Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz/çoğul

• Ankete Katılan
    31
Medipol megaya sormuş olabilir misiniz? Ben medipol bahçelievlere gidiyorum normal doğum 27 sezeryan olursa 30-35 civarı demişlerdi mayıs ayında. ama zaten muayene testler falan bile olsa toplam 90 tutmuyor bence pahalıya geliyor siz bilirsiniz tabiiki :)

Ense kalınlığı burun kemiği illa 12. Haftada mi ölçülüyor yoksa 13 -14 e sarkabilir

canıımm dualarımız seninleee insallah güzel haberle döneceksinn doktorundan progestan igne icin ısrarcı ol en azından böyle lekenlenme durumlarında igneyle desteklersin bu sabah bi yazı okudum gebelikte böyle kanamalı gecen bebişlerr cok saglıklı oldugunun habercisiymis buna inanalımm sen de ve bebegin de cok güclüsünüzz

Kızlar ben şok . 10+4ün şuan. Üniversite hastanesine endokrine gelmişken kadın doğuma da gideyim dedim. Bebeğimin hareketlerini ellerini kollarını gördüm. Ultrasonda 11+3 çıktı. Doktor ikili test için yönlendirdi. Kafama yatmadı daha 10+4tük halbuki. Sonuçta ultrasonda farklı çıkabilir yanlış ölçülenilir erken değil mi ki? Eşim de diyor adam doçent o dediyse dogrudur

Herkese farklı fiyat mı veriyorlarBahçelievler medipole ben de gittim sezeryan için 55000 fiyat verdiler ve ön ödeme almıyorlar, temmuz ayı zam ayı demişti muhtemelen geçen seneki gibi zam olursa Aralık ayına 85000 civarı olur dedi

ohhh maşallah ne oluyormuş öyle bilmiyorum ki acaba doktoruna göre mi değişiyor ki. O zaman evet doğum paketi almak mantıklı, zam gelir demişlerdi ama 85 de düşünmemiştim :)

Cok sagol canim Allahıma emanet yavrum. Insallah hersey yoluna girecek bitecek bu kanama lekelenme hersey.. dualariniz bana iyi gelecek buna cok inaniyorum iyiki varsiniz
canım şimdi okuyabildim yazdıklarını, geçmiş olsun ama nolur üzme kendini, çok şükür şiddetli ağrın ve kanaman yok, kendi doktorun daha iyi bir şekilde seni yönlendirecek ve içini rahatlatacaktır mutlaka. Güzel haberlerini bekliyoruz. Dualarımız seninle

Hemen bakmazlar belki canım ikili test için randevu verirler. Hemen bakacaksa gittiğinde oradaki testi yapacak doktora da söyle olmazsa normalde 11 olmadım diye

Kızlar eurofins de fetal dna yaptıran oldu mu kaç güne çıkar sonuç merak ediyorum sormadım da fransaya göndereceklermiş kanı o yüzden uzun bir süreç mi olur ki deneyimi olan varsa paylaşabilir mi

Merhaba, 10+4 isen 11 haftalık oluyorsun zaten. 10 bitirdiğin hafta, 4 de 11.hafta içinde geçirdiğin gün sayısı. Dolayısıyla ense kalınlığı, burun kökü bakılabilir. 11-14. haftalar arası ikili tarama testi için uygundur :)

Canım, 11+6 dayım bende de hala oluyor sebebini bilmiyorum doktorda sorun olmadığını söyledi, bi çok sebep olabilir diyolar çok araştırdım moralim hep bozuk geziyorum bende işe de gidiyorum mecbur yoruluyorum da duphaston vermişti doktor sadece 3 kutu bitirdim bıraktım kullanırkende lekelenme yaşadım maalesef en son dün oldu sabredicez dua edicez sende kabullenmeyi dene her şey olacağına varır dua et sadece

Yaa sanki 11+0 ile 13+6 arası diye biliyorum ama
İçin rahat etsin diye chatgpt'ye de daıştım. 11. haftadasın.

"10+4" hamilelik ifadesi, 10 hafta ve 4 günlük gebelik anlamına gelir. Bu, toplamda:

10 hafta × 7 gün = 70 gün
70 + 4 = 74 gün

Yani hamileliğinizin 11. haftasındasınız (çünkü 10 hafta 4 gün, 11. haftaya girmiş olduğunuzu gösterir).

Ayy o duphaston yan etkileri var mı sizde de dayanamayıp ilacı değiştirttim vallahi ölüm gibi bir şeydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…