Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    145
Kızlar karnım gerilmeye başladı gibi hissediyorum akşamları kaşıntı oluyor krem öneriniz var mı ya da yağ
Canım ben lierac ile bio oil aldım onları deneyecem
Ben bir iki kere kullandım öyle olduğunu hatırlamıyorum canım ama nohut kadar alıp sürdüm 2-3 kere tekrarladım hemen emildi bide kıyafetimi de hemen örtmedim yapış yapış olmadı. Şuan hindistan cevizi yağı kullanıyorum onu biraz ilerleyince kullanıcam. Bu arada bende acıbadem ataşehire gidiyorum bupa acıbadem sigortam var ve 12. Haftadaki detaylı ultrason için 3 bin tl civarı bir para ödedik. Sanırım sigortanın kapsamına göre değişiyor ödediğin miktar.
ay ben çok sıkmışım ondan mı yapış yapış oldu acaba 🤔😂
Detaylılar için tolga erginlemi takiplisin canım
Sigorta kesin oynuyordur bizim allianz yatarak o yüzden büyük miktar ödüyoruz

Ay hep kiz hissettim ve kiz istedim o yuzden biraz soktayimm 🥹🥹
Yanlız değilsin bende öyle hissetmiştim dün limon dilimlerini erik gibi yedim hee tamam dedim heralde kızımız geliyor ama erkek diyen çevreme sataşsamda çemrem 1 ben 0 😁😁🧿💙 Ya tabiki oğluşlarım yeri ayrı ama kimse bizim gibide kesin odaklanmasın sürpriz olabiliyor minik adamımız geliyor 👶🏻♥️

Eklentiler

• 1750957566736.webp
    1750957566736.webp
    18,1 KB · Görüntüleme: 12
Mersin’ de devlette sanırım ünide ya da araştırma hastanesi mi tam bilmiyorum ama doç.dr Cuma Taşın var takip ediyorum gerçekten çok iyi bir doktor cihazları filan muazzam kendisi de çok bilgili ve donanımlı bir doktor .
Bebeğim şehir Hastanesi'nde detaylı bakmiyolarmis üniversite hastanesinde de kuzenim hemşire aletleri çok kötü özelde yaptır ben bile özelde detaylı yaptırdım dedi oylelikle kardeşimin eşinin gittiği yerle gorustum

Canım bır sorun mu vardı nedeb gondermıstın dna ve cok sevındım kız annesı olarak 🥰🥰🥰🤣🤣🤣🤩🤩🤩 cok sukur canım
Canım bi sorun yoktu ben ikili test yaptırmadım yaşım 35 yüksek çıkar diye direk Fetal DNA yaptırdım. Sağol canım evet Seninde kızın olacaktı Allahım kucağımıza almayı nasip etsin 🥹🤲🏻🥳🥳🥳

Canım ben lierac ile bio oil aldım onları deneyecem

ay ben çok sıkmışım ondan mı yapış yapış oldu acaba 🤔😂
Detaylılar için tolga erginlemi takiplisin canım
Sigorta kesin oynuyordur bizim allianz yatarak o yüzden büyük miktar ödüyoruz
Olabilir az az dene bakalım kuzum. Evet Tolga ergine gittim, dediğin gibi sigortadan sigortaya kapsamına göre değişiyor

Canım ben haftamdan dolayı aönıyosen tez yaptırdım erken öğrenmen daha iyi olmuş ben bütün konu başlıklarını okudum kadınlar kulübünde ne kadar Konu başlığı varsa Fetal DNA'sı yüksek riskli gelip Amniyosentez sorunsuz gelen hiç görmedim konularda. Gozden kscırdıgım belki 1 tane vardır. bizde de trızomi 10 yüksek riskli çıktığı için amniyosentez yaptırdık Hatta daha dün yaptırdım
Selam kızlar, size bir şey danışmak istiyorum. Hatta belki ayrı başlık olarak da açarım. Benim bugün fetal dna sonuçlarım geldi, fraksiyon oranı %7. Sonuçlarda trizomi 3 yüksek riskli gelmiş. Doktorumla görüştüm, yüksek ihtimalle hiçbir şey çıkmayacak, böyle bir pozitiflik olsaydı zaten belli olurdu bir sorun yaşanırdı takiplerde dedi. Yine de bir şey olmaz diyip geçemeyiz diyerek perinatoloğa yönlendirdi. Dedi ki, trizomi 21,18 bunlarda testin güvenilirliği oldukça yüksek. Ama diğer trizomilerde testin güvenilirliği daha düşük diyor. Ben de şimdi sonuç raporuna bakıyorum, bu bende riskli çıkan değer için testin güvenilirliği %96,4 diyor. Yani bu da düşük bir oran değil ki? Oldukça yüksek bir oran. Ne yapacağımı şaşırdım doktorumun önerdiği perinatologlardan birini aradım sekreteriyle konuştum. Gebelik haftamdan dolayı amniyosentez değil cvs önerecek sanırım. Böyle bir durumla karşılaşıp amniosentez ya da cvs’de negatif gören oldu mu? Fikri olan varsa yazarsa çok sevinirim, galiba ayrı bi başlık olarak da açıcam bunu.
Kullanıcı adı paki34 olan arkadaşımız vardı Şubat 2024 annelerinde. Onun geçmiş yazdıklarına ulaşabilirseniz sizi rahatlatacaktir. Tam iki kez fetal DNA testi yaptırıp ikisinde de trizomi 3 pozitif gelmişti. Ama amniyosentezde bebeğinin sağlıklı olduğunu öğrendi. Kızını sağlıkla aldı kucağına. Ya onun geçmişini arayın ya da Şubat 2024 grubunda geçmiş yazışmalara bakın. Mutlaka bulursunuz ♥️♥️ etiket yapmak istemedim hala aktif mi bilmiyorum. Arama kısmına kullanıcı adını yazınca bulabilirsiniz ♥️

