- Konu Sahibi annabelica
-
- #8.401
Medipol megaya sormuş olabilir misiniz? Ben medipol bahçelievlere gidiyorum normal doğum 27 sezeryan olursa 30-35 civarı demişlerdi mayıs ayında. ama zaten muayene testler falan bile olsa toplam 90 tutmuyor bence pahalıya geliyor siz bilirsiniz tabiiki :)Canım oraya bende sormuştum. Bu normal doğum fiyatı. Olduki sezeryan olmak zorunda kaldın 51-60 bin arası demişlerdi. Medikalparktan eşim 2 ay önce 90 bin fiyat almış gebelik takibi tüm testler ve tüm doğum seçenekleri dahil demişler fiyata. Heralde bu gidişle oraya gideceğim
Ense kalınlığı burun kemiği illa 12. Haftada mi ölçülüyor yoksa 13 -14 e sarkabilir
canıımm dualarımız seninleee insallah güzel haberle döneceksinnYazdığın icin teşekkür ederim gerçekten benzer seyleri yasayan birbirimizle konusmak iyi geliyorsevindim senin adina gecmis gitmis artik daha olmaz insallah. Benimde bu kesilir ve bir daha olmaz inşallah.. bugünden sonrasi tertemiz normal akıntı ile gecer inşallah amin
Vajinal muayenede ne gördü doktor peki onu yaptırmış olmanin artısı ne ki ben anlamayamiyorum pek fazla ?
Neden olmus seninki birde onunla ilgili bilgi verdi mi doktorun ?
Icimizi ferah tutmaya calismak epey zor biliyorsun. Ama elimden geleni de yapmaya calisiyorum. Insallah bebegim de bende cok daha iyi olcaz. Birazdan cikicaz hastaneye gidicez nolur duanizi esirgemeyin
cok bilgim yok canım ama bence sarkabilir diye düsünüyorum en erken 11. hafta diye duymustum en gec de 14 olabilir bence tamamen fikrim bilimsel degilEnse kalınlığı burun kemiği illa 12. Haftada mi ölçülüyor yoksa 13 -14 e sarkabilir mi
Hayırlı yolculuklar inşallahÇok teşekkürler yanıtınız için
Doktorumuz sorduk onay verdi. Ben de dediğiniz gibi en geç 2 saatte bir durup 15 dakika yürüyüş yapmayı düşünüyorum.
Herkese farklı fiyat mı veriyorlarMedipol megaya sormuş olabilir misiniz? Ben medipol bahçelievlere gidiyorum normal doğum 27 sezeryan olursa 30-35 civarı demişlerdi mayıs ayında. ama zaten muayene testler falan bile olsa toplam 90 tutmuyor bence pahalıya geliyor siz bilirsiniz tabiiki :)
ohhh maşallah ne oluyormuş öyleHerkese farklı fiyat mı veriyorlarBahçelievler medipole ben de gittim sezeryan için 55000 fiyat verdiler ve ön ödeme almıyorlar, temmuz ayı zam ayı demişti muhtemelen geçen seneki gibi zam olursa Aralık ayına 85000 civarı olur dedi
canım şimdi okuyabildim yazdıklarını, geçmiş olsun ama nolur üzme kendini, çok şükür şiddetli ağrın ve kanaman yok, kendi doktorun daha iyi bir şekilde seni yönlendirecek ve içini rahatlatacaktır mutlaka. Güzel haberlerini bekliyoruz. Dualarımız seninleCok sagol canimAllahıma emanet yavrum. Insallah hersey yoluna girecek bitecek bu kanama lekelenme hersey.. dualariniz bana iyi gelecek buna cok inaniyorum iyiki varsiniz
Çok sevindim canım sağlıkla gelsin bebeğinTeşekkür ederim biz dün yine aldık müjdeli haberi ben düşükten sonra regli bile olmadan yine hamileyim.
