Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    145
İnşallah canım 🌺
Ayy değil mi ama ne bileyim ya bu hamileliğimi de seviyorum, aynaya bakıyorum, geçen göbüş konuşulmuş burada( onu da kaçırdım) benim göbüşüm gündüz yok, kimse anlamıyor hamile olduğumu mesela, akşama doğru biraz çıkıyor çok ilginç aslında ikinci çocuk ama şöyle ben spor yapmıştım doğum sonrası, karın ben de gitmişti sezeryan sonrası ondan mı bilmiyorum ama göbüşüm yok akşamları balon gibi şişersen çıkıyor 🥹
yaaa her hamilelik kişiye özgüdür aslında, birincisi bence sen zayıfladığın için görünmüyor olabilir, ikincisi bazı kadınlarda iç karın daha geniş olur fazla göbeği çıkmaz derler öyle de olabilirsin. Ne olursa olsun sonuçta Allah izin verirse hepimiz anne olcaz 😍 Sevineceğin yerde üzülme sakın bizim kocaman göbüşler doğumdan sonra sarkıp el sallarken sen fit geziyor olacaksın kıskandm bak 🤣🤣😍

yaaa her hamilelik kişiye özgüdür aslında, birincisi bence sen zayıfladığın için görünmüyor olabilir, ikincisi bazı kadınlarda iç karın daha geniş olur fazla göbeği çıkmaz derler öyle de olabilirsin. Ne olursa olsun sonuçta Allah izin verirse hepimiz anne olcaz 😍 Sevineceğin yerde üzülme sakın bizim kocaman göbüşler doğumdan sonra sarkıp el sallarken sen fit geziyor olacaksın kıskandm bak 🤣🤣😍

Ya canım benim, her annenin bedeni çok kutsal, hepimiz çok güzel görüneceğiz doğum sonrası çıtır anneler olacağız inşallah 🥰

Ben ilk oğlumu 11+4 de öğrendim, detaylıya girmiştim ama bunda girmedim, 2’ li test yaptırmadım, belki gitsem erkekse bellidir aslımda da bilmiyorum ya korkuyorum da böyle değişik bir his işte 🥲 hem gidip görmek istiyorum hem de endişeleniyorum stres oluyorum kapıda beklerken 🥲
Canım çok iyi anlıyorum seni o koltuğa her yattığımda endişe doluyum yaşadıklarımdan sonra .kolay şeyler yaşamadık .Rabbim bu bebeklerimizi sağ sağlim kucağımıza almayı nasip etsin

Kızlarrrrrr ben geldimmm😍 bizim kutlama işi iptalll çünkü benim bebe sağolsun pipisni salladı annesiyle babasınaaaa hemen bi 💙💙💙💙 koyalımmmm

Anneler hisseder diye boşuna dememişler ben çocukluğumdan beri ilk çocuğumun erkek olacağını hissediyordum 😅😅 babamız pipiyi görünce bi şoka girdi kız olduğundan emindi ama ben hiç şaşırmadım Bendende çok güzel kayniş olur tipim dediğim gibi tam erkek annesi olmaya müsait 🥰 kız annesi bilmiyorum hiç hayal etmedim çok mutluyum yanılmadımmm bakın bize nasıl anlamayalım yani burdanda 😅😅😅😅 resmen salladı rüyamında tam tersi çıkmış oldu 😂😂😂 16+4 müşüz 2 gün büyük çıktı herşeyine baktık maşallah çok iyimiş ne zayıf bi bebek nede çok kilolu dedi tam ideal istenilen şekilde bi bebiş hep hareket ediyordu ilk defa bu kadar hareket ederken gördüm 🥹 o kadar rahatladım ki çok güzel bi yıl dönümü hediyesi oldu bizede ❤️Eki Görüntüle 3608839
Oğluma bir arkadaş dahaaaa 😍😍 maşallahhh sağlıkla gelsin kuzu ❤️
Pro max annişler size bir şey soracam, ben genel olarak çoğu şeyi chiccodan bakıyorum, sizce doğru mu yapıyorum aranızda memnun olmayan var mı ürünlerini kullanıp, ne olur tavsiye verin
Kuzu bizde bugün ilk defa çıktık bebeğe bakalım biraz bebek arabası anne yanı vs diye benim çevremdeki arkadaşlarım cybex kullanıyor çok memnunlar bende onun bize uyan bir modelini alırız gibi düşündüm, ama diğer markalara da baktık biraz daha araştırıcaz
Şu söz yüreğimi dağlıyor her okuduğumda 😂🤣🤣
BENDE BENDE 🤣
Kız Pamlok Pamlok da öyle mahvoldu bulantıdan ama onunda paşası olacak 🤭 maşallah ya sağlıkla gelsinler, bakalım bir oğlan da benden gelebilir belki 🤭
Kuşum seninde ters köşe olabilir yaaa 😍

Kuzu bizde bugün ilk defa çıktık bebeğe bakalım biraz bebek arabası anne yanı vs diye benim çevremdeki arkadaşlarım cybex kullanıyor çok memnunlar bende onun bize uyan bir modelini alırız gibi düşündüm, ama diğer markalara da baktık biraz daha araştırıcaz
aşkım evet bende baktım baya giden bir şeymiş ben markaları bilmiyorum 😭😭 bebek konusunda. Birde pusetide olsun istiyorum bebeği taşımak için, o çok iyi oluyormuş ilk dönemde, ama çoğu markanın puseti yok sadece normal araba

asdaf asdaf sen nasılsın canım hiç sesin çıkmıyor senin de. İyisin inşallah. Çarşamba mı amniyosentez olacaksın 😞
Evet yarın için dualarımız onunla olsun kızlar hamile duası kabul olur derler her şey güzel neticelenecek inşallah,bir ananın daha yüreği oh çeksin