Kullanıcı adı paki34 olan arkadaşımız vardı Şubat 2024 annelerinde. Onun geçmiş yazdıklarına ulaşabilirseniz sizi rahatlatacaktir. Tam iki kez fetal DNA testi yaptırıp ikisinde de trizomi 3 pozitif gelmişti. Ama amniyosentezde bebeğinin sağlıklı olduğunu öğrendi. Kızını sağlıkla aldı kucağına. Ya onun geçmişini arayın ya da Şubat 2024 grubunda geçmiş yazışmalara bakın. Mutlaka bulursunuz ♥️♥️ etiket yapmak istemedim hala aktif mi bilmiyorum. Arama kısmına kullanıcı adını yazınca bulabilirsiniz ♥️
Çokk teşekkür ederim hemen bakacağım💛 Amacım polyannacılık yaparak kendi içimi rahatlatmak değil, aksine gerçekçi olmak istiyorum. Ama bu sonuca gerçekten inanasım gelmiyor pgt’de tüm kromozomlara bakılmış normal gelmiş. Doktorum da böyle bir şey olmadığını düşünüyor. Ama işte güvenilirliği çok yüksek denen bi test, resmen dünyamız ters döndü bir anda😔

Çokk teşekkür ederim hemen bakacağım💛 Amacım polyannacılık yaparak kendi içimi rahatlatmak değil, aksine gerçekçi olmak istiyorum. Ama bu sonuca gerçekten inanasım gelmiyor pgt’de tüm kromozomlara bakılmış normal gelmiş. Doktorum da böyle bir şey olmadığını düşünüyor. Ama işte güvenilirliği çok yüksek denen bi test, resmen dünyamız ters döndü bir anda😔
Üstelik bir de de pgt yaptırmışsınız. Eminim hiçbir sorun yoktur. Ultrasonda bir anomali çıkmamasına ben de ihtimal vermiyorum. Doktorun da çok rahat konuşmuş. CVS ya da a.sentez yaptır mutlaka ama bence sonucu çok da stresle beklemene gerek yok. Güzel sonuç alacağınızı düşünüyorum 🙏🏼🙏🏼

şehir Hastanesi'nde detaylı bakmiyolarmis üniversite hastanesinde de kuzenim hemşire aletleri çok kötü özelde yaptır ben bile özelde detaylı yaptırdım dedi oylelikle kardeşimin eşinin gittiği yerle gorustum
Ben Bilkent şehir Hastanesi'nden randevu aldım Kızıma da orada baktırmıştım güzeldi memnun kalmıştım Ankara'dayım

Kızlar yukarıda kız erkek meselesini konuşmuşsunuz. Burada sürekli gebelik belirtilerinden bebeğimizin cinsiyetini anlamaya çalıştık. Sonra gördük ki hepsi hurafe hepsi sallamasyon şeylermiş🙈 Tıpkı onun gibi kızlar şöyle olur erkekler böyle olur gibi genellemeler de pek doğru değil bence. Bebeklerimiz bize çok büyük hediye. Erkek ya da kız olmaları arasında değer olarak fark yok. Ama mizaç olarak da zor ya da kolay bebek olmalarının cinsiyetle alakalı olduğunu düşünmüyorum. Bilimsel çalışmalar da böyle söylüyor. Çocukluğu ayrı tutuyorum tabi. Mizaç olarak kadın erkek farkı çocuklukta ortaya çıkıyor. Atıyorum kızlar daha duygusal kırılgan olabiliyor ama erkekler illaki daha sert oluyor. Ama bu farklar bile çok büyük oranda yetiştirme tarzı ve kültürle alakalı. Aldığımız oyuncaklarla onlara koyduğumuz isimlerle bile aslında kız ve erkeği büyük oranda biz farklı yapıyoruz. Kızlar şımarık olur ya da erkekler yaramaz olur gibi sözler anneleri hep inciten şeyler. Eşim de hep diyordu erkek olmasından korkuyorum nasıl başa çıkarız diye. Kızının ne olacağını da bilemezsin asla dedim. Onlar önce Allah'a sonra bize emanet. En güzel huylarla en iyi ahlakla akılla doğrulukla yetiştirmek bizim sorumluluğumuz. Yük çok ağır. Allah hepimize altından kalkmayı nasip etsin🙏🏼🙏🏼

Kızlar detaylı ultrason için Ege ünv Fırat ökmen hoca var perinatolog ona gidicem. 2500 dediler ücret olarak da bana çok uygun geldi. Ben önceki gebeliğimde 2 sene önce ücretsiz yaptırmıştım Ege'de. 1 saat kadar sürdü muayene ve tonla da fotoğraf vermişti. Cihaz da gayet iyiydi beni tatmin etti 🤣🙈

Back
X