Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    145
Kizlar bugün ikili test icin gideceğim inşallah güzel geçer cinsiyeti de söyler belki 13 haftaligim
Asla aksini düşünme canım güzel geçecek güzel olacak de 🌸 benim arkadaşım ikili tarama testindeki sonuçla cinsiyet tahmini tahmini yapmıştı o da tuttu söylemezse yaz bana 🤭🤭

Kızlar herkese günaydınn 🥰🥰🥰🥰 4 aydır bir kere bile rüyamda bi bebek bi cinsiyet göremedim demiştim ya bugün rüyamda gördüm 🥹 kız gördüm 💗😂😂 rüyamın tersimi çıkıcak yoksa gerçekten bu bi sinyal mi son 1 gün kala şaka gibi rüyama girdi 🥹 bakalım hissim erkek rüyam kız çıktı hangisi tutucak of sabrım hiç kalmadı vallahi nasıl geççek bugün ya 🥲🥲🥲🥲🤧🤧
Senin bebeğin erkek boşuna kafan karismasin 🤣🤣

kızçeeee bebiş hareketini hissetmek nasıl bir duygu nasıl hissettin neye benziyor merak ediyorm 😂😂
Bugün sabahtan beri karnımda dönüyor resmen alt karın ağrıları da basa bela🤓 sabah Mfk nin videosuna denk geldim bebeğin hareket etsin istiyorsan kahve ic diyodu iki bardak içtim mahvetti kerata 🥹😋

Bugün sabahtan beri karnımda dönüyor resmen alt karın ağrıları da basa bela🤓 sabah Mfk nin videosuna denk geldim bebeğin hareket etsin istiyorsan kahve ic diyodu iki bardak içtim mahvetti kerata 🥹😋
ayy kurban olurumm onaa maşallah yaaa :KK200: kız sen yine de 1 iç fazla yüklenme bebişe 😂😂 ben de mfk bayılıyorum alem adam 😂😂

Eklentiler

• Screenshot_2025-06-23-11-14-31-020_com.instagram.android-edit.webp
    Screenshot_2025-06-23-11-14-31-020_com.instagram.android-edit.webp
    28,7 KB · Görüntüleme: 66
yaaaaa sen tam hamiş olmuşsunnn kızzz maşallah çok da güzel olmuşşş göbiş 😍 şu alta haftanı yaz da her seferinde sormayalım 18 mi olmuştun sen 😂😂
Yok yok 17 bitti 18deyiz tam olarak da 17+2 yavrum ama maşallah göbek 6aylik gibi artık yüz üstü hiç yatamiyorum ters dönmüş kaplumbağa gibi oluyorum 😂😂

Back
X