Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    145
Merhabalar, hayatımda kendimi ilk defa göbekli gördüğüm zamanlardayım şu an tam 13 haftalık ama 10 haftalıkken bile belliydi :)
İnanın bende öyle 🙈 karın kaslarından nereye geldi konu 😅 benım artık cıddı sıslık var yuvarlak ve kocaman ustelık asırı iştahım yok yeterlı ve dengelı besleniyorum. Saglıkla gelsinler 😍

Merhabaa herkesee
Ben de pzt günü doktora gittim 10+4 tü o gun
Elimde bu fotoğraflar var sizce cinsiyeti nedir

Eklentiler

• D9B48110-30EA-44EF-A3FD-256401055F00.webp
    D9B48110-30EA-44EF-A3FD-256401055F00.webp
    21,4 KB · Görüntüleme: 88
  • 58470CD8-C35C-4F1A-87E6-E3C879F55BA8.webp
    58470CD8-C35C-4F1A-87E6-E3C879F55BA8.webp
    38,7 KB · Görüntüleme: 88
Bende de kanama alanı vardı ama en son doktorum aktif kanama alanı yok demişti canım .2 gün önce duş aldım yine başladı kahvemsi akıntı .
benimde öyle oldu 6 haftalıkken kanamam vardı kanama alanıda varda daha sonra doktor göremedi yok dedi, şimdi 10 haftalık oldum tekrar başladı 3 gündür damla damla oluyor dün duş aldım sanki arttı gibi ne zaman biticek buu :(

benimde öyle oldu 6 haftalıkken kanamam vardı kanama alanıda varda daha sonra doktor göremedi yok dedi, şimdi 10 haftalık oldum tekrar başladı 3 gündür damla damla oluyor dün duş aldım sanki arttı gibi ne zaman biticek buu :(
Aynı durumdayız canım benim de duştan sonra arttı kahve lekelenme bitmişti uzun zamandır .ben ilaçları bırakmak istiyorum artık çünkü gerçekten çok sıkıldım avuç avuç ilaç içiyorum .ama şimdi böyle olunca da korktum

Aynı durumdayız canım benim de duştan sonra arttı kahve lekelenme bitmişti uzun zamandır .ben ilaçları bırakmak istiyorum artık çünkü gerçekten çok sıkıldım avuç avuç ilaç içiyorum .ama şimdi böyle olunca da korktum
bana çok mide bulantım var diye progestan da vermedi duphaston kullanıyorum tam bu hafta bende bırakıcaktım ki doktora leke devam diye yazdım bir kutu daha al dedi maalesef, sende kullan şu 2 3 haftamız geçsin de rahat edicez inşallah

Kızlar dün 8+6da kontrolümüz vardı ilaç kullanmama rağmen mide bulantılarımdan ve kusmalardan dolayı 4 kilo vermişim 😔 doktorum serum takalım dedi. Serum öncesinde de damardan mide koruyucu ve mide bulantısı için iğne yapıldı. Ve çok çok şükür ki mide bulantım yok gibi bişey 🥹 hala inanamıyorum haftalar sonra bugün ilk defa evimi süpürdüm birazdan yemek yapacağım 🥹🥹 bu bile mucize gibi geliyor. Eğer çok mide bulantınız varsa mide bulantısı için iğneyi kesinlikle tavsiye ederim beni çok rahatlattı 🙏

Aslında 3 yaş olduğunda kreş iyi olabilir en azından yarım gün. İmkanınız varsa düşünün derim☺️ sağlıkla büyüsünler inşallah
3 yaşına nisanda girecek, o zaman göndermek isterim tabii ama bebek doğduğunda kreşten hastalık taşıma ihtimali çok büyük. Hem yeni bebek geldi evden gönderildi algısı oluşmaması adına göndermicem sanırım bu yıl. Belki baharda olabilir dediğiniz gibi.

Aslında 3 yaş olduğunda kreş iyi olabilir en azından yarım gün. İmkanınız varsa düşünün derim☺️ sağlıkla büyüsünler inşallah
3 yaşına nisanda girecek, o zaman göndermek isterim tabii ama bebek doğduğunda kreşten hastalık taşıma ihtimali çok büyük. Hem yeni bebek geldi evden gönderildi algısı oluşmaması adına göndermicem sanırım bu yıl. Belki baharda olabilir dediğiniz gibi.
Kızlar roll on olarak ne kullaniyorsunuz. Temiz icerik hamilelikte kullanılan birsey ariyorum. Incia, siveno ikisi var en cok önerilen. Sizlerin var mi dr tavsiyesi ile falan aldiginiz ürün
thelifeco kullanıyorum emzirdiğimden beri

Back
X