Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    145
Günaydın canım, ikili testin yanılacağını düşünüyorum çok hata payı var çnk. Fetali bekle kuzu için rahatlayacaktır, stres yapma lütfen
Canım insallah yanılıyordur 😞😞 inşallah fetal dna test sonucum temiz gelir...
Stres yapmamak elde degil ki 😞 hemen çıksa sonucum bir an önce... çok fazla moral bozuklugu yapti bende bu test ya o kadar üzüldüm ki

Amin canım amin sakın ama sakın takma kafana bak bu konuda çok ciddiyim stres yapıp bebeğini etkileme benim doktorum yüzde 75 ihtimal çok açığı olan bir ihtimal yaptırmak gereksiz bile dedi 2 li test için
Ben böyle bir sonuc cikacagini hic tahmin bile etmemistim ki 😞😞 hatali cikiyor diyenler cok fazla var güvenilirliği olmadigini söyleyen çok fazla insan var.. ama iste su an o gördüğüm tablo beni o kadar üzdü ki..
Bebegime güveniyorum.. inşallah birbirimize sımsıkı tutunucaz saglikla dogacak🙏🙏

Stres yapmamak elde degil ki 😞 hemen çıksa sonucum bir an önce... çok fazla moral bozuklugu yapti bende bu test ya o kadar üzüldüm ki
Sonucun ne zaman çıkacak kaç gün oldu arasana merkezi belki çıkmıştır

Evet canım geçen hafta cumartesi gününden beri 1 tane içiyorum ama bu cumartesi ben de bırakmayı denemeyi düşünüyorum, en azından işe gitmediğim gün olsun diye bekliyorum, ilk bıraktığım da bir iki gün zorlandım ama dayanmaya çalıştım, aslında belki de bıraksak o sersemlik de geçecek çok sersemleştiriyor Prilam
Ben sana cevap verdim mi kuzum ya kafam gitti tamamen valla ☺️🤭 bende sersemlik yapmıyor artık ama içsem de kusuyorum bakayım şuan iyiyim böyle devam eder inş kötü yapmaz

Canım aynısını yaşadım bayramdan 2 gün önce ikili tarama testi verdim aynı gün çıktı sonuç yüksek risk dedi doktorum fetal dna istedi perinatalojiye gittim prof da aynısını söyledi ense kalınlığı 1.20mm nazal kemiği de vardı o bayram bana zehir oldu. Hemen fetal dna verdim 3 güne çıktı sonuç çok şükür uzamadı ve sağlıklı şükürler olsun. İkili tarama testine asla güvenme içini ferah tut güzel gelecek sonuçlar 🙏🏻🙏🏻

Aşkım ben burda kaç kere yazdım ikiliyi gerçekten profesyonel doktorlar önermiyorlar. Bana 2 dr asla yaptırma dedi, ki sen fetalde vermişsin. Hiç boşuna aksiyon arama 😂 senin bebeğin gayet sağlıklı ve sana el sallıyor şu an, ana boş şeylerle rahatımı bozuyorsun diye.

Kızlar.. İkili test sonucum çıkmış sonuçlar hic iyi degil. 😞😞
Keske yaptirmasaydik nerden yaptirdim bu testi ben ya...
Down riski yüksek çıkmış..
Muayenede doktor ense kalınlığını normal ölçmüştü burun kemigi de var dedi.
Nolur dua edin test hatali çıkmış olsun nolur 🙏🙏🙏
Fetal dna testi de verdik Allah'tan. Onun sonucu gelene kadar napicam bilmiyorum. Henüz eşime bile söyleyemedim...
canım hemen stres yapma çok kez duyduk gördük yanılma payı yüksek diye dna sonucun çok güzel gelicek inan sen 🤲🏻

Haklısın çiçeğim, elinden geldiğince iyi düşün ki bence zaten iyi sonuçlar alacaksın. Ne zaman çıkacakmış sonucun belli mi

Canım aynısını yaşadım bayramdan 2 gün önce ikili tarama testi verdim aynı gün çıktı sonuç yüksek risk dedi doktorum fetal dna istedi perinatalojiye gittim prof da aynısını söyledi ense kalınlığı 1.20mm nazal kemiği de vardı o bayram bana zehir oldu. Hemen fetal dna verdim 3 güne çıktı sonuç çok şükür uzamadı ve sağlıklı şükürler olsun. İkili tarama testine asla güvenme içini ferah tut güzel gelecek sonuçlar 🙏🏻🙏🏻
Ah canımmm 🙏🙏 inşallah bizim fetal dna test sonucumuz da temiz gelir.. bu ikili test yanlış sonuc vermiştir 🙏🙏 gercekten cok zor bir sey ne diyecegimi bilemiyorum. Hala etkisindeyim. Doktoru arayip soramadim bile..
Nolur benim içinde dua edin bebegim saglikli olsun 🙏🙏

