• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz/çoğul

• Ankete Katılan
    32
Benim çok küçük vardı, progestanı düzenli kullanmaya başladıktan sonra kayboldu, şimdilik yok ama olmaz bir daha umarım 🙏
İnşaallah benim en başından beri var 6.haftada kanamam oldu iğneyle geçirdik sonra iğneyi bıraktık .şuan 11.haftadayım ama kanama alanım varmış hala kese etrafında kanama alanları var dedi doktor .gece 1 tane fitil kullanıyorum 200 lük eğer geçiremezsek iğneye geçeriz dedi ama inş bebeğime bir zararı olmaz kanama alanının

Ne kadar gec cagirmis oyle canim doktor. Sen arada bir kere olsun gitseydin aslinda.
Aslında sağlık personeliyim kendi hastanemdeki drum çağırmıştı bu hafta gidecektim ama bel agrısı falan olunca rapor aldım. Haftaya da doktor var mı bilmiyorum. Cumartesi kendi doktoruma gideyim en iyisi

Progestan kullanıyor musun? Benim lekelenmem olunca progestan başladılar, hatta ben 3 gün kullanıp bıraktım, tekrar başladı leke, devam et dediler. İmkanın varsa panik olmadan müsait zamanında doktora git istersen. Yani bugün şart değil yarın da olur. Bu arada ayakta kalmamaya yorulmamaya dikkat edebilirsin. Geçmiş olsun 💐
Çok sağol hayatım 1 kereye mahsus geldi leke başka da yok dediğiniz gibi çok yordum kendimi sanirm daha da aç karnına tahlile gtmem inşaallah senin leke de durur bir an evvel insanı panik ediyor 🙄

Aslında sağlık personeliyim kendi hastanemdeki drum çağırmıştı bu hafta gidecektim ama bel agrısı falan olunca rapor aldım. Haftaya da doktor var mı bilmiyorum. Cumartesi kendi doktoruma gideyim en iyisi
Git kuzum git çok geç çağırmış doktorun insan merak eder şu an kaç oldun

İnşaallah benim en başından beri var 6.haftada kanamam oldu iğneyle geçirdik sonra iğneyi bıraktık .şuan 11.haftadayım ama kanama alanım varmış hala kese etrafında kanama alanları var dedi doktor .gece 1 tane fitil kullanıyorum 200 lük eğer geçiremezsek iğneye geçeriz dedi ama inş bebeğime bir zararı olmaz kanama alanının
Çok bildiğim bir konu değil ama kontrol altında olduğu sürece zararı olmaz bebeğe bence. Onlar da geçer inş en kısa zamanda 🙏

Çok sağol hayatım 1 kereye mahsus geldi leke başka da yok dediğiniz gibi çok yordum kendimi sanirm daha da aç karnına tahlile gtmem inşaallah senin leke de durur bir an evvel insanı panik ediyor 🙄
Benimki de şükür geçti canım ama tedbiren yine progEstán kullanıyorum iki hafta daha kullanacağım. Umarım kimse yaşamaz 🙏

Devlet doktoru mu bunu diyen? Şöyle ilk haftalarda biraz daha sık çağırırlar normalde. Yani 1 ay sonra giden pek duymadım. İstersen git için rahatlasın. Ben olsam giderdim yani
Yoo özel dr 😆😆 devlet hastanesinde ben çalışıyorum ordaki drum sık görüşelim şln 3 ay demişti ama ona da denk gelemedik

Cumartesi gitsem mi ki
Git canim bence.
Ilk haftalarda aksine daha sık görüşmek istiyor doktorlar. 8 9 dan sonra gec cagirmaya basliyorlar. Cok uzun zaman olmus canim git görün doktora bi bebisinden haber al 💗

Aa vallahi günlerimiz aynıymış Çarşamba günleri çalışmıyorlarmış Pazartesi 14.30 perşembe cuma 10.30'da başlıyorlarmış Ben Muhtemelen cuma günü gideceğim 8.30 9.00'da orada olmuş olurum erken gitmek gerekiyormuş içeride sıra önceden başlıyormuş Hakkımızda hayırlısı olsun güzel neticeler alalım inşallah 🥰
gunleri saatleri de yazmışsın canım çok sagol belki aynı güne denk gelir tanışırız🥰

Kizlar kusma durumlarim yok ama midem birseyler yerken ozellikle kahvaltida cok karisiyor cok fazla yiyemiyorum.
Aksam da eskiden yedigim yemegin nerdeyse yarisi ile doyuyorum.
Kilo vermisim epey. Aslinda kilom fazlaydi kilo verdigim icin normalde cok sevinirim ama simdi hamileyim ve kilo kaybetmek iyi midir bilemiyorum ya 🙄 ne diyorsunuz daha once boyle birsey yasayan veya doktoru bilgi veren var mi

Kizlar kusma durumlarim yok ama midem birseyler yerken ozellikle kahvaltida cok karisiyor cok fazla yiyemiyorum.
Aksam da eskiden yedigim yemegin nerdeyse yarisi ile doyuyorum.
Kilo vermisim epey. Aslinda kilom fazlaydi kilo verdigim icin normalde cok sevinirim ama simdi hamileyim ve kilo kaybetmek iyi midir bilemiyorum ya 🙄 ne diyorsunuz daha once boyle birsey yasayan veya doktoru bilgi veren var mi
Burada -10 kiloyla doguma girip sağlıklı tombiş bebek sahibi olanları okumuştum bence bebeğin senden alacağımı alıyordur 20. Haftadan sonra beslenmek daha önemli diye biliyorum, takma bence şimdilik kafana

kızlar yurt dışı dogum dusuneniz var mı, bugün bir arkadaşım bahsetti tur düzenleyen şirketler gibi doguma götüren şirketler oluyormus, düşünüyorsak bu ara karar vermemiz gerekirmis ?

Back
X