- 16 Eylül 2024
- 3.968
- 2.686
- 48
- Konu Sahibi annabelica
- #7.581
Ohhh yarasinBen bu hafta evdeydim ya sabah karnım acıkınca kalkıp yiyip geri yatıyorum ahahha

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ohhh yarasinBen bu hafta evdeydim ya sabah karnım acıkınca kalkıp yiyip geri yatıyorum ahahha
Ayyy az önce fena günaha girdimOhhh yarasiniyi yapmissin afiyet olsun canim benim. Canin cekiyorsa birseyler ye ne güzel iste
![]()
Herhangi bir doktora gidebilirsin bence, madem orda çalışıyorsun :) Özelde bu kadar geç çağırması da garip geldi.Yoo özel drdevlet hastanesinde ben çalışıyorum ordaki drum sık görüşelim şln 3 ay demişti ama ona da denk gelemedik
Ay olsun bee hamişiz biz o kadar kacamaklar da olur. Bol bol su iç hemen atarsın vucuttanAyyy az önce fena günaha girdimşekere yüklendim diyeti bozdum şimdi de vicdan azabııı çekiyorum
Bende böyleyim açlıktan midem bulanıyormuş gibi hissediyorum ve sürekli yiyodum ama bayağı azaldı çok şükür 12. HaftadaBu mıde bulantısı bir tek bende ters etki yapıyor sanırım. Ben mıdem bulandıkça yıyorum. Sankı bir şeyler yedıkce bastıracak gibi geliyor. Ve canım sureklı meyve istiyor. Akşama kadar durmaz meyve yiyorumkılo aldıkca morelım bozuluyor. Bır yandan da mıde bulantısı öldür yorum
![]()
Bildiğim kadarıyla sarı akıntı enfeksiyon olabilir canım doktora sorsan iyi olabilir. Beyaz ve seffaf dışında iyi değil diye biliyorum ama pek bilgim yok yanlış bişey demek istemiyorumKizlar birkaç gündür sarı akıntım var böyle olan var mi
Canım benim iştahım hiç olmuyor bence seninkisi daha iyi en azından yiyebiliyorsunBu mıde bulantısı bir tek bende ters etki yapıyor sanırım. Ben mıdem bulandıkça yıyorum. Sankı bir şeyler yedıkce bastıracak gibi geliyor. Ve canım sureklı meyve istiyor. Akşama kadar durmaz meyve yiyorumkılo aldıkca morelım bozuluyor. Bır yandan da mıde bulantısı öldür yorum
![]()
İnşallah kuzucum inşallahhhDüzelecek canim gececek insallah hepsi. Bebislerimiz iyi olsun da bunlar hep gelip geçici seyler. Hersey yolunda olacakbiz saglikli olalim bebislerimiz saglikli olsun
![]()
Armut gibiydiçok sagol canım bayramdan sonra ki hafta gidicem inşallah
kese şekli nasıldı canım
EvetYaaa kış bebeklerimiz var iki tane desene![]()
Demiii bence de gerçi arkdasımın doktoru da öyle geç çağırdı anlayamadım Diyarbakırda mı böyle bir tekHerhangi bir doktora gidebilirsin bence, madem orda çalışıyorsun :) Özelde bu kadar geç çağırması da garip geldi.
Ayy kaçamak yaptım da bir de eşime sor. Yerer tamam yeme bu kadar yetsin. Gece ölç bakalım şekerini kaç çıkacak vs baskı yapıyoAy olsun bee hamişiz biz o kadar kacamaklar da olur. Bol bol su iç hemen atarsın vucuttan![]()
Evettt valla o avantjı var baharda iyi oluyo da kışın da üşüdü mü acaba kaygısı varEvetama kış bebegi daha iyi sen bilirsin şimdi çünkü bebek kendini toparlayana kadar bahar oluyor dışarı çıkarıp gezdirmek keyifli oluyor
Ay bebişlerimiz yaşıtmış ne güzel. Ne diyosun yaş farkı iyi mi sence ? Ben bayadır istiyodum ama 7 aydır deniyodum anca başarabildimEvetama kış bebegi daha iyi sen bilirsin şimdi çünkü bebek kendini toparlayana kadar bahar oluyor dışarı çıkarıp gezdirmek keyifli oluyor
Oh afiyet olsunnAyy valla kızlar bende öldüm yorgunluktan, aile apartmaninda oturuyoruz biz eşimle canımız makarna çekti yoğurtlu kıymalı falan neyse birden yengesi geldi kızları falan sonra kayınvalidemle geldi tam bir Borcam makarna yapıp yedikanaam sonrasında çay falan derken canım çıktı ama giderken yengesi hamile olduğumu unuttu da telefonda karnıma vurdu canım acıdı yaaa bir şey olmamıştır dimi hamileyken hiç sevmiyorum böyle şeyleri yani
Cok mu kaçırdınAyy kaçamak yaptım da bir de eşime sor. Yerer tamam yeme bu kadar yetsin. Gece ölç bakalım şekerini kaç çıkacak vs baskı yapıyo![]()
Tabi anlayamazlar. Valla tatlının 1/4ünü yedim bence ahahaCok mu kaçırdınaman yine de dikkat et. Bende izledigimiz dizide birsey yiyordu yine paketli birsey. Ay varya bir canim cekti dedim yemezsem bir yerim sisecek kesin evde de vardi Allah'tan kalktim esime dedim soz bikac tane yicem birakcam diye. Agzima bir tıkıştırmam var görsen kıtlıktan çıkmış bu kiz dersin
anlayamazlar bu can cekmesini
![]()
Ohh afiyet olsunTabi anlayamazlar. Valla tatlının 1/4ünü yedim bence ahaha
Amin inşallah hepimiz şöyle günümüzün nasıl güzel geçtiğini falan yazarız şuraya azıcıktaBirseyler yedikten sonra da agzimda bir tatsizlik oluyor hic keyif alamiyorum yeme icme islerinden.. benim birazdan baslar kazinma midemde guruldamalar falancanim benim her muayenede degisiyor ama son ölçüme göre 10+3 olduk şükür. Saglikla 2.trimestere bir gecis yapalim belki birseyler degisir
Evet isimleri var ilgileri yokdevlet hastanesindekiler de ekranı çevirmekten aciz
bir operatör doktorum vardı o da çok yakışıklı diye eşim güldürüyor beni sürekli gitmek istemiyor oraya
![]()