- 25 Şubat 2024
- 1.336
- 1.653
- 53
- 33
- Konu Sahibi annabelica
- #6.561
Siz başından beri ne hissediyorsunuz cinsiyetini :)Zaman geçmek bilmiyor heyecanlıyım![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Siz başından beri ne hissediyorsunuz cinsiyetini :)Zaman geçmek bilmiyor heyecanlıyım![]()
Evet canım bu sadece bi teori tabi hayırlısı olsun inşallahBenim sanki fasulye gibi mi bana mı öyle geliyor
Siveno kullanıyorum ben canım. Memununum doğal içerikli diye aldımKızlar roll on olarak ne kullaniyorsunuz. Temiz icerik hamilelikte kullanılan birsey ariyorum. Incia, siveno ikisi var en cok önerilen. Sizlerin var mi dr tavsiyesi ile falan aldiginiz ürün
İnanın bende öyleMerhabalar, hayatımda kendimi ilk defa göbekli gördüğüm zamanlardayım şu an tam 13 haftalık ama 10 haftalıkken bile belliydi :)
HosgeldinnnKızlar selam aranıza yeni katıldım 13 haftalık gebeyim elimde en son 11 haftalık iken çekilmiş bi ultrason görüntüsü var cinsiyetini çok merak ediyorum aranızda anlayan var mı görsel atayım
Sagol canim bende siveno alcam galiba. Ulasilabilir bir marka olmasi da onemli.Siveno kullanıyorum ben canım. Memununum doğal içerikli diye aldım
erkekk diyorumMerhabaa herkesee
Ben de pzt günü doktora gittim 10+4 tü o gun
Elimde bu fotoğraflar var sizce cinsiyeti nedir
Evet özel sağlıcakla gelsin bebiş neticeyi yakında öğreneceğiz inş :)bende erkek gibi gördüm canım gayette net bi ultrason olmuş özele mi gittin![]()
Bende öneririm temiz bir kokusu varSiveno kullanıyorum ben canım. Memununum doğal içerikli diye aldım
benimde öyle oldu 6 haftalıkken kanamam vardı kanama alanıda varda daha sonra doktor göremedi yok dedi, şimdi 10 haftalık oldum tekrar başladı 3 gündür damla damla oluyor dün duş aldım sanki arttı gibi ne zaman biticek buuBende de kanama alanı vardı ama en son doktorum aktif kanama alanı yok demişti canım .2 gün önce duş aldım yine başladı kahvemsi akıntı .
Aynı durumdayız canım benim de duştan sonra arttı kahve lekelenme bitmişti uzun zamandır .ben ilaçları bırakmak istiyorum artık çünkü gerçekten çok sıkıldım avuç avuç ilaç içiyorum .ama şimdi böyle olunca da korktumbenimde öyle oldu 6 haftalıkken kanamam vardı kanama alanıda varda daha sonra doktor göremedi yok dedi, şimdi 10 haftalık oldum tekrar başladı 3 gündür damla damla oluyor dün duş aldım sanki arttı gibi ne zaman biticek buu![]()
bana çok mide bulantım var diye progestan da vermedi duphaston kullanıyorum tam bu hafta bende bırakıcaktım ki doktora leke devam diye yazdım bir kutu daha al dedi maalesef, sende kullan şu 2 3 haftamız geçsin de rahat edicez inşallahAynı durumdayız canım benim de duştan sonra arttı kahve lekelenme bitmişti uzun zamandır .ben ilaçları bırakmak istiyorum artık çünkü gerçekten çok sıkıldım avuç avuç ilaç içiyorum .ama şimdi böyle olunca da korktum
Canım bende sivenonun pembe olanını aldım ama kokusunu çok beğenmedim ya da hassasiyetim var diye öyle geldi bilmiyorumSagol canim bende siveno alcam galiba. Ulasilabilir bir marka olmasi da onemli.
3 yaşına nisanda girecek, o zaman göndermek isterim tabii ama bebek doğduğunda kreşten hastalık taşıma ihtimali çok büyük. Hem yeni bebek geldi evden gönderildi algısı oluşmaması adına göndermicem sanırım bu yıl. Belki baharda olabilir dediğiniz gibi.Aslında 3 yaş olduğunda kreş iyi olabilir en azından yarım gün. İmkanınız varsa düşünün derimsağlıkla büyüsünler inşallah
Daha hiç dile getirmedim nasip :)Siz başından beri ne hissediyorsunuz cinsiyetini :)
Yves rocher marka roll on kullanıyorum ben de. Bir çok rengi var. Beğendiğini seçebilirsin. Ben mor olanını seçtim. Bitkisel içerikli, hamile ve emziren annelere uygunSagol canim bende siveno alcam galiba. Ulasilabilir bir marka olmasi da onemli.
3 yaşına nisanda girecek, o zaman göndermek isterim tabii ama bebek doğduğunda kreşten hastalık taşıma ihtimali çok büyük. Hem yeni bebek geldi evden gönderildi algısı oluşmaması adına göndermicem sanırım bu yıl. Belki baharda olabilir dediğiniz gibi.Aslında 3 yaş olduğunda kreş iyi olabilir en azından yarım gün. İmkanınız varsa düşünün derimsağlıkla büyüsünler inşallah
thelifeco kullanıyorum emzirdiğimden beriKızlar roll on olarak ne kullaniyorsunuz. Temiz icerik hamilelikte kullanılan birsey ariyorum. Incia, siveno ikisi var en cok önerilen. Sizlerin var mi dr tavsiyesi ile falan aldiginiz ürün