• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz/çoğul

• Ankete Katılan
    30
Canim acilden geldik simdi. Kanama alani yok dedi doktor. Ama kirmiziya döndü lekelenmeler. Biraz daha aktif oldu. Muayene oldum ama alttan olmadim alttan bakalim dedi doktor ben zaten leke kanama yasiyorum bana alttan bakalim diyorlar zaten korkarak gidiyorum kalbim agzimda 😔😔
Kanama alani yok ama hastanede yatış önerdi doktor. Yatayim tamam dedim bu seferde yatarsan da hic bisey yapmiycaz sadece burda uyuyacaksin evde degilde dedi.
Zaten kendi doktorumla iletisime gecmistim. Onu da tekrar aradim kendi doktorum da yatma gerek yok eve gecip dinlen yarin bana gel ben bakicam dedi.
Simdi eve gelince tekrar wc gittim minik bir pıhtı geldi.
Hastanenin usg sine göre de hafta geride çıktı hep ileri cikiyordu normalde.
Rabbime emanet yavrum. Ne diyecek birseyim ne yapacak birseyim yok malesef.
Sizden de dua istiyorum nolur benim bebegim icinde dua edin. Saglikla 9 ayimizi dolduralim saglikla kucagimiza alalim inşallah 🙏🙏🙏
Canım şimdi okudum yazdıklarını, çok geçmiş olsun, çevremde doğumuna kadar lekelenme kanama yaşayan çok insan var. Benim doktorumda sancı işimizi bozuyor yoksa leke normal dedi, kanama alanı da yokmuş lütfen kendini sıkma, inşallah sağ salim kucağına alacaksın ve sağlıkla büyüteceksin, lütfen rahat ol İnan bana hepimiz dua ediyoruz inşallah ya rabbi sağlıkla kucağına al, bunlar can sıkıcı evet ama sen her zaman güçlü bir annesin bunu unutma☺️🧿🤗💙

Canım dua edeceğim,umarım kendi doktorun daha aydınlatıcı bilgiler verir.anlamadığım yatış yapınca niye müdahale etmiyorlar serum falan yapıyorlardı müdahale ediyorlardı sanki.
Geride çıkmasıda dr ölçüm farkı falan olabilir sen kendi doktorundan da bilgi almadan vesveseye düşme. 💜💜
Cok sagol canim dualariniz icin cok teşekkür ederim 🙏🙏 bende oyle umut ediyorum kendi doktorum beni daha cok rahatlataacaktir insallah..
Aynen dogru canim doktor biraz yalap sap yapti ölçüm isini hizlica birakti. Bende cok ciddiye almadim. Yarin bakcaz doktorum ne olcecek.
Yok kuzum hicbisey yapmiyorlarmis. Sadece yatıyorsun burda o kadar acil bir durum olursa mudahale ediyoruz dedi. Kalmani gerektirecek birsey de yok dedi. Ben kalacaktim yoksa eger kal serum veririz vs deselerdi.
Agzimla progestan igne istedim vurun lütfen diye biz sadece fitilini verebiliyoruz dedi.. gercekten bu yüzden iyi bir hastane iyi bir doktor cok onemli. Progestan igne verme yetkisi bile yok

Canım şimdi okudum yazdıklarını, çok geçmiş olsun, çevremde doğumuna kadar lekelenme kanama yaşayan çok insan var. Benim doktorumda sancı işimizi bozuyor yoksa leke normal dedi, kanama alanı da yokmuş lütfen kendini sıkma, inşallah sağ salim kucağına alacaksın ve sağlıkla büyüteceksin, lütfen rahat ol İnan bana hepimiz dua ediyoruz inşallah ya rabbi sağlıkla kucağına al, bunlar can sıkıcı evet ama sen her zaman güçlü bir annesin bunu unutma☺️🧿🤗💙
Oy kuzumm 🥲🥲🙏😔 Allah razı olsun çok teşekkür ederim güzel dualarin icin 🙏🙏 Allahıma emanet bebegim insallah saglikla dogacak kucagimiza alacagiz mis kokusuyla aşk yaşayacağız aralik ayi bebisimin kokusunu alma ayı olacak🙏💗
Cok sagol canim benim. Insallah bir aksilik olmaz daha leke kan man hic bisey olmaz.
Yarin doktoruma gidip güzel haberler alırım insallahhh🙏🙏

