• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz/çoğul

• Ankete Katılan
    32
Benim 2-3 kere agridi simdiye kadar, dayanilmaz oldugunda parol kullaniyorum iyi geliyor
Ya birde şaka gibi ama doktora gideceğim zaman geçiyor sanki bütün ağrılarım heyecan baskılıyor herhalde çıkıveriyorum doktordan sonra 3-4 hafta bidaha bekle dur ben hiç soramadım da bişey kullanayım mı diye😂

12+2den merhaba kızlar 🌸
Cuma günü ikili tarama ve detaylı ultrasonum var benim de. Doktorum bir dahaki gelişinde cinsiyetleri de söylerim demişti bakalım görebilecek mi 🐣🐣
Tüp bebek gebeliği olduğu için başından beri progestan kullanıyorum. Bir kaç sefer lekelenmelerim de oldu ama doktor rahim ağzından kaynaklanmış olabileceğini rahimde bir problem olmadığını söyledi. Bu haftadan sonra azaltarak bırakacağım progestanı.
Tsh 2,56 geldiği için düşük dozda ilaç kullanıyorum. İkili taramaya gitmeden ona da baktıracağım ne alemde diye.
Onun dışında çoğunuzun olduğu gibi ara ara adet ağrısına benzer kasık ağrılarım oluyor benimde. Sindirim problemleri beni çok zorluyor ve çok nefes nefese kalıyorum. Okulda ders anlatırken ya da bir kat merdiven çıksam sanki maraton koşmuş gibi sık nefesler aldığımı farkediyorum. Doktorum hepsini normal karşılıyor.
Sağlıcakla bebeklerimizi kucağımıza alalım inşallah. Bir süre bu sıkıntılara katlanacağız artık 😇
Güzel haberlerini bekliyoruz canımmm, hayırlı mutlu haberler alırsın umarım ♥️ sindirim problemleri maalesef herkeste var galiba yaa yesen bir dert yemesen ayrı dert

Ya birde şaka gibi ama doktora gideceğim zaman geçiyor sanki bütün ağrılarım heyecan baskılıyor herhalde çıkıveriyorum doktordan sonra 3-4 hafta bidaha bekle dur ben hiç soramadım da bişey kullanayım mı diye😂
Ben not aliyorum dertlerimi yasadikca 😅 yoksa dedigin gibi unutuyorum bebisi gorunce heyecandan 🥹😬

ayyy şu bebişlerin cinsiyeti belli olan annişler çin takvimi ne diyordu size tuttu mu cinsiyetleri ile, buraları hareketlendirin de az heyecan olsun 😂 @simurgdc asdaf asdaf @ebayraktar ve diğer cinsiyetleri bilen anneler 🤗
Çin takvimi kız ✅
Tuzlu Ekşi ✅
Asırı uyku ✅
Mide bulantısı artı yanma ✅
Göğüs boyu gerçekten farklı biri diğerinden küçük ✅
Cinsel istek artışı✅
Asırı sıvılcelenme ✅
Şiddetli baş ağrısı✅
Kpju hassasiyeti tavan her kokuya öğürme✅
sonuc : KIZ 💜

Ayyy ben de olsam dayanamazdim ben mesela kendime değil de aileme süpriz yapmak istiyorum 😀😀 doktor bana soylucek bende aileme söylerken balon alıp oğluma patlatmayi düşünüyorum yani hatıra kalsın diye işte 😀 oğlumda hiç öyle şeyler yapamadık çünkü hemen pipisini görmüştük minnoşumun
çok güzel düşünmüssün ailen çok sevinir😍☺️ hahaha bu ultrasonda bende görcem diye korktum🤣

Bende öyleyim oraya gidince iyileşiyorum eve gelince tekrar aynı sonra diyorum niye söylemedin 😂

Back
X