Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    145
Kızlarrrr tünaydınnn ben @ se25lin hesabım tk ayak czası almış neden olduğunu anlamadım tüm hafta sizin mesajlarınızı okudum ama yazamadım kafayı yedim resmen okuyupta yazamamak çok kötüydü başka numaradan hesp açtım artık dayanamadım daha czanın bitmesine çok var bitene kadar bu hespta olcam 😭😭 sizleri çok özledim vallahi 🥲🥲 şükür kavuşturana kendimi mapusta gibi hissettim tüm hafta 😂😂
Geçmiş olsun hoşgeldin o zaman :KK9:

Sylvia'mm canımmm 🥲🥲 çok teşekkür ederim canımm arkadaşım 😍🥲 amiiiin güzel dualarin dileklerin icin çok teşekkür ederim 🙏🙏🌸🌸 inşallah hersey yolunda gider 9 ay dolunca bende herkeste saglikla kucagimiza aliriz evlatlarımızı.
Seninde gözün aydın kuzum. Saglikla büyüt kuzunu ömrü uzun olsun🙏💗🌸
Rica ederim 🥰 İnşallah canım, sağlıkla kucağınıza aldığınızı görmek de nasip olsun. 🥹🤗 çok mutlu oldum.
Çok teşekkür ederim, hep birlikte inşallah 🌸

Arkadaşlar merhaba diş ağrısından ölüyorum doktora yazdım ama cevap vermedi gece aglamaktan uyuyamadım dişim sallanıyor ne yapmam lazım nasıl bir yol izlemeliyim ASM de antibiyotik yazarlar mi dış icn
Çok geçmiş olsun canım hamilelikte diş ağrısı çok sık rastlanan bir durum Instagram da kesfette bu reelde görmüştüm lazım olur diye kaydettim bı bak istersen

Eklentiler

• 1000011336.webp
    1000011336.webp
    57,9 KB · Görüntüleme: 52
Ay çok alemsin ya hiç saymadım cocugumun kaç bodysi var diye 🤣🤣 ama 10 kolsuz 5 kısa kol 5 uzun kol falan yeterli olur herhalde ya. Ben 30. Haftadan sonra dolaplari bir dökerim senin için tek tek sayacağım özellikle 🤣🤣
Ahahah yerim seniii 😍😍 çocuğuma kapsül dolap yapıcam 🤣🤣 kız çocuğu olsa yapamazdım ama erkek çocuğu ne giydirsem onu giyer nasıl olsa sesi çıkmaz yavrumun 🤣🤣

ayy kızlar ben bu arada arkadaşımla eşine eşek şakası yaptık benim fikrimdi (hamilelik şakası) biz mutlu olcağını düşünmedik oyüzden yaptık çünki çoçuk istemiyorum diyordu sürekli bizde tepkisini merak ettimiz için, hazır ben hamileyim diye test yaptık onuda arkadaşım kendisinin gibi gösterdi eşine ama beklemedimiz tepkiyle karşılaştık çok mutlu oldu😏 hata ettik galiba çünki fazla tepki gösterdi ben bukadar agresif olduğunu bilseydim asla yapmazdık, birde beni tanımayanlara söyleyim ben böyle çok şaka yapan biriyim ilk kez böyle tepki görünce size sorıym dedim yanlış mı yaptık🙄
Yanlış olmus canım ya kiyamadim adama şimdi o duygu cok başkadır sen neysede arkadaşın bunu esine nasil yaptı 🙈 sen yaparsinda esi nasıl kiymis 🫣🫣

Arkadaşlar merhaba diş ağrısından ölüyorum doktora yazdım ama cevap vermedi gece aglamaktan uyuyamadım dişim sallanıyor ne yapmam lazım nasıl bir yol izlemeliyim ASM de antibiyotik yazarlar mi dış icn
Canım evinde karanfil yağı bulundur mutlaka benimde çok ağrıyor Kanal demişti doktor hamilelikten önce ama hamile kalınca kaldı valla ben karanfil yağını zeytinyağı ile karıştırıp pamuğa sürüp koyuyorum hafifliyor birazdan en azından