Oy kuzumm 🥲🥲🙏😔 Allah razı olsun çok teşekkür ederim güzel dualarin icin 🙏🙏 Allahıma emanet bebegim insallah saglikla dogacak kucagimiza alacagiz mis kokusuyla aşk yaşayacağız aralik ayi bebisimin kokusunu alma ayı olacak🙏💗
Cok sagol canim benim. Insallah bir aksilik olmaz daha leke kan man hic bisey olmaz.
Yarin doktoruma gidip güzel haberler alırım insallahhh🙏🙏
İnşallah canım yarına kadar her ne olursa olsun hiç kafanı değiştirme. Güzel şeyler düşün giderken de çikolata ye vişne suyu iç hareketli bir bebiş gör inşallah🙏🏻 bize de güzel bir ultrason fotoğrafı at güzel anne🧿🌼☺️

canım ben ikili tarama yaptırmadım kagıt imzaladım, hem özele gidiyorum hem devlete ikisi de ense kalınlıgını ölçtü burun kemigini gösterdi ellerini ayaklarını kordonuna varana kadar gösteriyor her iki doktorda. devletten memnunum sırf babamız da görsün diye bir de hemen ulasabilmek adına özelle de devam ediyoruz yani devletteki doktorumda baya özenli bakıyor sadece istemezsem fotoğraf vermiyor
Ense kalınlığı burun kemiği illa 12. Haftada mi ölçülüyor yoksa 13 -14 e sarkabilir mi

Eskişehirden nasıl randevu alınıyor canım ? Hangi numarayı aradın hastanenin tam adı nedir
Cherry Mom Cherry Mom anlattığı gibi randevusuzmus belirli günler test yapıyorlarmış 12. Haftada yapiliyormus gelmeden önce arayin teyit edin dediler. Sonucu ya bize ya esimize veriyorlarmis mail atmiyolarmis. Ankaradan gideceğim bn soyledim ama yuzyuze veriyoruz dediler

02222392979 bu numaradan yonlendirdiler
Canım sen yazma ihtiyacı hissedersen yaz aşk olsun burada bütün derdimizi acımızı sevincimizi paylaşıyoruz 💚 lekelenme konusunda çok bilgim yok ama ben bir kere yaşadım ve onda da doktor ultrasona bakarken şey demişti şu an ultrasonda gözüken bir kanama alanı yok ama rahmin arkasını göremiyoruz... acaba sen de rahminin arkasında bir kanama alanı olabilir mi doktor bu konuda bir şey demiş miydi?
Siz esogu demi yaptirdiniz memnun kaldiniz mi ?

İnşallah canım yarına kadar her ne olursa olsun hiç kafanı değiştirme. Güzel şeyler düşün giderken de çikolata ye vişne suyu iç hareketli bir bebiş gör inşallah🙏🏻 bize de güzel bir ultrason fotoğrafı at güzel anne🧿🌼☺️
Insallah bundan sonra su saatten itibaren hep güzel seyler olur yarın da bebegimin saglik haberlerini alirim herseyin yolunda oldugunu öğrenirim 🙏🙏 sizde duanizi esirgemeyin benden 🙏🙏
Tamam canim midem kabul ederse yerim. Benim moralim bozukken lokma gecmiyor bogazimdan 😔
Insallah yarin guzel haberlerle herseyin yolunda gittigi haberleriyle tatli bebegimle size foto aticam 🙏💗

Insallah bundan sonra su saatten itibaren hep güzel seyler olur yarın da bebegimin saglik haberlerini alirim herseyin yolunda oldugunu öğrenirim 🙏🙏 sizde duanizi esirgemeyin benden 🙏🙏
Tamam canim midem kabul ederse yerim. Benim moralim bozukken lokma gecmiyor bogazimdan 😔
Insallah yarin guzel haberlerle herseyin yolunda gittigi haberleriyle tatli bebegimle size foto aticam 🙏💗
İnşallah canım bizde bekliyor olacağız🙏🏻🙏🏻🙏🏻🤗🤗

Canim acilden geldik simdi. Kanama alani yok dedi doktor. Ama kirmiziya döndü lekelenmeler. Biraz daha aktif oldu. Muayene oldum ama alttan olmadim alttan bakalim dedi doktor ben zaten leke kanama yasiyorum bana alttan bakalim diyorlar zaten korkarak gidiyorum kalbim agzimda 😔😔
Kanama alani yok ama hastanede yatış önerdi doktor. Yatayim tamam dedim bu seferde yatarsan da hic bisey yapmiycaz sadece burda uyuyacaksin evde degilde dedi.
Zaten kendi doktorumla iletisime gecmistim. Onu da tekrar aradim kendi doktorum da yatma gerek yok eve gecip dinlen yarin bana gel ben bakicam dedi.
Sizden de dua istiyorum nolur benim bebegim icinde dua edin. Saglikla 9 ayimizi dolduralim saglikla kucagimiza alalim inşallah 🙏🙏🙏
Canım benim nasıl korkuyorsundur şuan ama sen güçlü ol ki bebişinde güçlü olsun Rabbim onu koricak merak etme inşallah yavruna bişey olmicak🤲🏼 dualarım sizinle olcak bugün❤️

