Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    145
Merhabalar canım yarın sabah 8 de yatısım yapılacak nasıpse. Yatıs verıyolarmıs işlem oncesı ve sonrası kısa surelı (6 saat gözetim dediler) İzmir çiğli eğitim arastırma hastanesı. Umarım güzel sonuclar alırım. Evet cok aktıf olamıyorum maalesef pek keyfim yok arada bakıp okuyorum arkadasım ❤ su surec bıtsın güzel sonuclar alalım hamılelıgımı mutlu gecırmek ıstıyorum psıkolojık olarak yıprandıgım donemdeyım. Buralara guzel donecegız ınsallah 💕
Canım inşallah sonuçların tertemiz gelir hepsini boşa yaşanmış stres olarak unutur gidersiniz umarım.
Allah yardımcın olsun güzel haberlerini bekliyoruz hersey yolunda olsun inşallah 🙏

Canım bende riskli gebe oldugum icin haftada 1 yada 2 haftada 1 muhakkak gidiyorum 2 haftada gittigim de bebegim dedigin gibi asla kıpırdamıyordu haftasiyla uyumlu kalp atışı gayet iyi dedi ama doktorum baya ugrasti 20 dk rahat ultrasonla bakti karnima bastırdi rahatsiz etmek icin😅o arada bacak gerdirdi sonra yine durdu tekrar rahatsiz edince ellerini gozlerine goturdu sonra arkasını döndü bu kadar hep bastırdıkca rahatsiz ettikce hareket etti onun disinda asla kendisi kıpırdamadi buda benin icin yeterli dedi sonucta haftasiyla uyumluydu
kahvalti yapip cikolata yiyip gitmeme ragmen kıpır kıpır degildi seninde hersey yolunda gorunmus hic stres yapma burda sagolsun bi arkadasta beni sakinlestirmisti🥰
biliyorum annelik tedirginlik demek ama inan benim piskoloji etkiliycek kadar tedirginligim var yasadiklarimdan dolayi ama haftasiyla uyumlu sukur ki kalp atisida var diye icim rahat seninde icin rahat olsun :KK200: :anneadayı:

Gönlünü ferah tut canım Allah’ın izniyle kalp atışı varsa uyuyordur bebişin. Bende detaylıya gittiğimde nasıl vuruyordu karnıma nasıl bastırıyordu uyansın diye. Ama yinede çok zorladı. Ve bana de dediki çok hantal olacak hiç hareket etmiyor 🤣 ne kendini be genişini üzme lütfen 🙏 Allah’ın izniyle 3-4 gün sonra düşük ihtimalin %20 den bile aza düşecek 🤲 iyi taraflarını düşün ☺️

Yaaa , umarım öyle olur. Türkiye’de tatildeyiz 1 Temmuz’da dönüşümüz var. Uzun uçak yolculuğu etki edicek diye de gerildim özellikle bu kipirdamama sonrası. Zaten ilk gebeligimde 12 saatte bir 5000 heparin gone kullandım bunda da yapmam gerekli fakat hematolog sikinti oldu. Türkiye’de heparin kullanmıyoruz müdavimlerinden veririz dediler. Daha önce dusukle sonlananlarda birinde kullanmistim ve ciğerlerim kapandı alerjik reaksiyon gösterdim sadece molekül farkı olduğu halde. O yüzden şimdi günde 160 mg aspirinle idare etmeye çalisiyorum saatli bom ba gibiyim her an pıhtılaşma olur diye tetikteyiz o yüzden bir an önce dönmek istiyorum ignelerime doktorlarıma kavuşayım diye fakat bu hareketsiz ultrason beni moralman dusurdu. Yüreğim ağzımda. Yarin başka bi hastaneden randevu aldım bide orda bakicam insallah kıpırdar ya çok endişeliyim. Dua edin kızlar lütfen 🩷🩷

Yaaa , umarım öyle olur. Türkiye’de tatildeyiz 1 Temmuz’da dönüşümüz var. Uzun uçak yolculuğu etki edicek diye de gerildim özellikle bu kipirdamama sonrası. Zaten ilk gebeligimde 12 saatte bir 5000 heparin gone kullandım bunda da yapmam gerekli fakat hematolog sikinti oldu. Türkiye’de heparin kullanmıyoruz müdavimlerinden veririz dediler. Daha önce dusukle sonlananlarda birinde kullanmistim ve ciğerlerim kapandı alerjik reaksiyon gösterdim sadece molekül farkı olduğu halde. O yüzden şimdi günde 160 mg aspirinle idare etmeye çalisiyorum saatli bom ba gibiyim her an pıhtılaşma olur diye tetikteyiz o yüzden bir an önce dönmek istiyorum ignelerime doktorlarıma kavuşayım diye fakat bu hareketsiz ultrason beni moralman dusurdu. Yüreğim ağzımda. Yarin başka bi hastaneden randevu aldım bide orda bakicam insallah kıpırdar ya çok endişeliyim. Dua edin kızlar lütfen 🩷🩷
İnşallah canım dualarım seninle 🤲

