- 16 Eylül 2024
- 5.674
- 5.076
- 113
- Konu Sahibi annabelica
-
- #27.861
Ay o renk bezden de ben hoslanamiyorumYok kuzum primalar gibi beyaz değil sarı bir bez. Ecologic adı da ordan geliyor sanırım. Önerdi diye aldık ama kullanmadan bilemem tabi
Oiyy boncukk maşallah nasil rahatladı yaa bebisko. Biride bana şöyle bir dus ve masaj yapsa ne kadar da güzel olur
Küvet konuşulurken bu videoyla karşılaştım işe yarar belki
Bende böyle şeyler için kasım indirimini bekliyorummKızlar bebek bezi için kasımdaki black fridat indirimleri iyi oluyormus oyle duydum, ben o zamanki amazon indirimlerini bekliyorum simdilik
Öyle indirimler yaramaz bana genellikeBende böyle şeyler için kasım indirimini bekliyorumm
Cahlliğimizi görüyorsun dimi kadın neler düşünüyor biz ne düşünüyoruzHer fırsatta kitap almış bir anne
Ben kitaplardan cok onlari nasıl yere dizebildin diye düşündümbakarken yoruldum. Bide toplamasi var
Bence bizde hayata baska açıdan bakabilengillerdeniz kendimizi küçümsemeyelim aşkoCahlliğimizi görüyorsun dimi kadın neler düşünüyor biz ne düşünüyoruzaynı şeyler geçti aklımdan
Dimi kanka bizde güzel bayılırız meselaBence bizde hayata baska açıdan bakabilengillerdeniz kendimizi küçümsemeyelim aşko
Canım tek doz olabilir mi? Benim doktorum 20-24 ilk doz 24-28 2. doz dediKızlar gpt en ideal zaman 27-36 hafta arası demiş ya Tdap için, çoğunuz erken almadınız mı?
Aşkım boğmacalı olanı tdap yani o haftalarda bebeğe daha iyi antikor sağlıyormuş, erken alınırsa örn 24.haftada o kadar değilmiş, birde tek doz yeterli oluyor ama dr gerek görürse sonrada tek doz sadece tetanoz öneriyormuş. Sen sadece tetanozmu oldun yoksa tdap’mı?Canım tek doz olabilir mi? Benim doktorum 20-24 ilk doz 24-28 2. doz dedi
Ben ikili olanı oldum kuzu tetanoz ve difteriAşkım boğmacalı olanı tdap yani o haftalarda bebeğe daha iyi antikor sağlıyormuş, erken alınırsa örn 24.haftada o kadar değilmiş, birde tek doz yeterli oluyor ama dr gerek görürse sonrada tek doz sadece tetanoz öneriyormuş. Sen sadece tetanozmu oldun yoksa tdap’mı?
Doktora sormadım kuzum 10 Eylül randevum o zaman sorarım artıkCanım ben doktorumun izniyle 18. Haftadan beri yapıyorum eğer doktorun sakınca görmüyorsa başlayabilirsin
Topraklar çoğalıyorbizimde ismimiz Toprak olacak
Bende aktif seviyorum ya molfix ve sleepy aşırı kalın havalar ısındığında pişik yapıyorlar. Premium desen aktifle aynı ama fiyatı uçukBen Prima aktif bebekçiyim. Premium care çok indirimde denk getirmezsem almayı gerekli görmüyorum. Aynı işi görüyorlarBir de bezi mutlaka migrostan alın bence. Hiçbir yerde bu kadar uygun olmuyor. Bir kaç ayda bir süper kampanya yapıyorlar. 1alana 1 bedava ya da %50 indirim gibi
Aşkım o zaman sana bu sefer tdap yapacak yüzde yüz,, seninki doğru olanı yapıyor anlaşılanBen ikili olanı oldum kuzu tetanoz ve difteri
Olabilir kuzu valla tam 1 ayda 2. doz oluyormuş benimki 4 Eylül'de olacak anlarızAşkım o zaman sana bu sefer tdap yapacak yüzde yüz,, seninki doğru olanı yapıyor anlaşılan
bende 2 eylül gidecem aşkım, o zaman soracam detaylı, boğmacalı olanı geç yapsında bari bebek faydalanabilsinOlabilir kuzu valla tam 1 ayda 2. doz oluyormuş benimki 4 Eylül'de olacak anlarız
Çeyiz dizilmişKızlar kızıma aldılarımı yazıcam tecrübeli anneler bana eksiklerimi yazabilir misiniz (sadece kıyafet)
3 takım alt üst yenidoğan patikli( bence yeterli )
2 takım yenidoğan fermuarlı tulum patikli ( 2 tane daha almayı düşünüyorum)
2 tane kışlık battaniye
1 tane mevsimlik penye battaniye
2 tane ( biri ince biri kalın ) müslin battaniye
1 tane ana kucağı ( el örgüsü )
3 tane yenidoğan bere ( takımlardan çıktı )
3 tane eldiven ( takımlardan çıktı )
1 tane kışlık ev botu
3 adet askılı 3 adet kısa kollu 3 adet uzun kollu iç zıbın.
TECRÜBELİ Anneler eksiklerimi yazar mısınız? Başka almam gereken şeyler nedir ?
Ay ben hamileliğin başından beri dedim ki çok az kıyafet alacağım zaten herkes hediye getiriyor ne gerek var. Az önce her şeyi açıp ortaya dökünce gördüm ki oğluma bile çeyiz yapmışımÇeyiz dizilmiş
biri beni durdursunAy ben hamileliğin başından beri dedim ki çok az kıyafet alacağım zaten herkes hediye getiriyor ne gerek var. Az önce her şeyi açıp ortaya dökünce gördüm ki oğluma bile çeyiz yapmışım
Kuzu bende hamilelikten önce magnimore plus kullaniyordum bitince doktor calcimagnezyum diye bı ilaç verdi o çok kötüydü ondan sonra dolgara geçince valla sevdim benŞimdi baktım canım magvital 365 mg magnezyum içeriyormuş. Solgar 133 mg magnezyum diyor. Ama bende daha etkili olmuştu. Ya da ilk bebeğimde daha sağlamdı bünyem bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?