• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz/çoğul

• Ankete Katılan
    32
Selam kızlar bende 13 üncü haftada ne alakaysa ilk defa midem bile bulunmadan aniden çıkardım tedirgin oldum neden böyle oldu diye hiç kusmadım bu haftada kadar ve bulantımda yoktu bugün de aniden çıkarınca şaşırdım sadece koku hassasiyeti var

Ayy kızlar iki gündür perişan oldum bulantıdan, gerçekten çocuğumun cinsiyetini çok merak ediyorum. Oğlumda hiç böyle olmamıştım, 11 haftalık oldum ama feci bulantılarım var 😑

Canım bende aynı durumdayım. Oğlumda nerdeyse bulantı degıl tıksınme olurdu sadece. Hiç çıkarma falan olmazdı. Ama buuu inanılmaz oluyor. Bugün komşu dıyor kı; dün çok bulantın vardı sanırım sesını duyduk😔nasıl utandım.. O hallerımın duyulmasından.. 😁umudum 12-13. Haftalar inşallah o zamana gecer. Bizde hamilelegın tadını çıkarırız.

Canım bende senin gibiyim inan ki buradaki arkadaşlar da bilir kaç kez yazdığımı şu bulantı ve kusmalarım mahvetti beni 11+4 hala bulantım koku hassasiyetim var. Eşim de kokuyor sarılmasını bile istemiyorum
Kızlar bulantı ilacı kullanıyor musunuz? Bende bulantıdan mahvolmuştum 12. Hafta itibariyle geçti çok nadir oluyor şükürler olsun ama 11de benimde pik yapmıştı

ben de çok zor durumdayım bir iyi oluyorum bir feci kötü, kabullendim süreci sanırım, üzülüyorum, Allah yardımcımız olsun, sağlıklı olsunlar da diyorum ama bazen sinirleniyorum işte ağlıyorum sanki böyle isyana düşüyorum hissediyorum, nankörlük yapma diyorum kendime niye şikayet ediyorsun ama bedenim yoruldu, vardır kız bir hikmeti böyle olmamızın 😥
Canım bende aynıyım bazen diyorum Allaha isyan etmek istemiyorum ama çok zor. Gerçekten çok zor ağzımın tadı yok. Üstüne bide plasenta sorunu çıktı benim rahmime yakınmış ilaç verdi rapor verdi . Bikaç gündür de kasık karın ağrısı var

Merhaba tabloda kese ve kalp atışını doldurabilirmiyiz kese 5+1 kalp atışı 6+1 tam haftasına girdigi günler randevu olusturmustum suanda 13+3❤️

Bu test sadece bir olasılık belirtiyor canım tanı koymuyor. Onu iyi bilmek lazım öncesinde. Çünkü hastalık tanısı koyuyor gibi düşününce insan strese giriyor. Senin bebeğinle ilgili de hiçbir hastalık tanısı yok şu an. Sadece riski biraz daha yüksek çıkmış. Ama dediğim gibi sağlıklı olma ihtimali kat be kat fazla. Bunu göz ardı edip kendini yıpratmana hiç gerek yok. Ne bu testte yüksek riskli sonuç almak bebeğin hasta olduğu anlamına geliyor. Ne de düşük risk olması bebeğin sağlıklı olduğunun garantisi. Down sendromlu bebeklerin %40 a yakını ultrasonda hiç bir bulgu vermeden doğuyor. Tamamen sağlıklı bir bebek gibi duruyor. Bir kısmında sadece ense kalınlığı kalp böbrek parlaması gibi belirtiler veriyor. Sonuç olarak hiçbirimiz garantide değiliz. Kaldı ki down sendromu sadece bir tane hastalık. Kimse çocuğunu ilerde hangi hastalıkların beklediğini bilmiyor. Bunu düşünürsek de kendimizi harap ederiz. Biraz akışına bırakmakta tevekkül etmekte fayda görüyorum. Bebegine stres yükleme. Yine diyorum matematiksel olarak bebeğinin sağlıklı olma ihtimali çok çok yüksek. Göreceksin çok güzel gelecek sonucun
Ayy canım benim inan bu dediklerini hiç düşünemedim kendimi strese sokmaktan 😵‍💫 ne güzel şeyler söylemişsin öyle Allah razı olsun 🤲 inşallah yarın kan vereceğim. 10 gün sonrada sizlere güzel dileklerin gibi güzel haberler vereceğim inşallah 🤲

