- 24 Ekim 2024
- 240
- 120
- 18
- Konu Sahibi annabelica
- #7.221
Amin bakalım nasıl olacakhahahoyyy kıyamam minnoşa yaaa doğumları da zor Allah kolaylık versin valla
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin bakalım nasıl olacakhahahoyyy kıyamam minnoşa yaaa doğumları da zor Allah kolaylık versin valla
![]()
Artık yavaş yavaş o halsizlik hali azalır, daha erken kalkabilirsiniz. Benim 12’den sonra azaldı tamamen bitmese de :) o kadar geç güne başlamak oğlun için de senin için de iyi olmayabilir canım ama vicdan azabı duyma, sonuçta geçici bir durum. Her şey yoluna girecek zamanla.Tam bugün 12 haftalık oldum canım
Bende öyleyim de yürümeye bile mecalim yok nerdeyse. acaba vitamin mi lazım bize yada psikolojik mi ki yaa böyle olmamalıydı hayalimdeki hamilelikBen 13+0dayim hala ölü gibiyim aşırı yorgun sürekli uyku hali evde hiç bı iş yapasim gelmiyo okula gidiyorum hareket etmiyorum oole oturuyorum derslerde ona rağmen 1kat merdiven çıkınca bile çarpıntı tutuyorne zaman geçecek bu hal bilmiyorum
hahaha hamilelikte çok saçma rüyalar görülebiliyormuş hepimiz böyleyiz galibakız mı olcak acaba seninki yaaa merak ettim
![]()
Dün ağrım olduğunu söyleyince belimde ve karnımda, progestan eksikliğinden olabilir diye verdi. Birde normalde adet günüm galiba o yüzdende ağrılarım arttı anlayamadımHayırlı olsun sağlıkla al canım kucağına.Kasık ve karında ağrılar normal sayılıyor, progestanı ne için vermşti doktorun? Ağrıların eğer çok şiddetliyse tabi görünmende fayda var.
Ben 13+0dayim hala ölü gibiyim aşırı yorgun sürekli uyku hali evde hiç bı iş yapasim gelmiyo okula gidiyorum hareket etmiyorum oole oturuyorum derslerde ona rağmen 1kat merdiven çıkınca bile çarpıntı tutuyorne zaman geçecek bu hal bilmiyorum
Karışık valla rüyayı her iki tarafa da yorabilirsinAyy bilmem ki, çok karışık değil mi, erkek diyorum doktor ikna olmuyor kız diyorHayırlısı bakalım artık, daha var benim çocuğumun belli olmasına teyzesiii
![]()
hmm adet zamanı gelince evet ağrılar biraz daha fazla oluyor, bir de ayaklarını falan üşütüyorsan onlar da ağrı yaparDün ağrım olduğunu söyleyince belimde ve karnımda, progestan eksikliğinden olabilir diye verdi. Birde normalde adet günüm galiba o yüzdende ağrılarım arttı anlayamadım
Karışık valla rüyayı her iki tarafa da yorabilirsinsorma ya benim de çok var daha yakınız zaten tarihlerde
Kızlar günaydın doktor bu sefer Prilam değilde prilemfy mi ne onu yazmış .Bunu deneyen var mı aranızda sanki bana Prilam kadar etkili değil gibi geldi .Sabaha karşı 5 gibi 2 tane içmeme rağmen şuan bulantım var
Sorma canım ya geçecek inş az kaldıCanım sen ve ben mahvolduk gerçekten bulantıdan, çok üzülüyorum, sende çok zorlandın, bu ilacı bilmiyorum, gece prilam içiyorum 2 tane ama yine de midem bulanıyor şu an kraker kemiriyorum![]()
Kız benim almadığım vitamin de yok ne bilim valla kollarım uyuşuyor sağımdan soluma dönerken bile baya efor harcıyorum acı yok Rocky diye dalga geçiyor eşimBende öyleyim de yürümeye bile mecalim yok nerdeyse. acaba vitamin mi lazım bize yada psikolojik mi ki yaa böyle olmamalıydı hayalimdeki hamilelik![]()
Bı isim de kolay olsun dişimi KırcamBen de de canım kalp çarpıntısı var, 1 kat merdiven alıyorum çok yoruluyorum, halsizim, hemen dökülüp kalıyorum iş çıkışı, çok zor oluyor işe gelmek, senin epey ilerlemiş haftan aslında toparlamak lazımdı biraz![]()
Allah kolaylık versin ama geçecek az daha sabır canikooKızlar günaydın doktor bu sefer Prilam değilde prilemfy mi ne onu yazmış .Bunu deneyen var mı aranızda sanki bana Prilam kadar etkili değil gibi geldi .Sabaha karşı 5 gibi 2 tane içmeme rağmen şuan bulantım var
Valla herkes 3. Aydan sonra geçecek diyor eğer geçmezse çok büyük hayal kırıklığı olur bendeAllah kolaylık versin ama geçecek az daha sabır canikoo
Bakalım hayırlısı artık, haftaya Salı kontrolüm var ekstrem bir durum olmazsa o zaman görücez neler oluyor. Çok teşekkür ederim bu arada dönüşün içinhmm adet zamanı gelince evet ağrılar biraz daha fazla oluyor, bir de ayaklarını falan üşütüyorsan onlar da ağrı yapar
hahaha bilemedim yaaaKız benim almadığım vitamin de yok ne bilim valla kollarım uyuşuyor sağımdan soluma dönerken bile baya efor harcıyorum acı yok Rocky diye dalga geçiyor eşim![]()
bizi de bilgilendir ltfBakalım hayırlısı artık, haftaya Salı kontrolüm var ekstrem bir durum olmazsa o zaman görücez neler oluyor. Çok teşekkür ederim bu arada dönüşün için![]()