Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Yok kuzum primalar gibi beyaz değil sarı bir bez. Ecologic adı da ordan geliyor sanırım. Önerdi diye aldık ama kullanmadan bilemem tabi
Ay o renk bezden de ben hoslanamiyorum
Ama bir sans ver bakalim seversen bizimle paylaşırsın

Küvet konuşulurken bu videoyla karşılaştım işe yarar belki
Oiyy boncukk maşallah nasil rahatladı yaa bebisko. Biride bana şöyle bir dus ve masaj yapsa ne kadar da güzel olur
Küvette güzelmiş yalnız tek başına mis gibi yıkadı kadın

Bende böyle şeyler için kasım indirimini bekliyorumm
Öyle indirimler yaramaz bana genellike o yüzden artık kabullendim olduğu fiyattan alıyorum, bir ara korbelli sırf 200 tl ucuz gördüm diye bekliyim ya belki indirimden alırım dedim, en son gittim aldım indirime girmeyince, ertesi gün yine girdi

Hele kasım indirimi çöp alamıyorum ya beğendiğim

Kızlar gpt en ideal zaman 27-36 hafta arası demiş ya Tdap için, çoğunuz erken almadınız mı?

Canım tek doz olabilir mi? Benim doktorum 20-24 ilk doz 24-28 2. doz dedi
Aşkım boğmacalı olanı tdap yani o haftalarda bebeğe daha iyi antikor sağlıyormuş, erken alınırsa örn 24.haftada o kadar değilmiş, birde tek doz yeterli oluyor ama dr gerek görürse sonrada tek doz sadece tetanoz öneriyormuş. Sen sadece tetanozmu oldun yoksa tdap’mı?

Ben ikili olanı oldum kuzu tetanoz ve difteri

Bende aktif seviyorum ya molfix ve sleepy aşırı kalın havalar ısındığında pişik yapıyorlar. Premium desen aktifle aynı ama fiyatı uçuk

Kızlar kızıma aldılarımı yazıcam tecrübeli anneler bana eksiklerimi yazabilir misiniz (sadece kıyafet)
3 takım alt üst yenidoğan patikli( bence yeterli )
2 takım yenidoğan fermuarlı tulum patikli ( 2 tane daha almayı düşünüyorum)
2 tane kışlık battaniye
1 tane mevsimlik penye battaniye
2 tane ( biri ince biri kalın ) müslin battaniye
1 tane ana kucağı ( el örgüsü )
3 tane yenidoğan bere ( takımlardan çıktı )
3 tane eldiven ( takımlardan çıktı )
1 tane kışlık ev botu
3 adet askılı 3 adet kısa kollu 3 adet uzun kollu iç zıbın.
TECRÜBELİ Anneler eksiklerimi yazar mısınız? Başka almam gereken şeyler nedir ?

Çeyiz dizilmiş

Şimdi baktım canım magvital 365 mg magnezyum içeriyormuş. Solgar 133 mg magnezyum diyor. Ama bende daha etkili olmuştu. Ya da ilk bebeğimde daha sağlamdı bünyem bilmiyorum
Kuzu bende hamilelikten önce magnimore plus kullaniyordum bitince doktor calcimagnezyum diye bı ilaç verdi o çok kötüydü ondan sonra dolgara geçince valla sevdim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…