Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    145
Ben de evde verdim, hem forma hem de kan aldiklari tupun ustune adimi soyadimi yazdilar ama sen boyle bisey fark etmediysen firmayla gorusmek icini rahatlatabilir 😊
Benim forma yazdılar tüpün üstüne yazdıklarını dikkat etmedim firma ile görüştüm ismimi yazdıklarını söylediler. Bu düşünceyi de eşim aklıma soktu orda karışırsa diye

oglumda 1.7 cikmis bu sonucu gorunce Allah Allah cok mu ince diye düşündm🤣🤣 eşime bebegmz ensesi cok ince heralde dedim
Testin yapılma günü bile fark ediyr orana canm 11 12 haftalarda daha ince 13 14 de daha kalın çıkıyor sonuç senin ki de gayet ideal çok sevndm adına rahatlamşsındr ❤️
Kısmet benim emin olamama sebebim aynı doktorum oğlumdada 12 hafta kız demişti sonra 16 haftada kesin erkek dedi :bicak:
Anam o zaman sen biraz daha bekle bacım fazla gaza gelme :)
Kızlar kimseyi Allah kolaynkolay devlet doktorlarına düşürmesin geçen hafta ikili tarama yaptırdım daha önce bahsetmiştim önce kadın doğuma geleceksin demişti randevu bulamamıştım girdim sordum bugün 12. Hafta ultrasonun var önce buraya gelin demiştininz ama randevu bulmadım dedim sonucu onc rndevu alıp gel dedi sekreteri bugün de gittiğimde eee hani nerde km sonucu bu bir şey ifade etmez gibi tavırlar ben de sekreterinize söyledim randevu al gel dedi bana ben de buhğne buldum dedim sonuçta nurum kemiği pozitif ense jqlınlığı0.7 çıktı sırf yaşım 37 d ei ya fetal ya da amniyosentez diye dayattı ben de istemiyorum dedim ben yapmanı söylüyorum gibi sert bir ifade takındı sırf uzatmamak adına sevk yazmasını kabul ettim sinirlerim çok bozuldu
Amin Allah insancıl dr lafla krşılaştrsın bizi aldırmayın onlar artık hasta göre göre hissiZleşmişler :/
Ben Kasım annesi olacakmisim 🙄
Olsun canım sağlıkla gelsin 🥰🥰
canim benim oglum hep 2 hafta onden gitti ama asla satı ileri almadi d.tarihimide degistirmedi yani simdi yine onde gitse degistirmez heralde hangisi iyi bilemedim
hayirlisi olsun tabi saglikla gelsin insallah
Niye düzeeltmedi satı acaba? Bir sebebi varmıydı.benim dr dedi ki 8.9. Haftaya kadar takip ederiz gelişim 1 haftadan fazla ise değiştirmek gerek ama bebek sonradan ileri attıysa değiştirmeyiz sadece iri bebek deriz dedi .benimde 1 hafta geri çekti satı bu sebeple.
Kızlar kan verdim 2 kişi geldiler birisi kimliğimi istedi form doldurdu diğeri de kan aldı. Neyse sonradan kafama takıldı ya karışıklık olursa diye ismimi yazdılar mı yazmadılar mı yada başkasının kanı ile karışırsa diye kafama takıldı 🙁bu hamilelik beni takıntılı birisi de yaptı karışıklık olmaz demi kızlar dikkat ediyorlardır demi beni rahatlatın lütfen walla kafayı yedim
Canım hiç sanmıyorum uyduruk sağlık ocaklarında bile olmuyor karışma bunda hiç yoktur rahat ol.
Kızlar hiç beklemediğiniz bir haberle geldim arkadaş gazıyla doktora gittim az önce 🤣🤣 artık bebeğimin cinsiyetini biliyorum 🤣
Gıcıksın ya 🤣🤣🤣🤣

Kızlar instagramda ücretli cinsiyet tahmini yapan sayfalara foto gönderen var mı? Aşırı merak ediyorum göndersem mi bilemedim

Kızlar kan verdim 2 kişi geldiler birisi kimliğimi istedi form doldurdu diğeri de kan aldı. Neyse sonradan kafama takıldı ya karışıklık olursa diye ismimi yazdılar mı yazmadılar mı yada başkasının kanı ile karışırsa diye kafama takıldı 🙁bu hamilelik beni takıntılı birisi de yaptı karışıklık olmaz demi kızlar dikkat ediyorlardır demi beni rahatlatın lütfen walla kafayı yedim
Canım ben evde vermedim ama kanı verdikten sonra doldurulan evraklarla kargo paketine koyuyorlar hemen. Hatta kargo takip numarası falan da veriyorlar takip etmek için. Bir şey olmamıştır merak etme sen. Hangi firmadan yaptırdın?

Beklettim kızlar kusura bakmayın 🙈 Çok da büyük bir sürpriz yok. İki kız annesi olacağım 🎊🎊🎊🎊 Bi öleceğim günü bilmiyorum ya 🤣 bebeğim ters duruyordu hoplayıp duruyordu bu kez çok hareketli gördüm Allah'tan 🤣 doktor emin olarak bacak arası boş dedi. Fotoğrafını ters çevirip de atıcam size çünkü yüz üstü duruyordu 🤣hem nub hem skull tam bir kız bebek zaten güzeller güzelim benim 🥹 çok mutluyum şükürler olsun ayak topuklarına kadar gördüm çok sağlıklıydı. Allah herkese nasip etsin ♥️🙏🏼

Eklentiler

• 1000033538.webp
    1000033538.webp
    42,2 KB · Görüntüleme: 53
  • 1000033539.webp
    1000033539.webp
    42 KB · Görüntüleme: 51
Back
X