Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    145
248BC418-78C2-4804-AAEC-6194787DE191.webp
cinsiyet tahmini olan var mı 14 haftalık

Canlarım hepinize selam, hepinizi çok özledim, çok zorlu bir ay süreci geçirdik, özelden yazanlar tek tek soranlar hepinize dönüş yapacağım, babam aort damarı yırtılması sonucu zor bir ameliyat ve uzun süre yoğun bakımda tedavi gördü, zor bir süreçti ben tek kız olduğum için hep ben ilgilendim annem yalnız kalmasın diye, ben ve bebeğimiz gayet iyiyz bu gün 13+0 olduk🥹🥹

Yaa canım hoş geldi, seni çok merak ettik gerçekten, babanın iyi olmasına çok sevindim, benim de babam kalpten operasyon geçirdi ve çok zorlu bir süreçti, insan mahvoluyor, iyi olmasına çok sevindim, Allah bir daha yaşatmasın 💐 maşallah ya büyüyor bebeğin, şeninde iyi olmana çok sevindik 🥰💐

Cinsiyet içinde ben hiç bilmiyorum ama sende kız hissediyordum hayırlısıyla gelsin, doktor yanılmayabilir 🥰

Canlarım hepinize selam, hepinizi çok özledim, çok zorlu bir ay süreci geçirdik, özelden yazanlar tek tek soranlar hepinize dönüş yapacağım, babam aort damarı yırtılması sonucu zor bir ameliyat ve uzun süre yoğun bakımda tedavi gördü, zor bir süreçti ben tek kız olduğum için hep ben ilgilendim annem yalnız kalmasın diye, ben ve bebeğimiz gayet iyiyz bu gün 13+0 olduk🥹🥹
Çok geçmiş oldun rabbim acil şifalar versin 🤲

Şimdi gördüm kuzum akşam çok erken yatmıştım. Yakışıklı bir civciv daha geliyor aramıza maşallah 🥰 Sağlıkla gelsin inşallah 🥹😍
Oy cok teşekkür ederiz teyzesiii🥰🥰 sağlıkla gelsin bebislerimizin hepsi. Uzuun ömürlü evlatlar olsunlar inşallah 🙏 minik civcivim yerim onu beeeen🤤
Baba kafası beni öldürüyor ya 🤣🤣benim eşim asla bırakmayacak kızlarını. Espri bile yaptırmıyor. 4 kişi oturcaz böyle sonsuza kadar🤪🤣
Hahahah😄😄 bu benim eşim yaaa. Kızımız olursa aynilarini diyordu 😄 vermem elin ogluna hic kusura bakmasin diyordu ama erkek olunca işler degisti😄 olsun oturun annesi 25 e kadar dizinin dibinde ister sonra mecbur bekleyecek evlensin diye 🤭😁

Ikinci ve sonraki gebeliklerde bebisin hareketleri erkenden hissediliyo diyolar, var mi hissetmeye baslayanlar?🥰

Hemen hızlıca bir kutlama oldu hiç uzatmadık 🤣 eşim bu kesin mi diyo kız istiyodu 🤣🤣 bide kendimizi kıza çok şartlamıştık yaa o yüzden biraz garip olduk 😅 tabii ki sağlıklı olsun hayırlı evlat olsun en önemlisi işin şakası bu 🙏 hep kız hissettiğimiz için erkek ismi düşünmedik kuzum bide dediğim gibi erkek ismi bulmak çok zor geliyor ya 🥲
Ay ben yeni gördüm bunu, erkek hissim doğru çıktı demek 😜 hayırlı olsun sağlıkla gelsin 💐

babylovee babylovee canım sizinki de hayırlı olsun, kızçe annesi oluyorsun 🎊🥰

annabelica annabelica akşamlarımı ben de erkenden uyuyorum ve sabah bir uyandım çoşmuşuz ayolll🤭🤣🥰 şenlenmiş buralar ne güzel ya 🤗

Günaydınnn kızlar😍 muhteşem bir güne başladım sayeniz de, teşekkürler😍💐🥰
Çok uykum var sürekli ya. Aslında enerjik bir hamişim ama kızım gece o kadar sık emiyor ki. Bu ara ayrılık kaygısı da var sürekli gözünü açıp mizlaniyor. Memeden ayrılacak artık son 1 ayımız sonra uyucam inşallah 🤣 çay kahve de içemeyince de uykum hiç açılmıyor. Kızım erken uyursa ne mutlu bana hemen ben de uyuyorum 🤣🤣 uyku çok güzel bişey ya o kadar hasret kaldım ki şöyle deliksiz 4-5 saat bile yetecek bana 😢

Oy cok teşekkür ederiz teyzesiii🥰🥰 sağlıkla gelsin bebislerimizin hepsi. Uzuun ömürlü evlatlar olsunlar inşallah 🙏 minik civcivim yerim onu beeeen🤤

Hahahah😄😄 bu benim eşim yaaa. Kızımız olursa aynilarini diyordu 😄 vermem elin ogluna hic kusura bakmasin diyordu ama erkek olunca işler degisti😄 olsun oturun annesi 25 e kadar dizinin dibinde ister sonra mecbur bekleyecek evlensin diye 🤭😁
Çok var daha ya düşünmek istemiyorum biz böyle zıbın patik olayını seviyoruz burası güvenli bölge 🤣🤣

Çok uykum var sürekli ya. Aslında enerjik bir hamişim ama kızım gece o kadar sık emiyor ki. Bu ara ayrılık kaygısı da var sürekli gözünü açıp mizlaniyor. Memeden ayrılacak artık son 1 ayımız sonra uyucam inşallah 🤣 çay kahve de içemeyince de uykum hiç açılmıyor. Kızım erken uyursa ne mutlu bana hemen ben de uyuyorum 🤣🤣 uyku çok güzel bişey ya o kadar hasret kaldım ki şöyle deliksiz 4-5 saat bile yetecek bana 😢
Ne kadar yakınmışım ya 🤣 uyku deyince içimi döktüm direkt 🤣🤣

Back
X