- Konu Sahibi annabelica
- #6.601
Maalesef zorlamak lazım bazenŞU su olayı çok zor yudum yudum iç diyo doktor ama o da kötü yapıyor karışıyo midem hemen![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maalesef zorlamak lazım bazenŞU su olayı çok zor yudum yudum iç diyo doktor ama o da kötü yapıyor karışıyo midem hemen![]()
Göbek degil güzelim ultrason da bebegi dedimInstagram'da çok denk geldim 2 yada 3 üncü gebeliklerde göbek de erken çıkıyormuş
Canım ben nub eğik gördüm kız diyorum o yüzden gönlüne göre olsunMerhabaa herkesee
Ben de pzt günü doktora gittim 10+4 tü o gun
Elimde bu fotoğraflar var sizce cinsiyeti nedir
kız gibi gördüm canımSelamm kızlarr kontrolden geldim bugün sizible paylaştığım zaman çok iyi hissediyorum burada aynı hisleri paylaşan insanlarla birlikte olmak çok güzel10+1 çıktık ultrasonda çok sevindim normalde geç döllenmeydi 3 hafta önce 6+5 di bugün 9+5 bekliyordum maşallah büyümüş miniğim
haftaya tekrar kontrolüm var ense kalınlığına bakılacak ayrıca fetal dna için kan vereceğim. Konyada yaşıyorum doktorum veritas prenatal adında bir firma önerdi my prenatal aylin çoşkun adında instagram hesapları var antalya ve konya bölgesinden kan alıyorlarmış kan amerikaya gönderiliyormuş en kapsamlı paket için 580 euro dediler fakat sağlıkçı çalışan yakını olan varsa sağlıkçı indirimi yapıyorlar 485 euro ya düşüyordu sanırım 22 gene bakılıyormuş çok ilgili bir hanımefendiydi 5-7 gün içerisinde de sonuçlar çıkıyormuş eğer ilgilenmek isteyen olursa paylaşmak istedim
Bu arada bende cinsiyet tahmini alabilirim![]()
Benimki ultrason çok net ti ama tahmin için resim atmadım bilmiyorum 10+4 hafta benimdeSelamm kızlarr kontrolden geldim bugün sizible paylaştığım zaman çok iyi hissediyorum burada aynı hisleri paylaşan insanlarla birlikte olmak çok güzel10+1 çıktık ultrasonda çok sevindim normalde geç döllenmeydi 3 hafta önce 6+5 di bugün 9+5 bekliyordum maşallah büyümüş miniğim
haftaya tekrar kontrolüm var ense kalınlığına bakılacak ayrıca fetal dna için kan vereceğim. Konyada yaşıyorum doktorum veritas prenatal adında bir firma önerdi my prenatal aylin çoşkun adında instagram hesapları var antalya ve konya bölgesinden kan alıyorlarmış kan amerikaya gönderiliyormuş en kapsamlı paket için 580 euro dediler fakat sağlıkçı çalışan yakını olan varsa sağlıkçı indirimi yapıyorlar 485 euro ya düşüyordu sanırım 22 gene bakılıyormuş çok ilgili bir hanımefendiydi 5-7 gün içerisinde de sonuçlar çıkıyormuş eğer ilgilenmek isteyen olursa paylaşmak istedim
Yaa eşimde kız hissediyor chat gbt de kız tahmini yaptı çok heyecanlı ve eğlenceli gerçektenkız gibi gördüm canım![]()
teşekkür ederimBenimki ultrason çok net ti ama tahmin için resim atmadım bilmiyorum 10+4 hafta benimdemaşşallah seninde canım
O zamannnn erkek mi acabaaaa :) maşallah canım sağlıklı olsun daBenimki ultrason çok net ti ama tahmin için resim atmadım bilmiyorum 10+4 hafta benimdemaşşallah seninde canım
Nub a göre kız sanırım açısı aşağı doğruKızlar selamla:)
Ben de bugün kontrolden geliyorum. Her şey yolunda çok şükür. 10+4 devam ediyorum.
Sizlerden cinsiyet tahmini bekliyorum![]()
Çok net değil kuzum ama kız gibi gördüm. Sağlık haberine çok sevindimSelamm kızlarr kontrolden geldim bugün sizible paylaştığım zaman çok iyi hissediyorum burada aynı hisleri paylaşan insanlarla birlikte olmak çok güzel10+1 çıktık ultrasonda çok sevindim normalde geç döllenmeydi 3 hafta önce 6+5 di bugün 9+5 bekliyordum maşallah büyümüş miniğim
Ultrasonda da bakılıyor canım şehir hastanesindeKızlar selam ikili testleri olmaya başladınız mı? Ben şehir hastanesinde muayene oluyorum doktorum 12. Haftada gel demişti sadece kana mı bakılıyor yoksa ultrasona da alıyorlar mı? İlk gebeliğim ve pek detaylı bilmiyorum![]()
Kızlar selamla:)
Ben de bugün kontrolden geliyorum. Her şey yolunda çok şükür. 10+4 devam ediyorum.
Sizlerden cinsiyet tahmini bekliyorum![]()
Benim gözüm bugün her bebeği kız görüyor sanırım. Nublari hep eğik görüyorumKızlarımmm bana da bir yorum yapar mısınız sizce tahmini cinsiyet nedir![]()
Handan2212
demet1374
suuuduru68
babylovee
annabelica ve etiketleyemediğim kızlar
![]()
Sağlıkla gelsin tabi ki önemlisi o ama insan da merak ediyor yaaBenim gözüm bugün her bebeği kız görüyor sanırım. Nublari hep eğik görüyorum![]()
Bana da kız gibi geldiKızlarımmm bana da bir yorum yapar mısınız sizce tahmini cinsiyet nedir![]()
Handan2212
demet1374
suuuduru68
babylovee
annabelica ve etiketleyemediğim kızlar
![]()
Ağzınızdan bal damlıyor kızlarBana da kız gibi geldi![]()
Ağzınızdan bal damlıyor kızlartabi ki erkek olursa da canımız olacak ama işte gönlümden geçen kız
![]()