- Konu Sahibi annabelica
- #7.301
12+5 im bugün hala aynı benimde 7. Haftada yoğunlaştı bir türlü geçmiyor inşallah sizinki hemen geçer8.hafta çok zormuş bulantılarla başım belada![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
12+5 im bugün hala aynı benimde 7. Haftada yoğunlaştı bir türlü geçmiyor inşallah sizinki hemen geçer8.hafta çok zormuş bulantılarla başım belada![]()
Benim 2-3 kere agridi simdiye kadar, dayanilmaz oldugunda parol kullaniyorum iyi geliyor13. Haftasa cinsiyet gören var mı arkadaşlar? Birde baş ağrım bir türlü geçmiyor kaç gündür sizde de var mı?olanlar bişey kullanıyor mu acaba
Bende hiç içmedim ama böyle iltihap ağrısı gibi normalde antibiyotikle bile 3 günden önce geçmiyordu şimdi ne olucak bilmiyorumBenim de arada başım ağrıyo ama kendinden geri geçiyor sonra hap içmeden
Ya birde şaka gibi ama doktora gideceğim zaman geçiyor sanki bütün ağrılarım heyecan baskılıyor herhalde çıkıveriyorum doktordan sonra 3-4 hafta bidaha bekle dur ben hiç soramadım da bişey kullanayım mı diyeBenim 2-3 kere agridi simdiye kadar, dayanilmaz oldugunda parol kullaniyorum iyi geliyor
Güzel haberlerini bekliyoruz canımmm, hayırlı mutlu haberler alırsın umarım12+2den merhaba kızlar
Cuma günü ikili tarama ve detaylı ultrasonum var benim de. Doktorum bir dahaki gelişinde cinsiyetleri de söylerim demişti bakalım görebilecek mi
Tüp bebek gebeliği olduğu için başından beri progestan kullanıyorum. Bir kaç sefer lekelenmelerim de oldu ama doktor rahim ağzından kaynaklanmış olabileceğini rahimde bir problem olmadığını söyledi. Bu haftadan sonra azaltarak bırakacağım progestanı.
Tsh 2,56 geldiği için düşük dozda ilaç kullanıyorum. İkili taramaya gitmeden ona da baktıracağım ne alemde diye.
Onun dışında çoğunuzun olduğu gibi ara ara adet ağrısına benzer kasık ağrılarım oluyor benimde. Sindirim problemleri beni çok zorluyor ve çok nefes nefese kalıyorum. Okulda ders anlatırken ya da bir kat merdiven çıksam sanki maraton koşmuş gibi sık nefesler aldığımı farkediyorum. Doktorum hepsini normal karşılıyor.
Sağlıcakla bebeklerimizi kucağımıza alalım inşallah. Bir süre bu sıkıntılara katlanacağız artık![]()
bende de akıntı 9. haftamda başladı, ama kıvamlı bir akıntı sanki yumurtluyormuşm gibi seninki de öyle miKızlaaar cinsiyet öğrenenleriniz var ne tatlı
Ben 9+5teyim bugün, fena bi sekilde akıntım var sizin de böyle mi?
Aynen oyle benim de, dedigin gibi 8 sonlari 9 baslari gibi basladibende de akıntı 9. haftamda başladı, ama kıvamlı bir akıntı sanki yumurtluyormuşm gibi seninki de öyle mi
Ben not aliyorum dertlerimi yasadikcaYa birde şaka gibi ama doktora gideceğim zaman geçiyor sanki bütün ağrılarım heyecan baskılıyor herhalde çıkıveriyorum doktordan sonra 3-4 hafta bidaha bekle dur ben hiç soramadım da bişey kullanayım mı diye![]()
AnalıkBen not aliyorum dertlerimi yasadikcayoksa dedigin gibi unutuyorum bebisi gorunce heyecandan
![]()
rahim dış etkenlere karşı koruyormuş kendini ondan dolayı akıntılar artıyormuş diye duydumAynen oyle benim de, dedigin gibi 8 sonlari 9 baslari gibi basladi
Canım kaç haftalıkken söyledi doktor kesin erkek bencedeEki Görüntüle 3597874
Benimde cinsiyet erkek sanırım doktor parti yapacağımız için kağıda yazdı ama çok net belli :))
Canım 12.haftadayım.Canım kaç haftalıkken söyledi doktor kesin erkek bencede![]()
Çin takvimi kızayyy şu bebişlerin cinsiyeti belli olan annişler çin takvimi ne diyordu size tuttu mu cinsiyetleri ile, buraları hareketlendirin de az heyecan olsun@simurgdc
asdaf @ebayraktar ve diğer cinsiyetleri bilen anneler
![]()
Bu haftalarda baş ağrısı yoğun oluyormuş bende de var.13. Haftasa cinsiyet gören var mı arkadaşlar? Birde baş ağrım bir türlü geçmiyor kaç gündür sizde de var mı?olanlar bişey kullanıyor mu acaba
ayy benimde hoşuma gidiyor siz böyle tahmin edinceKemik yapısı öyle gibi geldi ama pek anlamam Tabii canım Yanlış yönlendirmeyeyim seni İnsan ister istemez hayal ediyor![]()
hahahah yabancı doktorduaayy doktorun soyadına takıldım :)) şaka şaka maka cihaz da iyi gösteriyormuş hee tütütütüüüü maşallah size![]()
ayyy sorma cok zor beklemek aslında düz öğrenceksin hic uğraşmicaksın pastayla felankızzzz nasıl sabrediyorsunuz şimdiye yüz kere bakmıştım benbari pastacı buraya da yüklese cinsiyeti sen görmeden
![]()
evet nasıl kalbim attı onu görünce çok heycan yaptımayyy maşallah ne kadar büyümüş yaaa erkek gibi geldi bana onlarınki dik duruyordu sanki :))![]()
çok güzel düşünmüssün ailen çok sevinirAyyy ben de olsam dayanamazdim ben mesela kendime değil de aileme süpriz yapmak istiyorumdoktor bana soylucek bende aileme söylerken balon alıp oğluma patlatmayi düşünüyorum yani hatıra kalsın diye işte
oğlumda hiç öyle şeyler yapamadık çünkü hemen pipisini görmüştük minnoşumun
Bende öyleyim oraya gidince iyileşiyorum eve gelince tekrar aynı sonra diyorum niye söylemedinYa birde şaka gibi ama doktora gideceğim zaman geçiyor sanki bütün ağrılarım heyecan baskılıyor herhalde çıkıveriyorum doktordan sonra 3-4 hafta bidaha bekle dur ben hiç soramadım da bişey kullanayım mı diye![]()