- 5 Şubat 2015
- 248
- 324
- 303
- 31
- Konu Sahibi annabelica
- #9.381
Aaaaa acaba nedir nedirKızlar hiç beklemediğiniz bir haberle geldim arkadaş gazıyla doktora gittim az önceartık bebeğimin cinsiyetini biliyorum
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aaaaa acaba nedir nedirKızlar hiç beklemediğiniz bir haberle geldim arkadaş gazıyla doktora gittim az önceartık bebeğimin cinsiyetini biliyorum
![]()
Kızlar hiç beklemediğiniz bir haberle geldim arkadaş gazıyla doktora gittim az önceartık bebeğimin cinsiyetini biliyorum
![]()
Evde kan verenler olmuştur diye düşündümCanım bunu buradaki kimse bilemez sankiaklina takildiysa icin rahat etmiyosa firmayı arayıp sor, teyit al istersen
Ben de evde verdim, hem forma hem de kan aldiklari tupun ustune adimi soyadimi yazdilar ama sen boyle bisey fark etmediysen firmayla gorusmek icini rahatlatabilirEvde kan verenler olmuştur diye düşündüm
Benim forma yazdılar tüpün üstüne yazdıklarını dikkat etmedim firma ile görüştüm ismimi yazdıklarını söylediler. Bu düşünceyi de eşim aklıma soktu orda karışırsa diyeBen de evde verdim, hem forma hem de kan aldiklari tupun ustune adimi soyadimi yazdilar ama sen boyle bisey fark etmediysen firmayla gorusmek icini rahatlatabilir![]()
O kadar çok para alıyorlar ki buna ragmen karistirirlarsa bizzat cumhurbaskanina sikayete giderim gibiBenim forma yazdılar tüpün üstüne yazdıklarını dikkat etmedim firma ile görüştüm ismimi yazdıklarını söylediler. Bu düşünceyi de eşim aklıma soktu orda karışırsa diye
Evet ya gerçekten az para değil senin sonuç çıktı mıO kadar çok para alıyorlar ki buna ragmen karistirirlarsa bizzat cumhurbaskanina sikayete giderim gibi![]()
Yok ben de daha dün aksam verdim, 10-12 gun dediler de muhtemelen 23 haziran gibi cikar diye dusunuyorumEvet ya gerçekten az para değil senin sonuç çıktı mı
Hadi bakalım hayırlısı inşallah güzel haberler alırsınızYok ben de daha dün aksam verdim, 10-12 gun dediler de muhtemelen 23 haziran gibi cikar diye dusunuyorum
Testin yapılma günü bile fark ediyr orana canm 11 12 haftalarda daha ince 13 14 de daha kalın çıkıyor sonuç senin ki de gayet ideal çok sevndm adına rahatlamşsındroglumda 1.7 cikmis bu sonucu gorunce Allah Allah cok mu ince diye düşündmeşime bebegmz ensesi cok ince heralde dedim
Anam o zaman sen biraz daha bekle bacım fazla gaza gelme :)Kısmet benim emin olamama sebebim aynı doktorum oğlumdada 12 hafta kız demişti sonra 16 haftada kesin erkek dedi![]()
Amin Allah insancıl dr lafla krşılaştrsın bizi aldırmayın onlar artık hasta göre göre hissiZleşmişler :/Kızlar kimseyi Allah kolaynkolay devlet doktorlarına düşürmesin geçen hafta ikili tarama yaptırdım daha önce bahsetmiştim önce kadın doğuma geleceksin demişti randevu bulamamıştım girdim sordum bugün 12. Hafta ultrasonun var önce buraya gelin demiştininz ama randevu bulmadım dedim sonucu onc rndevu alıp gel dedi sekreteri bugün de gittiğimde eee hani nerde km sonucu bu bir şey ifade etmez gibi tavırlar ben de sekreterinize söyledim randevu al gel dedi bana ben de buhğne buldum dedim sonuçta nurum kemiği pozitif ense jqlınlığı0.7 çıktı sırf yaşım 37 d ei ya fetal ya da amniyosentez diye dayattı ben de istemiyorum dedim ben yapmanı söylüyorum gibi sert bir ifade takındı sırf uzatmamak adına sevk yazmasını kabul ettim sinirlerim çok bozuldu
Olsun canım sağlıkla gelsinBen Kasım annesi olacakmisim![]()
Niye düzeeltmedi satı acaba? Bir sebebi varmıydı.benim dr dedi ki 8.9. Haftaya kadar takip ederiz gelişim 1 haftadan fazla ise değiştirmek gerek ama bebek sonradan ileri attıysa değiştirmeyiz sadece iri bebek deriz dedi .benimde 1 hafta geri çekti satı bu sebeple.canim benim oglum hep 2 hafta onden gitti ama asla satı ileri almadi d.tarihimide degistirmedi yani simdi yine onde gitse degistirmez heralde hangisi iyi bilemedim
hayirlisi olsun tabi saglikla gelsin insallah
Canım hiç sanmıyorum uyduruk sağlık ocaklarında bile olmuyor karışma bunda hiç yoktur rahat ol.Kızlar kan verdim 2 kişi geldiler birisi kimliğimi istedi form doldurdu diğeri de kan aldı. Neyse sonradan kafama takıldı ya karışıklık olursa diye ismimi yazdılar mı yazmadılar mı yada başkasının kanı ile karışırsa diye kafama takıldıbu hamilelik beni takıntılı birisi de yaptı karışıklık olmaz demi kızlar dikkat ediyorlardır demi beni rahatlatın lütfen walla kafayı yedim
Gıcıksın yaKızlar hiç beklemediğiniz bir haberle geldim arkadaş gazıyla doktora gittim az önceartık bebeğimin cinsiyetini biliyorum
![]()
Biri gndermişti ama kimdiKızlar instagramda ücretli cinsiyet tahmini yapan sayfalara foto gönderen var mı? Aşırı merak ediyorum göndersem mi bilemedim
Vallaaaa 9 doğurduk burda
yok bence hic beklemediğiniz derken hani bugün söylemesini beklemiyorduk onu kast ediyorVallaaaa 9 doğurduk burdahiç beklemediğiniz derken erkek mi demek istedi acabaaa
Geldiii vallaaayok bence hic beklemediğiniz derken hani bugün söylemesini beklemiyorduk onu kast ediyorbeklemiyorduk harbidende
![]()
Canım ben evde vermedim ama kanı verdikten sonra doldurulan evraklarla kargo paketine koyuyorlar hemen. Hatta kargo takip numarası falan da veriyorlar takip etmek için. Bir şey olmamıştır merak etme sen. Hangi firmadan yaptırdın?Kızlar kan verdim 2 kişi geldiler birisi kimliğimi istedi form doldurdu diğeri de kan aldı. Neyse sonradan kafama takıldı ya karışıklık olursa diye ismimi yazdılar mı yazmadılar mı yada başkasının kanı ile karışırsa diye kafama takıldıbu hamilelik beni takıntılı birisi de yaptı karışıklık olmaz demi kızlar dikkat ediyorlardır demi beni rahatlatın lütfen walla kafayı yedim