Aşkım ben burda kaç kere yazdım ikiliyi gerçekten profesyonel doktorlar önermiyorlar. Bana 2 dr asla yaptırma dedi, ki sen fetalde vermişsin. Hiç boşuna aksiyon arama 😂 senin bebeğin gayet sağlıklı ve sana el sallıyor şu an, ana boş şeylerle rahatımı bozuyorsun diye.
Kuzumm insallah dedigin gibi olur. Elim ayagim tutmaz oldu gördüğüm anda.. bebegime sonsuz güveniyorum o gayet saglikli hersey yolunda hissediyorum.. ama bu test beni cok üzdü ya 😞😞
Nerden yaptirdim bu testi ben....

canım hemen stres yapma çok kez duyduk gördük yanılma payı yüksek diye dna sonucun çok güzel gelicek inan sen 🤲🏻
Canim benim insallah dedigin gibi olur yanilmistir test.. Allahım yavruma saglik versin onu bize bağışlasın 🙏 nolur dualariniza beni de katın 🙏🙏

Haklısın çiçeğim, elinden geldiğince iyi düşün ki bence zaten iyi sonuçlar alacaksın. Ne zaman çıkacakmış sonucun belli mi
Insallah kuzum amin inşallah 🙏🙏 bebegim saglikli olsun Allahım onu bize bağışlasın 🙏🙏
10 14 is günü demislerdi ama daha erken de cikabilir galiba. Insallah bu cuma cumartesi falan cikar 🙏

Kuzumm insallah dedigin gibi olur. Elim ayagim tutmaz oldu gördüğüm anda.. bebegime sonsuz güveniyorum o gayet saglikli hersey yolunda hissediyorum.. ama bu test beni cok üzdü ya 😞😞
Nerden yaptirdim bu testi ben....
Aşkım şu an kendinede bebeğede zarar veriyorsun gerçekten, senin dr perinatolog ters bir şey olsa görmezmiydi, burun kemiği ense kalınlığı ölçülmüş gayet iyi çıkmış maşallah 🧿. Sana dr yaptırma demiş birde, doğruluk payı olan şeyi drlar yapmayın dermi? Sakın üzülmüyorsun

Canım benim ara ve durumu izah et öncelik vereceklerdir hızlandırırlar bile belki kalbini de ferah tut inşaallah bebeğinle sağlıklı
Olabilir aslinda canim ama bu defa da hatali test somucu cikarirlar falan acele edicez diye. Ay aklima hersey geliyor 🙄
İnşallah yavrum iyi ve saglikli oldugunu bize fetal dna test sonucu ile haber verecek...

Canim benim insallah dedigin gibi olur yanilmistir test.. Allahım yavruma saglik versin onu bize bağışlasın 🙏 nolur dualariniza beni de katın 🙏🙏
Dualarımız seninle canım içini ferah tut.
bebegin de seni hissediyor unutma
fetal dna testinden de hayırlı sonuclar gelir insallah
2 li tarama istatistik zaten cogu hamileyi boyle uzuyor malesef net sonuc olmamasına ragmen zaten bircok insandan da duyuyoruz yanılmaları
ense kalınlıgı da guzel cikmis zaten icin ferah olsun canım :KK200:

Aşkım şu an kendinede bebeğede zarar veriyorsun gerçekten, senin dr perinatolog ters bir şey olsa görmezmiydi, burun kemiği ense kalınlığı ölçülmüş gayet iyi çıkmış maşallah 🧿. Sana dr yaptırma demiş birde, doğruluk payı olan şeyi drlar yapmayın dermi? Sakın üzülmüyorsun
Dimi dogru diyorsun kuzum 😞 Allahım evladima saglik versin insallah güzel haberlerini saglik haberlerini alalım.. doktorum birsey görse söylerdi zaten biraz da ona güveniyorum kalbim rahat.. ama iste test sonucu beni cok üzdü ya.. kendimi toparlamam lazim.. daha esime de söyleyemedim. Simdi mi soylesem aksami mi beklesem beynim durdu ya

Back
X