- 10 Haziran 2024
- 1.537
- 1.803
- 53
- 27
- Konu Sahibi annabelica
- #12.181
erkekkk

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
erkekkk
yaaa her hamilelik kişiye özgüdür aslında, birincisi bence sen zayıfladığın için görünmüyor olabilir, ikincisi bazı kadınlarda iç karın daha geniş olur fazla göbeği çıkmaz derler öyle de olabilirsin. Ne olursa olsun sonuçta Allah izin verirse hepimiz anne olcazİnşallah canım
Ayy değil mi ama ne bileyim ya bu hamileliğimi de seviyorum, aynaya bakıyorum, geçen göbüş konuşulmuş burada( onu da kaçırdım) benim göbüşüm gündüz yok, kimse anlamıyor hamile olduğumu mesela, akşama doğru biraz çıkıyor çok ilginç aslında ikinci çocuk ama şöyle ben spor yapmıştım doğum sonrası, karın ben de gitmişti sezeryan sonrası ondan mı bilmiyorum ama göbüşüm yok akşamları balon gibi şişersen çıkıyor![]()
yaaa her hamilelik kişiye özgüdür aslında, birincisi bence sen zayıfladığın için görünmüyor olabilir, ikincisi bazı kadınlarda iç karın daha geniş olur fazla göbeği çıkmaz derler öyle de olabilirsin. Ne olursa olsun sonuçta Allah izin verirse hepimiz anne olcazSevineceğin yerde üzülme sakın bizim kocaman göbüşler doğumdan sonra sarkıp el sallarken sen fit geziyor olacaksın kıskandm bak
![]()
Canım çok iyi anlıyorum seni o koltuğa her yattığımda endişe doluyum yaşadıklarımdan sonra .kolay şeyler yaşamadık .Rabbim bu bebeklerimizi sağ sağlim kucağımıza almayı nasip etsinBen ilk oğlumu 11+4 de öğrendim, detaylıya girmiştim ama bunda girmedim, 2’ li test yaptırmadım, belki gitsem erkekse bellidir aslımda da bilmiyorum ya korkuyorum da böyle değişik bir his iştehem gidip görmek istiyorum hem de endişeleniyorum stres oluyorum kapıda beklerken
![]()
Teşekkürler canım evet valla görür görmez anladımAramıza hoşgeldinn
aynı günde öğrendik aynı rengiz
maşallah benimki gibi nasıda belli tütütütütüüü
![]()
Canım çok iyi anlıyorum seni o koltuğa her yattığımda endişe doluyum yaşadıklarımdan sonra .kolay şeyler yaşamadık .Rabbim bu bebeklerimizi sağ sağlim kucağımıza almayı nasip etsin
Oğluma bir arkadaş dahaaaaKızlarrrrrr ben geldimmmbizim kutlama işi iptalll çünkü benim bebe sağolsun pipisni salladı annesiyle babasınaaaa hemen bi
koyalımmmm
Anneler hisseder diye boşuna dememişler ben çocukluğumdan beri ilk çocuğumun erkek olacağını hissediyordumbabamız pipiyi görünce bi şoka girdi kız olduğundan emindi ama ben hiç şaşırmadım Bendende çok güzel kayniş olur tipim dediğim gibi tam erkek annesi olmaya müsait
kız annesi bilmiyorum hiç hayal etmedim çok mutluyum yanılmadımmm bakın bize nasıl anlamayalım yani burdanda
resmen salladı rüyamında tam tersi çıkmış oldu
16+4 müşüz 2 gün büyük çıktı herşeyine baktık maşallah çok iyimiş ne zayıf bi bebek nede çok kilolu dedi tam ideal istenilen şekilde bi bebiş hep hareket ediyordu ilk defa bu kadar hareket ederken gördüm
o kadar rahatladım ki çok güzel bi yıl dönümü hediyesi oldu bizede
Eki Görüntüle 3608839
Kuzu bizde bugün ilk defa çıktık bebeğe bakalım biraz bebek arabası anne yanı vs diye benim çevremdeki arkadaşlarım cybex kullanıyor çok memnunlar bende onun bize uyan bir modelini alırız gibi düşündüm, ama diğer markalara da baktık biraz daha araştırıcazPro max annişler size bir şey soracam, ben genel olarak çoğu şeyi chiccodan bakıyorum, sizce doğru mu yapıyorum aranızda memnun olmayan var mı ürünlerini kullanıp, ne olur tavsiye verin
BENDE BENDEŞu söz yüreğimi dağlıyor her okuduğumda![]()
Kuşum seninde ters köşe olabilir yaaaKızPamlok da öyle mahvoldu bulantıdan ama onunda paşası olacak
maşallah ya sağlıkla gelsinler, bakalım bir oğlan da benden gelebilir belki
![]()
