• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz/çoğul

• Ankete Katılan
    38
Yok kuzum senin öyle olmayacak Allah'ın izniyle bitecek çok yakında. Ben sadece 9 ay böyle yaşayıp da bebeği sağlıkla doğanlar da var diye o anlamda dedim. Stres yapma da diyemiyorum cok haklisin. Bir de gebelik kaybı geçmişimiz olunca illaki evhamlaniyoruz. Benim kaybım 8 haftalık olmasına rağmen aklımın bi köşesinden çıkmıyor hiç. Ne kadar unutalım takmayalim da desek geçmiş hep takılıyor aklımıza. Ama öyle böyle derken bebekler doğup gidecek onu da biliyorum 🙂🥰
İnşallah kuzum saglikla kolaylikla gelsin bebislerimiz bizleri streslere sokmadan 🙏
Aynen canim cok haklisin iste gecmis tecrübeler insani ister istemez evhama itiyor. Istemesekte oluyor. Birde lekelenme falan olunca daha zor oluyor.
Saglikla gelsin miniklerimiz. Heyecanla 9 ayımız dolsun da saglikla kucagimiza alalim diye bekliyoruz 🙏🙏

Bence çok güzel bir karar almışsınız canım hem kesin öğrenirsiniz aklında soru işareti de kalmaz😍 Hareket henüz hissedilmez canım. Komik gelecek ama gaz olabilir çünkü hormonlar gebelikte çok gaz yapıyor. Hem batma hem hareketlilik deyince aklıma gaz geldi tek olasılık ☺️
biraz kabızım ondan olabilir belkidee 😂😂🙈inşallah en kısa sürede geçer geceleride uyutmuyo çok rahatsız edici 🤦🏻‍♀️

Ben 15.haftanın içindeyim. İkiz olduğu için galiba karnım çıktı biraz. Hatta bugün okulda öğrencilerim utana sıkıla hocam siz hamile misiniz diye sordular 🤭
Ay ikizse tabii daha çok çıkmıştır. O öğrenci muhabbetini hiç sevmiyorum ya, yerli yersiz her şeyi soruyorlar 🤣 bana da bir öğrencim kaç aylık diye bağırmıştı koşarak yanımdan geçerken. 5. Sınıf öğrencisi olduğu için takmadım ama çok çirkin.

Ev yoğurdu yiyebiliyor musun diye sor o da yeni yeni daha 🤣içtiğim ayran ekşi mayaliydi bizim buranın ünlü bir yerel markası var. Onu içim aldı tek seferlik. Benim de zoruma gidiyor valla bu kadar fresh bir içecek nasıl mide bulandırır 🤣
Bak bugün ekşi bir yoğurt buldum 🤣 kv almıştı, çorbayı cacığı falan onla yapıyor son zamanlarda. B*nvezir markası ekşi yoğurt çıkarmış, geleneksel tat diye. Ünlü üç harfli marketlerde var 🤣 canın ekşi yoğurt çekerse alırsın 🤣

Bak bugün ekşi bir yoğurt buldum 🤣 kv almıştı, çorbayı cacığı falan onla yapıyor son zamanlarda. B*nvezir markası ekşi yoğurt çıkarmış, geleneksel tat diye. Ünlü üç harfli marketlerde var 🤣 canın ekşi yoğurt çekerse alırsın 🤣
Hazır yogurtlari hiç sevmiyorum ama gerçekten ekşiyse denemek isterim. Ev yoğurdu bile bekleyip eksiyince daha güzel oluyor bence 😀

Kızlar bugün komşu gelmiş bana diyor ki hemen emzirmeyi bırak. Niye dedim. Bebeğin zayıflar süt yaramaz ona artık zarar verir diyor. Doktor emzir dedi diyorum. Boşver doktoru eskilerin bildiği vardır sen beni dinle diyor 🤣 Komşu teyze terörü ya doktoru boşver beni dinle dedi resmen 🤣🤣

Kızlar bugün komşu gelmiş bana diyor ki hemen emzirmeyi bırak. Niye dedim. Bebeğin zayıflar süt yaramaz ona artık zarar verir diyor. Doktor emzir dedi diyorum. Boşver doktoru eskilerin bildiği vardır sen beni dinle diyor 🤣 Komşu teyze terörü ya doktoru boşver beni dinle dedi resmen 🤣🤣
hahahaha teyzem ya eski insanlarımıza saygımız sonsuz ama doktorun dediğini yap sen canım🤣

Gerçekten insanlara ne dersen de 🫠 yorulmamak adına he deyip geçmelisin bence, en doğru sensin hıhı 🥳

Ay ikizse tabii daha çok çıkmıştır. O öğrenci muhabbetini hiç sevmiyorum ya, yerli yersiz her şeyi soruyorlar 🤣 bana da bir öğrencim kaç aylık diye bağırmıştı koşarak yanımdan geçerken. 5. Sınıf öğrencisi olduğu için takmadım ama çok çirkin.
Benim kızlar utana sıkıla sordukları için çok canımı sıkmadı. Aaa ne demek istiyorsunuz kilo mu almışım hemen diyete başlıyorum falan diye geçiştirdim ama diğer türlü öğrenciler için ya sabır çekiyorum 😅

Back
X