Canım evinde karanfil yağı bulundur mutlaka benimde çok ağrıyor Kanal demişti doktor hamilelikten önce ama hamile kalınca kaldı valla ben karanfil yağını zeytinyağı ile karıştırıp pamuğa sürüp koyuyorum hafifliyor birazdan en azından

Kızlarrrr tünaydınnn ben @ se25lin hesabım tk ayak czası almış neden olduğunu anlamadım tüm hafta sizin mesajlarınızı okudum ama yazamadım kafayı yedim resmen okuyupta yazamamak çok kötüydü başka numaradan hesp açtım artık dayanamadım daha czanın bitmesine çok var bitene kadar bu hespta olcam 😭😭 sizleri çok özledim vallahi 🥲🥲 şükür kavuşturana kendimi mapusta gibi hissettim tüm hafta 😂😂
Ocak annelerindede o cezayi alanlar vsrdi baska platformda toplanma linki atmislar oyle seyleri begenip yorummu yaptin

ayy kızlar ben bu arada arkadaşımla eşine eşek şakası yaptık benim fikrimdi (hamilelik şakası) biz mutlu olcağını düşünmedik oyüzden yaptık çünki çoçuk istemiyorum diyordu sürekli bizde tepkisini merak ettimiz için, hazır ben hamileyim diye test yaptık onuda arkadaşım kendisinin gibi gösterdi eşine ama beklemedimiz tepkiyle karşılaştık çok mutlu oldu😏 hata ettik galiba çünki fazla tepki gösterdi ben bukadar agresif olduğunu bilseydim asla yapmazdık, birde beni tanımayanlara söyleyim ben böyle çok şaka yapan biriyim ilk kez böyle tepki görünce size sorıym dedim yanlış mı yaptık🙄
Bence kişisine göre değişen bir şaka, ama senin çok da suçlu olduğunu düşünmüyorum, sonuçta arkadaşının eşini tanıyıp agresifleşebileceğini bilip yapmaması gerekiyordu. Sen tepkisini çok da kestiremeyebilirsin. Adam için üzüldüm tabi eğer hiç çocukları yoksa istemiyorum dese bile içinde bir yerde varmış demekki o istek :KK57:

Ocak annelerindede o cezayi alanlar vsrdi baska platformda toplanma linki atmislar oyle seyleri begenip yorummu yaptin
Yok canım asla öyle bişeyde yapmadım ben zaten 4 ay oldu hesabı acalı başka platformadada üye değilim yani yazdım nedeni öğrenmek için ceza bitince öğrenceksiniz dediler aşırı merak ediyorum burda başka grubada yazdığım yok yani tek girdiğim grup burası zaten anca benim başıma gelebilirdi böyle bişi hiç şaşırmadım 😂😂😂

tek ayak cezası neymiş yaa ilk kez duydum neden alındı acaba 😂😂

Ben görünce şoka girdim ansızın olunca bi afalladım yani bende ilk kez duydum bakalım 1 temmuzda öğrencem nedenini ne mailler attım geri dönen eden yok 🤦🏻‍♀️🤷🏻‍♀️
bizi de bilgilendir sana zahmet ona göre yapmayalım 😂😂 bence uygunsuz (ped,akıntılı peçete vs.) foto atmaktan olabilir, genelde bunlar yasak diye biliyorm.

Kızlar bir cinsiyet tahmininizi alırım😅🙈 bu arada ikizlere hamileyim bu son kontrolde devlete gittim sadece 1 inin görüntüsünü elime verdiği için sadece 1 tanesini atabiliyorum yarın kendi doktoruma gideceğim ikisini de görürüm artık net fotoğraf alırsam yarın onu da atarım😅

Eklentiler

• F46981F7-D342-4022-8AE4-3A905B8DE1A3.webp
    F46981F7-D342-4022-8AE4-3A905B8DE1A3.webp
    11,5 KB · Görüntüleme: 46
Kızlar aranızda istanbul zeynep kamil hastanesine veya kartal lutfi kirdara giden var mı acaba? Gebelik takibini ve doğumu hangi hastanede yapacagima çoook kararsizim. 😓 garip yorumlarda okudum her ikisi için 😓

Back
X