- 25 Şubat 2025
- 1.299
- 1.736
- 48
- 34
- Konu Sahibi annabelica
- #12.701
Yurtdışında dimi bu fiyat kuzuAşkım evet maalesef öylebenim dr sigortasız 24.000 detaylı ultrason
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yurtdışında dimi bu fiyat kuzuAşkım evet maalesef öylebenim dr sigortasız 24.000 detaylı ultrason
![]()
Benim eşimin ailesinde de full erkek var sadece iki kız olmuş geri kalan hepsi erkek hatta eşim de 3 erkekler, bizimkilerde kız istiyor tabi hevesleri vardı. Dün söyleyince olsun ya 3. De belki kız olur diyenler oldu. Dedim ki pardon 3 yapan kimUff şu bazı kesimin erkek sevdası beni benden alıyorsanki osmanlı soyunu devam ettirecek varis getiriyorlar yarabbim
. Eşimin tarafıda öyle, hayırlı olsun değil erkek olsun kafasındalar
. Ne bu pipi düşkünlüğü anlamıyorum gerçekten
babalar dedeler dese şaşırmıcam ama bunu diyende hemcinslerimiz anası kardeşleri
![]()
Çok teşekkür ederim canım ben hep kız hissediyodum rüyamda bile pembe renk gördüm bikaç seferÇok şükür bak demiştik sana ama demek senin kız he, hadi bakalım not ettim bunu midesi bulananlardan nadir sayılır kız olarak gelenlerDün bile dedim acaba erkek olabilir mi senin
çok sevindim canım, çok şükür
![]()
Aşkım yok İstanbulda, ataşehir acıbadem bu fiyatYurtdışında dimi bu fiyat kuzu
Aşkım o zaman benimki tek erkek olduğu için bunlar pipi diye kuduruyorlarBenim eşimin ailesinde de full erkek var sadece iki kız olmuş geri kalan hepsi erkek hatta eşim de 3 erkekler, bizimkilerde kız istiyor tabi hevesleri vardı. Dün söyleyince olsun ya 3. De belki kız olur diyenler oldu. Dedim ki pardon 3 yapan kim![]()
Üffff çokmuşAşkım yok İstanbulda, ataşehir acıbadem bu fiyat![]()
Anladım canım haftaya çarşamba kontrolüm var bir sorayım çünkü özel hastane benim için güle güle oldu artıkÜniversitede vardır bence canım bizim burda var hemde perinatolog kendisi doktorun ve çok çok iyi bence üniversiteler bu konuda .Ben 2.doğumumu ünide yapmıştım ve çok da memnun kalmıştım .Benim 2 bebeğimde de sıkıntılar vardı o yüzden ünideki doktora gitmiştik detaylıya çok güzel incelediler her detayını yani .Yaşadığın şehire üniye göre değişir mi bilemem ama bence bir araştır derim
Kız bizim burda özel hastane normal doğum ücreti 24.000Aşkım evet maalesef öylebenim dr sigortasız 24.000 detaylı ultrason
![]()
Acaba özel hastaneyi arayıp sorsam bilirler mi canımÜffff çokmuşben Mersin'de özel klinikte 3bine anlaştım. O fiyata ben şok
Çok teşekkür ederim canım ben hep kız hissediyodum rüyamda bile pembe renk gördüm bikaç seferbende belirtilerde tuttu nerdeyse tamamı
Temmuzda zam gelecek diyordu acıbadem doğum için, öğrenmeye korkuyorumKız bizim burda özel hastane normal doğum ücreti 24.000![]()
Ararsan bilgi verirle mutlaka canımAcaba özel hastaneyi arayıp sorsam bilirler mi canım
Allah bereket versinTemmuzda zam gelecek diyordu acıbadem doğum için, öğrenmeye korkuyorumeşim müteahhit benim, bir binayı hastaneye bağlayacam gibi duruyor diyor
![]()
Tabi ki aşkım dr içine siniyorsa nere olsa gidiliyor, ben sırf doktorum için gidiyorum orayaAllah bereket versinhastane daha kapsamlı demekki canım ben bilmiyorum böyle şeyleri tedavi için gideceğim ay doğal olarak hamile kalınca devam ettim özelde şanslı buldum doktorumu
ama her muayene 2.5 artık oda dizerim diyorum
![]()
Doğru canım her zaman güzel haberler için git inşallahTabi ki aşkım dr içine siniyorsa nere olsa gidiliyor, ben sırf doktorum için gidiyorum orayabirde eve 5 dk mesafede yakın olması avantaj oluyor.
Mersin’ de devlette sanırım ünide ya da araştırma hastanesi mi tam bilmiyorum ama doç.dr Cuma Taşın var takip ediyorum gerçekten çok iyi bir doktor cihazları filan muazzam kendisi de çok bilgili ve donanımlı bir doktor .Üffff çokmuşben Mersin'de özel klinikte 3bine anlaştım. O fiyata ben şok
Bana 13 haftadan sonra yavas yavas yapabilirsin demisti ama tekrsr sormadim suan anca 13 oldumKızlar bir şey soracağım, hatırlamıyorum sormadım sanırım ya, benim evde eliptik bisikletim var, onu kullanabiliyor muyuz acaba, hiç doktoruna soran ya da kullanan var mı aranızda, eşim bu tehlikeli diye üstünü kapatmış, sakın yapma diyor, istemiyorben de doktoruma gitmeme daha var
Bana 13 haftadan sonra yavas yavas yapabilirsin demisti ama tekrsr sormadim suan anca 13 oldumgidince soracagim bende