aşkım evet bende baktım baya giden bir şeymiş ben markaları bilmiyorumKuzu bizde bugün ilk defa çıktık bebeğe bakalım biraz bebek arabası anne yanı vs diye benim çevremdeki arkadaşlarım cybex kullanıyor çok memnunlar bende onun bize uyan bir modelini alırız gibi düşündüm, ama diğer markalara da baktık biraz daha araştırıcaz
Evet yarın için dualarımız onunla olsun kızlar hamile duası kabul olur derler her şey güzel neticelenecek inşallah,bir ananın daha yüreği oh çeksinasdaf sen nasılsın canım hiç sesin çıkmıyor senin de. İyisin inşallah. Çarşamba mı amniyosentez olacaksın
![]()
Ne olmuştu canım ben konuyu kaçırdım mı acaba yoksa ben yokken mi oldu bir şeyEvet yarın için dualarımız onunla olsun kızlar hamile duası kabul olur derler her şey güzel neticelenecek inşallah,bir ananın daha yüreği oh çeksin
Alllahımm çok pahalı yaAşkım evet bende yatak, bebek arabası daha çok o şeylere bakıyorum, travel setlerine, bebek arabası bir tane marka daha gördüm ama o biraz pahalı, ortasıda var ama ben istediğim pahalı, eşimde şimdiden öyle şeylere alıştırırsak ilerde mutlu etmemiz çok zor olur dedi, bende şimdi ya o markanın orta fiyatli olanlarına yani chiccoyla aynı fiyatla olanlarına yada chiccoya karar versem mi diyorum. Diğer marka bu, çocuğu içine koyunca kendi gidiyor herhalde. Bunuda chat gpt önerdi bana güvenli diye
O da olacak inşallah canım azcık daha sabırBende öyle düşünüyorum ama yinede kesinleşmediği için hala meraktayızşu sonuç çıksada içimiz rahat etse hem sağlıklı olduğunu bilsem. Evimin karşısında ebebek var girsem içeri alsam bebeğime ciciler içimde kalan herşeyi doya doya yaşayıp tadını çıkarsam bende inşallah
![]()
Vay anam
Şöyle bunda da bir bebek arabası modeli seçip bir tane de puset alıyorsun, o puseti 6-8 aya kadar hem bebek arabasının üzerinde hemde araç içerisinde oto koltuğu gibi kullanabiliyorsun. Biz easy twist modelini çok beğendik çünkü çok sık seyahat ediyoruz ve bu kabin boy olduğu için uçak içerisine alınıyor. Hafif ve kullanışlı geldi bizeaşkım evet bende baktım baya giden bir şeymiş ben markaları bilmiyorumbebek konusunda. Birde pusetide olsun istiyorum bebeği taşımak için, o çok iyi oluyormuş ilk dönemde, ama çoğu markanın puseti yok sadece normal araba
Evet daha çok sen yokken konuşmuştuk canım ikili test ve fetal DNA sonucu riskli gelmişti o yüzden amniyosentez yapılacak yarınNe olmuştu canım ben konuyu kaçırdım mı acaba yoksa ben yokken mi oldu bir şey![]()
Heeee ayrı seçtiğimiz puset, bebek arabaya takılabilirmi uygun mu oluyor ? Doğrumu anladımŞöyle bunda da bir bebek arabası modeli seçip bir tane de puset alıyorsun, o puseti 6-8 aya kadar hem bebek arabasının üzerinde hemde araç içerisinde oto koltuğu gibi kullanabiliyorsun. Biz easy twist modelini çok beğendik çünkü çok sık seyahat ediyoruz ve bu kabin boy olduğu için uçak içerisine alınıyor. Hafif ve kullanışlı geldi bizeaçıkçası bende çok bilgili değilim arkadaşlarıma soruyorum bugün bakınca da kafamda oturdu biraz
AaaEvet daha çok sen yokken konuşmuştuk canım ikili test ve fetal DNA sonucu riskli gelmişti o yüzden amniyosentez yapılacak yarın
Evet evet araba kısmını çıkarıyorsun puseti takıyorsun hatta ilk 6-7 ay ilk fotodaki araba kısmını hiç kullanmıyorsun hep puseti kullanıyorsunHeeee ayrı seçtiğimiz puset, bebek arabaya takılabilirmi uygun mu oluyor ? Doğrumu anladım![]()
Ay teşekkür ederim baby’m birde yine bir şey soracam cybex normal mağazalarda var mı yoksa sadece online’mi. Şu an beymen hariç bir yerde göremedim, mağazalarda yok gösteriyor. Sen nerden bakmıştın?Evet evet araba kısmını çıkarıyorsun puseti takıyorsun hatta ilk 6-7 ay ilk fotodaki araba kısmını hiç kullanmıyorsun hep puseti kullanıyorsun
Biz arabayla elde çubuk kraker mahalledeki parka gidiyoruz bize gelmez bunlarZengin olduğumda kimseye belli etmem ama ufak işaretler olacaktır arabası değil mi tam![]()