• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz/çoğul

• Ankete Katılan
    38
benim cok sık başıma geliyor🤣🤦🏻‍♀️ aniden kusma gelince ögürürken bi anda idrarım kacıyor elimde olmuyor yani sabahları da hemen önce klozete oturup elime çöpü alıyorum bianda öğürme gelince bi taraftan çişimi yaparken bi taraftan kusuyorum böyle söyleyince kulaga tuhaf geliyor ama 🤭idrar olması muhtemel bir de bebek büyüdükce mesaneye baskı oluyormus o yüzden cok normal karsılamaya calısıyorum
çok teşekkür ederim benim başıma ilk defa geliyor o yüzden tedirgin oldum,hatta kaç kez kokladım pijamamı çamaşırımı afedersin kokuyu alabilmek için ama çiş kokusunu da aldım yine de emin olamadım korktum . Siz yazınca çok rahatladım çok teşekkür ederim ☺️ 🙏

Benim kızlar utana sıkıla sordukları için çok canımı sıkmadı. Aaa ne demek istiyorsunuz kilo mu almışım hemen diyete başlıyorum falan diye geçiştirdim ama diğer türlü öğrenciler için ya sabır çekiyorum 😅
ben de yok deyip geçiştirdim epey zaman, sonra sömestre sonra doğum izni derken geçti gitti

Canım vallahi hiç azalmadı benim psikolojim bozuldu galiba çok kötü bişey
Canım benim hep öyleydi. Sigara, parfüm, pişmiş yemek, hatta kendi tenimin kokusu bile 🥺Hatta hamileliğimi koku hassasiyetiyle anladım ama son günlerde azaldı 12+4 bugün

Kızlar bu arada son 4-5 gündür çok şükür bulantılarım azaldı kendimi tekrar insan gibi hissetmeye başladım darısı size kızlar difembahyaa difembahyaa annabelica annabelica ahsennayaz ahsennayaz 🙏

Geçen hafta fetal verdim bir kaç güne sonuç çıkacak 🥰 bu arada nub dan anlayan tatlı anneler son ultrason fotomuzu yorumlar mısınız size güveniyorum 😅
Skull ve nuba göre erkeğe benziyor tabi o bacak değilse :KK68:

Günaydın kızlarrrr🦋😍

Bu sabah ilk defa mutfağa girdim ve kahvaltımı hazırladım tost haricinde bir şeyler koydum ağzıma şükürler olsun 🥰🥳 İnşallaj hep böyle devam eder, geçen hafta da 2 gün çok iyiydim sonra aniden kötü oldum, sabırla bekliyorum 🤗
ohh afiyet olsun canım
sevindim senin adına :KK36:

Back
X