- 7 Temmuz 2019
- 414
- 1.290
- 113
- 30
- Konu Sahibi annabelica
- #11.741
Kizlar bugün ikili test icin gideceğim inşallah güzel geçer cinsiyeti de söyler belki 13 haftaligim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
korkma herşey güzel ve cok heycanlı gecicek eminimTabiki atarım kızlardua edin bize her ultrason birazcık da korku bende
![]()
Asla aksini düşünme canım güzel geçecek güzel olacak deKizlar bugün ikili test icin gideceğim inşallah güzel geçer cinsiyeti de söyler belki 13 haftaligim
Seninkide bana sivri geldi yaaaEveet kızlar bizim göbiş de bu şekildegöbekten cinsiyet tahminleri bekleriz hahaha
![]()
Bizim göbüş bu kızlar tabi baya kırptım ettim artık görünüyor sivri olduğu için belli ediyor sanırım artık![]()
bence ikiside erkekEveet kızlar bizim göbiş de bu şekildegöbekten cinsiyet tahminleri bekleriz hahaha
![]()
yaaaa olabilir belki de bana hep yuvarlak geliyor, cinsiyeti bilsem yorumlıycam ama onu da bilmiyorm daha. Olsun hepsine razıyız tabiSeninkide bana sivri geldi yaaa![]()
valla ben aşırı derece kız hissediyorm yaaabence ikiside erkek![]()
Aynı benim göbüşBizim göbüş bu kızlar tabi baya kırptım ettim artık görünüyor sivri olduğu için belli ediyor sanırım artık![]()
Senin bebeğin erkek boşuna kafan karismasinKızlar herkese günaydınn4 aydır bir kere bile rüyamda bi bebek bi cinsiyet göremedim demiştim ya bugün rüyamda gördüm
kız gördüm
rüyamın tersimi çıkıcak yoksa gerçekten bu bi sinyal mi son 1 gün kala şaka gibi rüyama girdi
bakalım hissim erkek rüyam kız çıktı hangisi tutucak of sabrım hiç kalmadı vallahi nasıl geççek bugün ya
![]()
Seninki nasılbence ikiside erkek![]()
Bugün sabahtan beri karnımda dönüyor resmen alt karın ağrıları da basa belakızçeeee bebiş hareketini hissetmek nasıl bir duygu nasıl hissettin neye benziyor merak ediyorm![]()
Ayyy öyle miAynı benim göbüş![]()
Ay dur ben de atcam heveslendimEveet kızlar bizim göbiş de bu şekildegöbekten cinsiyet tahminleri bekleriz hahaha
![]()
Hoşgeldin canım cinsiyet belli miYaş 24
İlk bebiş
Son adet 10 mart 2025
Kese 5+1
Kalp atışı 6+4
Beklenen doğum 15 aralık
ayy kurban olurumm onaa maşallah yaaaBugün sabahtan beri karnımda dönüyor resmen alt karın ağrıları da basa belasabah Mfk nin videosuna denk geldim bebeğin hareket etsin istiyorsan kahve ic diyodu iki bardak içtim mahvetti kerata
![]()
at at at merakla bekliyoruz ileri evrelerimiziAy dur ben de atcam heveslendim![]()
Yok ya karışmadı sadece çok gerçekçiydi hatta yarın doktoruma anlatcam sizi rüyamda gördüm bana böyle böyle dediniz diyeSenin bebeğin erkek boşuna kafan karismasin![]()
Al sana bombeeeat at at merakla bekliyoruz ileri evrelerimizi![]()
yaaaaa sen tam hamiş olmuşsunnn kızzz maşallah çok da güzel olmuşşş göbişAl sana bombeee
Yok yok 17 bitti 18deyiz tam olarak da 17+2 yavrum ama maşallah göbek 6aylik gibi artık yüz üstü hiç yatamiyorum ters dönmüş kaplumbağa gibi oluyorumyaaaaa sen tam hamiş olmuşsunnn kızzz maşallah çok da güzel olmuşşş göbişşu alta haftanı yaz da her seferinde sormayalım 18 mi olmuştun sen
![]()