Kuzum uykum kaçtı bi girip bakayım dedim mesajını gördüm. Gece duaları ayrı bir güçte olur sana dua ediyorum şu an tüm kalbimle ♥️♥️ Farklı bir cihazda ve farklı doktorda olduğun için bebeğinin ölçümü farklı çıkmıştır ona çok takılma bence. Önemli olan kanama alanı ve sancinin olmaması bence. Kötü birşey olduğunu düşünmüyorum ben çünkü sen hamileligin boyunca bunu yaşadın ve bebeğin de büyüdü bu haftalara geldi. İnşallah sağlıkla da doğacak. Yarın güzel haberlerini bekliyoruz ♥️🙏🏼

Canım benim nasıl korkuyorsundur şuan ama sen güçlü ol ki bebişinde güçlü olsun Rabbim onu koricak merak etme inşallah yavruna bişey olmicak🤲🏼 dualarım sizinle olcak bugün❤️
Canim benimmm amin aminnn 🙏🙏 elimde degil kalbimin atışına stresime engel olamiyorum... Allahıma emanet bebegim koruyacak benim yavrumu da inşallah 🙏 cok sagol canim dualariniz cok kıymetli 🙏🥲

Kuzum uykum kaçtı bi girip bakayım dedim mesajını gördüm. Gece duaları ayrı bir güçte olur sana dua ediyorum şu an tüm kalbimle ♥️♥️ Farklı bir cihazda ve farklı doktorda olduğun için bebeğinin ölçümü farklı çıkmıştır ona çok takılma bence. Önemli olan kanama alanı ve sancinin olmaması bence. Kötü birşey olduğunu düşünmüyorum ben çünkü sen hamileligin boyunca bunu yaşadın ve bebeğin de büyüdü bu haftalara geldi. İnşallah sağlıkla da doğacak. Yarın güzel haberlerini bekliyoruz ♥️🙏🏼
Oy kuzum Allah razi olsun bebegimin güzel teyzesi 🥲🙏 Allahım korusun evladımızı inşallah aminnn🙏 saglikla kucagimiza aldirsin Rabbim..
Insallah artik bu son olur da bir daha leke dahi görmem saglikla 9 ayi tamamlarim bende 🙏
Insallah dedigin gibi ölçüm doktorun usgsi ile alakalıdır ve kendi doktorum baktığında bir problem görmez bebegim de cok cok iyidir inşallah... 🙏🙏

Iste bu durumu Allah kimseye yasatmasin o an oyle olmuyor. Pembe idi başta lekelenme sonra yogunlasip kırmızı oldu o an elim ayagim bosaldi. Hastanede tansiyonum ayri yuksek nabzim 140 cikti. Cok sagol canim. Insallah Allahım yüreğime ferahlik verir bebegim de hep iyi olur. Hersey yolunda ilerler. Insallah gececek canim teşekkür ederim 🥲🙏
Malesef ben de benzer şekilde yaşıyorum bu sefer hamileliği, kırmızı kanı gördüğüm an elim ayağım boşalmıştı, şükür 10 gündür yok. Ben de gittiğimde vajinal muayne yapıldı, hiçbir zararı olmayacağı hiçbir şeyi tetiklemeyeceği söylendi gerekli görürlerse bence yaptır. Kanama durana kadar gün aşırı iğne sonra fitile geç dedi bana. Aynen dediğin gibi bana da hastaneye yatış yapabiliriz ama sadece normal bir serum verip dinlendiriyoruz dedi ben de evde yatmayı tercih ettim. Tedirginliği hala üstümde, her tuvalete gittiğim de korkuyla bakıyorum, aşırı ağrı ve yoğun pıhtılı kanama olmadıkça korkmamalıymışız zor biliyorum ama sen de içini ferah tutmaya çalış

