• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz/çoğul

• Ankete Katılan
    38
Kızlar bu arada son 4-5 gündür çok şükür bulantılarım azaldı kendimi tekrar insan gibi hissetmeye başladım darısı size kızlar difembahyaa difembahyaa annabelica annabelica ahsennayaz ahsennayaz 🙏

Geçen hafta fetal verdim bir kaç güne sonuç çıkacak 🥰 bu arada nub dan anlayan tatlı anneler son ultrason fotomuzu yorumlar mısınız size güveniyorum 😅
Kiz sankii 💗

Perinatolog erkek gibi diyince kızdan umudumu kesmiştim kızlar siz böyle diyince tekrar kız mı acabaaa diye düşünmeye başladımm hadi hayırlısı😍🙏 sağlıklı olsun da ❤️ sen nasılsın canım mesajlarını okudum da senin bebeğin annesi hiç yorulsun istemiyor sanırım hep yatsın dinlensin istiyor 🥹❤️

Kızlar çok acil bişey soracağım bilenler yorum yapsın lütfen
Az önce çok kustum sonra akıntı geldiğini hissettim baktım pijamam su gibi sanki altına işemiş gibi olmuşum. Şimdi bu ne anlamadım ben su gelmiş olması riskli bişey mi yaşayan var mı lütfen yorum yazın

1000085233.webp
cinsiyet tahminleri alırım arkadaşlar 😇

Perinatolog erkek gibi diyince kızdan umudumu kesmiştim kızlar siz böyle diyince tekrar kız mı acabaaa diye düşünmeye başladımm hadi hayırlısı😍🙏 sağlıklı olsun da ❤️ sen nasılsın canım mesajlarını okudum da senin bebeğin annesi hiç yorulsun istemiyor sanırım hep yatsın dinlensin istiyor 🥹❤️
Ay canim tabiki doktor daha iyi bilir biz sadece hisler ve azcik gozlerimizle yorumluyoruz. İnşallah gönlünden geçen olsun saglikli olsun da 😍
Sagol canim bende tam dedigin gibi bol bolll yatiyorum. Dogru düzgün kalkip bir iş yapmayi gec yemek bile yapamıyorum. Az biraz ayakta kalinca lekelenmeler meydana geliyor. Napalim bebegim iyi olsun ben iyi olayim da yatmak gerekiyorsa yatacagim..

Kızlar çok acil bişey soracağım bilenler yorum yapsın lütfen
Az önce çok kustum sonra akıntı geldiğini hissettim baktım pijamam su gibi sanki altına işemiş gibi olmuşum. Şimdi bu ne anlamadım ben su gelmiş olması riskli bişey mi yaşayan var mı lütfen yorum yazın
Canim doktoruna ulasabiliyorsan sorsan. Yakinda acil varsa hemen gitsen.
Idrar mi degil mi sen ayirt edebilirsin kokusundan zaten.
Önemli birsey tabi su gelmesi. Ama tabi gelen su ise. Dedigin gibi idrar kaçırmış da olabilirsin

Doktoruma ulaşamıyorum 🙁 afedersin kokladım da idrar kokusu var
Canim idrar kokusu varsa endise etme. Olabilir kusma esnasında ıkinma ile kaçırmış olabilirsin idrar degilse tabiki doktora gitmen gerekir.
Birde takip et zaten idrar degilse devam eder. Icin rahat etmezse yine de gidersin acile olmadi

Canim idrar kokusu varsa endise etme. Olabilir kusma esnasında ıkinma ile kaçırmış olabilirsin idrar degilse tabiki doktora gitmen gerekir.
Birde takip et zaten idrar degilse devam eder. Icin rahat etmezse yine de gidersin acile olmadi
Tamam canım takip edeceğim. İdrar değilse devam eder değil mi ?

Tamam canım takip edeceğim. İdrar değilse devam eder değil mi ?
Yani canim muhtemelen devam eder. Su geliyorsa az az da olsa gelmeye devam edecektir. Ama icin ferahlasin istersen yine de bir acile git görün yakınsa. Bebisin suyuna falan da bakarlar hem.
Bu konuda bende gecmiste olumsuz bir tecrübe yasamistim malesef. O nedenle gidip kontrol de ettirebilirsin daha rahat edersin 🙏

Yani canim muhtemelen devam eder. Su geliyorsa az az da olsa gelmeye devam edecektir. Ama icin ferahlasin istersen yine de bir acile git görün yakınsa. Bebisin suyuna falan da bakarlar hem.
Bu konuda bende gecmiste olumsuz bir tecrübe yasamistim malesef. O nedenle gidip kontrol de ettirebilirsin daha rahat edersin 🙏
Acil yakın değil canım çok uzak mesafe var.

Kusarken idrar kaçıran oldu mu kızlar ya acaba idrar mı kaçırdım ben ?? difembahyaa difembahyaa annabelica annabelica
benim cok sık başıma geliyor🤣🤦🏻‍♀️ aniden kusma gelince ögürürken bi anda idrarım kacıyor elimde olmuyor yani sabahları da hemen önce klozete oturup elime çöpü alıyorum bianda öğürme gelince bi taraftan çişimi yaparken bi taraftan kusuyorum böyle söyleyince kulaga tuhaf geliyor ama 🤭idrar olması muhtemel bir de bebek büyüdükce mesaneye baskı oluyormus o yüzden cok normal karsılamaya calısıyorum

Back
X