Canım bende aynıyım bazen diyorum Allaha isyan etmek istemiyorum ama çok zor. Gerçekten çok zor ağzımın tadı yok. Üstüne bide plasenta sorunu çıktı benim rahmime yakınmış ilaç verdi rapor verdi . Bikaç gündür de kasık karın ağrısı var

Geçecek inşallan canım, zor oluyor evet başka sorunlarda eklenince, sabırlı olalım inşallah

Kızlar merhaba🌸
Bugün 14+0ız.
12+4te ikizlerimin perinatolog tarafından detaylı ultrasonu yapılmıştı. Bebeklerimden biri günüyle uyumluydu ve ense kalınlığı 1,7mm çıkmıştı. Diğeri ise 5 gün daha büyüktü ve ense kalınlığı 2,2mm çıkmıştı. Doktorum fetal DNA önermişti ve bugün sonuçlarımız çıktı. Trizomi 13,18 ve 21e bakılmış ve hepsi çok şükür süşük risk çıkmış. Cinsiyetlerde kesinleşmiş oldu 💙🩷

Canım bende aynı durumdayım. Oğlumda nerdeyse bulantı degıl tıksınme olurdu sadece. Hiç çıkarma falan olmazdı. Ama buuu inanılmaz oluyor. Bugün komşu dıyor kı; dün çok bulantın vardı sanırım sesını duyduk😔nasıl utandım.. O hallerımın duyulmasından.. 😁umudum 12-13. Haftalar inşallah o zamana gecer. Bizde hamilelegın tadını çıkarırız.
Kızlar ben de hala kusuyorum maalesef gündüzden hap içiyorum uyanınca daha iyi oluyorum ama akşamları başlıyor bulantı akşam yemeklerini istisnasız kusuyorum hani geçecekti ya 😂 13 oldum nerdeyde

Kızlar merhaba🌸
Bugün 14+0ız.
12+4te ikizlerimin perinatolog tarafından detaylı ultrasonu yapılmıştı. Bebeklerimden biri günüyle uyumluydu ve ense kalınlığı 1,7mm çıkmıştı. Diğeri ise 5 gün daha büyüktü ve ense kalınlığı 2,2mm çıkmıştı. Doktorum fetal DNA önermişti ve bugün sonuçlarımız çıktı. Trizomi 13,18 ve 21e bakılmış ve hepsi çok şükür süşük risk çıkmış. Cinsiyetlerde kesinleşmiş oldu 💙🩷
Gözünüz aydın canım sağlıkla gelsin bebişler ♥️

Kızlar merhaba ben 23 haftalık gebeyim 2 haftalık önce serklaj oldum ama hala suyum geliyo günde yarım çay bardağı kadar su geliyo doktorum özel klinik doktoru belki zeynep kamile yatırabiliriz dedi bu süreç hakkında bilgisi olan var mı zeynep kamil beni kaç ay yatırır neye bakar su durumuna mı

Ayy canım benim inan bu dediklerini hiç düşünemedim kendimi strese sokmaktan 😵‍💫 ne güzel şeyler söylemişsin öyle Allah razı olsun 🤲 inşallah yarın kan vereceğim. 10 gün sonrada sizlere güzel dileklerin gibi güzel haberler vereceğim inşallah 🤲
İçini biraz olsun ferahlattiysam ne mutlu bana canım. Büyük bir heyecanla bekliyoruz sonucunu 🙏🏼🌸

Back
X