Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    145
Öncelikle beğenin için çok teşekkür ederim kuzucum tabiki de haberlesiriz. Dediğin gbi basit şeylerden başlayalım dün magazaya bı girdik benimki hemen Park yataga pusete felan bakiyo onların fiyatı pahalı ya 😂😂alalım çıksın aradan diyor dur dedim nabiyosun inşaallah şu detaylidan da sağlıklı olduğu haberini bı alalım hep birlikte ince düşünüp sık dokuyarak bakarız beraberce ♥️♥️
Erkek kafası onlarda hep aynı 😂😂 bizimki bana bi haber atmış x ten ‘arabada bebek koltuğu olmadan bebeği hastane teslim etmeyecek’ diye sonrada linkler markalar falan alalım şunu hemen diye 😂 ay inşallah beraber eğlenerek hallederiz ❤️ ve burda çok tecrübeli de var gereksiz şeyleri de almak istemiyorum boş yere

Kuzum galiba verecegiz bizde. Aslinda cok niyetim yok ama eşim verelim diyor verecegiz o nedenle. Ay saglikli olsunlar da..
Bide bu test sonuclarini beklerkenki stres ... ben o yüzden istemiyorum daha cok..
Kuzu aslında ilk 1 hafta çabuk geçiyor da sonrası biraz zorladı benii bide cinsiyeti çok merak edince 🤭 sen ense kalınlığı burun kemiği vs baktırdın mı o da ipucu veriyor aslında teste dair. Tabi orada belli olmayan bazı anomalileri de tespit ediyor. Biz en baştan yaptıralım diye düşünmüştük bence eşin de yaptıralım diyorsa yaptırın soru işareti kalmamış olur içiniz rahat eder hem ☺️

1000086401.webp
arkadaşlar tahmin alabilir miyimm

Canımm benim çok teşekkür ederim 🥰 sen nasılsın vermiş miydin test hatırlayamadım kusura bakma 🥲 cinsiyetin belli miydi
Teşekkür ederim hayatım iyiyiz. Evet bizimde sonuç çok şükür iyi geldi🙏🏻❤️
Tüm belirtiler, teoriler, takvimler, rüyalarım, hislerim erkek dedi vee kızımız olacağını öğrendik 😂

Erkek kafası onlarda hep aynı 😂😂 bizimki bana bi haber atmış x ten ‘arabada bebek koltuğu olmadan bebeği hastane teslim etmeyecek’ diye sonrada linkler markalar falan alalım şunu hemen diye 😂 ay inşallah beraber eğlenerek hallederiz ❤️ ve burda çok tecrübeli de var gereksiz şeyleri de almak istemiyorum boş yere
Aynen tecrübeli anneler bı el ativersin acemilere 😂 duyuruluuuur

canım benim ya❤️ inşallah gönlünden gecen olur nezaman randevun peki merak ettim şimdi kız mı erkek mii🥰
cumartesi gunu gidicem canım bu cuma gittigim de tahmin yürüttü %55 erkek dedi bakalm saglıktan çok çektik o yuzden saglıklı olsunda kız erkek fark etmez

Çok hoş çok anlamlı bi isim canım adıyla büyüsün inşallah ❤️
inşallah canım demi çok hoş içimi ısıtıyor🥹♥️
cumartesi gunu gidicem canım bu cuma gittigim de tahmin yürüttü %55 erkek dedi bakalm saglıktan çok çektik o yuzden saglıklı olsunda kız erkek fark etmez
merakla beklicez canım ozaman doktorun nedicek bakalım😍🫶🏼

Bak o konuda da annabelica annabelica ve difembahyaa difembahyaa ya çok güveniyorum ❤️😂

cezerye_ cezerye_ şöyle ki canım bana en çok doğum sonrası süt sağma makinesi lazım oldu, göğüs uçlarım çok yara olmuştu lansinoh krem ve gümüş kapak kullandım, onun haricinde maalesef ki bebeğim eve gelemediği için diğer eşyaları duruyor.

Hastane içinde en çok günlük depend bez külot tarzı ped var muhakkak şimdiden bile indirimden alabilirsiniz ben çok kullandım, çok rahat etmiştim. Aklıma şimdilik bunlar geliyor annabelica annabelica bebek için olanları daha iyi anlatacaktır 😇

Zaman yaklaştıkça liste de yaparız zaten, henüz bir şey almadım ben detaylı bir geçsin alacağım sanki büyüsü bozulacak gibi hissediyorum alırsam değişik bir his var işte 🥲🫣🥰

Back
X