• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz/çoğul

• Ankete Katılan
    32
Bu mıde bulantısı bir tek bende ters etki yapıyor sanırım. Ben mıdem bulandıkça yıyorum. Sankı bir şeyler yedıkce bastıracak gibi geliyor. Ve canım sureklı meyve istiyor. Akşama kadar durmaz meyve yiyorum 😒kılo aldıkca morelım bozuluyor. Bır yandan da mıde bulantısı öldür yorum😞
Bende böyleyim açlıktan midem bulanıyormuş gibi hissediyorum ve sürekli yiyodum ama bayağı azaldı çok şükür 12. Haftada

Bu mıde bulantısı bir tek bende ters etki yapıyor sanırım. Ben mıdem bulandıkça yıyorum. Sankı bir şeyler yedıkce bastıracak gibi geliyor. Ve canım sureklı meyve istiyor. Akşama kadar durmaz meyve yiyorum 😒kılo aldıkca morelım bozuluyor. Bır yandan da mıde bulantısı öldür yorum😞
Canım benim iştahım hiç olmuyor bence seninkisi daha iyi en azından yiyebiliyorsun 😔 ben meyve olarak sadece erik ya da yeşil elma yiyebiliyorum, tatlı meyveler midemi karıştırıyor ☹️
Düzelecek canim gececek insallah hepsi. Bebislerimiz iyi olsun da bunlar hep gelip geçici seyler. Hersey yolunda olacak 🙏biz saglikli olalim bebislerimiz saglikli olsun 🥰
İnşallah kuzucum inşallahhh 🙏❤️

Ayy valla kızlar bende öldüm yorgunluktan, aile apartmaninda oturuyoruz biz eşimle canımız makarna çekti yoğurtlu kıymalı falan neyse birden yengesi geldi kızları falan sonra kayınvalidemle geldi tam bir Borcam makarna yapıp yedik 😂😂 anaam sonrasında çay falan derken canım çıktı ama giderken yengesi hamile olduğumu unuttu da telefonda karnıma vurdu canım acıdı yaaa bir şey olmamıştır dimi hamileyken hiç sevmiyorum böyle şeyleri yani

Evet 🙏☺️ama kış bebegi daha iyi sen bilirsin şimdi çünkü bebek kendini toparlayana kadar bahar oluyor dışarı çıkarıp gezdirmek keyifli oluyor
Ay bebişlerimiz yaşıtmış ne güzel. Ne diyosun yaş farkı iyi mi sence ? Ben bayadır istiyodum ama 7 aydır deniyodum anca başarabildim🤣🤣 umarım anlaşırlar

Ayy valla kızlar bende öldüm yorgunluktan, aile apartmaninda oturuyoruz biz eşimle canımız makarna çekti yoğurtlu kıymalı falan neyse birden yengesi geldi kızları falan sonra kayınvalidemle geldi tam bir Borcam makarna yapıp yedik 😂😂 anaam sonrasında çay falan derken canım çıktı ama giderken yengesi hamile olduğumu unuttu da telefonda karnıma vurdu canım acıdı yaaa bir şey olmamıştır dimi hamileyken hiç sevmiyorum böyle şeyleri yani
Oh afiyet olsunn😅 ama o kadar kalabalik tempoyu iyi kaldirabilmissin vallahi. Ben 2 kisilik yemek cay yapabiliyorum diye şükrediyorum 😅 ki cogunu ben yapmiyorum.
Ay ben el sakalarini oldum olasi sevmem. Bide hamileyken ne gerek yani. Bisey olmamistir canim insallah. Agrin falan yoksa.
Ben disarda yürürken küçük koşan cocuklardan cok cekiniyorum. Gelip pat diye carpiyorlar ya o tehlikeli oluyor.

Ayy kaçamak yaptım da bir de eşime sor. Yerer tamam yeme bu kadar yetsin. Gece ölç bakalım şekerini kaç çıkacak vs baskı yapıyo 🤣🤣
Cok mu kaçırdın 😅 aman yine de dikkat et. Bende izledigimiz dizide birsey yiyordu yine paketli birsey. Ay varya bir canim cekti dedim yemezsem bir yerim sisecek kesin evde de vardi Allah'tan kalktim esime dedim soz bikac tane yicem birakcam diye. Agzima bir tıkıştırmam var görsen kıtlıktan çıkmış bu kiz dersin 😅 anlayamazlar bu can cekmesini😅🥲

Cok mu kaçırdın 😅 aman yine de dikkat et. Bende izledigimiz dizide birsey yiyordu yine paketli birsey. Ay varya bir canim cekti dedim yemezsem bir yerim sisecek kesin evde de vardi Allah'tan kalktim esime dedim soz bikac tane yicem birakcam diye. Agzima bir tıkıştırmam var görsen kıtlıktan çıkmış bu kiz dersin 😅 anlayamazlar bu can cekmesini😅🥲
Tabi anlayamazlar. Valla tatlının 1/4ünü yedim bence ahaha

Birseyler yedikten sonra da agzimda bir tatsizlik oluyor hic keyif alamiyorum yeme icme islerinden.. benim birazdan baslar kazinma midemde guruldamalar falan 😃 canim benim her muayenede degisiyor ama son ölçüme göre 10+3 olduk şükür. Saglikla 2.trimestere bir gecis yapalim belki birseyler degisir
Amin inşallah hepimiz şöyle günümüzün nasıl güzel geçtiğini falan yazarız şuraya azıcıkta😀

Back
X