- 18 Ekim 2022
- 1.810
- 2.518
- 63
- Konu Sahibi annabelica
- #7.521
Kaçıncı haftadasın şu an?Kızlar en son 6+2 de gittiiim dayanamıyorum artık 12.haftada çağırdı![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaçıncı haftadasın şu an?Kızlar en son 6+2 de gittiiim dayanamıyorum artık 12.haftada çağırdı![]()
İnşaallah benim en başından beri var 6.haftada kanamam oldu iğneyle geçirdik sonra iğneyi bıraktık .şuan 11.haftadayım ama kanama alanım varmış hala kese etrafında kanama alanları var dedi doktor .gece 1 tane fitil kullanıyorum 200 lük eğer geçiremezsek iğneye geçeriz dedi ama inş bebeğime bir zararı olmaz kanama alanınınBenim çok küçük vardı, progestanı düzenli kullanmaya başladıktan sonra kayboldu, şimdilik yok ama olmaz bir daha umarım![]()
Kızlar daha geç belli oluyor dicem ama çoğunluk kandan öğrendi cinsiyeti. Neyse fark kapanacak herkes öğrendiğinde aşağı yukarı eşit olur benceSağol canımerkek senesi mi bu sene acaba
![]()
9+5Kaçıncı haftadasın şu an?
Ne kadar gec cagirmis oyle canim doktor. Sen arada bir kere olsun gitseydin aslinda.Kızlar en son 6+2 de gittiiim dayanamıyorum artık 12.haftada çağırdı![]()
Cumartesi gitsem mi kiNe kadar gec cagirmis oyle canim doktor. Sen arada bir kere olsun gitseydin aslinda.
Aslında sağlık personeliyim kendi hastanemdeki drum çağırmıştı bu hafta gidecektim ama bel agrısı falan olunca rapor aldım. Haftaya da doktor var mı bilmiyorum. Cumartesi kendi doktoruma gideyim en iyisiNe kadar gec cagirmis oyle canim doktor. Sen arada bir kere olsun gitseydin aslinda.
Çok sağol hayatım 1 kereye mahsus geldi leke başka da yok dediğiniz gibi çok yordum kendimi sanirm daha da aç karnına tahlile gtmem inşaallah senin leke de durur bir an evvel insanı panik ediyorProgestan kullanıyor musun? Benim lekelenmem olunca progestan başladılar, hatta ben 3 gün kullanıp bıraktım, tekrar başladı leke, devam et dediler. İmkanın varsa panik olmadan müsait zamanında doktora git istersen. Yani bugün şart değil yarın da olur. Bu arada ayakta kalmamaya yorulmamaya dikkat edebilirsin. Geçmiş olsun![]()
Git kuzum git çok geç çağırmış doktorun insan merak eder şu an kaç oldunAslında sağlık personeliyim kendi hastanemdeki drum çağırmıştı bu hafta gidecektim ama bel agrısı falan olunca rapor aldım. Haftaya da doktor var mı bilmiyorum. Cumartesi kendi doktoruma gideyim en iyisi
Çok bildiğim bir konu değil ama kontrol altında olduğu sürece zararı olmaz bebeğe bence. Onlar da geçer inş en kısa zamandaİnşaallah benim en başından beri var 6.haftada kanamam oldu iğneyle geçirdik sonra iğneyi bıraktık .şuan 11.haftadayım ama kanama alanım varmış hala kese etrafında kanama alanları var dedi doktor .gece 1 tane fitil kullanıyorum 200 lük eğer geçiremezsek iğneye geçeriz dedi ama inş bebeğime bir zararı olmaz kanama alanının
Devlet doktoru mu bunu diyen? Şöyle ilk haftalarda biraz daha sık çağırırlar normalde. Yani 1 ay sonra giden pek duymadım. İstersen git için rahatlasın. Ben olsam giderdim yani
Benimki de şükür geçti canım ama tedbiren yine progEstán kullanıyorum iki hafta daha kullanacağım. Umarım kimse yaşamazÇok sağol hayatım 1 kereye mahsus geldi leke başka da yok dediğiniz gibi çok yordum kendimi sanirm daha da aç karnına tahlile gtmem inşaallah senin leke de durur bir an evvel insanı panik ediyor![]()
Yoo özel drDevlet doktoru mu bunu diyen? Şöyle ilk haftalarda biraz daha sık çağırırlar normalde. Yani 1 ay sonra giden pek duymadım. İstersen git için rahatlasın. Ben olsam giderdim yani
9+5 şuan canımGit kuzum git çok geç çağırmış doktorun insan merak eder şu an kaç oldun
Git canim bence.Cumartesi gitsem mi ki
Ilk haftalarda aksine daha sık görüşmek istiyor doktorlar. 8 9 dan sonra gec cagirmaya basliyorlar. Cok uzun zaman olmus canim git görün doktora bi bebisinden haber alAslında sağlık personeliyim kendi hastanemdeki drum çağırmıştı bu hafta gidecektim ama bel agrısı falan olunca rapor aldım. Haftaya da doktor var mı bilmiyorum. Cumartesi kendi doktoruma gideyim en iyisi
Çin takvimi erkek maya takvimi kız diyordusağlıkla gelsin minnoşunÇin takvimine bakmış mıydın tuttu mu sende, bu arada kaç haftalık şuanda
![]()
gunleri saatleri de yazmışsın canım çok sagol belki aynı güne denk gelir tanışırızAa vallahi günlerimiz aynıymış Çarşamba günleri çalışmıyorlarmış Pazartesi 14.30 perşembe cuma 10.30'da başlıyorlarmış Ben Muhtemelen cuma günü gideceğim 8.30 9.00'da orada olmuş olurum erken gitmek gerekiyormuş içeride sıra önceden başlıyormuş Hakkımızda hayırlısı olsun güzel neticeler alalım inşallah![]()
Burada -10 kiloyla doguma girip sağlıklı tombiş bebek sahibi olanları okumuştum bence bebeğin senden alacağımı alıyordur 20. Haftadan sonra beslenmek daha önemli diye biliyorum, takma bence şimdilik kafanaKizlar kusma durumlarim yok ama midem birseyler yerken ozellikle kahvaltida cok karisiyor cok fazla yiyemiyorum.
Aksam da eskiden yedigim yemegin nerdeyse yarisi ile doyuyorum.
Kilo vermisim epey. Aslinda kilom fazlaydi kilo verdigim icin normalde cok sevinirim ama simdi hamileyim ve kilo kaybetmek iyi midir bilemiyorum yane diyorsunuz daha once boyle birsey yasayan veya doktoru bilgi veren var mi