Hemen bakmazlar belki canım ikili test için randevu verirler. Hemen bakacaksa gittiğinde oradaki testi yapacak doktora da söyle olmazsa normalde 11 olmadım diyeKızlar ben şok . 10+4ün şuan. Üniversite hastanesine endokrine gelmişken kadın doğuma da gideyim dedim. Bebeğimin hareketlerini ellerini kollarını gördüm. Ultrasonda 11+3 çıktı. Doktor ikili test için yönlendirdi. Kafama yatmadı daha 10+4tük halbuki. Sonuçta ultrasonda farklı çıkabilir yanlış ölçülenilir erken değil mi ki? Eşim de diyor adam doçent o dediyse dogrudur
Canım bende medipole gidiyorum ama emin misin 30-35 den bana normal 60 sezaryan 75 dediben medipole gidiyorum çok da memnunum canım. Doğum için 30-35 demişlerdi ama paket fiyatı sormadım hiç. muayene fiyatları da acıbademe göre uygun tabi
Merhaba, 10+4 isen 11 haftalık oluyorsun zaten. 10 bitirdiğin hafta, 4 de 11.hafta içinde geçirdiğin gün sayısı. Dolayısıyla ense kalınlığı, burun kökü bakılabilir. 11-14. haftalar arası ikili tarama testi için uygundur :)Kızlar ben şok . 10+4ün şuan. Üniversite hastanesine endokrine gelmişken kadın doğuma da gideyim dedim. Bebeğimin hareketlerini ellerini kollarını gördüm. Ultrasonda 11+3 çıktı. Doktor ikili test için yönlendirdi. Kafama yatmadı daha 10+4tük halbuki. Sonuçta ultrasonda farklı çıkabilir yanlış ölçülenilir erken değil mi ki? Eşim de diyor adam doçent o dediyse dogrudur
Canım, 11+6 dayım bende de hala oluyor sebebini bilmiyorum doktorda sorun olmadığını söyledi, bi çok sebep olabilir diyolar çok araştırdım moralim hep bozuk geziyorum bende işe de gidiyorum mecbur yoruluyorum da duphaston vermişti doktor sadece 3 kutu bitirdim bıraktım kullanırkende lekelenme yaşadım maalesef en son dün oldu sabredicez dua edicez sende kabullenmeyi dene her şey olacağına varır dua et sadeceKızlar belki yasayan vardır diye sormak istiyorum yoksa yazip da moralinizi de bozmak istemiyorum bu konuda artik.
Ben yine lekelenme yaşıyorum Kasıklarımda agri dolasiyordu zaten ama herhangibisey yoktu sabahtan beri. Simdi bi gittim wc ye ve yine pembe lekelenme var. Miktar olarak fazla ama. Ben anlamadim ya cumartesi ilk basladigi aksamdan beri hep yatiyorum evin icinde ama yine de oluyor. Dün kesilmis gibiydi bugun yeniden.. var mi basina gelen 11 haftaligiz
Canım hemen kan almaya gönderdi doktor zaten. 3 kere sordum. Doçentti bide. Neyse verdim kanı. En kötü 12.haftamda bir daha baktırırımHemen bakmazlar belki canım ikili test için randevu verirler. Hemen bakacaksa gittiğinde oradaki testi yapacak doktora da söyle olmazsa normalde 11 olmadım diye
Yaa sanki 11+0 ile 13+6 arası diye biliyorum amaMerhaba, 10+4 isen 11 haftalık oluyorsun zaten. 10 bitirdiğin hafta, 4 de 11.hafta içinde geçirdiğin gün sayısı. Dolayısıyla ense kalınlığı, burun kökü bakılabilir. 11-14. haftalar arası ikili tarama testi için uygundur :)
İçin rahat etsin diye chatgpt'ye de daıştım. 11. haftadasın.Yaa sanki 11+0 ile 13+6 arası diye biliyorum ama
Ayy o duphaston yan etkileri var mı sizde deCanım, 11+6 dayım bende de hala oluyor sebebini bilmiyorum doktorda sorun olmadığını söyledi, bi çok sebep olabilir diyolar çok araştırdım moralim hep bozuk geziyorum bende işe de gidiyorum mecbur yoruluyorum da duphaston vermişti doktor sadece 3 kutu bitirdim bıraktım kullanırkende lekelenme yaşadım maalesef en son dün oldu sabredicez dua edicez sende kabullenmeyi dene her şey olacağına varır dua et sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?