Kızlar bu arada ben tabi her şey yolunda diye duyunca pek önemsemedim ama doktorum plasentamın aşağıda olduğunu kanama yaşayabileceğimi filan söyledi .Afedersiniz cinsellik filan zaten yok da yasakladı .ağır işler yasakladı yürüyüş dışında spor yapmamı yasakladı .Daha önce bunu duyan var mı internette biraz araştırdım ama çok anlayamadım tehlikeli bir durum mu ?
Doktorun yapman gerekeni söylemiş canım biraz hassas olmak gerekiyor plasenta aşağıda olunca. Zamanla yukarı çıkıyor diye biliyorum ama şimdilik biraz dikkat gerektiriyor kanama vs olmasın diye 🥰

Kuzum benim yakın arkadaşım hala kullanıyor bebeği 8 aylık ve öyle minik bir bebek de değil yeni doğan pedini çıkarınca içi büyüyor aslında ama bilemedim şimdii.

O dediğin modele bakmadım kuzumm. Aslında biz eylül gibi japonyaya gidip oradan mı alsak diye düşündük orada 3te bir fiyat çünkü hem gezmiş oluruz hemde alışveriş yaparız dedik ama eşimde bende yemek konusunda çok seçiciyiz orada 4-5 gün bile olsa zorlanırız gibi geldi öyle bir düşündük kaldık bakalımm. Dediğin gibi yurtdışında çok çok uygun oluyor.

Evet kuzum bugün mağazada gösterdiler :) bu arada dediğin eksi özellikleri de aklıma yazdım teşekkür ederim ❤️
Kış bebeği diye mi bilmiyorum kalın giyiyoyor tabi. Bir de ciddi anlamda tombul iriydi benim kız yürüyene kadar. Clouddan bulmam lazım fotoğrafı atayım olmazsa. Şimdi Androide geçtim de aramam lazım o yüzden. Unutmazsam bulayım 🤣🤣

asdaf asdaf Canım içini ferah tut lütfen, bir şey yok Allah’ ın izniyle, dualarımız seninle, inşallah dediğin gibi gireceksin bitecek ve rahatlacaksın 🙏💐

Kızlar günaydın ben etiket yapmayı bilmiyorum ama o asdaf arkadaşımız durumuna çok üzüldüm Rabbim yar ve yardımcın olsun öncelikle canım .Sana bir şey demek istiyorum az önce kuzenimle konuştum arkadaşının bebeğine fetal dna sonucu engelli demişler aldır demişler yüzde 99 doğruluğu var demişler hatta 2.ye kan yollamışlar yanlışlık var mı diye .Sonrasında amniyosentez yapılmış ve temiz gelmiş sonuç fetal dna yanılmış yani yüzde 1 ihtimal bile olsa Rabbim ol derse olur .Hiç üzme kendini diyemem ama gönlünü ferah tut Allah’ın izniyle bebeğin sağlıklı çıkacak .Tüm dualarımız seninle 🙏

Merhabalar canım yarın sabah 8 de yatısım yapılacak nasıpse. Yatıs verıyolarmıs işlem oncesı ve sonrası kısa surelı (6 saat gözetim dediler) İzmir çiğli eğitim arastırma hastanesı. Umarım güzel sonuclar alırım. Evet cok aktıf olamıyorum maalesef pek keyfim yok arada bakıp okuyorum arkadasım ❤ su surec bıtsın güzel sonuclar alalım hamılelıgımı mutlu gecırmek ıstıyorum psıkolojık olarak yıprandıgım donemdeyım. Buralara guzel donecegız ınsallah 💕
İnşallah canım benim dualarımız seninle güzel haberlerle döneceksin inşallah ❤️❤️

Kızlar günaydın ben etiket yapmayı bilmiyorum ama o asdaf arkadaşımız durumuna çok üzüldüm Rabbim yar ve yardımcın olsun öncelikle canım .Sana bir şey demek istiyorum az önce kuzenimle konuştum arkadaşının bebeğine fetal dna sonucu engelli demişler aldır demişler yüzde 99 doğruluğu var demişler hatta 2.ye kan yollamışlar yanlışlık var mı diye .Sonrasında amniyosentez yapılmış ve temiz gelmiş sonuç fetal dna yanılmış yani yüzde 1 ihtimal bile olsa Rabbim ol derse olur .Hiç üzme kendini diyemem ama gönlünü ferah tut Allah’ın izniyle bebeğin sağlıklı çıkacak .Tüm dualarımız seninle 🙏