Aşkım evet bende yatak, bebek arabası daha çok o şeylere bakıyorum, travel setlerine, bebek arabası bir tane marka daha gördüm ama o biraz pahalı, ortasıda var ama ben istediğim pahalı, eşimde şimdiden öyle şeylere alıştırırsak ilerde mutlu etmemiz çok zor olur dedi, bende şimdi ya o markanın orta fiyatli olanlarına yani chiccoyla aynı fiyatla olanlarına yada chiccoya karar versem mi diyorum. Diğer marka bu, çocuğu içine koyunca kendi gidiyor herhalde 😂🤣🤣. Bunuda chat gpt önerdi bana güvenli diye
Alllahımm çok pahalı ya :rolleyes: güncel fiyatlr ne oldu gerçi bilmiyorumda iyi bir şey almak lazım tabi tavsiyem ortalama bir renk al sen gençsin 2.3.bebiş gelir araba maliyetini kurtarır :-) birde böyle şeyler 2.el satışında da çok gidiyor işin bitinceye satarsın iyi bir fiyata.
Bende öyle düşünüyorum ama yinede kesinleşmediği için hala meraktayız 😒 şu sonuç çıksada içimiz rahat etse hem sağlıklı olduğunu bilsem. Evimin karşısında ebebek var girsem içeri alsam bebeğime ciciler içimde kalan herşeyi doya doya yaşayıp tadını çıkarsam bende inşallah 🤲🏻🥺
O da olacak inşallah canım azcık daha sabır
Kızlara Allaha bin şükür her şey yolunda 🥰🥹 bilim bakalım neyim olacak 😆Eki Görüntüle 3608960
Vay anam 😍 bugün delikanlılar şov yapıyor :-) sağlıkla gelsin inşallah

aşkım evet bende baktım baya giden bir şeymiş ben markaları bilmiyorum 😭😭 bebek konusunda. Birde pusetide olsun istiyorum bebeği taşımak için, o çok iyi oluyormuş ilk dönemde, ama çoğu markanın puseti yok sadece normal araba
Şöyle bunda da bir bebek arabası modeli seçip bir tane de puset alıyorsun, o puseti 6-8 aya kadar hem bebek arabasının üzerinde hemde araç içerisinde oto koltuğu gibi kullanabiliyorsun. Biz easy twist modelini çok beğendik çünkü çok sık seyahat ediyoruz ve bu kabin boy olduğu için uçak içerisine alınıyor. Hafif ve kullanışlı geldi bize😍 açıkçası bende çok bilgili değilim arkadaşlarıma soruyorum bugün bakınca da kafamda oturdu biraz

Eklentiler

• IMG_3691.webp
    IMG_3691.webp
    19,9 KB · Görüntüleme: 38
  • IMG_3692.webp
    IMG_3692.webp
    10,5 KB · Görüntüleme: 36
Şöyle bunda da bir bebek arabası modeli seçip bir tane de puset alıyorsun, o puseti 6-8 aya kadar hem bebek arabasının üzerinde hemde araç içerisinde oto koltuğu gibi kullanabiliyorsun. Biz easy twist modelini çok beğendik çünkü çok sık seyahat ediyoruz ve bu kabin boy olduğu için uçak içerisine alınıyor. Hafif ve kullanışlı geldi bize😍 açıkçası bende çok bilgili değilim arkadaşlarıma soruyorum bugün bakınca da kafamda oturdu biraz
Heeee ayrı seçtiğimiz puset, bebek arabaya takılabilirmi uygun mu oluyor ? Doğrumu anladım 😬😂

Kizlar merhaba bende 14. Haftadayim cinsiyetimiz kız yüzde 90 dedi bakalim degismezse son dk 😄 bu hafta kontrol var sorcam gene alisverise baslayaniz oldu mu benim ilk gebelik nereden nasil baslayacagiz bilmiyorum gecen hafta devlet hastanesinden arandim gebe okuluna cagrildim saka maka 2. Trimestere girmis bulunmaktayim cok sukur bir kayip 2 tüp bebekten sonra artik yüzüm gülecek sanırim duygusalim🥺🥰

Heeee ayrı seçtiğimiz puset, bebek arabaya takılabilirmi uygun mu oluyor ? Doğrumu anladım 😬😂
Evet evet araba kısmını çıkarıyorsun puseti takıyorsun hatta ilk 6-7 ay ilk fotodaki araba kısmını hiç kullanmıyorsun hep puseti kullanıyorsun

Evet evet araba kısmını çıkarıyorsun puseti takıyorsun hatta ilk 6-7 ay ilk fotodaki araba kısmını hiç kullanmıyorsun hep puseti kullanıyorsun
Ay teşekkür ederim baby’m birde yine bir şey soracam cybex normal mağazalarda var mı yoksa sadece online’mi. Şu an beymen hariç bir yerde göremedim, mağazalarda yok gösteriyor. Sen nerden bakmıştın?

Back
X