Malesef ben de benzer şekilde yaşıyorum bu sefer hamileliği, kırmızı kanı gördüğüm an elim ayağım boşalmıştı, şükür 10 gündür yok. Ben de gittiğimde vajinal muayne yapıldı, hiçbir zararı olmayacağı hiçbir şeyi tetiklemeyeceği söylendi gerekli görürlerse bence yaptır. Kanama durana kadar gün aşırı iğne sonra fitile geç dedi bana. Aynen dediğin gibi bana da hastaneye yatış yapabiliriz ama sadece normal bir serum verip dinlendiriyoruz dedi ben de evde yatmayı tercih ettim. Tedirginliği hala üstümde, her tuvalete gittiğim de korkuyla bakıyorum, aşırı ağrı ve yoğun pıhtılı kanama olmadıkça korkmamalıymışız zor biliyorum ama sen de içini ferah tutmaya çalış
Yazdığın icin teşekkür ederim gerçekten benzer seyleri yasayan birbirimizle konusmak iyi geliyor 💗 sevindim senin adina gecmis gitmis artik daha olmaz insallah. Benimde bu kesilir ve bir daha olmaz inşallah.. bugünden sonrasi tertemiz normal akıntı ile gecer inşallah amin 🙏
Vajinal muayenede ne gördü doktor peki onu yaptırmış olmanin artısı ne ki ben anlamayamiyorum pek fazla ?
Neden olmus seninki birde onunla ilgili bilgi verdi mi doktorun ?
Icimizi ferah tutmaya calismak epey zor biliyorsun. Ama elimden geleni de yapmaya calisiyorum. Insallah bebegim de bende cok daha iyi olcaz. Birazdan cikicaz hastaneye gidicez nolur duanizi esirgemeyin🙏🥲

Ben Türkiye hastanesine gidiyorum. Muayene 2500 tl. Doğum paketini sormadım. Şifa ayşe savşa gittim. İlgiliydi memnun kaldım. Bebek henüz çok küçüktü gittiğimde o yüzden ultrasonda fazla gösteremedi sanırım pek bakmadı çünkü bir sonraki gittiğimde daha iyi değerlendiririm. Bi de olumsuz olarak odalar aşırı küçüktü içeri 2-3 kişi zor sığıyor 🫣
Canım bu hastaneyi ilk defa duydum🙈 şimdi baktım osmanbeye yakınmış. Ben k. Çekmecedeyim 😭

ben medipole gidiyorum çok da memnunum canım. Doğum için 30-35 demişlerdi ama paket fiyatı sormadım hiç. muayene fiyatları da acıbademe göre uygun tabi
Canım oraya bende sormuştum. Bu normal doğum fiyatı. Olduki sezeryan olmak zorunda kaldın 51-60 bin arası demişlerdi. Medikalparktan eşim 2 ay önce 90 bin fiyat almış gebelik takibi tüm testler ve tüm doğum seçenekleri dahil demişler fiyata. Heralde bu gidişle oraya gideceğim 🥴

Yazdığın icin teşekkür ederim gerçekten benzer seyleri yasayan birbirimizle konusmak iyi geliyor 💗 sevindim senin adina gecmis gitmis artik daha olmaz insallah. Benimde bu kesilir ve bir daha olmaz inşallah.. bugünden sonrasi tertemiz normal akıntı ile gecer inşallah amin 🙏
Vajinal muayenede ne gördü doktor peki onu yaptırmış olmanin artısı ne ki ben anlamayamiyorum pek fazla ?
Neden olmus seninki birde onunla ilgili bilgi verdi mi doktorun ?
Icimizi ferah tutmaya calismak epey zor biliyorsun. Ama elimden geleni de yapmaya calisiyorum. Insallah bebegim de bende cok daha iyi olcaz. Birazdan cikicaz hastaneye gidicez nolur duanizi esirgemeyin🙏🥲
fetüste bir sıkıntı varsa en iyi vajinal yolla gözlemlenebiliyormuş, benim doktorum periontolog belki o yüzden daha ince eliyo sık dokuyo da olabilir tabi bilemiyorum. Parça pıhtı varsa vs gelecek olan yada düşük habercisi bşy en doğru öyle gözlemlenebiliyomuş. Nedeniyle ilgili bşy söylemedi olabiliyor dedi, bir sıkıntı görünmedi benim kesede yada rahim ağzında. 11. Haftada olduğundan artık yerleşme kanaması diye tabir edilen kanama olmadığını o yüzden endişelenmemekle birlikte bir düşük tehdidi olarak da algılanabileceğini dikkatli olmamı söyledi, yoğun kanama ve ağrı eşlik etmedikçe korkma dedi. İkinci iğneden sonra kan yada pembe akıntı olmadı. Muhtemelen istirahat etmenin de faydası oldu. İnşallah sen de güzel haberlerle dön, bir daha da yaşamayız umarım

Back
X