanırım kendimi çok sıktım, daha önce hafif pembemsi lekelenmem olmuştu başlarda ama bu seferki normal kandı düşük oluyo sandım çok korktum, bacaklarım titreyerek çıktım zaten çatala. Kese de bebek de yerinde kalp atışı normal dedikleri an içim coştu. Ağrım hafif şu an artmazsa bekleyeyim bari

İdrarda kan enfeksiyon anlamına geliyordu sanırım. Doktorun ilaç verir hemen duzelirsin canım endişe etme. Ama kolestaz konusunu bilmiyorum hiç. Daha önce duymamıştım. Seni üzmemek icin sormadım da. Doktoruna ne zaman göstereceksin sonuçlarını

Bayram öncesi görüşelim demişti doktorum canım, herhalde öyle yaparım, su da içemiyorum içsem geçecek belki enfeksiyon bugün tam 8+0 olduk teyzesi, büyüyoruz 😍💐

Günaydın kızlar
Bu sabah daha iyi uyandım bulantım azalmış mutlu oldum az da olsa geçiyor yavaş yavaş demek ki 🤲🏻🤗 rüyamda birisine kızım olacak dediğimi gördüm hayır olsun. Ve bu sabah karnımın çıktığını farkettim kızlar bir anda büyümüş gibi sizin nasıl karnınız çıktı mı ?
Günaydın canım. Ne mutlu sana. Senın adına çok sevindim. Ben folık asıtı akşam içmeye başladim artık gunduzlerım güzel geçiyor. Bende bugün rüyamda eşimin oğlumuz dıye sevdiğini gördüm 🤭karnııım ilk günden bu yana 3-4 aylık gibi şiişş😁

Günaydın kızlar
Günaydın canım.Bende bu gece pembe ayıcık kucağımdaydı ama balkondada abimin kucağında erkek bebek vardı acaba hangisi😂sağlıklı olsunlarda Allah ne demişse o olur kız erkek farketmez🥰benimde biraz çıktı karnım zaten birazda önceden vardı🤣🤣

Ay biz de küçük çıkar dertleniriz büyük çıkar dertleniriz. Çocuk doğana kadar bi öne geçecek bir geride kalacak. Çok normal bu. Birkaç kez okudum mesajını bu kız neye takıldı dedim şimdi anladım alemsin ya 🤣🤣 maşallah bebeğin sağlıkla büyüyor. Kafana takmanı gerektiren en ufak bişey yok. Olsa çok ciddiyim derdik hepimiz doktoruna sor diye 🥰
Ya iri bebeklerin erken doguma sebep olabildiğini ve organlar tam gelişmeden doğum gerçekleştiği için ölümle sonuçlandığını okudum o nedenle korkum inşaallah herkesinki sağlıkla ilerler

Ya iri bebeklerin erken doguma sebep olabildiğini ve organlar tam gelişmeden doğum gerçekleştiği için ölümle sonuçlandığını okudum o nedenle korkum inşaallah herkesinki sağlıkla ilerler
Şu an bebeğin iriliği belli olmaz ki çok ufak farklar, son ay daha belirleyici olur. Ayrıca benim oğlum çok olmasa da normalin üstüydü kilosu erken doğumun bahsi bile olmadı endişelenmeyin. 54 cm ve 4260 Gr doğmuştu, ama 40 haftayı doldurduğumda hala gelme niyeti olmadığından ve irileştikçe normal doğum şansım kalmadığından zoraki sezeryanla 41. Haftada doğdu😊

Şu an bebeğin iriliği belli olmaz ki çok ufak farklar, son ay daha belirleyici olur. Ayrıca benim oğlum çok olmasa da normalin üstüydü kilosu erken doğumun bahsi bile olmadı endişelenmeyin. 54 cm ve 4260 Gr doğmuştu, ama 40 haftayı doldurduğumda hala gelme niyeti olmadığından ve irileştikçe normal doğum şansım kalmadığından zoraki sezeryanla 41. Haftada doğdu😊
Şimdi içim rahatladı 🥰 çok teşekkürler 😇

Günaydın kızlar

Günaydın canımmm, çok sevindim, çok çektin bulantıdan sen, nasıl mutlu oldum şu mesajına, hayrolsun inşallah, Allah gönlüne göre nasip eylesin 😍 Henüz karnım yok sadece akşamları şişiyor benim 🥹

Back
X