- Konu Sahibi annabelica
- #10.621
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlaaaaar bizde cinsiyetimizi öğrendik
Listeye birErkek de bizden ekleyeliiiim
Oğlumuz oluyor kızlaaaaar
Bir çoğunuz bildinizz![]()
Canlarım hepinize selam, hepinizi çok özledim, çok zorlu bir ay süreci geçirdik, özelden yazanlar tek tek soranlar hepinize dönüş yapacağım, babam aort damarı yırtılması sonucu zor bir ameliyat ve uzun süre yoğun bakımda tedavi gördü, zor bir süreçti ben tek kız olduğum için hep ben ilgilendim annem yalnız kalmasın diye, ben ve bebeğimiz gayet iyiyz bu gün 13+0 olduk![]()
Çok geçmiş oldun rabbim acil şifalar versinCanlarım hepinize selam, hepinizi çok özledim, çok zorlu bir ay süreci geçirdik, özelden yazanlar tek tek soranlar hepinize dönüş yapacağım, babam aort damarı yırtılması sonucu zor bir ameliyat ve uzun süre yoğun bakımda tedavi gördü, zor bir süreçti ben tek kız olduğum için hep ben ilgilendim annem yalnız kalmasın diye, ben ve bebeğimiz gayet iyiyz bu gün 13+0 olduk![]()
Tabi cnm söylerimŞehir hastanesine baktım işte canım detaylı yok yazıyor perinatolojide üniversite hastanesine bakamadım aramam lazım sanırım ama özelde yaptırayım temiz olsun iyice bakılsın istiyorum sorup ogrenirsen buraya da yazar msin bilgimiz olsun![]()
Oy cok teşekkür ederiz teyzesiiiŞimdi gördüm kuzum akşam çok erken yatmıştım. Yakışıklı bir civciv daha geliyor aramıza maşallahSağlıkla gelsin inşallah
![]()
HahahahBaba kafası beni öldürüyor yabenim eşim asla bırakmayacak kızlarını. Espri bile yaptırmıyor. 4 kişi oturcaz böyle sonsuza kadar
![]()
Kuşuuuuumm çok teşekkür ederimCanımmm çok sevindim, tahmin ediyorduk seni zaten, sağlıkla gelsin minişin![]()
Kuşuuuuumm çok teşekkür ederiminşallah saglikla gelsin bebislerimiz..
Darısı senin başına bir an evvel cinsiyetini öğren sende![]()
Kesinlikle sana katılıyorumAyy inşallah canımçok güzel anlar bunlar ya, paylaşmak, birbirimizin mutluluğuna ortak olmak
Ay ben yeni gördüm bunu, erkek hissim doğru çıktı demekHemen hızlıca bir kutlama oldu hiç uzatmadıkeşim bu kesin mi diyo kız istiyodu
bide kendimizi kıza çok şartlamıştık yaa o yüzden biraz garip olduk
tabii ki sağlıklı olsun hayırlı evlat olsun en önemlisi işin şakası bu
hep kız hissettiğimiz için erkek ismi düşünmedik kuzum bide dediğim gibi erkek ismi bulmak çok zor geliyor ya
![]()
Ben 16. Haftadayım, 2. Gebeliğim, henüz hiç hissetmedim. 18’den sonra başlar heralde.Ikinci ve sonraki gebeliklerde bebisin hareketleri erkenden hissediliyo diyolar, var mi hissetmeye baslayanlar?![]()
15. Haftadan sonra gör bir deBenim de çok çıkmadı ama yavaştan başlıyor yakında anlaşılır, şu an kimse anlamıyor ben de hiç kimseye hamileyim demiyorum![]()
Canımmm hayırlı olsun çok sevindimm sağlıkla gelsin bebetonKızlaaaaar bizde cinsiyetimizi öğrendik
Listeye birErkek de bizden ekleyeliiiim
Oğlumuz oluyor kızlaaaaar
Bir çoğunuz bildinizz![]()
Çok uykum var sürekli ya. Aslında enerjik bir hamişim ama kızım gece o kadar sık emiyor ki. Bu ara ayrılık kaygısı da var sürekli gözünü açıp mizlaniyor. Memeden ayrılacak artık son 1 ayımız sonra uyucam inşallahannabelica akşamlarımı ben de erkenden uyuyorum ve sabah bir uyandım çoşmuşuz ayolll
şenlenmiş buralar ne güzel ya
Günaydınnn kızlarmuhteşem bir güne başladım sayeniz de, teşekkürler
![]()
Çok var daha ya düşünmek istemiyorum biz böyle zıbın patik olayını seviyoruz burası güvenli bölgeOy cok teşekkür ederiz teyzesiiisağlıkla gelsin bebislerimizin hepsi. Uzuun ömürlü evlatlar olsunlar inşallah
minik civcivim yerim onu beeeen
Hahahahbu benim eşim yaaa. Kızımız olursa aynilarini diyordu
vermem elin ogluna hic kusura bakmasin diyordu ama erkek olunca işler degisti
olsun oturun annesi 25 e kadar dizinin dibinde ister sonra mecbur bekleyecek evlensin diye
![]()
Ne kadar yakınmışım yaÇok uykum var sürekli ya. Aslında enerjik bir hamişim ama kızım gece o kadar sık emiyor ki. Bu ara ayrılık kaygısı da var sürekli gözünü açıp mizlaniyor. Memeden ayrılacak artık son 1 ayımız sonra uyucam inşallahçay kahve de içemeyince de uykum hiç açılmıyor. Kızım erken uyursa ne mutlu bana hemen ben de uyuyorum
uyku çok güzel bişey ya o kadar hasret kaldım ki şöyle deliksiz 4-5 saat bile yetecek bana
![]()
Erkeğe çok benziyor canım doktorun bişey demedi miUltrason resmi ile cinsiyet tahmini yapabilen var mı Eki Görüntüle 3606048