Ben buna çok inanıyorum, Allah ne derse o oluyor işte inşallah arkadaşımızın asdaf asdaf da sonucunu tertemiz getirsin inşallah, dualarımız onunla ben de çok üzüldüm, içi ferahlasın inşallah

Canım isminin başına boşluk bırakmadan @ işareti koyup ismini yazarsan etiketlersin balım 💐🤗 ben de deneyebilirsin istersen 🙏

Günaydın kizlar, benimde dün akşam çok az kahverengi parça mi desem leke mi desem geldi ve ben normalde iki üç gündür minik kıpırdanmalar hissediyordum güçlü olmaasa da hissetmiyorum yarın gidecektim doktora acaba bugün mü gitsem dedim ya

Ben buna çok inanıyorum, Allah ne derse o oluyor işte inşallah arkadaşımızın asdaf asdaf da sonucunu tertemiz getirsin inşallah, dualarımız onunla ben de çok üzüldüm, içi ferahlasın inşallah
Amin canım amin Rabbimin kudreti çok büyük bunu kendimde yaşadım ben .8 seneye 2 evlat acısı kaç kimyasal ve düşük sığdırdım .yüzde yüz emin olunmayan bir genle Allah’ıma sığındım embriyolarım çözüldü 2 kere don çöz yapıldı biyopsi yapıldı .ve 6 taneden 1 tane geldi .O da 2bc gibi çoğu doktorun çöp gözüyle baktığı transfer etmediği bir embriyoydu ama bebeğim sımsıkı tutundu hepsi Rabbimin ol demesiyle oldu .Mucizelere inanıyorum Rabbime sonsuz inanıyoruz çok şükür sonuç ne olursa olsun onun hikmetine bildiğine hayrına güveniyoruz .İnşaallah mucizeler seni bulsun asdaf asdaf arkadaşım ben inanıyorum her şey çok güzel olacak 🙏

Günaydın kizlar, benimde dün akşam çok az kahverengi parça mi desem leke mi desem geldi ve ben normalde iki üç gündür minik kıpırdanmalar hissediyordum güçlü olmaasa da hissetmiyorum yarın gidecektim doktora acaba bugün mü gitsem dedim ya

Günaydın canım, eğer lekelenme varsa bir gün evvelden gitsen bence daha faydalı ama ağrı vs yoksa bilemedim ama ben olsam giderdim, içim rahat ederdi

Amin canım amin Rabbimin kudreti çok büyük bunu kendimde yaşadım ben .8 seneye 2 evlat acısı kaç kimyasal ve düşük sığdırdım .yüzde yüz emin olunmayan bir genle Allah’ıma sığındım embriyolarım çözüldü 2 kere don çöz yapıldı biyopsi yapıldı .ve 6 taneden 1 tane geldi .O da 2bc gibi çoğu doktorun çöp gözüyle baktığı transfer etmediği bir embriyoydu ama bebeğim sımsıkı tutundu hepsi Rabbimin ol demesiyle oldu .Mucizelere inanıyorum Rabbime sonsuz inanıyoruz çok şükür sonuç ne olursa olsun onun hikmetine bildiğine hayrına güveniyoruz .İnşaallah mucizeler seni bulsun asdaf asdaf arkadaşım ben inanıyorum her şey çok güzel olacak 🙏

Ne güzel yazmışsın melek annesi 💕 çok şanslısın benim bir tane meleğim var senin iki tane var seni karşılayacak, ben de hep böyle baktım olaya, ne kadar zor şeyler yaşamışsın gerçekten böyle yazınca dile kolayyy, inşallah Allah’ım bu bebeklerimizi bize bağışlayacak sağ salim eve geleceğiz 🌺🙏

Ne güzel yazmışsın melek annesi 💕 çok şanslısın benim bir tane meleğim var senin iki tane var seni karşılayacak, ben de hep böyle baktım olaya, ne kadar zor şeyler yaşamışsın gerçekten böyle yazınca dile kolayyy, inşallah Allah’ım bu bebeklerimizi bize bağışlayacak sağ salim eve geleceğiz 🌺🙏
Amin canım amin yaşayana zor gerçekten ama yaşamamız gerekiyormuş çok şükür Meleklerimiz bizi bekliyor 🥰 bana hala hayal geliyor inanamıyorum hiç hamile olduğuma herşeyin normal gitmesine o koltuğa her yattığımda yüreğim ağzımda hep Rabbime hamd olsun bize bu günleri gösterdi .İsteyen dileyen herkese yaşatsın Rabbim

Back
X